WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen különben már én is gondolkoztam: a szeretet/szerelem/szexuális vonzódás gyakorlatolag nem fordul elõ egy regényben sem a birodalmi SM-ek esetén.

Pedig ha belegondolunk, vannak ugye csupa nõbõl álló gárdista rendek (igaz kicsit elborultak szoktak lenni a regényekben), de még olyankor se jön össze egy kis lamúr... :)

dronkZero
Sztem nem tudnak buzik lenni. Miközben megnõnek két és fél méteresre, meg második szívet növesztenek maguknak, közben a farkuk leszárad. :P Valamit valamiért, mindennek megvan az ára.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

cikasz

http://www.akciofigura.hu

ollie
Nem töltõdik be a kép.

cikasz

dronkZero
10. szint a max.

Cyrus helyett assault terminátort hozhatsz, venni meg sima tactical terminátort lehet.

Meddig lehet benne fejlõdni?A kiegben 30 volt a max ,ebben még csak 6. szintû vagyok, de furcsa,hogy az elején lehet már terminator squadot is "kérnem" holott pl nem lett még kifejlesztve (igaz reinforce-nál csak azt az 1 egységet engedi ujrakérni, ujat nem ..).
dronkZero
Ja, szinte biztos, hogy nincs 20 map. Nem tudom megszámolni. :P SM-mel is megcsináltam, azzal is jó volt.

Coop, valaki?

dronkZero
Nem, nem más sarokból. Teljesen ugyanazok a pályák. A legelsõ pályán más az ellenség fajonként, aztán a többi meg teljesen ugyanaz végig.

Viszont a sztori meg mindenkinek más.

Nekem az nagyon bejött, hogy a Space Marineknél a végrefolytatták a Dawn of War 1-es történetét, a Maledictummal.....:D:D:D mostmár tutira megveszem eredetibe:D

Az alap nem hiszem ,mivel irja ill mondja az elején,hogy 10 évvel az elõzõ(azaz dow2 kieg) vége után játszódik...
AnarchoiD

Meg csak a birodalmi gardat neztem . minden fajjal a reti jatszhato vegig ? vagy azok az alapjatek ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

wedge31
Ugyan az lesz csak mindig más sarokból és más céllal indulsz.
6 race-hoz nehezen képzelhetö el egy kiegben minden küldetéshez új map, ráadásul ugyan azt a storyt játszod végig hatszor, csak más szemszögbõl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem hinném...Akkor oda a régi jól tápolható rendszer ???
Remélhetõleg a késõbbiekben nem ez lesz, én nem egy ilyen kiegre vártam igazából...hanem jó lett volna ha követik a régi bevált sémát.

Amiknak sok volt a matek ??? Ez jó volt :D

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Shiwo
most kezdtem a 2. kampány 2. pályáját... abban reménykedtem, hogy csak az elsõ pálya ugyan az.. de a 2. is -.- most végig ez lesz, hogy tök ugyanazon pályákon kell végigmenni minden fajjal, csak az ellenfél meg a körítés (a szövegelés) más ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Brolly28
végigtoltam blood ravens-el fasza volt csak a boss fight kicsit gyengére sikeredett

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

dronkZero
Na végigtoltam káosszal. Kb 7 óra volt. Asszem 20 map, de nem vagyok benne biztos. Érdekes volt, vannak nagyon eszetlen pályák.

Vagy lejjebb vették egy szinttel a nehézséget, vagy túl brutális a káosz. Hard-on abszolút sétagalopp volt, amire ráklikkeltem, az szinte azonnal meghalt, és nagyon nem tudtak bántani. A fõellenség elõl nem kellett elszaladnom se, sokkal gyengébb volt, mint Ulkair.

A race pack wargearek elég kemények az elején, de nem übercuccok. Na jó, mondjuk a lord buzogányát a 7. szintig használtam.

Nagyon jó volt a káosz hõsökkel nyomulni, remélem lesz ilyen jó a többi nép is.

Tényleg 10. szint a max, ami azt jelenti, hogy hõsönként a lehetséges 15 képességbõl 10-et ki lehet választani a végére.

Lehet vinni a küldetésekre a hõsök helyett honor guard egységeket, azt még meg sem néztem, mit tudnak.
Kinézek még ebbõl pár végigjátszást...

Brolly28
nagyon fasza lett szerintem
sajna nem eredetim van, a modern warfare 2 nagyon megkopasztott és cseppet leégtem miatta de majd bepótoljuk vmikor:)
addig is el leszek ezzel is

FOR THE EMPEROR

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

dronkZero
Egymás helyett történnek az események, nem egymás után, úgyhogy teljesen mindegy.

Szóval egyszerûsítették a rendszert mert az amerikaiaknak nehéz volt a matek... :)

Shiwo
van valami sorrend, ahogy érdemes végigtolni a kampányokat, vagy tök mindegy ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dronkZero
Nem.
1. szintrõl indulnak a hõsök és eléggé különbözik a fejlõdési rendszer. Nincsenek már hosszú csikok meg szétosztandó pontok a képességeknél, minden szinten egy új képességet kell választani, nem pontokat osztogatni. Összevonták a ranged és a melee skillt, most már csak health, attack és energy kategóriák vannak.

tényleg a retribution is felhasználja az elõzõ save-t, mint a Chaos Rising?

dronkZero
Ja, tegnap éjjel.

Miért, már kijött a játék?

dronkZero
Retribution koop kampány, valaki...?

dronkZero
Ha felépítettél mindent, akkor minden elérhetõ és csak az van, amit látsz.

Sziasztok!
A soulstormal nyomom azon belûl az orkokkal . Az lenne a kérdésem , hogy felépitak mindent megkapom a mamutot is de mégis marad egy csomo üres kocka ... ott milyen lények lennének és hogyan tudnám megszerezni õket
Köszi elõre is a segitséget
dronkZero
Nem így kell felfogni. 6 ropit arra fizetsz, hogy megszabadulhass a LIVE-tól. Ilyen szempontból szerintem nem is drága... :P

Blacksheep333
Nem tartottam ésszerûnek ezt a döntést a fejlesztõk/kiadó részérõl, hisz így az alap játék és a ChaosR (a kampányain kívül) _semmit_ nem fog érni. Ezzel szvsz maguk alatt is vágták a fát, és én (mint eddigi termékeik vásárlója) is hátba támadva érzem magam.

Aztán közben rájöttem, hogy ezt azért kellett, hisz az egész Live rendszert le akarták cserélni Steam Works -re. De mivel már az alap+kieg Live-os, ezt már nem tudják levakarni róla (gondolom jogi okok miatt), a két rendszert nem lehet keverni, ezért az egész játékot "újra kellett adniuk".

#sanyiiiii #2137
Én pont nem ilyen ember vagyok.
A #2136-os hozzászólást leszámítva, egy nem egyértelmû marketing-szagú mondat volt a választható fajokról a játék borítójáról.
"6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
Bocs, hogy ezt nem vettem tényként.

A Live rendszerrõl még annyit, hogy nekem totálisan lehetetlenné tette a DOW-os pályafutásomat. Örültem is mikor megtudtam, hogy elvetik az egészet, de annak már nem hogy 6 ropit kell kipengetnem érte, hogy az eddigi megvett játékaim is tudjak játszani.

Az operációs rendszeren is túl...

"Az a baj a hittel, bármilyen erõs is legyen, hogy a tények egy pillanat alatt zúzzák össze..."

sajnos ez nem mindig van így, van akinek hiába tolod a pofájába a tényeket.

Blacksheep333
Akár ilyen az élet akár nem, akkor sem fogsz tudni minden a 6 fajjal játszani, ha csak a Retribution-t veszed meg.

MarkBlade
8 ezer? G2play -en 6 -ba kerül :)
lolSL
http://www.youtube.com/v/6uC2xz262yM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

cikasz
szelavííí

Ilyen az élet haver! Szokj hozzá!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Az élet egy nagy szivás...<#hehe>

Blacksheep333
Be is baszna.
8 ezer forintért õk megkapják azt, amiért én 12-t fizettem?

dronkZero
Jaj, ne már. NEM. Minden faj játszható lesz a Retribution-ben multiban is, szingliben is.

"* 6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"

Blacksheep333
Csak azokkal a fajokkal játszhatsz multiban, ami játékok megvannak neked.

Alap játék: Space Marine, Ork, Eldar, Tyranid
Chaos Rising: Chaos
Retribution: Imperial Guard

Egyik "kiegészítõhöz" sem szükséges a másik, ill. az alapjáték.

Itt olcsóbb:

g2play

Megveszed, õk emailben elküldik a serialt, amit steamen aktiválsz...

wedge31

jó kis videó :D thx

huh akkor megnyugodtam, a korábbi eszmecsere egy kicsit elbizonytalanított:S
dronkZero
Semmit. Egy darabig bétát kaptál az elõrendelésért, de azt most már mindenki megkapja, ha megvan neki bármelyik DoW.

Igen, játszhatsz majd minden fajjal. A különbözõ kiadásokhoz járó faji bónuszok csak a szinglire vonatkoznak, néhány extra wargear a kampányban az adott fajnak, amit kezdéskor megkapsz.

Aki elõrendeli a játékot az mi pluszt kap? És most akkor játszhatok minden fajjal ha csak a Retributiont veszem meg?
lolSL
http://www.youtube.com/v/REMnpMBYdq8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Várunk minden játékost, aki szeret a Dawn of War 2-vel multiplayerben játszani, és szeretne hozzáértõ társakat találni a játékához a Steamen.

Dawn of War 2 HUN közösség a Steamen
dronkZero
Na közben felvilágosítottak, hogy hülye vagyok az orkhoz, a battlewagonba bele kell pakolni sqaudokat, és akkor fasza lesz.

Lassan kezd értelme lenni a public játéknak, a rankedek szinte soha nem tartanak addig, hogy a tier3-as egységekre összegyûljön a cucc.