1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#954 szokott valaki listcheckerrel hostolni?
a pingjeim jók, de mindenki lagspikek miatt nyavajog, és nem tudom, hogy miért... -
#953 ma már azt hittem örszsákkernek is azt vett a gyerek, de csak blinkesdagger vót :C -
Nuki #952 Miért eddig meg volt tiltva? -
#951 mostantól mindenki vehet lothart, nem agit ad. kevés hős van akinek nem jön jól... -
#950 D% -
#949 degenerator. de a budai gépen vhogy nem akar működni. -
#948 jah hát vannak ilyen emberek... de no problem ilyenek mindig is voltak és lesznek... btw kani accountod mi? felveszlek oszt nyomunk egyet vagy netalántán kettöt xd -
#947 hát ami már nagy marhaság mivel nem ad annyi agit a lothar... viszont elég jó pár hösnek. már lichnek is kipróbáltam xd -
#946 tegnap este a kanin egy 1v1es arom meccsben clockival bealáztam egy mokee nevezetű játékost, aki magnussal volt. először, mikor ölt, megkérdezte, hogy ugye nem fogok leavelni. aztán mikor bevertem a barakkjait, egyszerre buzi zsidó cigány lettem. aztán mikor már a fát ütöttem, anyám is mocskos kurva lett....annyira bírom az ilyen hormonzavaros 14éveseket... -
#945 okosgyerekek már öszes agis hősnek lotárt vesznek?! marhajó :C -
#944 dives dota? azmilyenilyenolyan? -
#943 nyomja vki a div-es dotákat? mi az a void a nevében? -
Nuki #942 ha ez kérdés volt akkor nem :D
inkább koncentrálj az új peccsre és fejtsd ki a véleményed róla -
#941 agyoneverleke!4?,, -
Nuki #940 Ja... azt hittem már tudsz egynél több hőssel is normálisan játszani
[apro][degec-i] -
#939 [hazigazda, dagad a melle]
-
Nuki #938 Mét? -
#937 höhhh gyerekek... mozstantol finoman, mert terror leszik ha rosszak lesztek -
#936 nem is rossz ez a div
kicsit nehéz összeszedni az xp-t, mert mindig kikapok valami balfasz társat, és alapból veszteség. de mondjuk tegnap úgy elvertek tiszta játékkal, hogy csak néztem, van kihívás -
#935 Amúgy dell nem rossz. Persze ha várok vele 2 hónapot, akkor core2 lenne. De ez van. -
#934 Akkor a vindózt kéne megvenni :P
De legalább küldhetnék hibajelentést, vagy valami... -
#933 kuzs! neked megvan eredetiben(csak celzas vót a balkani mentalitasra, hogy ez nem jo) amugy te vagy a bena... mondtam neked, hogy sz@r a D3LL :DDDDDDddddd
-
#932 Ahoj!
Nekem meg rendszeresen kiugrik dotából vindózba, hibaüzenet nélkül. WC3 mintha meg sem lett volna nyitva. Én is vegyem meg eredetiben? -
#931 -azert egy memtest nem art
-vedd meg eredetiben a jatekot...
-chipset hiba lehet (nekem is volt regebben chipset hibas lapom, csak 3Ds alkalmazoknal szallt el)
-
domewalker #930 hali. lenne egy kerdesem : miert csinal dota kozben kekhalalt a gep olyan mintha ram hiba lenne de azt kizarnam mert nem hiszem h mind2 modul hibas lenne probaltam kulon slotban egyesevel oket de az eredmeny ugyanaz : kekhalal. megjegyzem h tok mind1 mit csinalok csak a wc3 eseteben fordul ez elo masnal nem tapasztaltam meg fagyast sem...
v lehet h maga a wc3 a gazos? mininovarol szedtem -
Nuki #929 (a második sor (denyzik az ellenfél) csak épületekre vonatkozik, azt kihagytam) -
Nuki #928 Új dota, új hősök, új tárgyak, nagy változtatások.
pl.: lehet venni tárgyat állatka nélkül, ilyenkor kipakolja aföldre
ha denyzik az ellenfél, akkor is kapsz 50%-ot
ha creepek ölik meg a tornyot, szétosztódik az arany -
#927 Warez jó, éértem?
Most épp a Divine Divinity-vel tolom. A Media Markt polcáról warezoltam le 1250 Ft-ért. Eddig 150+ órám van benne. -
#926 Hát ez tényleg érdekes de nem volt ott a sarokban a verziószám, szóval könnyen lehet ez valami "nem hivatalos" mappal készült. -
#925 http://www.youtube.com/watch?v=nHZk7iSOHAA
0:50-0:57 -
#924 ha hazaérek belinkelem...
-
Nuki #923 Énis megvettem dik. Ne tessék itt izélni.
Fincsibb Blizzard játékok kötelezők nálam ^^ -
#922 90 fokot biztos nem hajlott egy hivatalos, stabil verzióban... -
#921 ez érdekes mert van egy bácseres videó ahol sima terepen meghajlott 90 fokot a hook.... -
#920 nem kell megideologizalnod... ;)
aki reagalna, folyt kov:
inkabb itt
-
#919 6 éves játék 990ftba kéne hogy kerüljön :/ -
#918 zenei előadókról ne is beszéljünk. -
#917 az évek során összegyűjtött tapasztalat alapján egyetlen egy kiadó játékai érik el azt a mércét, hogy megveszem eredetiben -
#916 besorolás mmorpg :) -
#915 "mindent warezolok, fizet a halál elven"
gratula!