StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Találó volt az epizód címe is, Pain....tényleg fájdalmas volt végignézni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Komolyan mondom az is jobb lenne, ez a rész egy hányadék volt. Sírás a négyzeten, remélem felakasztják magukat aztán felrobban a hajó. Azzal sokat tennének az emberiségért, megmentenék õket az unalomtól.

Grace+38 minutes ötvözete. Nem volt túl esemény dús, de ilyen is kell, legalább több mani marad a fináléra. Egyébként milyen megint? A szünet óta csak jó részek vannak...

megint egy szar rész

Andr0
Hogy a picsába:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kerültek bolygó közelbe, ha két galaxis között vannak?

Armin & Ayu fan

Ne hozzuk már szegény replikátorokat ide. Ha már nagyon régi idegen kell akkor már inkább egy felemelkedett õs, vagy egy Ori, aki véletlen idekerült.

Vagy egy olyan lény aki még ennél is feljebb van, pl a Star Trekben amikor találkoztak Qval, azok a részek isteniek voltak. 😄

Victor1103
Hát a középkori faluban élõ emberek már nekem is túl lerágott csont ,de pl milyen királyság lenne ha itt is lennének replikátorok pl vagy valamilyen más robotszerû faj.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kész a felirat.

Hát igen milyen már hogy nincs minden egyes bolygón egy értelmes élet. Tiszta szánalom, sõt minden egyes bolygóra 10 db értelmes életet kérünk, és legyen mind ember, és éljen mind egy középkori faluban. Jah várj ilyen már volt. 😄

Victor1103
Aj ez rész megint semmitmondó volt. olyan nemis tudom hogy fejezzem ki. Greer megmár annyira idegesítõ ezzel a stílussal, hogy az nem igaz. Remélem második évadba kiírják a sorozatból. Számomra ez annyira furcsa hogy már egy csomó rész volt de idáig az idegeneken kívül egy értelmes életformával se találkoztak. Jó lenne már ebbe az irányba elindulni:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zenszkij
Ismét véget ért egy emo-s rész. Amúgy az ukránoknál már lement az elsõ évad utolsó 3 része is. De ez az orosz dumálás alatta?! Kivárom az angol verziót.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nyirog
Na, kurtizán gép Matt végre megkapta a magáét 😄😄😄 - komolyan mondom eddig felüdülés ez a rész 😄

Zenszkij
A zene már az elején is a nagy névhez méltó volt. Lassan a sorozat is felnõ az elõdökhöz és a filmzenéhez...

nyirog
remélem le fogják tudni kapni felõle az ukrán hangot és akkor lesz english 😊

És reméljük az MGM se megy csõdbe idõ elõtt 😞

Agamemnon
Igen, ez már méltó SG rész volt. A dráma és akció is jó arányban volt, szóval még sok ilyet, és akkor bízhatunk a 3., 4. évadban 😊

Narxis
Ez de durva!

Andr0
Wáúúúúú, lesz itt még nemulass😄

Armin & Ayu fan

Victor1103
Mint kiderült Telford a Lucian Szövetség egyik tagja és az volt a feladata hogy kémkedjen nekik. Ezt már korábban is irtam talán.

Andr0
neee Eli Kanos hangja😄😄 én inkább kivárom a syfy féle részeket😄 így heti izgalom érkezik😄de ha szabad egy kis spoilert az 1x20-ról akkor

KÖCSÖG LUCIAN SZÖVETSÉG, HA ÕK EL TUDTAK JUTNI ARRA A RETKES HAJÓRA AKKOR McKay miért nem?😄 ja meg csávókám, Telford, miagecit keresett a hajón?😄 lesznek még trükkök ebben a maradék pár részben😄

Armin & Ayu fan

Victor1103
Piratebay-n fent vannak a részek de az a vér ratyi szinkron is megy alatta😞 Pedig kell lennie normális vereziónak is mert hallani az angolt is és ez csak valami harmadrendû ürge fitogtatása milyen profi szinkronizálás terén.Jó szar😊 Ha valaki megtalálja a normális kópiákat sikítson<#vigyor3>

Fabio Capello
lol, na ezt gyorsan fel a netre 😄

Narxis
aztakurva, valaki szerezze meg és töltse fel valahova

Victor1103
Errõl tudott valaki valamit? Van e valahol elérhetõ english verzió?

SGU finálé

Nem kell vele foglalkozni, õ az örök elégedetlen. 😄

Andr0
20

Armin & Ayu fan

Nem volt elég, hogy eltûnt a fickó? :-) Én ezen döbbentem meg a legjobban. :-)
wander01
ez mekkora király rész voooolt!!! áááh, kész, megõrülök köv részig, és mindjárt itt az évad vége... 😞 hány rész lesz 20-22-24?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Andr0
ÁJÁJÁJJJJJ nagyon alázott a rész😄

Baszki nagy rész volt😄 picit felpörgött a dolog így végére 😄 csávókám vagy beleépült a hajóba vagy felemelkedett^^ már ha Rodney nem tette meg az SGA-ban akkor itt legyen már egy felemelkedett. következõ rész egy para rész lesz "pain" mindenki találkozik halottakkal😄

Armin & Ayu fan

Jaja ez nekem is feltûnt. Kíváncsi leszek képesek-e tartani ezt a szintet. Ebben a részben sem történt sok minden, de legalább végre már értelmesen írják meg a karaktereket is, egyre jobban ismerjük meg õket és egyre érdekesebbek (Rush 4 prezident)

Azt észrevette valaki, hogy azok az idegenek a "másik" galaxis felõl jöttek? 😊 Legalábbis a vége felé lehet látni, hogy a Destiny orra elõtt lépnek ki a hipertérbõl.
Fabio Capello
Hát ez kemény volt... Az eleje gyengusz, a 10. perctõl viszont elég keményen nyomták a témát O.o

Amúgy valahogy sejtettem, hogyha Franklin felébred a kómából, utána már simán be tud ülni a székbe, mer ráadaptálódott... De ez a fél másodperc alatt rákapcsolódnak az ufók és megdurrantják a hajtómûvet dolog nagyon nagy dobás volt, ezek szerint folyamatosan figyelik õket... Lesz itt még móka, bár kíváncsi vagyok, hogy a következõ galaxisban is kergetni fogják e õket, vagy új idegenek érkeznek?

A vége pedig LOLWTF, mi a tök történt Franklinnel????!

Totti5
Utóbbi két rész nagyon tetszett, fõleg a Rushos, mert jó volt a story, de a bolygókon rohangálós is izgalmas volt, végre volt benne valami klasszikus SG😊. A multkori terhes vagyok mi legyen mélypont után újra felfele haladunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Narxis
OMGOMGWTF, visszatért a régi SG? 😛

Durva rész volt. Az eleje kicsit szarul indult, de belejöttek a végére. A legvége pedig überbrutál volt.

Akkor most a hajó megemésztette a csávót vagy mi?😄

blbogus
+24h 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Fabio Capello
no akkor magyar felirat megjelenése utánig spoiler alert 😊

Hát egy kicsit húzhatták volna még ott az ugrás elõtt... legyen valami izgalom...
MerlinW
Pár rész kihagyása után megnéztem az utolsó kettõt. Ha így folytatják, a 2-3. évadra már nézhetõ is lehet😊

[merlinw.org]

Zenszkij
Jah Teyla népe meg az akörüli kultusz nekem is az agyamra ment. Habár szépen énekelt. <#fogmosas>

Narxis
Dettó.. 😄

Ronon azért jó volt amikor baszogatta Rodnit, meg amikor a dokiért "harcoltak" az is jó volt.

De Teyla mindig idegesítõ volt, hülye fejek, hülye szövegek. Amikor róla szólt egy rész, alig bírtam végig nézni. 😄

blbogus
igaz igaz..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

kopa1
Kajla Teyla alias Teyla Emmagan az SGA-ból... Nos õ és Ronon lett volna az, akiket kidobtam volna a Vendéglõben a világ végén és elhúztam volna! De Rononnak néha legalább volt pár értelmes jelenete

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Greer

Kajla?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Chloe csak annyira idegesítõ mint Kajla, sõt õ még inkább idegesítõ volt a számomra.

Az tény hogy eddig nem sikerült sok jó karaktert elõrántani, de azért Rush ott van a szeren, Elit is bírom a hülye beszólásai miatt, meg van 1-2 ember akibõl még lehet valamit kihozni.

Sir Quno Jedi
Jah bocs, még az idegbeteg feka szoldzsa is elment az elején, az maradhatna Rush mellett, ha kicsit valószerûbbé teszik. De pl. Eli egy vicc, Chloe pedig már inklább szomorú...

Annyira szeretnék élõvé, valódi kézzel fogható emberként ábrázolni a szereplõket, hogy szvsz, pont átestek a túloldalra és nem lehet komolyan venni õket, mintahogy az egész sorozatot sem. Hogy lehetne már aggódni ilyen átlátszó, fél dimenziós karik sorásért, avagy életéért?! A szenátorból is ki lehetett volna hozni valami valódit, erre azt meg kinyírják az elején, hogy érezzük, hogy komoly. Nem jött össze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerintem feldughatnák a seggükbe a sok unszimpi, érdektelen, szappanoperákban is altatós karakterüket és próbálhatnának szerethetõ, heroizálható, idealista karikat keresni, akikkel/ügyükkel lehet azonosulni, lásd. SG1, ott bejött. Rush persze jó, õ elmegy, még ha túl is játszatják néha.

Persze megértem én, hogy O'Neill - Carter - Daniel - Teal'c - Hammond - Bra'tac csaptot nem lehet ûberelni, nem csoda, mert ilyen epikus csapatot soha semmiben sem tudtak összehozni sem elõtte, sem azóta. DE azért valamit mégiscsak meg kéne már próbálni, vaze! Akármit...

Heroic high sci-fi-bõl csináltak egy lowlife szenvedõs családsorozatot. Ezt mégis hogy?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Ez szomorú...

Semmit nem dolgoztak át, eddig is ilyenre tervezték, hogy a második felére ismerünk meg idegen fajt. A személyes oldal továbbra is jelen lesz, sõt már most mondom biztos lesz olyan amiben csak az lesz.