1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Lac, toljunk már egy sc-t mamacsin!!4
  • Terensz
    Magina < troll. Meg rikit nem fogja. Egyezzünk ki ebben:
    Nerub, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan :-)
  • XXLászlóXX
    ezalor, magina, nerub, tide, shaker oszt jöhetnek xd
  • Terensz
    Omni, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan... gg
  • Terensz
    Hasonló helyzetben én bátran elfutnék :-)
  • Terensz
    Ma ellenem meg: zerg :-)
  • magus
    ma ellenem: axe riki luna troll ursa

mit kezdesz ellenük?
  • XXLászlóXX
    na valami pörgés fijjuk mert ez igy nemállapot... meghAlt a topik? :(
  • Nuki
    csármándert?
  • XXLászlóXX
    na fentvok hamachi ntw-n kreáltam aki jön az jön aki nem nem na most kimek eltolok egy csármándert xd
  • XXLászlóXX
    nehogymár szkájpoljunk xd inkább adok mindenkinek ventri elérhetőséget,
  • XXLászlóXX
    hhogyne müködne...
  • degenerator
    sy működik venonál? buff placere van alapból.
  • Terensz
    Egyelőre hamacsin kéne netelni, és szkájpon beszélgetni.
    Hamacsin csináltam hálót. Network name: "sg.hu_dotanetwork". Jelszó: "satanicForTechies"

Aki jön, az jön.
    Plz olyan néven gyertek fel, mint az sg.hu-s felhasználónevetek, hogy tudjuk, ki kicsoda.

És hamacsin van is cset, úgyhogy gyertek, meg minden4.
  • degenerator
    ez jól hangzik, de ha épp nem privátot akarnék.....szóval hogy is kéne beüzemelnem?
  • Muki100
    Ne érdekeljen a kani, ha privátot játszunk úgyis tudunk garénán vagy hamachin.
  • degenerator
    fölös négyezrem ilyesmire nincs.
  • Terensz
    A pár hsz-szel lentebbi... (#964) És akkor játszhatnánk együtt. Merthogy lassan megvan a 8 ember.
  • degenerator
    egyébként a kani még mindig nem üzemel.

a telepítésnél "Failed to download file from Web. (#50, Line 6)" ez jön ki.

vélemény?
  • XXLászlóXX
    na énis mennék bnetre Yaguar néven vok fent
  • magus
    el lehet azért mókázni pubon, mi pl úgy szoktuk, hogy ketten vagyunk, ha már ketten játszotok csapatban máris jobb...

vagy néha szoktunk 4-en 5-en egy csapatot kiállítani, na ott ki szoktak lépkedni
  • Muki100
    Changelogot mindig is szoktam olvasni akkor is ha nem dotázok :)

Bnetre alap, hogy nem járok (még ha tehetném se -.-)

Régen úgy csináltuk, hogy este 7-8 felé összejött egy 8-10 fős társaság akik privát játékot nyomtak, rendesen -lmsp mód és mindenki ventrin. Nem volt se feedelés, se anyázás, sőt nagyon hosszú, fordulatos és szoros meccsek voltak szinte kivétel nélkül, és ez ment jó 3-4 hónapon át.

Ma már nem az -lm a menő hanem ugye a bannolásos meg van pár új jó mód, pl. az -rd.
    Csak így volna tulajdonképpen értelme az egésznek, hisz annak, hogy páran összejövünk publicot alázni kevés értelme van, mivel ha a mi csapatunkba jön noob akkor az a baj, ha pedig az ellenfél esélytelen az se jó. Elég sok időt töltöttem ún. pubstompinggal a nyáron, és ezek jók arra, hogy sok hőssel megtanulj kiemelkedő lenni, de pl. a társakat akarattal se nagyon tudod annyira figyelni, mintha ventrin lennétek.
  • Terensz
    Azóta pár dolog változott, fél kilóméteres a changelog a 6.56-ban.
    Van 2 új ultratáp sentis hero, akik természetesen minden meccsben ott vannak. Ezzel nem is lenne baj, hadd legyenek. De még nincsenek balanszolva és meglehetősen táposak.

Szokások is változtak a bneten, mindig van bloodseeker, és az a legújabb szokása, hogy kizárólag egyedül farmoló intes herora vadászik, bloodrage-t csak lev2-ig fejleszti fel, és 10 secre silencel vele. Persze kapsz +40% sebzést ajándékba. Mondjuk Lionnal vagy Crystal Majdnemmel. Hát kedves tőle.

Ha nem "PROZ, EXPERTS ONLY!!4" meccsre mész, ott is megy a núbozás végig, persze mindenki vérprofi. Minden kis apró hibát kihasználnak, Ursula pl folyamatosan fury swipelt és lifestealelt egyszerre, és még ki sem volt rakva neki a vladimirs. Ha rákérdezel, megmondja, hogy a 2 orb sosem ütötte egymást.

Amúgy meg ált. a senti oldalon van a host, és 2-3 haverja mindig ott van. A többiek meg ugye nem ismerik egymást.

Szóval kéne 2 normális, állandó csapat, ahol mindenki tudja, hogy a tagok összeszokottak. Más lenne úgy a játék. Tiszta játék mellett biztosan nem anyáznék pl. magus-ra vagy Mukira mert lepwnolt, hát így jártam, megesik. Ja, meg persze gyorsabb lenne a hálózat.
  • Nuki
    Na majd ha barátok közt játszunk, tudjuk majd egymást szidni. ;D

[apro] Ugye Terensz és a többiek?
  • magus
    afaszom is kivan

div safehigh

velünk van axe, 2-11, felfeedelte az ellent, aztán jött rám riki meg kunkka 5 szinttel magasabban, leshracként sok esélyem volt...

-200 xp
  • Borgi
    Sheltem nevezetű forumozó is dotázuk, együtt sozktunk, ő is jönne, természetesen eredetin ;>
  • Muki100
    Utolsó embernek beszámolhattok de a 6.54-es korszak óta nem nagyon játszottam, azelőtt viszont jó sokat.
  • Nuki
    Valahogy össze lehetne hozni 8-10 enbert innen ezsgéről, ismersz te még olyat aki néhanapján dotázik és van köze az itteni fórumhoz :P

Én lenni E.gg)blu3.tmplr de battle neten nagyon ritkán vagyok fenn, főleg hogy most tanulás van ezerrel. viszont ha összejön jó sok v sok játék innen vagy szűk haveri körből, akkor szívesen játszom ^^
  • magus
    bnet pubban nincs olyan hogy pro, ha már 3-an összejátszotok kilép az egész másik csapat

divben nem, ott azon múlik az egész játék, hogy hol van balfasz, ahol van 1, az veszt, csak felesleges időpazarlás
  • Terensz
    Az nem jó, én sem szeretem, ha 5 db Heinrich[DE] egyszerre jelentkezik be bélanetre az egyik oldalra, és arról szól a játék, hogy a nem összeszokottakat alázzák egy órán keresztül.

Az kéne, hogy innen 8-10 enber 2 fix csapatot alkotna, és kidolgozna stratégiákat, és pro módon kezdenénk játszani.
  • Terensz
    Degenerator, szánd már rá azt a q... 4 rongyot :-) Minden tescoban/coraban utánad dobják szinte.
  • magus
    vagy 2 és alázunk egy másik 5-t
  • degenerator
    ha lenne eredetim...
  • Terensz
    Eddig 3-an vagyunk, ha jól számolom. Ez kevés. Kéne még 5 v. 7 enber.
  • Borgi
    énis benne vagyok Borgi néven futok bneten, vegyetek föl és ha láttok sikitsatok :C ésakkor énis viszaveszlek

nudazz te megvagy nekem :C
  • magus
    beraksz friendbe, és látod, hogy mikor vagyok online...
  • Terensz
    Annyira nem vagyok penge bnetbűl...
    Átnéztem, de nem találok [find user] vagy ehhez hasonló okosságot. Gondolom: "/[parancs] nudazz" lenne, vagy valami hasonló.
  • magus
    nudazz néven találtok meg, ha keresne valaki
  • magus
    én benne vagyok, bneten
  • Terensz
    Nos, felraktam a listcheckert, majd meglátjuk.

Kéne egyet tolni, amolyan sg.hu-s meccset. Ki van benne?