StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..
De felesleges ilyeneken fennakadni, tele van ilyen apró hibákkal, amit csak késõbb veszel észre...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként számomra onnan is látszik hogy jó ez a sorozat, hogy mindig úgy ér véget a rész hogy már is vége van (pedig ez csak a 3. rész), a többi csillagkapuban pedig szinte az összes részben volt olyan amit szívesen kihagytam volna.
Nah de majd lesznek még itt akciók is, akik azt hiányolják. 😄
Dr. Daniel Jackson a Goa'uldokról beszél
Dr. Daniel Jackson a felemelkedésrõl beszél
Dr. Daniel Jackson a Lucian Szövetségrõl beszél
Egyébként alul is lehet válltani a videók között.
Armin & Ayu fan
Na mind1, sztem ha keresnénk, biztos találnánk ellentmondásokat itt is, mint a Star Trekben...
Armin & Ayu fan
Amúgy szerintem jól néz ki ez a "forog az egész kapu" dolog. Jól mutat a képernyõn. <#eljen>#eljen>
Armin & Ayu fan
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Persze az is lehet hogy csak elsikkadtak a dolgok az évek során 😊
(ez az epizód az 1.évad v. 2.évadban volt)
A sima SG-1 sorozat már unalmas volt a sokadik Goa'uld támadás miatt...az Atlantisban végre más is történt, és más megközelítésbõl, ráadásul nekem az ottani karakterek jobban tetszettek, a lidércek elõször furák voltak, oda nem illõek, de késõbb hozzá lehetett szokni...A Universe-ben szinte ugyanúgy bezártság érzet, mint az Atlantisnál, csak valahogy komorabb kivitelezésben...És tetszik, h végre nem pörgetik túlzottan az eseményeket, hanem némileg lelassult...Röviden ennyi a véleményem.
Már a trailerben is olyan érzésem volt, de most az elsõ 14 percben olyan érzésem van, mintha Coca-Cola reklámot néznék😄 Nemtom, a kamerakezelés, a...
Szóval nagyon fura...
Elõször is, még nem néztem végig a Stargate Atlantist, szervesen kapcsolódik hozzá, vagy nem?
Ha nem, akkor pls linket vki egy jó minõségû, magyar feliratos letöltéshez(nem kell hd minõség, elég egy dvd min. avi)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az SGU 3. részének nézettsége meghaladta az Air 1-2.-ét(2,35 millió). 2,4 millió nézõt szerzett a Sy-Fy-nak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként poén, annak idején sokan pont azt nehezményezték Cam Michelben, hogy túlságosan is O'niell klónnak tûnik(ami azért nem volt teljesen igaz), most meg Scott néhányak szerint nem elég O'niell-os 😄.
Greer karaktere valahogy "szimpatikusabb" lett a 3. részben. Úgy tûnik, hogy a készítõk legalább egy bizonyos mértékben eltérnek a Ronon féle karaktertõl. Greer valahogy komplexebb karakternek tûnik.
Az elso 3 epizod szamomra csalodas volt, persze nezni fogom, kivancsi vagyok mit hoznak ki a sorozatbol, de egy biztos tele van gyenge probalkozasokkal es reklamfogasokkal... na meg iritalo szereplokkel 😄
Eli vicces karakter, szimpatikus, de ez a "kockuljatok csak Stargate Online-nal , lehet titeket is felsugaroznak egyszer" eleg gagyi huzas volt, szerintem. 😄
Rush nekem nagyon ellenszenves, ahogy beszel, ahogy viselkedik mint valami orult tudos akit egy hajszal valaszt el attol hogy baltas gyilkossa valjon.
Greert teljesen feleslegesnek erzem eddig, nem tudja kezelni a duhet, ojaj egy agressziv katona... izgalmas.
Scott sem tunik olyan szereplonek aki kepes lenne megkozeliteni az O'neill vagy akar csak Shepherd fele szerepet.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de a hajó nem a kapukat pakolja....csak adatokat gyûjt....
nekem csak az a fura, hogy látszólag abszolute nem is foglalkoztak a hajóval, lehetséges, hogy meg is feledkeztek róla, a hajóról tárolt tudásuk valahogy elveszett.. a másik dolog, hogy a hajót mégiscsak megkellet építeni valahogy..
hihetõbbnek tûnik számomra az a gondolat, hogy Rush valamit csak félrefordított, és nem a felemelkedés miatt nem mentek a hajóra az õsök, hanem mert lehet egyszerûen "elavult" a hajó technológiája (mert pl addigra már hyperteret ugráltak).. persze a hajó tette a dolgát, és az idõk folyamán szorgos hangya módjára lepakolt mindenfele ezernyi kaput..
..a másik apró dolog, ami még motoszkál bennem, hogy elvileg ez a fény feletti utazás, amivel a hajó halad, az lassabb, mint a hypertér-ugrás, nem ? és hypertérben 2 hét volt, míg eljutottak csak a pegazus galaxisba..ebbõl kiindulva lesznek elég hosszú "üresjáratai" az SGD tagjainak (gyk: Stargate Destiny 😊
persze ezek olyan apróságok, amik nem rontják el a kedvem a sorozattól és alapvetõen pozitívan állok hozzá, s akár az is lehet, hogy az írók utólag magyarázatot is adnak a dolgokra
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A régi SG-kben is sok mindent KIZÁRÓLAG a fejlett technológiák megszerzésért tettek, mivel ez az ami megvédheti a Földet, semmi más.
De az egy SG csapat volt, ez egy tudós csapat alapvetõen. Ahogy Young is mondta, az õ dolga elsõ sorban a bázis személyzetének biztonsága. Minden további dolog másodlagos. Ha a Földön is úgy gondolták volna, hogy a 9 záras csillagkapu mindent megér, akkor aligha ilyen parancsnokot és struktúrát telepítenek oda.
Ha a régi SG1-es alapcsapat lenne ott velük, nem lenne lazsálás, meg jajajaj meg fogunk halni hangulat, mivel azok tennék a dolgukat és rákényszerítenék a többieket is arra, hogy azok is tegyék ugyanezt!
Azok katonák voltak mind. Itt ellenben elég szép számú civilrõl is szó van. A katonáknál az elsõ dolog, amit megtanítanak az a parancsnoklási lánc (Chain of Command), vagyis ha fentrõl azt mondják, hogy a kék az piros, akkor innentõl kezdve úgy van és kész. De egy civilnél ez nem így mûködik, és nem is veszi be könnyen a gyomruk ezt.
Én már azt sem értettem, hogy jól képzett emberek mégis hogyan gondolhatják azt, hogy õk lelépnek a csapattól és ellógnak egy ismeretlen bolygóra, egy ismeretlen galaxisban, egy ismeretlen kapun át és akkor majd minden jó lesz?!?!
Ez ellentmond a fenti véleményeddel. Ez is egy opció, megvizsgálják, és ha bejön, akkor hurrá. A katona az egyetlen, aki ezzel kapcsolatban valóban megkérdõjelezhetõ, a csaj és a krapek kiváncsi volt, és reménytelennek tartotta a mészkõkutatást...
Egyrészt SOHA nem juthatnak így haza, másrészt nicsenek gyógyszereik, orvosi felszerelésük, fegyvereik, semmilyük sem. Ellenséges világban zéró ideig élnek!
Felderíteni felderíthették volna attól még. Abban hibáztak, hogy nem nekik kellett volna átmenni, hanem Eli robotszemének...
plusz elvitték volna a tárcsázót is, itthagyva a többieket
A hajóról lehetett tárcsázni a kaput, Telfort éppen arra utasította õket, hogy 15 percenként tárcsázzák a bolygót, hogy folyamatosan tájékozódjanak az állapotukról. Tehát a bolygón lévõk visszajuthatnak még a hajóra, nem ítélik így halálra õket.
Amúgy a léghiány legjobb megoldása, hogy a 12+ óra várakozás alatt kidugnak egy csövet a bolygóra (vagy vissza) és a kapun szépen átszívnak friss levegõt, illetve kitolják az elhasználtat
Nem tudjuk milyen eszközök vannak náluk, a fõ probléma amúgy sem az oxigénhiány volt, hanem a CO2 túltengés, ezért volt szükség a mészkõre.
De az is elég, ha az emberek jó részét kipakolják egy ponyva alá (a nap miatt), máris spóroltak levegõt 12 órányit. 😄
A CO2 túltengést valóban megoldhatták volna, tehát rövid távon megoldást jelentett volna igen. Hosszú távon viszont a magas hõmérséklet miatt az emberek több vizet igényeltek volna, ami meg a vízutánpótlás miatt kínos. Ugyan árnyékban, mozdulatlanul kevesebb vizet igényeltek volna, mint a kutatócsapat, de többet, mint a hajó fedélzetén.