1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • XXLászlóXX
    na cs figy kéne egy kis help... jelentkeztem #2-es 2v2 cupra megint és mivel elsön kiszoptunk elsö körben kellenének faca hero kombók...
    van pár dArab a fejemben (elméletileg sok az a pár) de szivesen fogadnám ötleteiteket. tegyünk EGYÜTT hogy egy sg-s kupa gyöztest is a fórumnak tudhassunk :D.. kösztybuhbye
  • Lammer
    nem vagy tul fiatal ehhez az "alanyi jogon jar minden" style teves eszmehez?
  • jozing
    tök mind1. lehet megse nézem. tegnap oylan frankót cséztem, hogy rájöttem nekem FPS-ek valók :P
  • Nuki
    Én letöltenék szívesen magamnak egy 500 gigás merevlemeztet.
    Frankón.
  • Lammer
    de pcre azert van ;)

jah, azt nem lehet lewarezolni? what a shame :(
  • XXLászlóXX
    van ai map...
  • jozing
    hát egen, pénzt nem szivesen adok rá, mert ezen a nyáron rendesen bevásároltam, ugyh ilyenekre nem nagyon maradt forrásom. =vettem egy orange boxot megy egy CSS-t).

köszi az infót. amúgy van skirmish vagy valami ilyesmi?
  • XXLászlóXX
    ha easy modeot nyomsz (noobként azt kéne) akkor 40 perc a max
  • magus
    ha nem eredetin tolod akkor kani, de 4 ezer Ft-ot megér

ha ki akarsz lépkedni a játékokból el se kezd. egyrészt mert elküldenek a jó kurva anyádba, teljesen jogosan, kettő mert van banlist, ami ugyan szart se ér, de azért van...

megtanulni nem vészes alapszinten, az elején sokként fog érni, hogy mennyi opció van, de nem vészes. egy játék amúgy 30-60 perc között van általában. ha vannak leaverek (khm) akkor rövidebb
  • jozing
    halisztok. megvan a WIII+FT+DotA 5.valamennyi allstars. ti melyik szervert ajánlotok? eléggé nOOb vagyok, jobbára csak FPS-ekkel játszok. ja meg régebben volr Diablo2-ben egy level huszonvalahányas nekróm, szal annyira nem idegen tőlem ez a környezet, de azért vegyetek újoncnak.
    a DotA-ról annyit tok kábé h van róla egy teknő szám, meg valami RTS-wow szerűség.

2 alapvető kérdésem lenne:
    1. melyik szerveren játszak? kanihut néztem ki magamnak.
    2. mivel nem vagyok annyira beosztott idejű, én emgszoktam h pl csében egy kör max 2-3 perc, mennyire néznek le ha új vagyok, és a 2 órás meccset nem játszom végig? úgy halottam a leavereket nagyon nem szereteik.

szal valami alapvető infó kéne az alapvető dolgokról.

köszönöm előre is!
  • Muki100
    Régen amikor divat volt a guinsoo dk-nak önmagában is ütött. stun hex stun és még céloznia se kellett, az 1v1es hősöket brutálisan kikapcsolta
  • XXLászlóXX
    dk necro kombó... gg
  • magus
    próbáltátok már a dk és mirana kombót? majdnem 10 mp stun. iszonyatosan paraszt.
  • magus
    szar ez a div bazmeg, ma 5 játékot játszottam, mind az 5-öt elbuktam. 3ban kidiscletem ilyen 5-0 a 10. percben és társai. 2-nél meg kiléptek nálunk 3-an totál nyerő helyzetből, persze hogy bedaráltak 5-en. faszom
  • Terensz
    akár 11 és félig izs :-)
  • Lammer
    muhahahha!

majd szolj, ha kibirod 11 percig :DDDDDDdd
  • Terensz
    Jaja, meg lassan időszerű lenne megint egy lan. (Loálhoszt, meg minden4) Hogy hol, azt persze nem tudom. És gyúrni kéne sc-re. Főleg Lammernek, mert folyton elverem :-)
  • XXLászlóXX
    hát nemis tudom.. elö kéne kotorni .. terensz már csesztetett vele xd de én lusta vagyok és inkább dotázok.. most vertek el minket 2v2es ligában. .s szal inkább gyakorlok .s
  • Lammer
    off: nincs kedved sczni? Terenszeknel voltam multkor es eszembe jutott, hogy meg kene kerdezni :p
  • XXLászlóXX
    na elsö div-safelow os gamem
    shaker: 13-5
    itembuild: pt, arcane, dagger, refresher, bloodstone, nulltalisman
    végére 6,4k gold amit nem használtam el xd
    +266XP

replay

tessék csak megnézni, nemrossz :)
  • magus
    safehighban jobban fog idegesíteni, hogy ha bemész 600 xp-vel, és bejön observernek egy 600+ xp-s, akkor lecserél, na ott az elején szopó játékot találni
  • XXLászlóXX
    alig van divben safelow facom :S
  • magus
    ez a -cm nem is olyan rossz mód...

van egy kapitány minden oldalon, és ő választ hősöket. először bannolsz 5 hőst, akit nem lehet választani (az igazi retardáltakat, riki axe luna troll és társai), aztán 5-t választasz, és azt osztja szét a csapat. sokkal skillesebb mint amikor tele van a játék ezekkel a noob hősökkel
  • Lammer
    :DDDDDDDdd
  • Terensz
    Ja, most nem voltam jó formában, meg maphacker vagy. Meg ugye beírtad a cheateket "you pitiful worm" , "there can be only one" , "idkfa" , "iddqd" , így könnyű.

Majd legközelebb "-disablecheat" módban toljuk és én fogok győzni.
  • Lammer
    hato"...

baszki nem voltal rossz! 9 percig kibirtad! aze ez nem semmi! pedig csak felkezzel jatszottam (de tenyleg... nagy TV elott fetrengve :D) :D
  • Terensz
    Amúgy játszhatunk, ha gondolod. Ha nem baj, hogy esetleg kikapsz
  • Terensz
    Most toltam egyet a gép ellen, mert ugye senki nem jön játszani :C
    Elpakoltam. Egész jók az archon-siege tank és a zealot-medic koNbók, kb. 380 kajányi egység ellen beírta a gg-t :-) (Azaz: akarta, de közben szétaláztam)
  • Lammer
    ironia ;)

--- mas tobbieknek ---
    btw azert latszik, hogy akiknek nincs skillje sc-ben az DOTAba menekul
  • XXLászlóXX
    nemis scre mondtam :P
  • Nuki
    Beléptem Igaz hogy az elkövetkezendő egy hétben gecikevés időm lesz a zh-k miatt, de azért írjatok ha megvagyunk
  • Lammer
    scbe nincs 5v5, szal nem megyek
  • XXLászlóXX
    gyertek hamachira xd tökjólenne már 5v5özni

Terensz írta:

Egyelőre hamacsin kéne netelni, és szkájpon beszélgetni.
    Hamacsin csináltam hálót. Network name: "sg.hu_dotanetwork". Jelszó: "satanicForTechies"

Aki jön, az jön.
    Plz olyan néven gyertek fel, mint az sg.hu-s felhasználónevetek, hogy tudjuk, ki kicsoda.

És hamacsin van is cset, úgyhogy gyertek, meg minden4.
  • magus
    a div az a bneten egy liga. botok hostolják a játékokat, és logolják a teljesítményedet. a selejtezők a SAFE játékok, a ligák a LEAGUE. a nyereségért xp-t kapsz, a veszteségért xp-t veszítesz. A játékon belüli teljesítményeddel súlyozzák némileg, ha nagyon nagyon jó vagy, de veszt a csapatod kijöhetsz közel nullára. Újként a DIV-SAFELOW játékokba mehetsz be, ott majd kibalancolják a csapatot, és mehet a játék. 500 xp felett mehetsz SAFEHIGH-ba, 2000 xp felett meg LEAGUE-ba. Ezeket mind botok mérik. Minden játékban van egy gm, amit a ".gm" paranccsal kérhetsz le, ő indítja a játékot, a legtöbb xp-vel rendelkező személy ajátékban, mire te leszel az, meg tudod, hogy miket kell csinálnia.

kb ennyi, -ap ban mennek a játékok, em után hozzá kell szokni, de sokkal skillesebb mint az em.
  • XXLászlóXX
    maginát ezalor miatt irtam... két manaburn föleg ezalor mana ruptureja geciimba.. és stunol is meg minden finomság
    maginának meg elég ultiznia :)
  • Borgi
    egyékbént, elmondaonád mi a bneten ez a dives dolog? mert én még nem jöttem rá, és nem olvastam róla még sehol :C
    köszi
  • magus
    amikor már 3. jára kapok ki ilyen csapatot, ráadásul mind pickel, egyszerűen kilépek, csak div-ből nem szokás
  • Terensz
    Jó, ha nem jön senki, akkor rommá verem a computert
  • Terensz
    Flame LOLd nagyon gyenge. Belőle lett az ogre magi, aki legalább tud stunnolni.

Valaki jöjjön má sc-zni4
  • Lammer
    NAH AKKOR HALLJATOK A PRO csapatot!4!!

(Magusnak egy kis segitseg -> #988 reagalva)

-Old Invoker
    -Gambler
    -Flame Lord
    -Trekker
    -God of Wind

ez jo???,,,,vesszo
    [nagyon igyekszik]