4805
StarGate Universe (TV)
  • Lysandus
    Na megnéztem az évadzárót. Nem kellett volna. Ekkora barmokat! Micsoda remek ötlet volt átadni a hajót! Idióták...

Ha szerinted a valóságban is így működnek a dolgok, akkor tényleg Isten óvja Amerikát!
  • Kövesdi A
    Szívesen látnék pár régi szereplőt a sorozatban rodney shepperd stb!
    Szerintem onnantól lesz majd igazán jó a sorozat , amikor már csak nem mint "utasok a buszon " fognak a szereplők utazni
    Ha nem ők is irányítanak , valjuk be 12-stb óra amíg a hajó újra nem lép a hipertérbe , igen csak kevés , hogy bár kivel is felvegyék a kapcsolatot
    Már ha , lesznek egyáltalán szövetségeseik
  • HUmanHunter
    nemtom mér rinyáltok szerintem kifejezetten jó 2 évadzáró epizódvolt, igaz én nem láttam sg1 ből mind a tizen valahány évadot szal ez a lucian alliance új volt nekem.
  • Lysandus
    Ha figyelembe veszik, akkor mindenki öngyilkos lesz a hajón. :-))) De még a főcím előtt!!!!

Utána jöhetnek az új szereplők és az új sztori!
  • Kövesdi A
    ki ilyen ki olyan nekem megérné , már csak az hogy láthatnám egy idegen letűnt faj remek művér már csak amiatt megérné ,ha még ha tudnám is , hogy nem térek vissza a hajóról minden képen mennék !
  • blbogus
    másnap felrobbanna? egy napos kaland azért nekem nem érné meg :D
  • Bucser
    "Néztem, kommentáltam, mint ahogy a szerintetek nem létező többiek is kommentálták, ennek az lett az eredménye hogy évadzárónak a LA-t kaptuk és nem azt hogy Scott feszülten tépi magát két hálószoba ajtó között hogy vajon kit dugjon meg este, folytatás jövőre!"

Nem mondod, hogy a syfy.com-on te megmondtad a készítőknek a frankót?? Vagy Facebookon vagy Twitteren?... Vagy felhívtad a producert hogy "Figyu már ez így nem lesz jó..".
  • Julius Caesar
    Nekem is ismerős volt, rákerestem a nőre aki játsza, megnéztem imdb-n és nézem:
    szpártákusz (ami jó béna film)és ali G. Tehát innen volt ismerős.

Maibe ali are da traytah!
  • Kövesdi A
    Speciel én még haza se alkarnék onnan jönni ,aki rinyálna hogy menyünk haza leütném
    Ezt az ottani embereknek is fel kéne fogni , hogy végül is kiváltságos helyzetben vannak
  • Kövesdi A
    Hát ha én kerülnék fel egy ilyen hajóra , már azt se bánnám ha másnap felrobban az egész
    Mert egy nagy kalandnak fognám fel ,az élet egy jó fajta szerencse játék jól kell tudni keverni a lapokat
  • Justil

ejnye bejnye Kiva parancsnok :)
  • Julius Caesar
    Nekem az első tíz rész nem jött be, de ezek az utolsó részek igen. Szerintem jók voltak, engem lekötöttek.
  • Kandurex
    stílus
  • blbogus
    mint mondtam egyéni vélemények :)
  • Justil
    :)
  • Justil
    idézem az egyik elmés hozzászólást:

"mint ahogy ez sem SG hanem egy fos."
  • blbogus
    télleg hihetetlen h ki hogy tépi a másikat a véleménye miatt.. meg lehet tárgyalni a véleményeket szelíden is.. nem tetszhet mindenkinek ez a sorozat hiszen télleg van kivetnivalója.. de attól még nem kell veszekedni.. sok a hiba, de azért nem 10ből 0 a sori.. személy szerint én adok rá 10ből 5öt 6ot az első évadra mer volt min izgulni néha-néha.. a dráma dologra meg az a véleményem h igenis van benne realizmus.. belecsöppentek vmi tök ujba, teljesen idegenbe, és sztem senki nem tudja h reagált volna ezekre a dolgokra ha beleképzeli magát.. erre nem lehet senkit kiképezni.. viszont az nem változtat a tényen ebből jóval többet ki lehetett volna hozni és hogy viszonylag gyenge lett.. 1 évad után mindenesetre én nem adom fel, mert ismét csak azt mondom, hogy mégiscsak: Stargate..
  • Fabio Capello
    No peace és relax gyerekek, ne szedjétek szét egymást :]
  • Reg5
    Igen, megnövelt költségvetés ide vagy oda. Viszont az bizakodásra adhat okot, hogy a készítők egy évadot egy résznek(sztorinak...) tekintenek, és ennek megfelelően minden évad más lesz elvben.
  • haxoror
    omg ezek szerint már eleve ezt tervezték évadzárónak?

hihetőbbek tűnt hogy csak a kapkodás miatt lett ilyen...
  • mosoporr
    csak a címe az...
    alcím:universe :)megkeresték azt a részét ahol nem történik semmi.
  • Justil
    jah ezen én is borultam. szegény srác tényleg azt hitte, hogy évad közben elkezdték átírni a szkriptet, mert a hozzá hasonlók elkezdtek nyavalyogni, hogy ez nem a szokásos sg feeling...
  • Reg5
    Mikor az első részt leadták már leforgatták az évadot. Az eddigi észrevételeket majd a 2. évadhoz használják fel.
  • mosoporr
    De azt gondolom említeniük se kellett h izgalmas részek lesznek... mert ezek nem érnek.
  • r4pt0r
    "Az új sorozat más lesz" - pipa, hiszen itt sírtok
    "nem fognak lépten-nyomon emberekbe futni" - pipa hisz a végén jöttek, sehol egy középkori falu
    "ez egy új galaxis" - pipa, nem kell indokolni
    "új CGI űrlényekkel" - pipa, sose mondták hogy minden részben új idegenek lesznek, de azt mondták hogy nem lesz sok évados ellenség

Eddig az történt amit ígértek.
  • haxoror
    nehéz a felfogásod, ugye?

@r4pt0r
    Az új sorozat más lesz, nem fognak lépten-nyomon emberekbe futni, ez egy új galaxis, új CGI űrlényekkel" na erről volt szó az elején erre az évad végére itt a LA egyenesen az SG1-ből, ez természetesen nem azt jelenti hogy a készítők rájöttek arra hogy több "régi" rajongót vesztettek mint amennyi újat nyertek és ezért belátják a hibájukat és végre (vissza)váltanak, nem, persze hogy nem ezt jelenti...
  • MerlinW
    Kihagytam 4-5 részt, most sajnos megnéztem az évadzárókat. Nem változott semmi. Azaz de, még mélyebbre sűllyedtek. Nem hittem a szememnek. Lucian szövetség a Destiny-n... Ki a francot érdekel a Lucian szövetség? Primitív rosszul megvalósított terrorista epizód volt, ami ismét semerre nem tereli a sorozatot. Unalmas volt, idétlen, csöpögős, idegesítő. 0 színészi játékkal, erőltetett hatásvadász elemekkel. Botrány. A 2. évadba bele sem szagolok.
  • r4pt0r
    Szerintem semmi köze az LAnak a nézők kommentjeihez. Ezt csak ti akarjátok belemagyarázni.
  • Reg5
    Végülis a készítők biztosan gyakran látogatják ezt a topikot :) Ha ki akarod sírni magadat akkor menyj az MGM, vagy Syfy fórumoára, ott hátha, de itt lószart nem érsz el vele.
  • haxoror
    Én legalább le tudom írni hogy miért szar, te viszont nehéz helyzetben lennél ha azt kéne leírnod hogy miért jó.
  • haxoror
    Néztem, kommentáltam, mint ahogy a szerintetek nem létező többiek is kommentálták, ennek az lett az eredménye hogy évadzárónak a LA-t kaptuk és nem azt hogy Scott feszülten tépi magát két hálószoba ajtó között hogy vajon kit dugjon meg este, folytatás jövőre!

Ha én és a nemlétező többiek nem hangoztatnánk hogy szar a sorozat és javítani kéne rajta akkor a készítők azt hinnék hogy úgy jó ahogy van, ami nem igaz.
  • Kövesdi A
    Nekem semmi gondom nincs az SGU val , a vége felé már jobb volt, de ettől eltekintve én teljesen mást vártam tőle , mint amit kaptam
    Azért kap csak 5 pontot a 10--ből , sajnos a SGU egyszer nézős kategória , míg a SG1,A-t már vagy 2szer láttam minden évadját , de az biztos hogy a Sgu másodjára végig nem nézem , annyira nem jó
    Szóval nálam mindig nem éri el a sgu , se a SG1 se a SGA szintjét
    Talán majd a második évad !!
  • Reg5
    Egyszer leírod ennyi. Nem kell 60-szor elmagyarázni, hogy "de igenis szar mert csak"...
  • haxoror
    Ezt bölcsen teszed.
  • haxoror
    Nem írtam olyat hogy ne élvezd, pont azt írtam hogy örülök ha legalább nektek tetszik... de nekem ettől még nem fog tetszeni és ezt nyugodtan leírhatom ide, ugye?

Vagy majd TE megmondod hogy mit csinálhatok és mit nem?
  • Bucser
    Egyszerű és tömör válaszom van a problémádra.

Ne nézd, és így kommentálnod sem kell.

BTW SG-1-et és SGA-t legszívesebben végigásítoztam volna... sok izgalom egyikben sem volt... A gond az hogy karakterek sem.
  • Justil
    Naja, mert azt TE döntöd el, hogy mi SG és mi nem.

De tudod mit, legyen igazad. Ez nem SG. Akkor viszont, előbb próbáld meg túltenni magad azon, hogy jogosulatlanul, álnok, köpönyegforgató módon használják a Stargate nevet, aztán ha ez megvan, többet ne nézz SGU-t. Ilyen egyszerű.

Jah, és persze oszthatod az észt nyugodtan, hogy miért nem csinálnak akkor egy új, keményvonalas, "igazi" SG sorozatot, vagy filmet, de időközben azért engedd meg nekünk, hogy addig is élvezzük azt, ami van.
  • r4pt0r
    Igen szerinted, más szerint meg jó.

A példádat meg inkább nem minősítem mert köze nincs a témához.
  • haxoror
    blablabla

Ha 2 twilek beszélgetne Coruscanton másfél órát a hüvelygombáról az attól függetlenül hogy a star wars univerzumban van nem star wars film lenne hanem egy rakás szar, mint ahogy ez sem SG hanem egy fos.
  • blbogus
    kezd átmenni abba a véleménycsere h ki igazi SG rajongó és ki nem? :)