4805
StarGate Universe (TV)
  • Narxis
    jeeeeeeeeeeeeeeeee :D
  • Zenszkij
    Nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak simán leírom. Az utolsó jelenetben megjelenik Kirk kapitány a U.S.S. Enterprisezal és tüzet nyit a Destynire LOOOOOOOL.
  • Andr0
    ezeknek a dolgoknak azért van értéke mert várni kell rájuk ;)
  • blbogus
    mint abban az angol v mien suliban ahol felolvasták évzáron v nyiton a harry potter utolso részének a végét kiadása körül :D nem lenne most jo poén :P
  • r4pt0r
    Most már nem kell többet írni a végéről mert valaki véletlen többet mond mint kéne, várjátok ki a szombatot. :D
  • exTrem
    nem kellene elspoilerezni semmit ....
  • haywire
    megnézted ukrán szinkronnal?
    hát tényleg szenvedni fogunk októberig. de biztos nagyon nagy évadnyitó rész lesz.
  • blbogus
    sztem pont igy lett volna eccerübb őket levadászni :) nem moorhun h a levegőben kell lelöni a csirkét :D bezuhannak, asse tudják hol áll a fejük, ami mellesleg fájhatott is, és csak paff egy egy headshot :P meg amugy ha én egy tervrajz alapján belépek egy terembe attol még muszáj körülnéznem, megszoknom és feleszmélnem h mi hol is van, nah meg meg kell találni a lehetséges célpontokat.. kétlem h telford élethű 3d-s rajzot csinált volna, ne adj isten 3d számitogépes vázlatot :P

amugy faja rész volt, ez a napfényben elégő vámpir feeling naon bejött :D
  • ToCsEk
    nana, csak nehogy felemelkedjen.
  • shaddam
    Éreztem hogy messze lesz október...
  • haywire
    nagyon jó rész lesz. olyat fogtok nézni. főleg a végén :D
  • Narxis
    én is.
  • kBagyula #3071
    én is.
  • Andr0
    én inkább megvárom a szombat reggelt :D
  • haywire
    a 20.részt innen letölthetitek ukrán szinkronnal. érdemes megnézni, az eddigi legjobb universe rész.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.filestube.com/67bfafeee9cd8e6003e9,g/Stargate-Universe-S01E20-PDTVRip-ukr-by-Leshk.html
  • Fabio Capello
    na igen :D:D:D

én sims3-ban kinyomom a 150 kilót, akkor most erős vagyok?: :D:D:D:D:D
  • Reg5
    Hiszen már megmászott egy hegyet teljes felszereléssel a WoW-ban :DD
  • r4pt0r
    Hát de a csaj se tűnik valami nehéznek. :D
  • Fabio Capello
    csak elvérzik mostmán...

viszont eli milyen jó formába van már, simán végigcipeli a ribit a hajón xD
  • kBagyula #3064
    ...hát már combon van lőve. ;)
  • Lysandus
    Hát igen. És még Chloétól is meg lehetett volna szabadulni. :-)
  • haxoror
    RDA
    "Im not there ...but Im starting to wonder if maybe I should be."
    Felcsillant a remény egy pillanatra, bár így lenne

Ezt a kapus dolgot olyan szinten baszták el hogy még én is szégyeltem magam amiért néztem.
    Kaputeremben meghagyni a levegőt viszont a termet körülvevő hajórészben nem, minél jobban ki akarnak jönni, minél több ajtót nyitnak ki annál jobban ártanak maguknak -> kénytelenek megadni magukat, mi olyan nehéz ebben?

...vagy felnyomni a széndioxid szintet 10%-ra, mindenki aki átjön pillanatok alatt elájul.

Na mindegy legalább volt halálsugár meg felrobbanó bolygó úgyhogy boldog panda vagyok
  • r4pt0r
    Szerintem a pentagonba is van elég lezárt rész. :D
  • Narxis
    Ronon kellene a Végzetre, elintézné az egész bandát.
  • Fabio Capello
    Spoiler alert feloldva, már nem kell, rég kinn van a magyar felirat :]

Lehetetlen lett volna tartani a kaput, hiszen ahogy a földiek, úgy a Lucianok is konkrétan bezuhantak a kapun keresztül, nem simán átsétáltak. Helyismeretük is volt bőven, hiszen telford csilliárdszor járt a hajón, és egyértelmű hogy nem telford volt az egyetlen tégla a csillagkapu parancsnokságon, hanem akad még bőven besúgójuk, kész információáradat. A kaputeremnek pedig legalább négy bejárata van, nem csak az az egy, és ha figyeltetek, láthattátok hogy amint kinyílt az ajtó rögtön 2-3 gránáttal indítottak, ami már szétzúzta a védelemre felállított pozíciókat.

Jól volt ez így, max annak nem, aki szőrszálhasogató akar lenni :]

Amit viszont én nem értek, hogy miért rakták át az egész földi bázist a Pentagonba? még a kommunikációs cuccot is, holott amennyire én tudom a csillagkapu még mindig egy titkosított program, közönséges pentagoni alkalmazottak a közelébe se szimatolhatnak a dolgoknak... Hiányzik a jó öreg SGC :(
  • Micsu
    lehet fless gránát, vagy olyan amitől elájul mindenki x méteres körzetben, de egyébként marha nagy kárt tettek volna pár frag granyóval
  • Zenszkij
    Hmm, előre kiszívni a levegőt? LOL, vagy csak én vagyok józan paraszt gondolkodású ultralol.
  • Kiado
    Ilyesmivel nem próbálkozhatnának, mert kell nekik a hajó, nem akarnak benne kárt tenni.
  • Micsu
    és mi van ha gránátokkal indítanak csak utána jönnek át a kapun vagy erre nem gondoltál?,teóriát százat lehet gyártani, ne nézz ilyen jellegű sorozatot ha ezen fennakadsz
  • Nagylaci
    Rosszul emlékszel. Valami kütyüt tettek az ajtóra megnyomtak rajta egy gombot mire az kinyílt. A vágás a film vége felé van amikor Telford elindul az irányítóközpontba a csapatával.
  • kBagyula #3053
    Szerintem símán a kapuval szemben állni, azt aki jön, egyesével elkapkodni, összekötözni... stb. Az ajtót nem kinyitották, hanem vágtak egyet maguknak a falon át.
  • Nagylaci
    Elég nyilvánvalóan esélyük nem lett volna kitörni a kaputeremből legalábbis szerintem. Igazából jól elkenték ezt a részét a történetnek gondolom érezték a készítők is, hogy ez így kicsit különös. Az meg, hogy Telfordtól volt egy csomó információjuk még nem pótolja a hajón lévők helyismeretét, de igazad van részben magyarázza a sikerüket, hogy voltak adataik a hajóról. Ha meggondoljuk minden előny a hajón lévőknél volt. Tudták, hogy jönnek, a kapu pontosan elárulta mikor jönnek, felkészültek, berendezkedtek védelemre, helyismeretük volt, övék a hajó rendszerei felett a minimális irányítás stb.
    Viszont a levegő kiszívása úgysem vált volna be! Elvégre pillanatok alatt ki tudták nyitni az ajtót, nem hiszem, hogy elég gyorsan távozott volna a levegő, hogy erre se legyen idejük.
  • Zenszkij
    Ott kellett volna állni a kapunál mikor betárcsáztak és egyenként elkapni őket.....
  • Andr0
    szerintem is tudták volna tartani a kaput... én azt csináltam volna, hogy aki átlép az kapja a darát... másik meg elvileg Telfordtól vannak meg az infók
  • Nagylaci
    Szerintem eléggé elkúrták ebben a részben a Kiváék hajóraérkezését. Már eredetileg sem értettem egyáltalán miért akarja Young kiszívni a levegőt a kaputeremből. Értem, hogy ez a legbiztosabb megoldás, de egyben a legkegyetlenebb is. Egy akkora termet aminek csak egyetlen kijárata van és az is egy fedezékektől mentes folyosóra nyílik képzett katonáknak gyerekjáték tartani. Ez szerintem jól el is lett cseszve ebben a részben, hogy csak úgy kitörnek és elfoglalják a hajót. Ez még akkor is marhaság szerintem ha a védők azt hitték, hogy a behatolók nem tudják elhagyni a termet. Egyetlen ajtót kellett volna tűz alatt tartani ilyen szituációkban elképesztő túlerőt is le lehet győzni. Aztán az is aranyos, hogy először járnak a hajón és mégis simán elfoglalják annak egy részét azoktól akik már egy csomó ideje ott tartózkodnak és remekül ismerik azt. Legalábbis hozzájuk képest... Nem rosszak a mostani részek, de én sajnálom azért, hogy ezzel a logikátlan történéssel kellett izgalmas szituációt "gyártani" a hajón.
  • Andr0
    szerintem meg kitudja milyen sugárzás jött át a pajzson :D
  • Fabio Capello
    a hajó gyengeségei miatt korlátozottak az erőforrásai és a lehetőségei :]
  • Reg5
    A gond ott van, hogyha tényleg képes önálló cselekvésre akkor miért nem iktatta ki az egész Lucian csapatot? Vagy ennyire azért nem intelligens?
  • Fabio Capello
    omfg

szerintem tuti a székes csávó csinálta ezt, és újabb összeesküvés elmélet: amikor eltünt, ő lett a destiny "agya", amolyan mesterséges intelligencia, aki képes önálló cselekvésre önmaga, vagy a hajón lévők érdekében. Mindenesetre jó tudni hogy a destinynek is van halálsugara :D:D:D:D:D

Várom a finálét! :)
  • Dizson
    Jaja, ennél remélem már csak jobbak lesznek. :D