4805
StarGate Universe (TV)
  • spike0007
    Erre gondoltam én is!:)
    Amúgy jó kis rész volt! Beindult a sorozat végre!:)
  • BlackShadow
    sztem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

azt az égősdit meg úgy a hajó fura viselkedését az a székben eltűnt fószer csinálta :)
  • Andr0
    nagyon csapott a rész jaja és ezek az elvágások:D a beszélgetés közepén vége a résznek:d nagyon kivagyok:D:D

Szerintem is Eli-ék találnak vmit, reméljük a legjobbakat:D meg hát miért nem lépet vissza fény feletti sebességre a hajó? az is érdekes ami szerintem összefügg ezzel a "csávó-elég-az-uv-sugárzástól" storyval na kiváncsi vagyok a jövőhetire is^^

Jó lesz ez a sori^^
  • shaddam
    Nos azt kell mondjam egész jó kis rész volt a mai.
    Csodálkoztam is hogy Eli nem lőtt el még wowos poént:)Viszont arra fogadni merek hogy Eli és Chloe ráakadnak valamire amivel helyrerázzák az erőviszonyokat.

A fene egye meg hogy a jövő heti rész után októberig rágódhatunk a cliffhangeren.
  • Narxis
    Nem, jövő héten lesz a másik fele.
  • Borg
    Nem úgy volt, hogy ma dupla rész van? Vagy csak én nem találom a másik felét?
  • Narxis
    Überbrutál volt a mai rész, nem gondoltam volna, hogy jó rész lesz, kíváncsi vagyok, hogy kavarodnak ki majd ebből.
  • haywire
    A 19.rész letölthető innen:
    http://www.filestube.com/fc88496ab1ea401603ea/go.html

felirat a hosszupuskán, eddig még csak angolul, este valószínüleg lesz magyar is.
  • haywire
    én megnéztem ukrán szinkronnal a 19. és a 20 részt. nem tudom mennyire vagytok tájékozottak ez ügyben de ott már 2 hete befejezték az évadot. Ajánlom a 20.rész letöltését, kicsit röhögsz az ukrán szinkronon, de meg lehet érteni, és mellette párhuzamosan megy az amerikai szinkron is, szóval azt is lehet érteni.
  • karribi
    Nem lesz dupla rész csak egy hét kihagyás volt. Aztán rendesen folytatódik két résszel.
  • PiszkosFred
    Igen, hétfőn volt, így három napos leállás volt odaát.
  • r4pt0r
    Egyébként nem tudom ki olvasta, te a következő évadban már kedden esténként adják a részeket, nem péntekenként.
  • Malakai
    Valószinüleg a többi SG-vel ellentétben az SGU marad az őszi szezonkezdésnél, legalábbis egyelőre, vagyis szeptember vége, október eleje, még nincs pontos időpont.
  • Fabio Capello
    most hétvégén a memorial day miatt volt szünet asszem
  • Kövesdi A
    Grrrrr sóher banda , én pedig úgy gondoltam hogy azért van a szünet hogy majd egyben le nyomják a 2 részt !
    Amúgy a második évad mikor folytatódik ?, remélem nem jön megint fél év szünet :(
  • Malakai
    Egy dupla miatt nem is szoktak kihagyni egy hetet, nem kimaradást pótol a dupla, vagy ilyesmi.
    Azért hagynak ki egy hetet, hogy kijjebb tolják egy héttel a finálét.
    Meg néha jöhet még ünnep, sport, politika, hurrikán, de Syfy-re ezek nem sok hatással vannak, kiv utolsó. :)
  • Kövesdi A
    Akkor nem értem , mi értelme volt a múlt heti szünetnek ?
  • Narxis
    Ja, oks, thx.
  • Malakai
    Nem, külön megy le, ezen a héten és a következőn az Incursion két részben.
  • Narxis
    Hétvégén évadzáró duplarész? Remélem zsír lesz.
  • Julius Caesar
    Ez a szombati film R. Carlyleal odabaszott. Jó gagyi volt.
  • kBagyula #3022
    Jah, a jövőhéten lesz dupla, ha jól tudom.
  • Agamemnon
    On break, returns: 2010-06-03
  • Fülüke
    Üdv!
    Most hétvégén akkor nem adtak sg-t? :(
  • Julius Caesar
    AT-nek látszik hogy volt plasztikája. Ami hiba volt.
  • Lysandus
    Mér, az SGA-ban Carson? Ő hogy pörgette az "r"-eket! :-)))
  • kBagyula #3017
  • Narxis
    Ez tök jó, jól nyomja... :D
  • BlackShadow
    robert carlyle + johnnie walker .. brutál az akcent :)

• Pharaoh
    Ez így szokott lenni minden sorozatban. NCIS-ben is a civil ruhás nyomozók ütnek rajta a fegyveres gyilkoson, ahelyett, hogy a SWAT-ot küldenék oda. Dr. Houseban is kezelőorvos csinálja az MRI-t, ahelyett, hogy az radiológus szakorvos és a profi erre képzett kezelő csinálná. stb
  • blbogus
    ne értsétek félre örültem neki én is :)
  • Shiwo
    plusz ezerszer megbízhatóbb O'Neill számára, mint egy sima katona
  • r4pt0r
    Egyébként nem értem mi a baj, amennyit "kommandóztak" idegen hajókon, bolygókon simán van elég tapasztalata, szóval szerintem nincs vele gond.
  • Zenszkij
    Csak, hogy benne legyen a sorozatban :).
  • blbogus
    akkor is volt már azér izma :P bár most nem figyeltem meg annyira.. viszont az nekem is szemet szurt h vajon mér őt küldték arra a megfigyelő posztra rush után :P
  • Amcir
    40 lesz decemberben, de tény most edzettebbek tűnik mint a sorozatban.
  • r4pt0r
    Miért nem lehet gyanús egy folyó? :D
  • Zenszkij
    Leghíresebb filmje: Gyanús folyó. Szerepe: golfpólós ember. Mikor ezt olvastam szétszakadtam a röhögéstől..Gyanús folyó micsoda cím LOL.
  • Reg5
    Mert ő a legfiatalabb. 30-35 között van, szép is lenne ha dagi lenne.
  • r4pt0r
    Ő nem, de nem is 60 éves. :P