StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Igen pontosabban, Janusnak az õs tudósnak, van egy módosított ugrója ami képes ara 😊

Julius Caesar
Tudom. De van idõgép az Sg univerzumban, nem?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

😄 de az régen volt nem a jövõben😄
Julius Caesar
ÉS így született a csokap... CorsucanT!

Pharaoh
Az emberi fajt fenn kell tartani egy új galaxisban. Már kolonizáltak egy bolygót, 1000 év múlva az összes élhetõ bolygón emberi falvak lesznek.

Julius Caesar
Itt mindenki terhes lesz?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Meg kilõtt valami sugarat. De hogy minek, meg hova? Legalább annyit tudtak volna meg, hogy merre mutat a sugár. Ennek így nem sok értelme volt. Tulajdonképpen ez egy olyan rész volt, hogy spoilerezni sem lehet belõle. Ez elég sok mindent elárul róla. :-)
Zenszkij
Majd visszatérnek még rá szerintem..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Pharaoh
Ja, egy hónapig ott voltak a bolygón, de semmit nem tudtak meg az obeliszkrõl. Csak egy vágás erejéig mutatták, hogy vki elment megnézni oszt kész.

elég fos rész volt ez is
Narxis
lol xd

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Count Adyn
jaja😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kövesdi A
igaz
bár a két megfogalmazás kb ugyan azt jelenti
Én fekete lyuk meghajtásra emlékszem ,vagy lehet hogy csak a magyar sub fordítgatta annak 😊
De köszi ,hogy ki javítótál

nyirog
rosszul olvasod, te írtál fekete lyuk meghajtást én meg felhívtam rá a figyelmed h elírtad

Kövesdi A
elvileg zelenka áll elõ vele miután John és csapata a kaptára mentek a kapun át
Aszem a technológia még erõsen kísérleti fázisban volt , a õsöknél veszélyes volt használ de mûködõt 😊

Kövesdi A
nem
lehet hogy te kevered ,valami mással
Az atlantis S5 E20 ban , a város féreg lyuk meghajtást használ, hogy be érje a super kaptárat
Amivel a Pegazusból , egy pillanat volt a föld

nyirog
bocs de az nem féreglyuk meghajtás volt és nem véletlenül a kapuból nyert energiát?

Totti5
Na ez gyatra rész volt, az elsõ amit untam. Legalább lett volna valami azon a bolygón, de semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sajnos

Kövesdi A
Victor1103 írta
"Amúgy a rész lehetett volna jobb is mert ebbe megint sok volt a melodráma. More action! "

Nem küldené már egy kritikus szabadságra a sorozatot ?
Elég a barátok közt ûrverziójából ,azt pont elég ha az rtl klubon adja !
Az csak a mienk , XD 😊
Tényleg azt lehet tudni hogy a kritikusok, hogy vélekednek a sorozatról ?

Andr0
szerintem TJ miatt jött vissza... a nõk ilyenek

Armin & Ayu fan

Victor1103
Hát Kloé a nagy " mindenki maradjon aki akar" dumája ellenére elég hamar megadta magát. Pedig õ még nem is katonai személyzet volt. Gondolom azért döntött úgy mert rájött hogy a bolygón hacsak valami idegen arra nem téved nem lett volna aki szúrja a fingójátXD Amúgy a rész lehetett volna jobb is mert ebbe megint sok volt a melodráma. More action!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Julius Caesar
Azé a kloé a bakta tankban nagyot ütött 😄

Ami atlantis utolsó részében volt az a meghajtó, remélem kiégett, felrobbant, megsemmisült. Nehogy be merjék ide hozni, mert ebben a szériában is csalódnom kell.

Ó dehogynem. Most pl lehet szentelni egy csomó részt a dokinéni depressziójának is.
Kövesdi A
Lehet hogy igazad van és tényleg nem bírná ki , egy x-304-es azt a meghajtást
De majd kell találnia a földnek , egy módszert hogy elérjék a végzetet
Így vagy úgy
Nem bolyonghatnak végtelenségig a világ ûrben 😊

Narxis
jah 😄

de lehet õket is elrabolják az idegenek. 😄

Jó, de lényeges szereplõt nem hagytak ott egyet se.
Csak "piros ruhásokat" 😄
Narxis
Igen.

Most akkor maradt ott végülis valaki?
Andr0
szerintem még viszont látjuk azt a pár embert.

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
de itt akkoris fényévmilliárdokról van szó, a pegazus-tejút távot asgard hajtómûvel két hét alatt tette meg a Daedalus. Arról ismét nem is beszélve hogy egy x304-est szétszaggatna az a hajtómû... 😊

Kövesdi A
Érdekes a atlantis (aminek a pajzsa ,egyéb rendszerei óriási energiát emésztenek fel )

Képes volt a Pegazus galaxisból (azért az se a sarkon van )a földre ugrani (fekete lyuk meghajtóval) egy pillanat alatt

Szóval ha a technológiát , át tennék egy x-304sbe
Talán meg tudnák közelíteni a végzetet 1-2 zp mel
Végülis a atlantis az ugrás után még csatázott is szóval egy galaxis át ugrása nem húzott le egy zp met teljesen

Szóval 3mal talán be lehetne érni a végzetet
Ha végzet legénysége tudná jelenteni hogy kb mere járnak

Amúgy is lehet tudni hogy a végzet a fénysebbességnek hány szorosával megy ?

Elvileg a új asgard hipertér meghajtónak gyorsabbnak kell lennie
szóval ha sikerülne a fekete lyuk meghajtóval a közelébe ugrani
Onnan már piskóta lenne
Szerintem

Szerintem gyenge volt. Kihozhattak volna valamit az idegenek-témából is.
Fabio Capello
a sztori maga az atlantis után, elméletileg lett volna egy átvezetõ film, de nem lett/késik. A Destiny maga pedig jóval öregebb mint Atlantis, még az elsõ földi látogatásukkor építették és indították el az õsök. Az Asgard sugárral pedig csak 2 Dd-osztályú hajó bír ha jól tudom, a Hammond nem, azt épphogy befejezték amikor Atlantis hazatért.

Azért nem küldenek hajót a Destiny után, mert baromi messze van, egy tucat ZPM-el se tudnának betárcsázni, éppen azért voltak a kísérletek azon a bolygón ahol volt (korlátlan energiát biztosító radioaktív mag - ezért nem tudják megismételni). Egyszóval, nincs elég energia a tárcsázáshoz sem, ahhoz meg, hogy egy hajó utolérje, alsó hangon is 3-5-7ezer év kéne HA az utánuk küldött hajó gyorsabb, mint a Destiny.

Kövesdi A
Amúgy idõrendben , mikor játszódik a univers ?
a atlantis útán ?
vagy itt is kb egy idõben haladnak az események , mint a sg1 nél !

Csak mert a x-304es az elsõ részekben ,asszem még nem volt felszerelve aszgarg sugár fegyverrel !

Ami meg magyarázná , mért is nem küldenek hajót a végzet után
Mivel még az atlantis nincs a földön ,így fekete lyuk hajtómû sem áll rendelkezésre

Anélkül meg lehetetlen ,megközelíteni a végzetet

És még ahhoz kéne 3 új zpm , a nagy távolság miatt ,bár ha x-304esbe építik be , a fekete lyuk meghajtót akkor lehet 2 is elég lenne

De akkor fegyverek biztos nem lennének a hajón ,könnyû célpont
HÚÚÚÚÚ jó messzire el csatangolt a végzet

Bírnám azt a jelenetet hogy ép támadnak a idegenek a végzet már az utolsókat rúgja , de meg jelenik egy tauri hajó
és bye bye idegenek XD

Andr0
énis a természetességre bukom, de képrõl ez így nemrossz😄

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
Mind a 2õn van egy kg vakolat 😊
ami nálam nem jõnn be , természetes szépség jobb

Huu már várom hogy reggel haza menjek és leszedjem az új részt
Remélem lesz javulás ,és el rugaszkodunk a barátok közt stílustól 😊

Narxis
Ez jó rész volt, beteljesült az egyik jelenet az eredeti sorozatból... 😄 Nekem legalábbis egybõl az jutott eszembe mikor mondta a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
doki csaj, hogy terhes... 😄

Andr0
jaja õt mondjuk elsõ körben a Gray's Anatomy-s Izy-nek néztem nagyon hasonlít a két színész

Izy
TJ

na asszem elég volt az OFFból 😄

ma vetítik az új részt \O/

Armin & Ayu fan

TJ se rossz nõ az tuti 😊

Andr0
jaaaaa megvaaaaaan 😄😄 tényleg nem csúnya...😄 scott amugy élvezi a katonaságot...😄 mindig az épp aktuális legjobb nõt pakolja😄 de most úgy tûnik megsértõdött a drágám mert Cloe picit ellene szervezkedett^^

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
A nagycsecsû gyerekek, a nagycsecsû barna 😄

Kövesdi A
Arról akit a kezdetben (1-2 rész) ,még az icarus bázison scott meghúzott 😊 De meg zavarta õket a rádió XD
Remélem így már rémlik meik is az
Képet nem találtam róla
De szerintem is jobb az a nö mint TJ , amúgy ö nem teljesen katona inkább szanitéc

Totti5
Van még 1, de nem leltem fel a stáblistán, vagy átsikolttam felette. Aki tudja írja be a színész nevét😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amelyiket a pilotban pakolta a fiatalember. 😄

Andr0
hát a szöszi (TJ) is katona... vagy most hirtelen így nemtudom melyik katonáról beszélsz dobj róla egy képet pls😄

Armin & Ayu fan

blbogus
nekem a bögyös katona maca jobban bejön mint ez a kettõ 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline