4805
StarGate Universe (TV)
-
spike0007 #3043 Erre gondoltam én is!:)
Amúgy jó kis rész volt! Beindult a sorozat végre!:) -
#3042 sztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azt az égősdit meg úgy a hajó fura viselkedését az a székben eltűnt fószer csinálta :)
-
#3041 nagyon csapott a rész jaja és ezek az elvágások:D a beszélgetés közepén vége a résznek:d nagyon kivagyok:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is Eli-ék találnak vmit, reméljük a legjobbakat:D meg hát miért nem lépet vissza fény feletti sebességre a hajó? az is érdekes ami szerintem összefügg ezzel a "csávó-elég-az-uv-sugárzástól" storyval na kiváncsi vagyok a jövőhetire is^^
Jó lesz ez a sori^^ -
#3040 Nos azt kell mondjam egész jó kis rész volt a mai. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csodálkoztam is hogy Eli nem lőtt el még wowos poént:)Viszont arra fogadni merek hogy Eli és Chloe ráakadnak valamire amivel helyrerázzák az erőviszonyokat.
A fene egye meg hogy a jövő heti rész után októberig rágódhatunk a cliffhangeren. -
#3039 Nem, jövő héten lesz a másik fele. -
Borg #3038 Nem úgy volt, hogy ma dupla rész van? Vagy csak én nem találom a másik felét? -
#3037 Überbrutál volt a mai rész, nem gondoltam volna, hogy jó rész lesz, kíváncsi vagyok, hogy kavarodnak ki majd ebből. -
haywire #3036 A 19.rész letölthető innen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.filestube.com/fc88496ab1ea401603ea/go.html
felirat a hosszupuskán, eddig még csak angolul, este valószínüleg lesz magyar is. -
haywire #3035 én megnéztem ukrán szinkronnal a 19. és a 20 részt. nem tudom mennyire vagytok tájékozottak ez ügyben de ott már 2 hete befejezték az évadot. Ajánlom a 20.rész letöltését, kicsit röhögsz az ukrán szinkronon, de meg lehet érteni, és mellette párhuzamosan megy az amerikai szinkron is, szóval azt is lehet érteni. -
#3034 Nem lesz dupla rész csak egy hét kihagyás volt. Aztán rendesen folytatódik két résszel. -
#3033 Igen, hétfőn volt, így három napos leállás volt odaát. -
r4pt0r #3032 Egyébként nem tudom ki olvasta, te a következő évadban már kedden esténként adják a részeket, nem péntekenként. -
#3031 Valószinüleg a többi SG-vel ellentétben az SGU marad az őszi szezonkezdésnél, legalábbis egyelőre, vagyis szeptember vége, október eleje, még nincs pontos időpont. -
#3030 most hétvégén a memorial day miatt volt szünet asszem -
#3029 Grrrrr sóher banda , én pedig úgy gondoltam hogy azért van a szünet hogy majd egyben le nyomják a 2 részt !
Amúgy a második évad mikor folytatódik ?, remélem nem jön megint fél év szünet :( -
#3028 Egy dupla miatt nem is szoktak kihagyni egy hetet, nem kimaradást pótol a dupla, vagy ilyesmi.
Azért hagynak ki egy hetet, hogy kijjebb tolják egy héttel a finálét.
Meg néha jöhet még ünnep, sport, politika, hurrikán, de Syfy-re ezek nem sok hatással vannak, kiv utolsó. :) -
#3027 Akkor nem értem , mi értelme volt a múlt heti szünetnek ? -
#3026 Ja, oks, thx. -
#3025 Nem, külön megy le, ezen a héten és a következőn az Incursion két részben. -
#3024 Hétvégén évadzáró duplarész? Remélem zsír lesz. -
#3023 Ez a szombati film R. Carlyleal odabaszott. Jó gagyi volt. -
#3022 Jah, a jövőhéten lesz dupla, ha jól tudom. -
#3021 On break, returns: 2010-06-03 -
#3020 Üdv!
Most hétvégén akkor nem adtak sg-t? :( -
#3019 AT-nek látszik hogy volt plasztikája. Ami hiba volt. -
Lysandus #3018 Mér, az SGA-ban Carson? Ő hogy pörgette az "r"-eket! :-))) -
#3017 -
#3016 Ez tök jó, jól nyomja... :D -
#3015 robert carlyle + johnnie walker .. brutál az akcent :)
-
#3014 Ez így szokott lenni minden sorozatban. NCIS-ben is a civil ruhás nyomozók ütnek rajta a fegyveres gyilkoson, ahelyett, hogy a SWAT-ot küldenék oda. Dr. Houseban is kezelőorvos csinálja az MRI-t, ahelyett, hogy az radiológus szakorvos és a profi erre képzett kezelő csinálná. stb -
#3013 ne értsétek félre örültem neki én is :) -
#3012 plusz ezerszer megbízhatóbb O'Neill számára, mint egy sima katona -
r4pt0r #3011 Egyébként nem értem mi a baj, amennyit "kommandóztak" idegen hajókon, bolygókon simán van elég tapasztalata, szóval szerintem nincs vele gond. -
Zenszkij #3010 Csak, hogy benne legyen a sorozatban :). -
#3009 akkor is volt már azér izma :P bár most nem figyeltem meg annyira.. viszont az nekem is szemet szurt h vajon mér őt küldték arra a megfigyelő posztra rush után :P -
Amcir #3008 40 lesz decemberben, de tény most edzettebbek tűnik mint a sorozatban. -
r4pt0r #3007 Miért nem lehet gyanús egy folyó? :D -
Zenszkij #3006 Leghíresebb filmje: Gyanús folyó. Szerepe: golfpólós ember. Mikor ezt olvastam szétszakadtam a röhögéstől..Gyanús folyó micsoda cím LOL. -
Reg5 #3005 Mert ő a legfiatalabb. 30-35 között van, szép is lenne ha dagi lenne. -
r4pt0r #3004 Ő nem, de nem is 60 éves. :P