Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mindig ilyen kevesen vannak fent ? :-/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
sajnos pókos nem volt, a zombis ill. terroros repek sztem nem lehetnek nagyon érdekfeszítõek dehát van ilyen is.
Van régebbi mapon is köztük de tudtommal mind 1.21
Az ellenfél képességei gondolom meglehetõsen változóak egyikben másikban dehát ez mindig benne van a pakliban.
Kutya, terrorblade, macismaci, furi, chen, rex, alkemista, zombi, axe, naix, pók szinte mind tudnak level 1-tõl de 5-tõl már biztosan dzsungelharcolni.
Aztán vannak akiknek kell vmi alapcucc, hogy jól menjen nekik de én azt nem dzsungelezésnek hanem simán neutralozásnak mondanám (pl. amikor trollnak van domija, vagy voidnak momja simán elvannak az erdöben, de addig sehogy)
Csomó erdõs replayem van ha érdekel, de mind 1.21
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
én így szoktam meg
gyorsgombbal a targyak sokkal hatekonyabbak...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a numpadon meg nem tudok nem elegszer kiakadni... laptopon rulez -.-
Senki sem kötelez, hogy játsszál vele.
A,S-t is használom, nemgáz.
1, Az a betü az attack funciót szolgálja ezért nem lehet spell hotkey
2, Shaker 3 aktív, és 1 passzív skillel rendelkezik, az utóbbihoz nincs hotkey...<#nezze>#nezze>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
de az hogy az itemeket numpaddal kezeled az viszont megõrjít...
de szerintem szinte minden hõsnél kézre állnak, csak az elején átnézed mi micsoda és úgy rakod a bal kezed, nem nagy kunszt. Bár tény hogy van 1-2 rossz kiosztás.
Ismertek olyan addont a wc3-hoz amivel a hero spelleket egyszerûen 1,2,3,4 gomb lenyovásával aktiválhatjuk? Esetleg mi állítjuk be? Utálom, h minden hõsnél más gomb a spell és egyáltalán nem kézre esõ és mivel kok vagyok kb 6-7 hõs ismerésében kimerül a tudásom😄
mega múgy mindig van egy leaver és vége ...
85 x 0,75 = 64
level 4en 130 x 0,75 = 98
magyarán lószart sem ér, viszont 15 egységre hat és több manát visz. Ezt a spellt úgyis csak az aura miatt lövöd el vagy lasthitelni, és amíg 15ön végigpattan már rég lejárt a cdje és lõhetnéd újra ezért erõsebb ha level 1-es.
Az hogy zeusz meg se karcolja õket röhej. Egyik legdurvább ellenszere a nagy hps heroknak egészen amíg hoodot nem raknak (de ilyenkor még jó a guinsoos zeusz).
Leoval mit ér hogy bepusholod level 6on?
Nézzünk egy 7es leot:
70es átlagsebzés durván
ha a stunt maxoltad és tettél ultira akkor lehet 1es lifestealed meg crited akkor van egy sokkoló 15%-od, hogy egy durva 90es piros szám szálljon a fejed felett amibõl konkrétan 4 hp-t fogsz tölteni.
De még ha 4es is az aurád és 150es critet ütsz egy kõkemény 30-as hpt fogsz tölteni magadon. És erre még mindig 15% az esély, egyébként ennek is töredékét szívod. Akkor már ha egyet statra tettél jobban jártál mert az 40 hp-t ad, ha csak ezt nézzük.
doki ultija helyzetfüggõ, volt, hogy öltem már vele lvl 6-on... bár nem a kedvenc hõsöm, nem játszom vele.
arc lightning az melyik? a pattogós vagy ami egyet üt? zeusnak semmilye sincs, csak ezek, amik amúgysem sebeznek semmit, a végén gyakorlatilag meg sem karcolnak senkit, ha nem pakolod ki az elején õket, akkor sztem tök haszontalanná válsz
Dokinak is értelmetlen 6on ultira tenni.
Molyfingnál 1-et rakok morfra a többi waveform + stat és amikor már van elég agi és a cuccok is megvannak akkor jön az adaptive.
Ez csak pár példahõs volt.