StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
A 8. évad az egy elúnt de történet miatt "muszály volt" évad lett, majd a 9-10 ismét jó volt, csak jobb lett volna helyette egy spinoff.
Az SGU-val újabban nincs bajom, csak azt nem értem, hogy az évad elsõ részében mit csináltak az írók? Vagy befogták a portást kényszermunkára?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sg ben nekem onnantól volt gyenge , hogy o"neil távozott
SG1 eleje, vége nagyon jó, közepe meg kicsit gyenge.
Most már kezd alakulni, nekem eddig az ûrlényes a kedvenc részem. Remélem felpörög már végig, akkor eléri a nagy elõdök szintjét.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Igen, láttam. Számomra a film az egész dolog kiinduló pontja. Hogy õszinte legyek egy kicsit féltem a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz sorozatoktól, és alig néztem meg õket. Mindaddig, amíg szó nem lett arról, hogy én is bekerülhetek a stábba. Elkezdtem a sorozatokba is belemélyedni és rájöttem, hogy ez egy érdekes világ. Õszintén szólva a Csillagkapu sorozat nagyobb hatással volt rám, mint az Atlantisz, de az Atlantiszban is van valami. De még mindig nem lettem meggyõzve, hogy ez jó lenne nekem, mert ez annyira más. Végül volt néhány telefonbeszélgetésünk Brad Wright-tal és Robert Cooper-rel, és elsõ dolgom volt velük megosztani kétségeimet: "Srácok, igazán hízelgõ az ajánlat, de miért akartok pont engem?" Csönd lett a vonalban. Szerintem eddig senki nem kérdezett tõlük még ilyet. "Hát, tudod...", kezdték, mire közbevágtam: "Én csak õszinte akarok lenni, mert én nem látom magam ebben a világban. Ez nem én vagyok." "Hát, pont ez az, amiért téged akarunk." "Ó, OK."-gondoltam, szóval valamelyik elvetemült castingos körbe akar engem röhögni. Duplán meg vagyok tisztelve. Aztán hangosan azt mondtam: "Jól van, hadd lássam, mitek van". Átküldték a forgatókönyvet, és hát ezek a srácok igazat mondtak. Ez a cucc aztán tényleg elég összetett. Különösen Dr. Nicholas Rush. Egy nagyon komplex karakter, komplexebb, mint amit valaha is játszottam. Nagyon bonyolult ember. (nevet) Szóval így történt. Horogra akadtam."
Forrás: Interjú vele
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The implication is that there is someone who is involved with the Stargate Program, and the Destiny in particular, who has been spying on the Lucian Alliance's behalf. In the hope of finding Destiny after got attempt of the co-ordinates Destiny travels through she revisit these planets in the hope of catching up with the ship and sieze control
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Bár ott a látvány világ volt a nagyon jó , meg maga a város egésze
Nah meg poén is több volt már az elsõ részekben is , mint kb az egész SGUban !
Nálam a SGU kb a SG1 6-7 évad szintén van (amikor még nem voltak ûr csaták a szorzatban, legalábbis a tauri részérõl )
De ha el tekintünk attól , hogy volt elõtte egy SG1 meg egy SGA akkor nézhetõ
Nem tudja valaki , milyen telefonja van eli-nak ?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
remélem marad a színvonal az évad további részeiben is!
A hipertérben és ezért ki lép a végzet a hipertérbõl , hogy csak elöregedett a meghajtó vagy szabotázs történt
De majd a következõ részben kiderül , biztosra én most kb 80/20%ra mondanám az esélyeket
Én ara tippelek hogy elöregedett , szabotázs elég valószínûtlen
Pech hogy nem jött be
Az új rész elég jó volt , ez már a minimum
És igaz , rendesen be pótolták a kapu használati elmaradásukat
Mert a trailerben , az van hogy felrobban a egyik hajtómû , és gondolom ki lépnek a két galaxis között , ahol még eli-jék tudják majd még tárcsázni a végzetet
Armin & Ayu fan
Ha kérhetnék tennél a barnerba , még egy spoiler gombot az egyszerûség kedvért
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul