4805
StarGate Universe (TV)
-
Zenszkij #1843 Most nem azért, de örüljünk mi SG fanok, hogy folytatják a Csillagkapu eposzt és nem zárják le örökre. Amíg megy van remény ;) Emlékeztek az elsőn nagy film (Kurt Russellel) egyik legnagyobb mondatára, amit az öreg mama mond, miután beküldik a probe-ot a kapun át: Thats right Jakson, it's on the other side of the known universe! -
#1842 Ez már sok! XD
-
#1841 Rendben akkor a te értelmezésed szerint megpróbálom leírni mert nem érted:
Vagyok én akinek nem tetszik, vannak a hülyék akinek nem tetszik és vannak mások akiknek szintén nem tetszik. Az viszont csak véletlen ha az én véleményem egyezik a hülyék csoportjával, vagy éppen a nem hülyék csoportjával.
De ne kelljen már szádba rágnom mindent mint egy 5 évesnek!
Ha csak azért jössz be 2x 3x hogy beírd szar, de nincs rá értelmes indokod akkor trendi divatfikázó vagy. Ha értelmes indokokat sorakoztatsz fel akkor nem(mint írtad te leírnád hogy xy ok miatt nem tetszik.). Amúgy ezt írtam is #1837-es hozzászólásban, csak úgy tűnik hogy nem olvastad el.
Az én magyar szavaimból alkotott mondataimmal semmi baj sincsen. Azonban a szavakhoz társítható értelmekkel és azok hova tételével már problémáid akadnak. Mint kiderült el sem olvasod, vagy csak szimplán nem törődsz egész mondatrészekkel. Így pedig a hiányos információkból rossz következtetéseket vonsz le.
Vagy csak egyszerűen kötekedni akarsz valakivel. (Magyar virtus ez is.)
Narxis: Nem is mondtam hogy ebben a topikban van sok divatfikázós, csak ide írtam le hogy vannak szép számmal (amúgy párszáz hsz-el odébb volt 1-2 divatfikázás gyanús egyén.) -
#1840 Tehát ha bejövök 2x 3x és leírom, hogy nem tetszik a cucc, mert xy okok miatt szar, aztán nem jövök be többé a topikba, (mert esetleg nem akarom magam ismételni), akkor divatfikázó vagyok.
Úgy fest, nem a szövegértésemmel van probléma, hanem az egyes magyar szavak és az azokból alkotott mondatok jelentése nem a te mondanivalódat tükrözi és ebből féreértés születik, mivel olybá tűnik, - ahogy azt már leírtam- hogy te vagy aki megmondja a frankót, a többi "kritikus" pedig a te szóhasználatoddal élve trendi.
Itt még nem írta le ember azért a véleményét, mert "trendi" akart lenni. Ez a sorozat valóban megosztja a nézőket, akik nem divatból csapódnak valamelyik oldalhoz, hanem mert -veled együtt- van véleménye.
"Nem azért írtam negatív véleményt a sorozatról, hogy csatlakozhassak a negatívan véleményezők népes táborához, úgymond a geng-hez csapódjak, hanem mert nekem ez a véleményem. Az csupán a véletlen műve hogy mégis velük értek egyet végső soron."
Ezzel megint magadat ismételted. Vagy te, akinek nem tetszik és vannak a hülyék akiknek szintén nem tetszik, de ez csak véletlen, hiszen ők trendik, te meg nem.
-
#1839 Szerintem itt nincsenek divatfikázók. Csak azért mert sokan kritizálják akkor már csakis divatból lehet? -
#1838 A trendi fikázók csak beírják 2x 3x hogy sz@r és többet vissza se jönnek, ne számíts válaszra. Tudod ez amolyan férfiasság próba, bizonyos népcsoportoknál :D -
#1837 "--Én most nem divatfikázok, mert nem szoktam, sőt utálom azokat akik csak azért mondják hogy sz@r, mert ez a "trendi". Én elmondom az én véleményemet a sorozat eddig felvonultatott epizódjai alapján. Az más ha véletlen egybecseng a többi "kritikussal" a véleményem.--"
te ebből ezt szűrted le:
"a te véleményed kritika, a másoké meg trendi divatfikázás"
Csak gratulálni tudok ehhez a tartalmi és lényegi következtetésre.
Leírom akkor a normális értelmezését, hátha vannak még értetlenek:
Nem azért írtam negatív véleményt a sorozatról, hogy csatlakozhassak a negatívan véleményezők népes táborához, úgymond a geng-hez csapódjak, hanem mert nekem ez a véleményem. Az csupán a véletlen műve hogy mégis velük értek egyet végső soron.
(Trendi fikázók = csak azért írnak mert mások is írtak, nincs konkrét indokuk rá, vagy csak mondva csinált. Szélsőséges esetben még csak nem is látták a sorozatot/filmet, maximum a bemutatót.)
u.i.: Szóismétlések szándékosak. -
#1836 Ki az a hülye aki azért fikázza, mert az a trendi? JÉZUSOM!:D tegye már fel az a kezét. Szar azt kész. -
#1835 "--Én most nem divatfikázok, mert nem szoktam, sőt utálom azokat akik csak azért mondják hogy sz@r, mert ez a "trendi". Én elmondom az én véleményemet a sorozat eddig felvonultatott epizódjai alapján. Az más ha véletlen egybecseng a többi "kritikussal" a véleményem.--" -
Zenszkij #1834 A DS9 is halál unalmas volt az elején. A harmadik szezonra pörögtek be az események és szerintem az egyik legjobb sci-fi sorozat lett. -
#1833 Szerintem te valamit nagyon félrenéztél. Hol írtam hogy az én véleményem kritika mindenki más divatfikázik? Idézd kérlek! Illetve ne kelljen elmagyaráznom az idézőjelek szerepét. Te direkt kiforgattad és félre értelmezted azt amit mondok. Gratula! -
#1832 ez vicces...a te véleményed kritika, a másoké meg trendi divatfikázás...ó te filmek Versace-je te....
részemről a trendi véleményem, hogy a 6. rész átmeneti izgalomkeltésszerűsége után ez az epizód a "beletekergetés" áldozatául esett...
De sebaj, mert most már izgulhatunk, hogy ki, kinek a testébe bújva kinek a feleségét dugja... -
r4pt0r #1831 Én arra válaszoltam hogy mondtad hogy nem látták az elejét. Azt viszont le tudják tölteni, utána már nézhetik a tvben. Aztán egy jó rész után leírják a véleményeket, és megint megnézik. Szóval a nézőszám nem csak lefelé tud menni, mint ahogy eddig ezt már láttuk. -
#1830 DS9, béna eget, lehagytam. :D
Am. nem akarok offolni, én azért várom a köv. SG:U részt is. Én kitartok ebben az évadban, legalábbis megpróbálok. :D Most 45 percet nem sajnálok egy olyan névért mint az SG és még néha RDA is felbukkan elszórni 1-2 poént. ^^ -
#1829 De amúgy nem DS9 ahogy nézem és nem is Voyager. -
#1828 Olyat én nem nézek:) filmek>original>enterprise>nextgen>voyager>> ds9 -
sandor8206 #1827 gondolom a készítőket nem nagyon érdekli a letöltős nézettségi adatok :-) -
Micsu #1826 gondolom deep space nine mert az még elég jó volt -
#1825 melyik Star Trek? -
#1824 Star Trek 4.évad 18. epizódját nézzétek meg, Hard Time a címe. Na az volt számomra dráma.
Igaz az 1 epizód volt itt meg folyamatosan akarnak játszani az érzelmekkel. Mindegy, szerintem érdemes megnézni. -
r4pt0r #1823 Most már nézd végig a feléig, aztán valami 3 hónap szünet vagy több, akkor fogják a Capricat adni, aztán az SGU 2. fele. -
#1822 Lehet ezt is úgy kellene néznem mint anno a Heroes-t. Az első évadot 720p-ben egyszerre letudni. Igazából akkor tetszett meg és nézem még a mai napig is. De ez... vérszegény a legjobb szó rá. Ha a következő részben is 45 percből 44,9 perc Dráma megy akkor szerintem abbahagyom és majd egybe megnézem évad végén. Vagy ha esetleg 1 részről pozitív visszajelzések érkeznek a fórumra. Adok neki esélyt mert hát SG... de lehet jobban járnék ha inkább újranézném az SG-1-et majd az Atlantis-t és utána folynék vissza az SGU-ba úgy is meg van az SG1 sorozat DVD-n -
r4pt0r #1821 Ez nem teljesen így van hogy van egy kezdő néző szám, aztán már csak fogy. Én mindig később kezdtem el nézni mindent, mondjuk én be is pótoltam az összeset ilyenkor.
Szóval még bármi lehet, én azt mondom. :P -
sandor8206 #1820 az a baj, hogy aki abbahagyja sztem már nem kezdi újra, eleve ez nem olyan mint az Star Trek, hogy epizodikus vagy az NCIS ha kihagysz 1-2 részt akkor sincs semmi mert a sztori abban a 40 percben le van tudva DE az SGU folytatólagos történetszálú, tehát most az elején kellett volna megfogni az embereket. -
r4pt0r #1819 Ezek a kamerakezelések máshol is beváltak, itt sincs semmi baj vele. És mivel tudjuk kik beszélgettek, még illet is hozzájuk. :D -
#1818 hát egyértelműen nem sg-s, de ahogy látom kezd kirajzolódni az aranyközép a full akció és a barátok közt között... kezd hasonlítani a sorozat a 'Dollhouse'-ra ami ígéretes jövőt mutat -
#1817 Barátnőmnek pld tetszett a mostani rész, majd megkértem, hogy képzeljen el egy SG:1 részt, ahol RDA és Sam szenved 15 percen keresztül egy diszkóban, vagy ahogy McKay és Ronon táncol... és egyetértett, hogy baromira nem SG-s egy ilyen jelenet.
Ha a 40 perc barátokközt + 5 perc SG helyett 40 perc SG + 5 perc barátok közt lenne, szerintem mindenki elégedettebb lenne.
Nem azt mondom, hogy a korább SG-k tökéletesek voltak, mert mindenki elbírt volna egy kicsivel többet RDA & Sam beteljesülhetetlen szerelméből, de úgy is jók voltak azok a részek, ahogy voltak.
Az SG U egyszerűen gyenge, kiforratlan, és időnként valóban furcsán kameráznak, vagy vágnak benne. pld.: Mikor a Földön Wray-ék beszélgettek sétálva egy parkban, azt miért úgy kell bemutatni egy bokor mögül mintha egy leskelődő szeméből néznénk? Ilyen karmerázást eddig olyankor alkalmaztak, ha valaki/valami bújkált... és minden részben több ilyen felvétel van. -
#1816 DEHOOOGY!!! Még csak az kellene. Akkor jönne a rokonok szenvedéséről a 3 évadnyi film. -
#1815 Az ős fanok még nem hagyták abba. -
#1814 Jól meg kéne ritkítani a lakosságot és jobb lenne:D -
#1813 Remélhetőleg majd ha bemutatták mind a kb 40 hajón élő magánéletének legbelsőbb titkait is, talán felpörögnek az események ("ki lopta el Dr. Abrakadabra csíkos pizsamáját?!" ). Csak győzzük kivárni. Remélem nem lesz Cancel még előtte. :D -
r4pt0r #1812 Mindegy hogy a 4. évad, de volt. :D Ez a sorozat lehet az elején lesz gyenge aztán meg jobb, most még nem lehet sok mindent levonni, csak hogy az ős fanok most hagyták abba. :D -
Monoton #1811 Ezek rating számok, amiket megszorozva 1,1 millióval megkapod a nézettséget.
Ezek a számok meg az SGA 4. évad adatai. Az Atlantis első évében 2,3 (2 millio 530 ezer)-as átlag ratingot produkált.
Az SG-1 a 8-dik évadában is 2,1-es ratingot produkált. A 10. évadban volt a legalacsonyabb nézettsége, de soha nem ment 1 alá. (1,1 volt) -
#1810 Csináltam egy kis képregényt. XD
-
r4pt0r #1809 írtam = írtak -
r4pt0r #1808 Csillagkapunk ilyet írtam a 4. évadra
Adrift - 1.2
Lifeline - 1.1
Reunion - 1.1
Doppleganger - 0.9
Travelers - 1.0
Tabula Rasa - 0.9
Missing - 1.1
The Seer - 1.1
Miller's Crossing - 1.0
This Mortal Coil ? 1.1
BAMSR - 1.4
Spoils of War - 1.2
Quarantine - 1.1
Harmony - 1.2
Outcast - 1,1
Trio - 1,1
Midway - 1,3
The Kindred I. - 1,2
The Kindred II. - 1,3
The Last Man - 1,5
Hát számomra ez elmarad a 2millától. -
Zenszkij #1807 Következő rész tartalmából: Az első percben Chloe szalad egy folyosón, majd Rush pattan elé és fejbe lövi, aztán elbújik. Young kiadja az ukázt mindenki keresse Rushot. Rush közben szisztematikusan írtja a személyzetet és az unalmasabb szereplőket :D Go Rush, GO !! -
#1806 Tojok magasról arra hogy mi a trendi!
Nézem, mert stargate, nézem mert van benne 1-2 jó jelenet, de akkor is, ha összeadjuk az SG-1-et és az Atlantist, a 15 évadban nem volt annyi dráma mint itt 7 rész alatt. Egy SG ne a drámáról szóljon. Jó legyen benne, de akkor se úgy hogy egy részben 80% dráma 20% meg mikor tényleg történik is valami. Szerintem sokakat nem érdekel Chloe szerencsétlenkedése, vagy hogy Young jó házas ember vagy sem. Engem az érdekelne, hogyan javítják meg a hajót, hogyan kezelik a válsághelyzeteket (nem azt hogy 20 percig néznek szenvedő tekintettel egymásra, hanem ténylegesen hogyan oldják meg a felmerülő problémát), illetve hogy végre fedezzenek is már fel valamit, mert az SG a felfedezésről szól. A belső konfliktusok jók, de könyörgöm! Ne csak erről szóljon. Próbálják már megtalálni a megfelelő egyensúlyt. Mert jelenleg a mérleg igen csak félre van billenve.
Én most nem divatfikázok, mert nem szoktam, sőt utálom azokat akik csak azért mondják hogy sz@r, mert ez a "trendi". Én elmondom az én véleményemet a sorozat eddig felvonultatott epizódjai alapján. Az más ha véletlen egybecseng a többi "kritikussal" a véleményem. -
#1805 Tedd hozzá, hogy liberális dráma szakos hallgatók, mert most az a "trendi". >:-( -
#1804 Hát ha továbbra is dráma szakos hallgatók írják a forgatókönyveket akkor az az egy esély lesz egyben az utolsó is. Már várok egy Rómeó és Júlia feldolgozású részt is bele, vagy esetleg egy Szentiván-éji álom?
"Ó Stargate Universe, miért vagy te Stargate Univers? Tagadd meg íród s dobd el neved mert én sem leszek néző így tovább!" - Shakespeare után szabadon