StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg lett magyarázva, hogy Ráss hogyan lett kísérleti patkány?
Ja, és most akkor van 2 luk a hajón? Mindig így fognak dokkolni a Destiny-re?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én örültem, ennek a "space fight"nak, igaz nem volt nagy vaszizdasz, de ez is valami. Sõt inkább ilyenbõl legyen több mind a lelkizésbõl.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
De a BSG-nél még el is nézem a dolgot mert végülis a sorozat abszolút nem akart a valósághoz kötõdni. A Universe-el és a Stargate franchise-al ellentétben. Hiszen tulajdonképpen minden a jelenben játszódik. Pont ezért bosszant, hogy ezeknek nincs jobb dolguk mint egymást gyilkolászni a hatalomért amikor amúgy is egy hajszálon függ az életük. Számomra nagyon elképzelhetetlen, hogy egy marék ember akik közül sokan még csak most járnak életükben elõször az ûrben, ezzel vannak elfoglalva.
Mindazonáltal remélem, hogy ez változni fog és ki fog alakulni egy fajta rend/hierarchia és akkor érdekesebb dolgok is lesznek. Azért az írok már sokszor bizonyították, hogy ha akarnak akkor tudnak.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Persze ettõl függetlenül ez is közrejátszik abban hogy ez egy fasza sorozat 😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Valaki írta, hogy az ûrcsata már a BSG-re hajazott. Hát azért ne túlozzunk. A BSG-ben esetenként 300 vadászgép csapott össze, az pedig hogy a Destiny lõtt néhányat egy ágyúval a C kategóriás sci-fiket idézte. Feszültség, izgalom zéró. Legalább valami effekt lett volna a céltárgyon. Össze sem lehet hasonlítani a BSG-vel, de még az SG-1 ûrcsatáival sem, nem is beszélve az SGA-val. Valaki emlékszik még a csatára a replikátor bolygó felett?
Ha valaki elfelejtette volna, akkor annak itt az emlékeztetõ:
emlékeztetõ
Egyébként a legénység mentalitása továbbra sem változott. Úgy viselkednek, mintha a 7-es busz utasait vitték volna el az UFÓ-k csúcsforgalomba, nem pedig egy high-tech bázis válogatott legénysége lennének.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-ráss visszatérése kritikán aluli volt (kreatív írókról nem nagyon beszélhetünk)
-az idegenek voltak a legszarabbak, ez valami 1 iqs faj lehet hogy ilyen könnyen átbaszták õket? úgy sétálgattak + gerilláskodtak a hajójukon mint egy plázában, arról nem is beszélve hogy mikor a kapitány testet cserélt az egyikkel, megtehette másodszor is, absz nem számítottak rá, nah ilyen faj tud építeni ûrhajót - valós
sztem most megkapta mindenki a várt akciót majd jön a barátok közt imó kiadása
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Armin & Ayu fan
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez a Space viszont jó volt, a csata mondjuk elég BSG-sre sikeredett dehát ez van.
Armin & Ayu fan
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ehhez látnom kellene a kimaradt 5részt is?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Armin & Ayu fan
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse