4805
StarGate Universe (TV)
-
Zenszkij #3245 Behaltam :D. -
#3244 Lehet jobban jártunk volna ,ha tényleg így esik meg a sorozatban is -
vg #3243 +1 -
#3242 Gondolom azért mert az ősök barátkozni , kapcsolatot teremteni akkartak más fajokkal ,és ha a küldőtség felkenődik a pajzson ,az nem tett volna éppenséggel jótt a diplomáciai viszonyoknak XD
Én inkább valami biztonsági rend szerel szereltem volna fel a helyükben a kapu termet , pl mint amilyen az andromedában is van ! -
#3241 +1
Szerk: Micsu: LOOL :D:D és milyen igaz, miért nincs vmi pajzs vagy írisz a Destinyn? -
Micsu #3240 alternatív befejezés -
#3239 Faja. -
#3238 Érdemes. Nekem tetszett. -
Monoton #3237 Huhh 200 új üzenet, milyen a sorozat? 4. rész után érdemes folytatni? -
r4pt0r #3236 Mint írtam a fegyverek és a hajtás jobb a földi hajón, kb minden másban jobb a Destiny. -
Justil #3235 1) ezt a szöveget én nem olvastam, és nem különösebben érdekel, hogy mit írtak róla előzetesben
2) ha jól emlékszem azért adta fel a hajót, mert az a terv része lett volna, ergo megtévesztés, hogy aztán visszaszerezzék az irányítást, de úgy, hogy közben sikerül megjavitani az FTL-t is. hiba pedig minden tervbe csúszhat, főleg ilyen körülmények közt, és az a szó gondolom számodra is ismerős, hogy "kockázat". -
Justil #3234 nézd el nekem ha ezen most nem röhögök... -
Lysandus #3233 Ja, és a CSK-csapat vezetőket valahol O'Neil felügyeli, vizsgáztatja, szóval nem hiszem, hogy ekkora idiótát bármikor kinevezett volna. -
Lysandus #3232 Figyu: ez lenne Young:
"Young tapasztalt CSK-csapat vezetõ, de néhány évvel ezelõtt két csapattagjának halála megtanította arra, hogy semmit ne vegyen biztosra és készüljön fel mindenre. Két éve kérvényezte a feletteseinél, hogy házassága miatt a Földön szolgálhassa le maradék idejét. A támadás alatt így õ csupán az ideiglenes parancsnoka az Icarus-bázisnak, az események sodrása miatt azonban õ marad a rangidõs tiszt a Destiny-n is."
Tehát a lényeg: tapasztalt CSK-vezető... Akkor milyen lehet a többi? Szerintem az amcsi hadsereg nem a bénázó vezetőkről híres... Másrészt az akkora ökörség, hogy feladja a hajót, már nem bénázás, hanem hazaárulás. Még a végén kiderül, hogy ő is ügynök. :-) -
#3231 Remélem valahogy belevezetik a hajót egy fekete lyukba vagy valamibe és akkor te elégedett lehetsz mert a "realitás" talaján maradtak az írók mi meg azért mert megdöglenek. -
Lysandus #3230 Szerintem egy asgard fegyverrel felszerelt földi hajónak max 3 lövés a Destiny. De szerintem egy is végzetes lenne.
A Destiny támadóértéke meg erősen kérdéses. Azokat az űrgyökereket is max elijeszteni tudták, de egy csomó lövés kellett hozzá. -
#3229 Pajzs, energiarendszer. Nem tudom hogy volt-e említve, hogy jobbak-e, mint a mostaniak.
A desteny fény alatt nem igen megy, inkább fény feletti maghajtása érdekes, de ez is lassabb, mint a földi hajók a hipertérban, hisz galaxysok közötti távolságot megtesznek 1 hét alatt. A desy meg a mostani galaxyaban is eltöltött egy csomó időt. -
Justil #3228 egyébként meg én nem mondtam, hogy Young egy jó vezető, de miért, a valóságban csak jó vezetők vannak? szerintem a hadsereg vezetése (főleg az amerikaié - méretéből fakadóan) televan olyan emberekkel, akik adott esetben még ennél is jobban bénáznának. számomra ettől csak reálisabbnak tűnik az egész. -
Justil #3227 hát én nem vágom, csak ezen aszalok, hogy volt 15 évadnyi olyan stargate, ahol a katonaság pikk pakk minden helyzetet megoldott, mindenki okos, jó döntéseket hozott (najó nem mindig), és legtöbbször nem bénáztak, max önhibájukon kívül keveredtek bajba, amiből aztán persze valamelyikük mindig kihúzta őket.
ezzel szemben az, hogy a destiny-n tartózkodó emberek kétségbeesettek, frusztráltak, stresszesek, meg végülis félnek is jócskán, szerintem igencsak hihetővé teszi azt, hogy bizony hibáznak, nem is keveset.
persze egyesek itt mindig jobban tudják, hogy mit hogy kellett volna, csak azt nem értem, h akkor miért nem ők írják a szkriptet :) -
r4pt0r #3226 Pajzs, energiarendszer, szék, fény alatti meghajtás, és még 2 millió dolog amit nem ismerünk.
Ezzel szemben nekünk van energiafegyver, és hypertér. -
#3225 jóvanmá, tudjuk hogy ez sose következik be, próbálta már a goa'uld, az Ori és a lidérc is, és egyiknek se jött be :D:D:D
Btw LA, nem AL :] -
#3224 Az max csak a hajón lévők , közős érdeke
De ha a Al sikerül le másolni a végzet pajzs vagy fegyver technológiáját , és haza is tudják valahogy juttatni , akkor már a föld is bajban lesz ! -
#3223 de ezt akkor még nem tudtuk :D
Kövesdi: a többség érdeke hogy az egyetlen doki túlélje, nem? :D -
#3222 Miben jobb? -
#3221 Hát az az "orvos", most vérbe fagyva fekszik a padlón. :P -
#3220 hogy viszik haza? :) -
r4pt0r #3219 Maradjunk annyiban van amiben fejlettebb, de még mindig a Destiny a jobb szvsz. -
Lysandus #3218 Pontosan! Vagy mondjuk ott vannak az asgard core-ral és fegyverekkel ellátott földi hajók. Sokkal fejlettebbek a Destinynél... Ennyit nem ér... -
Lysandus #3217 Ez most már múlt idő. Max. szerette... Ez lett a bénázásból. -
#3216 Szerintem ez csak duma, Young szereti a csajt. -
#3215 Ennyi erővel , ha már úgy is olyan jók a beépülésben , egyszerűbb lenne magát az atlantist el lopni , ami kb 100szor fejlettebb mint a végzet
Ami még normálisan működik is
Amúgy meg a Goa hajóknak is asszem részben ős technológia az alapja
Amúgy igen , ki kellet volna szívni a teremből a levegőt ! -
r4pt0r #3214 Minek kell neki? Mert kb 1000 fejlettebb az a teknő mint egy Goa hajó. -
r4pt0r #3213 Mert Young béna vezetőnek, ne félj Rush megtette volna. -
#3212 Én csak azt nem értem ,minek kell a LA -nak egy milliárd éves kivénhedt vén teknő ,amiről tudják is hogy az , ezer sebből vérzik , irányíthatatlan + csak oda útra lehet rá jegyet váltani !
Amúgy attól még hogy most per pillanat microtársadalomban élnek , attól még a hadsereg és a légierőre , nem nagyon jellemző hogy leállnak tárgyalni terroristákal , vannak elvek is !
Az meg hogy a hajó orvosa túsz , egy dolog a többség érdekét kell nézni
Ami itt nem csak a hajón lévőkre igaz , ha nem a földön és máshol élőkre is , ne adja isten hogy a AL ki jusson a hajóról az ős technológiával felvértezve , na akkor lenne csak igazán gond a ALell ! -
#3211 Én még most se értem miért nem lehetett a kaputeremből kiszívni a levegőt, vagy csak a CO2 szintet megemelni, annyira hogy eszméletét veszítse mind. Az hogy jaj meghall Telford nem kifogás, hisz már egyszer őt is simán újraélesztették egy ilyen akció után. -
sandor8206 #3210 ja persze -
#3209 Hatalmas volt ez a rész, és már annyira éreztem hogy vége lesz és semmit sem zárnak le.. gyüüülölöm az ilyet mert tudom hogy a következő részben meg tök egyszerűen megoldják a most lehetetlennek tűnő helyzetet.. -
#3208 egy mikrotársadalomban minden felborul, pl. ha túszként tartják fogva az egyetlen orvost a hajón... -
#3207 terroristákkal nem tárgyalunk? passzolom.. -
Justil #3206 miért, szerinted a valóságban hogy működnének a dolgok?