Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A healje meg pattanhat többször is egy emberre, máris sokkal hasznosabb lett.
Az ultija hát nem olyan skill amire 6oson tennék de mondjuk a végén amikor van egy assault is vagy egy desos a csapatban és elkapod vele az ellenfelet akkor gg
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az ulti lett a weave, ami eddig 1 herora volt rakható, most 600 aoe, és -24/+24-ig megy az armor. Cd: 40 sec. Beteg. A shadow wave is fel lett turbózva, már nem 4, hanem 5 egység gyógyul 140 hp-t. Azaz: ha az ellenség heroja a creepek közé téved, (akár) 6 sec-enként kap az arcába 700 mágikus sebzést (Amennyit a lvl4 dagon sebez). Én mondjuk szerettem a régi Dazzlét is, kíváncsi leszek, így felturbózva mennyire lesz népszerû.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Leviathannak 20% elvileg az esélye az (imba) anchor smash-re. De ha veszel neki battlefury-t, onnantól minden csapása anchor smash (level 4-en +200 sebzés... bocs...)
Nekem megfelel az avast, nem volt vele problémám. Majd ha állandó munkahelyem lesz, nemcsak nyári, akkor majd meggondolom, de addig ez is jó.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
diak vagy? az? akkor mirol beszelsz?
OTEZERHAROMSZAZHETVENOT forint + fa... ha neked ennyit nem er meg kezdesnel*, akkor sajnalom 😉 (*hosszabitas meg meg olcsobb, LOL!)
1 évre 1 licensszám 13.000 forint nekem még sok :\
ENNYI!
"hogy a NOD32 a tesztek során nagyon kevés téves riasztást produkált, emellett keresési sebessége, alacsony erõforrásigénye, valamint proaktív védelme is meggyõzõ volt."
ENNYI! <#eljen>#eljen>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
974 848 bájt az enyém, ha a tied is akkor gondolom ugyanaz és nekem semmi bajom nem volt belõle.
A leavelsének ehhez semmi köze
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
gondolom azért raktak banlistre, mert kb 3 hete nem léptem be. (nyáron utazzon az ember, ne dotázzon😊
végre hazakerültem, gonodltam dotázo egyet, erre nem engedett belépni a régi acc-ommal. regisztráltam a sima kanin, meg a bdnetes cuccon is, amit a játékban is írnak, de nem sikerült belépni.
az érvényesítõ levélnél meg annyit ír csak ki, hogy error.
msn: [email protected]
akit érdekel felvesz oszt dumcsizunk 😛
elõször kikapom broodot, erre azellenféltõl traxxex végig elkezdett vinnyogni, hogy l2p, meg miazhogy brooddal vagyok, meghogy ez nem skill. 12-1 ben voltam, és mivel a társaim bénák voltak kikaptunk, de hihetetlen hogy pattogott
aztán ma lunával triple kill, 13-2, kilép egyszerre az ellenfél. aztán meg a panda felgyúrta magát 20.000 aranyból és csak nemengedte megnézni a statot...
komolyan mondom eltörném a gerincét annak a fasznak aki világraszarta ezeket a fattyakat, hogy keserítik itt az életem
De a név-együtthangzások odaütnek 😄
Sobi mask-szopóálarc<#idiota>#idiota>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
darkseer-kabóca
morphling-víz
mirana-aranka
treant-fa
enchantress - bambi
tauren és bara - boci/tehén
ursa, panda - maci
syllabear - macismaci
jugger - kisbicskás
Davion - davidson (dévidzon), kardos fiú (ezt nem én találtam ki..)
treant - gyökér
morphling - molyfing
tiny - pici
lycan - kutya
mirana - cica
huskar - uszkár
törp - csipa
bristleback - disznó/malac
magina - vagina
omni - szõke
tormented soul - kecske
nessaj - noszály (mint sándor)
leoric - leó
weaver - hangya
sand king - skorpió, szöcske (!)
axe - hatás
meepo - ásóspatkány
Amúgy szerintem lionnal csúnyán meg lehet szívatni. Vagy blinkelõ heroval.
Akit viszont ki kell venni a dotából, hogy azt tudjam rá mondani, hogy egyik hero sem jobb, mint a másik: slithice, az undorító férgek netovábbja. Elképzelésem sincs, hogy gondolhatták komolyan a békáék... Egyik heronak sincs semennyi esélye ellene.