4805
StarGate Universe (TV)
-
#3003 Nem, de aggódunk. :P Don S. Davis is talán ezért kapott szívrohamot 2008. június 30-án. -
#3002 ték volt :(
amúgy nem probléma, nem is az volt a montázsom célja, hogy ezt hangsúlyozzam, hanem az, hogy hogy megváltoztak a színészek a pályafutásuk kezdete óta :) -
Zenszkij #3001 Denieldzsekszon nem hízott meg :D.
-
#3000 nem azért, de elég sok olyan férfi van a világon, aki idősebb korára felszed némi felesleget...ebben a színészek sem különböznek... most akkora probléma, hogy meghízott ? Hammond tábornok sem volt egy balerina alkat... -
#2999 Na egy kis montázs :)
Richard Dean Anderson
1990
2001
2009
Amanda Tapping
1989
2004
2009
folytköv... :D -
Zenszkij #2998 Hammondosodott :D. -
r4pt0r #2997 Az első részben is pont ennyire volt pufi. :D -
#2996 jó nem is azért írtam :), csak olyan kis husi ember lett ^^, de nagyon jól esett újra látni Daniellel együtt. -
#2995 ebben a korban ezt már talán el lehet neki nézni - idén pont 60 éves :) -
#2994 jah, de már nem mai gyerek -
#2993 O'Neill meg jócskán meghízott .... -
#2992 :D
am. szerintem a Smallville kedvéért gyúrt, ott egy kemény csávó szuperhőst alakít(Hawkman) -
#2991 de hogy kigyúrta magát :D -
Borg #2990 Mondjuk egyátalán nem értettem, hogy miért pont Danielnek kellett fényképezővel megfigyelgetnie? Végülis testhezálló meló egy archeológusnak :D -
#2989 Jó rész volt, végre láthattuk O'Neill-t és Danielt, Daniel korábbi szereplése nem számít mert az csak Rush agyában volt. :p
Ezt a Lucian Szövetséget el kellene intézni végleg, idegesítő, tolvaj banda. -
semmikozod #2988 Ep18:
Az évad első értékelhető epizódja. -
haxoror #2987 nem :P -
#2986 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja csak ott picit szétesett aztán jött Hunt meg Romie és alkottak valamit 5 évad alatt^^
Tényleg Lexa Doig-ról valaki tud valamit, hogy mostanság kap e állandó szerepet vmi syfy-ban? (a "V"-n kívül...)
ON:
Kíváncsi vagyok mit tartogatnak ezek a 2. évadra, mert végül is, ha találnak egy lehetőséget, hogy állandó kapcsolat legyen a hajó és a föld között akkor eléggé változik a szitu. -
#2985 Nem csak abban Andromedában is -
HUmanHunter #2984 star trekben van szövetség :D -
#2983 Kéne az Sg be ig egy csillagszövetség
Mostanában kicsit le maradtam , még csak a 17edik résznél járok , lehet már be várom a finálét és mehet az egész egy szere ! -
#2982 Jó rész volt. -
Lysandus #2981 Áldassék az Ori! -
#2980 lidércekkel :D:D:D::D -
#2979 és azt kivel íratnád alá?:D Tejúti népségek, Pegazusi népek meg azoknak a galaxisoknak a népei akikkel a Destiny eddig találkozott? Érdekes party lenne^^ -
#2978 ja. A genfi egyezményes beszólás meg rohattjóvolt :D
Apropó, jöhene már valami intergalaktikus protokollkódex, milyen jogok illetik meg a foglyulejtett CSK csapatokat, goauldokat, stb :D:D::Dd -
Lysandus #2977 A homokszellőre/sellőre gondolsz?
Mert az nem volt értelmes életforma, legalábbis a mai napig nincs rá megdönthetetlen bizonyíték, tehát ki lehetett irtani a hajóról a genfi egyezmény megszegése nélkül. :-) -
Lysandus #2976 Tényleg kicsit fura, hogy az univerzum túlvégére kellett elugranunk ahhoz, hogy valamit megtudjunk a LSZ földi ügyeiről. Ehhez nem feltétlen kellett volna Destiny, meg Icarus bázis. Mert ugye az LSZ nem csak azt támadta meg.
Az elején egy kis ST: Voyager érzést vártam, mert ott volt hasonló az alapsztori, hogy elkerülnek iszonyú messze az otthontól és haza kéne jutni. (Megjegyzem ennek a sztorinak az őselődje az Odüsszeia, ugye az alapszitu ott is ugyanez, nagyon messzire kerülnek otthontól, mégis haza akarnak menni és közben mindenféle furcsa lénnyel találkoznak.)
Mindezt megspékelve egy kis BSG-és állapotokkal, mert nyilvánvaló, hogy mindenki szívesebben lenne a Voyageren űrkadét, mert az a BSG-hez képest max egy céges kalandtúra volt, némi izgi, jó hangulat, és max a statiszták halnak meg, de azok meg benne vannak árban. -
#2975 kettő volt, ne feledkezz meg a buckalakókról :D -
#2974 Na ja. De könnyebb egy meglévő villaint berakni, mint egy teljesen újat kitalálni és felépíteni. Amúgy így belegondolva, tényleg mi értelme visszarángatni megint egy ilyen goa'uld szerű ellent? Az sg1 6 (vagy hét) évadja nem volt elég belőlük? -
Zenszkij #2973 Engem is inkább az új világok felfedezése és az új lények érdekelnek. Nem vagyok kíváncsi az LSZ-re kicsit sem. Az NID-s részektől is hánytam, ez is olyasmi volt... -
Lysandus #2972 Hát nem tudom, de ahhoz képest ahogy beharangozták, eddig csak egy alien fajjal volt 3. típusú találkozás (a 3. típusú tali ha jól emlékszem az ufológiából a személyes tali). Kis jóindulattal első típusúnak elmegy egy másik, az obeliszkes rész, és már lement egy évad. Most meg kiderül, hogy LSZ-szel van a legnagyobb gebasz, akik igazából nem is alienek. Szal remélem a következő pár részben ezt a csontot lerágják és jönnek valami igazi ufók... -
#2971 igen kéne alkotni már vmi olyan szálat ami közvetlen a hajóval történik mert az ufókat már lerázták. -
#2970 Amint visszakanyarodott a történet az SG1 felé azonnal felpörög a cselekmény. Úgy látszik a hajóval és az ottaniakkal nem sokat tudnak az írók mit kezdeni. -
Justil #2969 nem csak hízott, de öregedett is, jó durván. szerintem ha most belenézek egy SG1 első évadba, durván meglepődnék RDA-on :) -
Justil #2968 na gyerekek remélem mostmár azok is elégedettek akik eddig húzták a szájukat, hogy mennyire lapos az egész. ez a rész már igencsak adta neki :) -
Reg5 #2967 Vagy pedig vallomást tesz, de nem engedik ki. Már abból kiindulva, hogy hajdanán azt hangoztatták, hogy szinte egyik szereplő sem lesz állandó...
Amúgy az a piramis már a 2. évad óta vendégszereplő az sg1-ben :) -
HUmanHunter #2966 én is valami hasonlóra gondoltam -
#2965 Hát ez kurva nagy volt gyerekek, és ráadásul így elvágni egy rész végét BAZMEEEEEG :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont mostmár tuti tudni fognak róla, hogy a LSZ jön a Destinyre, hiszen bármi történik, Rush tud róla, és nem hinném, hogy őt kiírnák csak így.
Az általam elképzelt forgatókönyv: Levegő kiengedése, utolsó pillanatban vallomás, kapcsolat megszakítása, a tényleg Telfordnak nem hisznek az Icarus-bolygón/már hasztalan, és bumm headshot :D -
#2964 hát ez így igaz! :D