1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#994 Lac, toljunk már egy sc-t mamacsin!!4 -
#993 Magina < troll. Meg rikit nem fogja. Egyezzünk ki ebben:
Nerub, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan :-) -
#992 ezalor, magina, nerub, tide, shaker oszt jöhetnek xd -
#991 Omni, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan... gg -
#990 Hasonló helyzetben én bátran elfutnék :-) -
#989 Ma ellenem meg: zerg :-) -
#988 ma ellenem: axe riki luna troll ursa
mit kezdesz ellenük? -
#987 na valami pörgés fijjuk mert ez igy nemállapot... meghAlt a topik? :( -
Nuki #986 csármándert? -
#985 na fentvok hamachi ntw-n kreáltam aki jön az jön aki nem nem na most kimek eltolok egy csármándert xd -
#984 nehogymár szkájpoljunk xd inkább adok mindenkinek ventri elérhetőséget, -
#983 hhogyne müködne... -
#982 sy működik venonál? buff placere van alapból. -
#981 Egyelőre hamacsin kéne netelni, és szkájpon beszélgetni.
Hamacsin csináltam hálót. Network name: "sg.hu_dotanetwork". Jelszó: "satanicForTechies"
Aki jön, az jön.
Plz olyan néven gyertek fel, mint az sg.hu-s felhasználónevetek, hogy tudjuk, ki kicsoda.
És hamacsin van is cset, úgyhogy gyertek, meg minden4.
-
#980 ez jól hangzik, de ha épp nem privátot akarnék.....szóval hogy is kéne beüzemelnem? -
#979 Ne érdekeljen a kani, ha privátot játszunk úgyis tudunk garénán vagy hamachin. -
#978 fölös négyezrem ilyesmire nincs. -
#977 A pár hsz-szel lentebbi... (#964) És akkor játszhatnánk együtt. Merthogy lassan megvan a 8 ember. -
#976 egyébként a kani még mindig nem üzemel.
a telepítésnél "Failed to download file from Web. (#50, Line 6)" ez jön ki.
vélemény? -
#975 na énis mennék bnetre Yaguar néven vok fent -
#974 el lehet azért mókázni pubon, mi pl úgy szoktuk, hogy ketten vagyunk, ha már ketten játszotok csapatban máris jobb...
vagy néha szoktunk 4-en 5-en egy csapatot kiállítani, na ott ki szoktak lépkedni -
#973 Changelogot mindig is szoktam olvasni akkor is ha nem dotázok :)
Bnetre alap, hogy nem járok (még ha tehetném se -.-)
Régen úgy csináltuk, hogy este 7-8 felé összejött egy 8-10 fős társaság akik privát játékot nyomtak, rendesen -lmsp mód és mindenki ventrin. Nem volt se feedelés, se anyázás, sőt nagyon hosszú, fordulatos és szoros meccsek voltak szinte kivétel nélkül, és ez ment jó 3-4 hónapon át.
Ma már nem az -lm a menő hanem ugye a bannolásos meg van pár új jó mód, pl. az -rd.
Csak így volna tulajdonképpen értelme az egésznek, hisz annak, hogy páran összejövünk publicot alázni kevés értelme van, mivel ha a mi csapatunkba jön noob akkor az a baj, ha pedig az ellenfél esélytelen az se jó. Elég sok időt töltöttem ún. pubstompinggal a nyáron, és ezek jók arra, hogy sok hőssel megtanulj kiemelkedő lenni, de pl. a társakat akarattal se nagyon tudod annyira figyelni, mintha ventrin lennétek. -
#972 Azóta pár dolog változott, fél kilóméteres a changelog a 6.56-ban.
Van 2 új ultratáp sentis hero, akik természetesen minden meccsben ott vannak. Ezzel nem is lenne baj, hadd legyenek. De még nincsenek balanszolva és meglehetősen táposak.
Szokások is változtak a bneten, mindig van bloodseeker, és az a legújabb szokása, hogy kizárólag egyedül farmoló intes herora vadászik, bloodrage-t csak lev2-ig fejleszti fel, és 10 secre silencel vele. Persze kapsz +40% sebzést ajándékba. Mondjuk Lionnal vagy Crystal Majdnemmel. Hát kedves tőle.
Ha nem "PROZ, EXPERTS ONLY!!4" meccsre mész, ott is megy a núbozás végig, persze mindenki vérprofi. Minden kis apró hibát kihasználnak, Ursula pl folyamatosan fury swipelt és lifestealelt egyszerre, és még ki sem volt rakva neki a vladimirs. Ha rákérdezel, megmondja, hogy a 2 orb sosem ütötte egymást.
Amúgy meg ált. a senti oldalon van a host, és 2-3 haverja mindig ott van. A többiek meg ugye nem ismerik egymást.
Szóval kéne 2 normális, állandó csapat, ahol mindenki tudja, hogy a tagok összeszokottak. Más lenne úgy a játék. Tiszta játék mellett biztosan nem anyáznék pl. magus-ra vagy Mukira mert lepwnolt, hát így jártam, megesik. Ja, meg persze gyorsabb lenne a hálózat. -
Nuki #971 Na majd ha barátok közt játszunk, tudjuk majd egymást szidni. ;D
[apro] Ugye Terensz és a többiek? -
#970 afaszom is kivan
div safehigh
velünk van axe, 2-11, felfeedelte az ellent, aztán jött rám riki meg kunkka 5 szinttel magasabban, leshracként sok esélyem volt...
-200 xp -
#969 Sheltem nevezetű forumozó is dotázuk, együtt sozktunk, ő is jönne, természetesen eredetin ;> -
#968 Utolsó embernek beszámolhattok de a 6.54-es korszak óta nem nagyon játszottam, azelőtt viszont jó sokat. -
Nuki #967 Valahogy össze lehetne hozni 8-10 enbert innen ezsgéről, ismersz te még olyat aki néhanapján dotázik és van köze az itteni fórumhoz :P
Én lenni E.gg)blu3.tmplr de battle neten nagyon ritkán vagyok fenn, főleg hogy most tanulás van ezerrel. viszont ha összejön jó sok v sok játék innen vagy szűk haveri körből, akkor szívesen játszom ^^ -
#966 bnet pubban nincs olyan hogy pro, ha már 3-an összejátszotok kilép az egész másik csapat
divben nem, ott azon múlik az egész játék, hogy hol van balfasz, ahol van 1, az veszt, csak felesleges időpazarlás -
#965 Az nem jó, én sem szeretem, ha 5 db Heinrich[DE] egyszerre jelentkezik be bélanetre az egyik oldalra, és arról szól a játék, hogy a nem összeszokottakat alázzák egy órán keresztül.
Az kéne, hogy innen 8-10 enber 2 fix csapatot alkotna, és kidolgozna stratégiákat, és pro módon kezdenénk játszani. -
#964 Degenerator, szánd már rá azt a q... 4 rongyot :-) Minden tescoban/coraban utánad dobják szinte. -
#963 vagy 2 és alázunk egy másik 5-t -
#962 ha lenne eredetim... -
#961 Eddig 3-an vagyunk, ha jól számolom. Ez kevés. Kéne még 5 v. 7 enber. -
#960 énis benne vagyok Borgi néven futok bneten, vegyetek föl és ha láttok sikitsatok :C ésakkor énis viszaveszlek
nudazz te megvagy nekem :C -
#959 beraksz friendbe, és látod, hogy mikor vagyok online... -
#958 Annyira nem vagyok penge bnetbűl...
Átnéztem, de nem találok [find user] vagy ehhez hasonló okosságot. Gondolom: "/[parancs] nudazz" lenne, vagy valami hasonló. -
#957 nudazz néven találtok meg, ha keresne valaki -
#956 én benne vagyok, bneten -
#955 Nos, felraktam a listcheckert, majd meglátjuk.
Kéne egyet tolni, amolyan sg.hu-s meccset. Ki van benne?