StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. jönnek az édenbolygó lakói és elviszik õket
2. sikerül meghekkelni a rendszert, és visszafordulnak, ám mivel eli otthagyta a képernyõt az idegen hajón, ezért tudni fogják a sáskák merre keressék õket, és jön az attak.
Mindazonáltal, kezdek logikát látni az egészben. Keressük az alieneket de minek, kérdem tisztelettel? 😊 Amennyire mi tudjuk, az Õsök szórták szét az élet magvait nagyon sok galaxisban, és igen kevés volt csak az eredetileg ott lévõ evolúciós faj (mint pl. a sáskák 😄). Nem csodálkoznék, ha a Destinynek az is lenne az egyik célja, hogy elszórja az élet magvait a már elõre telepített kapuknál, indoklás:
Elõl jár a kaputelepítõ hajó, kapukat rak be, környezeti dolgokat mér, stb -> ezeket uploadolja a Destinyre. Az õsök pár ezer évvel késõbb a Destinyvel ugyanazt az utat járják, lecsekkolják, van e ott élet még, változott e valami, illetve nem fejlõdött e ki egy humanoid faj ezalatt. Ha nem, és megfelelõek a körülmények, akkor manuálisan el lehet szórni a dolgokat, és beindítani a folyamatot.
Egyelõre semmi tény nincs ami ezt cáfolná, a rendszerek 5%-át sem ismerik, és a hajó sincs teljesen felderítve, elképzelhetõ hogy van egy raktár valahol 😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
4-bõl 1 megvan. Most már csak úgy találják meg õket ha megfordítják valahogy a hajót
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A 15 részben biztos vissza talál , a 4 el csatangolt bárányka a nyájhoz !
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Akkor rakd vissza a bannert, vagy csak nálam van egy nagy fehér téglalap a helyén?😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen nem pont így viselkedett, de már akkor is csak a munkával foglalkozott, szóval az emlék részben tükrözni a valóságot, csak az újra felidézettben már "agresszív" is lett a személyisége.
Ahogy én láttam: Rush anno nem így viselkedett a feleségéve, csak miután újraélte ezt az emléket (és ezáltal tudta, hogy mi fog történni - ergo, felfogta, hogy ez nem a valóság), nem törödõtt semmi mással, csak a feladattal.
Mondjuk igaza van: minek élje bele magát újra egy ilyen rendkívûl fájdalmas szituba?
Én sokkal inkább rush tudatalattijára gyanakszom, elvégre ezt a területet (is) aktiválta a szék, és rengeteg példa van az életben arra, hogy a tudatalatti segítségével oldanak meg bizonyos problémákat. Szimplán csak arról lehet szó, hogy a szék elõhozta a rejtett tudást, az álomban szereplõ személyek pedig segítettek összekapcsolni azt. Hogy miért?
1. az egyetemi hallgatói voltak a tudatos agy: sokmindent mondtak, de nem lett belõle semmi, egyszerûen túl zavaros volt a sok infó.
2. Amikor a felesége közelében volt, az információs folyamat felgyorsult: nyilvánvaló, hogy valamilyen szinten gyorsabban képes volt feldolgozni az adatokat.
3. Daniel és Gloria végülis együtt vezették rá a megoldásra. A számítógép nem tudhatta, hogy Gloria április 4-én halt meg, nem hatodikán, illetve nagyon kétlem, hogy ennek a megvariálásával akarná rávezetni rusht a megoldásra.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
@r4pt0r: azt én írtam szerintem.
Armin & Ayu fan
Vagy pedig valaki írta lentebb hogy a hajó egy MI és ez vezette a megoldásra, de én maradok az elsõnél.
ez a rész egyébként elég jó volt
PLusz kicseszettül irígy egy 25 éves munkanélküli számítógépnyüstölõ prodigyre akinek sikerült megoldania azt amit neki éveken át nem, pedig mindent feladott érte.
Õszintén téged ez nem dühítene?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Köszi!
Mint pl egy tejút rendszeri kapu gyengébb egy Pegazusival szemben !
Amúgy igaz , ha meg van a kód bár meik kaput lehet tárcsázni
Ha van elég energia ,talán még a földet is 😊 (bár ahozz nagyon sok energia kéne )
TJ terhessége most érdekes lesz, fõleg hogy lassan azért elkezd majd nõni a hasa, nem tudja túl sokáig titokban tartani majd, aztán lesz itt buli ezerrel 😄
Rushról pedig jó volt végre megtudni, miért olyan amilyen, nekem régóta bökte a csõröm, hogy mitõl lehet ennyire öntelt és arrogáns, mostmár tudjuk. És persze azt is, hogy igencsak féltékeny Elira 😊
nem tom sztem a szereplõk sosem lesznek annyira kedveltek mint az elõzõ sorozatoknál.. nekem biztos nem.. egyedül rusht birom, TJ.t meg még egyet ameiknek elfelejtettem a nevét.. ez a greer nekem talán a legellenszenvesebb.. engem vhogy nem hatott meg ez a szegény családban nõttem fel mindenkire haragszom háttér (ahogy rush mondta a sivatagos bolygon).. eli karaktere is egy vicc számomra, a katonák java ugyszintén.. sztem ezt elszurták.. de ez persze az én véleményem, majd még változhat.. talán....
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
REAL MADRID
Amugy nekem is "tetszett" ez a resz. Leginkabb ezt hianyoltam eddig a Universe-bol, egy csapatot. Minded SG sorozatban volt egy csapat aki korul tortentek az esemenyek. Eli elmegy Mckay Juniornak, Chloe lesz a csapat fel-archeologusa/Daniel, Scottba mar csak egy adag humort kellene pumpalni es lehetne valami Sheppard utanzat (O'neil semmikepp), Greer meg lesz a Teal'c utanzatunk. 😄
Kevesebb erzelgosseg meg ratyulas es tobb akcio mellett egesz nezheto SG lenne belole. <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
amúgy van spoiler <*spoiler>*spoiler><*/spoiler>*/spoiler> tagba kell rakni a cuccot 😊 csillag nélkül persz
Ha igen én támogatlak , kezdésnek lehetne csinálni a topicnak valami jó képet , spiler gomb se lenne hülyeség .)
, és bocs a spoiler-ért ,ha lett volna spoiler gomb használtam volna
Engem meg küllõsebben nem zavar a spoiler , mindenbe bele szoktam olvasni , még ha a végét lövöm is le az adott történetnek , az se nagyon zavar
De igaz lehet hogy valakit igen , azoktól elnézést kérek
Ahogy írtátok a kódtörést is meg kell oldani, hogy végre ne csak sodródjanak és elkezdõdjön valami. Összességében nekem végre tetszett ez a rész. Volt benne feszültség is végre, tényleg kíváncsi voltam tévénézés közben, hogy mi lesz a sztori vége. Ehhez képest még egy jó kis cliffhangert is kaptunk.