WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ha belegondolunk, vannak ugye csupa nõbõl álló gárdista rendek (igaz kicsit elborultak szoktak lenni a regényekben), de még olyankor se jön össze egy kis lamúr... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Cyrus helyett assault terminátort hozhatsz, venni meg sima tactical terminátort lehet.
Coop, valaki?
Viszont a sztori meg mindenkinek más.
Meg csak a birodalmi gardat neztem . minden fajjal a reti jatszhato vegig ? vagy azok az alapjatek ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
6 race-hoz nehezen képzelhetö el egy kiegben minden küldetéshez új map, ráadásul ugyan azt a storyt játszod végig hatszor, csak más szemszögbõl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélhetõleg a késõbbiekben nem ez lesz, én nem egy ilyen kiegre vártam igazából...hanem jó lett volna ha követik a régi bevált sémát.
Amiknak sok volt a matek ??? Ez jó volt :D
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Vagy lejjebb vették egy szinttel a nehézséget, vagy túl brutális a káosz. Hard-on abszolút sétagalopp volt, amire ráklikkeltem, az szinte azonnal meghalt, és nagyon nem tudtak bántani. A fõellenség elõl nem kellett elszaladnom se, sokkal gyengébb volt, mint Ulkair.
A race pack wargearek elég kemények az elején, de nem übercuccok. Na jó, mondjuk a lord buzogányát a 7. szintig használtam.
Nagyon jó volt a káosz hõsökkel nyomulni, remélem lesz ilyen jó a többi nép is.
Tényleg 10. szint a max, ami azt jelenti, hogy hõsönként a lehetséges 15 képességbõl 10-et ki lehet választani a végére.
Lehet vinni a küldetésekre a hõsök helyett honor guard egységeket, azt még meg sem néztem, mit tudnak.
Kinézek még ebbõl pár végigjátszást...
sajna nem eredetim van, a modern warfare 2 nagyon megkopasztott és cseppet leégtem miatta de majd bepótoljuk vmikor:)
addig is el leszek ezzel is
FOR THE EMPEROR
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1. szintrõl indulnak a hõsök és eléggé különbözik a fejlõdési rendszer. Nincsenek már hosszú csikok meg szétosztandó pontok a képességeknél, minden szinten egy új képességet kell választani, nem pontokat osztogatni. Összevonták a ranged és a melee skillt, most már csak health, attack és energy kategóriák vannak.
A soulstormal nyomom azon belûl az orkokkal . Az lenne a kérdésem , hogy felépitak mindent megkapom a mamutot is de mégis marad egy csomo üres kocka ... ott milyen lények lennének és hogyan tudnám megszerezni õket
Köszi elõre is a segitséget
Aztán közben rájöttem, hogy ezt azért kellett, hisz az egész Live rendszert le akarták cserélni Steam Works -re. De mivel már az alap+kieg Live-os, ezt már nem tudják levakarni róla (gondolom jogi okok miatt), a két rendszert nem lehet keverni, ezért az egész játékot "újra kellett adniuk".
#sanyiiiii #2137
Én pont nem ilyen ember vagyok.
A #2136-os hozzászólást leszámítva, egy nem egyértelmû marketing-szagú mondat volt a választható fajokról a játék borítójáról.
"6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
Bocs, hogy ezt nem vettem tényként.
A Live rendszerrõl még annyit, hogy nekem totálisan lehetetlenné tette a DOW-os pályafutásomat. Örültem is mikor megtudtam, hogy elvetik az egészet, de annak már nem hogy 6 ropit kell kipengetnem érte, hogy az eddigi megvett játékaim is tudjak játszani.
Az operációs rendszeren is túl...
sajnos ez nem mindig van így, van akinek hiába tolod a pofájába a tényeket.
6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units
This will make the game entirely stand-alone with all the races included (unlike Chaos Rising which required the original Dawn Of War II for the original four races in Multiplayer)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
8 ezer forintért õk megkapják azt, amiért én 12-t fizettem?
"* 6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
Alap játék: Space Marine, Ork, Eldar, Tyranid
Chaos Rising: Chaos
Retribution: Imperial Guard
Egyik "kiegészítõhöz" sem szükséges a másik, ill. az alapjáték.
Igen, játszhatsz majd minden fajjal. A különbözõ kiadásokhoz járó faji bónuszok csak a szinglire vonatkoznak, néhány extra wargear a kampányban az adott fajnak, amit kezdéskor megkapsz.
Várunk minden játékost, aki szeret a Dawn of War 2-vel multiplayerben játszani, és szeretne hozzáértõ társakat találni a játékához a Steamen.
Dawn of War 2 HUN közösség a Steamen
Lassan kezd értelme lenni a public játéknak, a rankedek szinte soha nem tartanak addig, hogy a tier3-as egységekre összegyûljön a cucc.