4805
StarGate Universe (TV)
-
#1803 Amennyire én utánaolvastam, az SG:U alapötlete már pár éve megvolt, csak nem rendelték be. Tavaly döntött úgy a SyFy, hogy az SG:A hatodik évadába már nem vágnak bele (indokként a növekvő színész fizetések és a licenc díjjak (?) lettek felhozva), inkább ad egy esélyt az SG:U-nak. -
#1802 Én azt is el tudom képzelni, hogy a hájas pénzeszsákok adták ki az ukázt, hogy Atlantis helyett kell egy ilyen sorozat. Szerencsétlen írók/alkotók meg nem tudtak mit tenni, csinálják ahogy tudják. -
sandor8206 #1801 ja ja SGA 2,1 körül hozott átlagban talán, persze ott is voltak 1,5 milliós részek, de már a vége felé -
#1800 Kicsit utánanézve én úgy látom, hogy az SG-1 utolsó két évada azért átlagban 2 millió felett produkált, és az SG:A is inkább 2 millió körül táncolt, tehát azért nem volt az annyira rossz nézettség terén a Sci-fi/SyFy csatornán eddig a Stargate franchise. -
sandor8206 #1799 ja de sztem nem 7 rész után + szted egy olyan soritól átlag nézettséget vártak aminek az előzetesét még mozikban is nyomták? -
Borg #1798 Nem értem miért kéne saját magunkat átverni... ennek a sorozatnak azért van ekkora nézőbázisa még, mert a rajongók bíznak benne, hogy egyszercsak kihoznak valamit ebből a szenvedésből. Még ennyi szar rész után is. -
r4pt0r #1797 Igen de SG viszonylatban ez sem rossz adat, hisz ott alig volt ami akár elérte a 2 millás néző számot, voltak ott 1.4es és hasonló számok is. -
#1796 Persze nem a világnépességhez kell hasonlítani, hanem a SyFy által elérhető nézőket, de tény, hogy a SyFy is produkált már 4 millió feletti nézettséget is, és a jobb sorozatai általában 2,5-3 millió között mozogtak (Warehouse 13, BSG, Eureka). -
sandor8206 #1795 ??? -
#1794 Mert mit tanácsoljak? Ha nem tetszik csakazértis nézd?
Az a KGST volt (ha tetszik ha nem, ezt veszed). -
sandor8206 #1793 Inkább örülnék egy nézhető SG-szériának, hidd el. Sztem sokan vannak még így.
Amúgy engem is meglepett, hogy ennyire szar nézettséget hozott a 7. rész :-D jövő7re meglesz a 1,5 millió, gratula a készítőknek. Persze ez sem rossz DE gondolom amennyire számítottak ez kurvas*ar. -
Reg5 #1792 Örülhetsz :) -
#1791 ehh...180 fokos... nem szabad írnom délutáni alvás után...:D -
#1790 6,5 milliardbol nem is rossz :D -
sandor8206 #1789 -
r4pt0r #1788 Semmi gond nincs itt a nézettséggel. :D -
sandor8206 #1787 húúúúúú-húú, na a 7. rész éppen most csinálta ki az SGU-t, na a sorozat majmolokat tudnám csak idézni "...ha nem tetszik ne nézd.." hát a nézők nagy része megfogadta a tanácsot, eddig vártak nem tovább + amilyen jó volt a 7. rész (sztem az eddigi legszarabb) jövőhétre újabb csökkenés várható, sztem ez már égő, hogy 8 rész alatt nevetségessé teszik az SG nevet. + magával rántja a Sancutaryt is, szóval a Syfy tuti lépni fog az ügyben + a készítők is egyre nevetségesebbé válnak, most elkezdték szapulni a "V" című sorozatot, ennek is mi értelme van???
Szóval 7. rész nézettsége 1.626 millió -
#1786 Úgy tudom, hogy egyrészt a szereplők fizetése kezdett túl magas lenni (ezt orvosolhatták volna egy-két karakter leépítésével (Teyla-Ronon), másrészt már akkor szerettek volna a készítők egy új szériát (SGU) és úgy döntöttek, hogy akkor az atlantis cancel és jöhet az új széria. Nem volt kiemelkedő nézettsége de nem is volt cancel-re okot adó... -
El Protector #1785 Egyetértek, de ezt a 360 fokos fordulatot gondolt át azért :))) -
Micsu #1784 egyébként mekkora szégyen már hogy azt a 2 lézer lövést meg az 1 robbanást betették a promoba lol, most akkor kiket is akarnak megfogni a készítők? -
#1783 Nem világított, csak haculináltál.
Annyira lapos a sorozat hogy egyesek már beleképzelnek jeleneteket hogy pörgősebb legyen. Szép XD -
#1782 Nem tudom miért, de Atlantis topikban biztos leírták. Azt tudom, hogy én nem ezért ültem le anno a TV elé SG-t nézni, ha ez ment volna akkor messze elkerülöm az egészet.
Biztos van jobb példa is, nem is egy de ott van a Star Trek ahol még a laikus is látja, hogy az első sorozattól sokban eltér az utolsó. Mégis simán nézhető volt számomra pedig gyerekként is időrendben tudtam nézni őket, filmekkel együtt.
SG-nél más a helyzet, 360 fokos fordulatot vettek az írók a nagyobb nézettség reményében. Az is lehet, hogy szimplán kiégtek és egy régóta fontolgatott irányváltást hoztak előrébb az Atlantis cancel miatt. Mindenesetre én kitartok mellettük hiszen ők írták a másik 2 sorozatot is szóval lehet lesznek még érdekes dolgok itt. Egyébként számomra nem végtelenül szar, viszonylag nézhető, de teljesen megértem azokat akiknek abszolút nem tetszik. -
Zenszkij #1781 Telford ezredesnek nem láttátok a szemét a legeslegutolsó pillanatban? Világított, tehát ő egy goauld...:D Végre valami izgalom is lenne :D:D. -
Reg5 #1780 Én az egész sorozatról beszéltem nem az első 3 részről. A város felfedezése meg évadonként olyan 2-3 részre korlátozódott(vitathatóan eredeti sztorikkal), tehát nem volt annyira hangsúlyos.
Csak azt nem értem, hogy ha annyian szerették a régebbi stílusú sg-t akkor hogy a francba kapott cancell-t(pláne hogy viszonylag pofás nézettsége volt)? -
#1779 Mondjuk engem csak az zavar, hogy csóró a hajó, amit eddig láttunk belőle, belülről az nem sok. Ezek a színek is...lehangoló. Atlantis-nál káprázott a szemünk annyira csodálatos volt a város, ez meg mintha direkt az ellenkezője lenne. A Kinos videokban Eli mutatta a hajó többi részét, ilyenből kellene még, hogy el tudjuk képzelni milyen is, mert eddig csak azt láttuk, hogy baromi nagy.
Am. korábbi eszmefuttatásomra alapozva lehet ezért nem mutatnak sokat a hajóból, csak a webes kinos epizódokkal, mert az már túl "technikás" lenne... -
#1778 De basszus hol volt neked replikátor az első 3 részben? Már a rohadt város felfedezése is izgalmas volt. Itt meg egy rohadt hajón vannak kb ugyanannyi potenciállal és 0 zéró hasznot húznak belőle! Ráadásul a lidérceket is jól behozták. Pedig tényleg elég béna volt megvalósítás szempotjából. -
#1777 Legalább atlantisnál látszott hogy most spór rész volt és tudtad hogy 1-2 részen belül nagy durranás lesz ahol pörögtek az események, és volt cgi is ezerrel. És tényleg kicsit hullámvasút volt. Néha atom durva rész néha meg langyi. De itt folyamatosan langyi van. Szóval vagy az egész évad fele el lesz baszva a másik fele meg gatyába rosálós, vagy game over. -
#1776 Tevedes ennek a sorozatnak egyre kevesebb nezoje lesz, nem hogy noi de semmilyen :D
Jo ha 3 evadot megel ha ezt igy folytatjak, mert ez egy hulladek/nulla/szemet semmi egyeb. -
#1775 Meg az eleje és a közepe. -
#1774 nah a 7.rész vége fail volt, a köcsög buzeráns :D -
Reg5 #1773 Finglény xD LOL -
#1772 Lehet fogadni hanyadik résznél (ne adj isten évadnál) indul be a sorozat!
Beindulási szempontok szerintem a többségnél azt jelenti, hogy:
1: Nem kell dráma, nem kell picsogás, emberi kapcsolatok meg csak mértékel!
2: Értsünk már a technológiához ha már ezen a kurvajó hajón vagyunk!
3: Kezdjünk is vele valamit!
4: Utazzunk minnél többet a kapun(mutatva az eseményt) és ápoljuk emberi kapcsolatainkat idegen lényekkel, olyan ESGÉsen.
5: Az idegen lények többsége ne homok szörny és finglény legyen, hanem olyan ami BESZÉL! Úristen! EZ BE-SZÉÉÉL!
6: Ha már ott vagyunk akkor találjunk olyan technológiát, vagy tegyünk olyan felfedezést, hogy: Úristen emberek! Ezt nézd! Ez az a dolog ami megváltoztatja az egész univerzumról alkotott képünket! Jesszusom az ősök stb...
7: Chloét falja fel egy picsogós részeg ex-drámaszörny.
Szerintem az évad utolsó része lesz az amikor beindul. -
#1771 Mert itt nincs jól beleszőve. Erről beszélünk egész végig. Tele van a sorozat minden jóval. Az egész koncepció jó. Minden. Csak semmi sincs jól kivitelezve. Minden egyes sor a forgatókönyvben hibádzik. -
#1770 Miért olyan hihetetlen hogy a hajón van egy jó csaj és belekevrik? ( Enterprise ), teljesen jól bele lett szőve a viszony, ami évadokon át vetett fel kérdéseket és bonyodalmakat a vulkáni vs emberi faj közti kultúrális ellentétek stb... -
#1769 A BSG kőkemény sci-fi volt. Minden percét élveztem, minden epizódját tűkön ülve vártam. SGU-t meg letölti a torrentkliens automatikusan, aztán mikor eszembe jut benézni ide, látván a hozzászólásokat ledarálom a felgyülemlett részeket. Mint amolyan katasztrófaturizmus. Ha azt mondanák, holnaptól nincs SGU, megvonnám a vállamat. És ez nem jó. -
r4pt0r #1768 Én BSG/SGU sorozatokra gondolok, az hogy NEKTEK ez nem scifi azt csak sajnálni tudom. :D -
#1767 Írtam régebben, hogy bánom is én, legyen szappan. De akkor legyen minőségi. Ha már MP, akár a régi, akár a 2009-es az legalább minőségi sz@r:), vagyis bőven nézhető egy fáradtabb estén. Tehát a szomorúság a hatványon van, hiszen SG-nek kevés, sci-fi-nek kevés de még szappannak is.
Tehát gáz, hogy ha SG-t szerenék nézni a régieket nézem, ha sc-fi-t akkor mást, ha meg szappant, akkor már inkább nézek MP-t vagy 90210-et, stb. SGU-t gyakorlatilag azért nézem, mert szeretek kínomban röhögni, és hogy értsem az itteni ökörködést:)
Hoppá, megint kiírtam magamból a választ: abszurd komédiába még besorolható a sorozat:) -
#1766 Bárcsak ne lenne igazam, mert így kár reménykedni abban, hogy más lesz a 2. évad ha lesz. Olyan szempontból érdekes, hogy az SG az egyik nagy múltú űrsorozat ami próbál nyitni olyan emberek felé akiknek a kedvenc sorozata az általad is említett MP vagy a honi "remekmű", a Barátok közt. A Star Trek az Enterprise-ban próbált hasonlót úgy, hogy több szexualitást csempésztek be a sorozatba, de ez csak néhány jelenetben látszott, aztán gyorsan rájöttek, hogy elég ha megmaradnak valamennyire a hagyományoknál, sajnos erre túl későn jöttek rá..
Az SG:U-nál én azt látom, hogy valami vegyeset alkotnak, próbálják a régi rajongókat is megtartani, de szeretnének nagyobb nézettséget az új emberek bevonásával elérni, ebből lesz valami katyvasz.. :S Azt olvastam, hogy az Atlantis filmnél is hasonlóban gondolkodnak... :/ -
#1765 hát ja 2000-2005 körül azért volt elég sok de mostanában...:S -
haxoror #1764 A probléma az hogy a ti időtök már rég eljött, eddig is rengeteg szappanopera sorozat volt szal lehetett dúskálni.
...scifi viszont nagyon kevés volt és most még egyel kevesebb mert az SG is átment tinidrámába.