StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
To change this page, upload your website into the public_html directory"
Le lett nullázva ahogy nézem.. szerintem majd újra feltöltik.
Armin & Ayu fan
nemtudja valak véletlenül ,hogy a stargate.hu -ra mér nem lehet felépni
vagy csak énálam nem stimmel valami ?
Ha rossz a történet ,akár meztelenül is ugrálhatnak a kamera elõtt , akkor se növelnék a nézettséget
Ha ezel próbálnak nézõket szerezni ,nem egy nyerõ próbálkozás !
Ha nõket akarok látn , ara vannak olyan fajta filmek 😊
Legalábbis én nem azért nézem ,mert van benne pár jó nõ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Jó, nem gonoszkodom, lehet csak elütés.<#vigyor4>#vigyor4>
Kéne egy házigazda... 😊 <önként vállalkozik 😄>önként vállalkozik 😄>
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
De most akkor is Rush-al értek egyet ez elég logikus lépés volt a részérõl.
Armin & Ayu fan
Mig a végzet egy csatahajó (vannak fegyverei így kutatóhajó nem lehet) ,és én még nem nagyon láttam olyat
Egy sch-fi ben sem, hogy egy hajó irányításába ,bele szólt volna a civil közõség
Mintha egy x-304esen rodney mckay osztogatná a parancsokat !
Amúgy csak ott a baj az egészben ,hogy sem a katonák sem a civilek , nem mennének bele abba hogy közösen irányítsák a hajót
Mint ahogy rush és a lezbi ri*anc legutóbbi akciójában is meglátszót
Mindenki tejhatalmat akar ,pedig a hajó katonai vezetését (támadás .védekezés) nem lehetne civilekre bízni
http://www.youtube.com/watch#!v=J4PikCe8a8o&feature=related
11 edik másodpercnél pontosan
Nem tudom hogy kerül majd a hajóra
,de biztos érdekes lesz
Ha tippelnem kéne vagy egy õs teleportáló eszközel
vagy egy x-304es amit féreg meghajtóval szerelnek fel
, beéri a végzetet
De mi után át küldik Daniel-t meg pár embert + ellátmányt
, meg jönnek az idegenek és szétlövik a földi hajót 😞
Bár elég vad elképzelés, de kinézem az írókból ezt a forgató könyvet mint szezon finálé
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mond ezt a ribinek aki minden 2. részben elraboltatja magát egy idegennel, aztán mehetnek érte kimenteni vagy sikerül vagy mind meghaulnk alapon😄😄😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szerintem akkor ennek a sorozatnak ,kb alig van köze a csillagkapuhoz
Már szinte a kaput se használják
Szerintem ha ilyen marad nem fog megélni ,túl sok évadot
A tökéletlenségrõl meg mindenki nõjön fel a feladathoz , valószínû hogy az ikarusz bázisra sem a két szép szemükért lettek be válogatva ,úgy hogy tudnak ök is valamit biztos ,csak ki kell belõlük kényszeríteni 😊
Engem pl nem igazán érdekelt hogy a ezredes felesége ,épen kivel kamatyol a magán ügyeket ki kéne egyszer és minden kora rekeszteni a sorozatból
,ahogy te fogalmaztál rózsás múltakat a lehetõ legkisebb méretre kéne korlátozni , nem pedig egy szereplõ múltja = rész
Legalábbis szerintem , mert unalmasá teszi az egészet
Személy szerint rush -t , nem tartom rossz embernek
De neki is el kéne fogadnia hogy azt csinálnak ,amit az ezredes mond
Mert jelenleg õ a legmagasabb rangú személy a hajón
Ha csinálni akkar valamit ,engedélyt kell kérnie
A kinai nõt utálom olyan un színpatikus ,amúgy is egy hozzá hasonló kezébe , nem adnám a hajó irányítását az is biztos
Nem igazán való ara a feladatra
Én még abban reménykedek ,hogy a földiek valahogy el jutnak az végzetre ,és akkor már egy igazi felfedezõk lehetnének
Normalizálódna a helyzet ,némileg
Amúgy nem is értem , amikor felvették régen a kapcsolatot a földel Simán megad haták volna a kb ra helyzetüket ,ás az atlantis elindulhatott volna utánuk (mivel rendelkezik fekete lyuk meghajtóval vagy mivel ) így egészen egyszerü lett volna az egész
Csak hát mint oly sokszor , a logikus egyszerû megoldások sem igazán jelemzöek a sorozatra
bocs megint jó hosszúra sikeredet
Néhányukkal nem is lenne semmi baj, néhányuk viszont nem kellene, valszeg Õk el fognak hullani az Idegenek vagy épp a Lucian szövetség keze által.. Mondjuk azt is vegyük figyelembe hogy Atlantisz esetében felkészültek voltak az expedició tagok, évek óta erre készültek. Itt egy teljesen ismeretlen helyen kell megoldaniuk a dolgokat. Ahhoz képest szépen fejlõdnek. Azért a Csk1 is kezdte valahol...Meg az Atlantiszi csapat se volt olyan magabiztos az elején, bár tény hogy felkészültek voltak...
Csupa hibás döntést hoznak, eleve az elsõ pár rész errõl szólt, hogy hiba volt a hajót tárcsázni a Föld helyett mikor menekültek, aztán láthattuk az emlékeiket, mindenkinek van egy nem éppen rózsás múltja.
Szerintem ez lesz végig, kesergés, veszekedés, összeborulás egy kis ágyúlövéssel pár aliennel fûszerezve. Rush se azért lázadt mert annyira akarja a hatalmat, õt csak a hajó érdekli, de mivel Young ott hagyta a bolygón(ami szintén hibás döntés volt) így azt hitte megint gond nélkül kidobja a hajóról.
,szerintem a hajó irányítását civilekre meg tudósokra bízni
Felelõtlenség lenne
Mivel most elég olyan helyzetben vannak hogy bármikor , ûr szemét ként végezhetik , nah meg + ismeretlen területen járnak ,
ami csak veszélyel jár mással nem , így logikus hogy a katonaságé a hajó irányítása
A tudók dolgozanak a hajón (javítás) meg keressék a haza vezetõ modot
A civilek meg maradjanak a fenekükön
Mindenki találja meg a helyét
Megint volt egy kis , ágyú dörgés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nekem az a bajom még a sorozattal ,hogy pl a atlantisal ellentétben
Ezek menekülnének a hajóról , mint a süllyedõ hajóról a patkányok
Nem viselkednek felfedezõkhöz méltóan , fegyelem az meg pláne nincs a hajón Alap hogy ilyen esetekben a katonai vezetésé a döntés
Civilek mi a frászra mennének , pacifizmusal sokra nem
Pedig ha sok évadot akar megélni a sorozat , ezen majd változtatni kell
Mert az hogy ép sikerülne haza jutniuk ,de az utolsó percben még se
Az elég sablonos lenne
Nah jó lenne ha vére ki alakulna egy kis összetartás/csapat szellem
És nem pedig azt néznénk epizódról epizódra ,hogy hogyan marják egymást a szereplõk
Nekem ez már unalmas ,,,, elég a Barátok közt stílusú stargatebõl
Több akció több ûrcsata , kevesebb érzelgés és lelkizés
Én ezt várom a sorozatól
Van hova javulnia még ,az én szememben
most per pillanat 10 pontból olyan 4-5 adnék neki
Armin & Ayu fan
Jó rész volt, bár a BSG-tõl még mindig mérföldekkel elmarad.
Armin & Ayu fan
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
A sztoriban inkább némelyik mellékszállal nem vagyok kibékülve, de a fõszál szerintem is rendben van.
Na részemrõl ezzel off vége.
Armin & Ayu fan
Azért annál is láttam már jobb CGI-ket, ami az utolsó SGU-ban volt idegen hajó címén...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Pár technikus kéne ide oszt jónapot. Viszont kiderült, az õs wi-fi is meghekkelhetõ, biztos nincs rajta WEP-titkosítás XD