2367
-
dantesward #2247 -
dantesward #2246 egyébként akinek van egy jó mecse amit szeretne le kommenteltettni akkor írj a blogom on megadott email cimre és akkor adok neki egy ts 3 ip-t és egy elérhetőséget amire jöhet a replayod és veled együt vagy jómagam le kommentelem a mecsed és fel töltöm youtubra :) -
dantesward #2245 hát akkor írjatok már rám ilyen privibe és felvennék mindenkit -
#2244 Pedig ha elküldöd nekem a login nevedet a jelszóval együtt, ingyen játékot kapsz. Becsszó! -
#2243 steam accot azért ne írjunk le ide. Én legalábbis nem akarom, h spammeljenek :) -
#2242 Szerintem meg privátban intézzétek az ilyet :D -
dantesward #2241 le írhatná ide minden ki a steam id jét igy könnyebb felvenni egymást friends be majd meg kérem haverokat hogy ők is írják le rajtam kívül még 3 haver játszik dow ot még retrin
-
dantesward #2240 http://steamcommunity.com/id/dantesward/ -
dantesward #2239 nekem Forsaken
a Steam om meg Dantesward -
KondorKhan #2238 én szoktam, [HUN]<Ronin>[nCore] néven vagyok a steamen -
#2237 Btw, innen ki szokott online menni dowot (eredeti retrivel)?
(zerot és uwut leszámítva) -
wednes #2236 Nem rossz ötlet. Egyébként lehet az egyik hozza a másikat. Nekem kifejezetten azt tetszik benne, hogy főleg közvetítés jellege van a kommentárnak. Így az ember kikapcsolódásképpen is nézegetheti a replay-eket, mint valami jó kis meccset. Kedvcsinálónak a játékhoz ez például nem rossz, főleg akik nem ismerik, kezdők vagy nem hardcore módon tolják. Az is jó ha többen vagytok, ahogy mondod és pár "szakmai dolog" is elhangzik közbe. így a szórakozás mellett tanulhatunk is a látottakból. -
dantesward #2235 ha még kapok pár pozitív vissza jelzést akkor csinálok trailert az elejére végére meg meg hívok néhány játékost is hogy velem együtt kommenteljenek és fel veszem a kapcsolatot a gamereplay el és meg próbálom hivatalosra gördíteni a játékot csak ahoz nagyobb magyar közöség kéne legalább 50-100 fős és akkor el indíthatnék egy nagyobb fan site ot is -
wednes #2234
Nekem tetszik, jó ez a meccs közvetítés. -
dantesward #2233 Hellósztok csináltam magyar kommentár videót egy 1v1 es játékról itt meg tekint hetitek
Dawn Of War 2 Magyar community Blog -
KondorKhan #2232 a könyvben csak Gabriellel találkozol, a játékból. DOW II-ből meg asszem egy karakter sincs. -
saiyanjin #2231 Ezt sajnálom, mert a Blood Ravenek szimpik nekem, főleg Tarkus és Avitus, akkor velük könyvben nem fogok találkozni ? Engem a Power armor és a beültetések érdekelnének, meg mondjuk a fegyver arzenál, és a karakterekben lefolyó érzelmek, szívesen olvasnék ezekről. -
KondorKhan #2230 ja, de a között, hogy Isidor elárulta Gabrielt, és a Chaos Rising között sok idő telt el(nem történetileg), szóval a Relic átírhatta. Mellesleg, mit mondottam, az első könyv tényleg szar, de a többi kettő azért már odabaszott egy párszor... -
#2229 Jobban tetted volna, ha privátüzenetként küldöd el a az emailcímed. Ne lepődj meg, ha elkezded majd kapni sorban a fasznövesztő módszeres/viagrás spamet...
Nem, nem jó hír, hogy van könyv. Egyrészt nincs összhangban a DoW2 sztorijával, másrészt elég szar is. Pl Isador azon bassza fel magát, hogy nem librarian a chapter masterük, szerinte a librarianoknak kellene vezetniük a Blood Raveneket. Aztán ugye a DoW2ben kiderül, hogy mégiscsak egy librarian a chapter master... :P
Meg úgy egyébként is elég nagy hülyeségek vannak benne.
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/posts/list/223245.page
Nincsenek túl jó véleménnyel róla a fanok... Általánosan az róla a vélemény, hogy a legszarabb WH40k könyvek az összes közül.
Szerintem ne azzal kezdd. Bár, abból kiindulva, hogy ennél már csak jobbak jöhetnek, lehet, hogy mégis érdemes itt kezdeni. :P
Egy trilógia(plusz egy novella) C. S. Goto-tól a DoW1, meg van egy Dawn of War II, Chris Robertsontól. Ez utóbbiról semmit nem tudok, megvan, de nem olvastam. -
saiyanjin #2228 Az első rész nem tetszik a játékmenet miatt, de ez a 2 valami óriási.Már 3x végigpörgettem az alapot+chaos rising+retribution. :D:D:D egyébként [email protected] küldhetitek.Nagyon köszönöm.És ez jó hír hogy van könyv a játékról, akkor azt mindenképp megpróbálom beszerezni, jól értem egy trilógiáról van szó ??? -
#2227 Hát akkor ezt dobtam :( -
#2226 Ez csak a co-op része a játéknak a The Last Stand, vagyis nincs benne single. -
#2225 Az valami más kiadás, hogy last standalone? vagy amúgy is ez a cime? -
#2224 Dawn of War II - Retribution - The Last Standalone
6,99€
The popular survival game mode from Dawn of War II, Dawn of War II: Retribution – The Last Standalone, is now available as a stand-alone game on Steam!
Dawn of War II: Retribution – The Last Standalone is a cooperative survival mode where you control a single hero and face off against waves of enemies with two other teammates. Choose from one of the six available heroes and gain experience points to level up and unlock new wargear and abilities. -
#2223 irodai munka FTW! :D -
KondorKhan #2222 A Blood Ravens-el C.S.Goto Dawn of War trilógiája foglalkozik. A Háború Hajnala, az Ébredés, és a Vihar. Mellesleg az első két könyv szinte egy az egyben a Dawn of War I és a Dawn of War - Winter Assault sztorija. A könyvön rajta is van a THQ és a Relic logója....az első könyvet csak úgy lehet szerintem élvezni, ha már kijátszottad a játék első részét, viszont az Ébredést és a Vihart önmagában is élvezetes és érdemes elolvasni.
Ja igen, az első kötet történetileg csak most fejeződött be a Retributionnal, szóval ha gondolod, azt ki is lehet hagyni, mint mondottam vala, annyira az nem jó könyvnek, inkább szerezd be a játék első részét. -
lammaer #2221 Ja, aki lopja a papírt meg a tonert :D -
#2220 Eheh, ebook-olvasó az pé'zbe kerül, kinyomtatni A4-re meg ingyé van, szal egyelőre hiába van 2011, nekem az perpill nem pálya. :) -
lammaer #2219 Azt irtad meg van elektronikus formaban is...
Amugy nem megyek bele, de azota nem veszek konyvet, lejon minden torrentrol. Hogy rohadjak meg.
-
#2218 Akkor valami email címet dobhatnál. -
#2217 Ez így van, de ha már megvettem nyomtatottan hosszú évekkel ezelőtt (ráadásul 2x), nem akarok még egyszer pénzt adni az elektronikus változatért. -
lammaer #2216 2011-ben? :) Ebook olvasóval kell tolni már :D
(sértődés ne essék, ott a szmájli).
Amúgy komolyan gondolom - én kb 2 hónapbja invesztáltam be egy Kindlébe. Elején kicsit aggódtam, hogy nagy könyvmolyként hiányozni fog a papír, meg a lapozás élménye, kicsi lesz a kép stb de abszolút és tökéletesen bevált, mostmár rászoktam és élményben nincs különbség.
Viszont komplett új világ nyílt meg, mindenhez hozzá lehet jutni elektronikusan, gyak 100 évre előre megvan az olvasnivaló ;)
Na jó, egy dolog hiányzik: fürdőkádban nem merek vele olvasni, volt már hogy könyv is beleesett hogy elbóbiskoltam...
-
#2215 Ja, teljesen új chapter, direkte a játékhoz csinálták. Az egész ugye egy terepasztalos-ólomkatonás játékból indul, és direkte úgy van összerakva a világ, hogy végtelen számú fanmade SM és CSM chapter, ork klán, elda frakció, stb. beilleszthető legyen a hivatalosak közé.
Viszont vannak regények a játékról, Dawn of War 1-2, meg Dawn of War II. -
#2214 angolul itt van róluk
amúgy ha jól tudom, akkor igen a kérdésedre a válasz... úgy rémlik, mintha az első rész megjelenésekor lett volna szó arról, hogy a Blood Raven-ek eddig sehol nem szerepeltek, direkt egy új légiót akartak a készítők -
saiyanjin #2213 Azt nagyon megköszönném, már kutatok utánnuk.Viszont a Blood Ravens -ről nem találtam semmit sehol, akkor az csak a játékban van ??? CSak Blood Angelsről találtam leírást... -
#2212 Nekem megvan az összes Ian Watson WH40k regény elektronikus formában, ha kell elküldöm, de javaslom, hogy ha tetszik és elolvasod, vedd is meg nyomtatottan (én is azt tettem). -
saiyanjin #2211 Végül is lovagrend vagy mi... -
saiyanjin #2210 Én akkor elkönyvelem úgy mint a shaolin papokat, cölibátus és kész:D:D:D -
#2209 A fasztalanságot nehogy komolyan vedd, mondom, nincs róla egyetlen szó sem a hivatalos infók közt. Csak logikusan továbbgondolva a biztos információkat, ez egy valószínű következtetés. Megy róla a fan wank, hogy most akkor kasztrálják őket, leszárad magától, tökéletesítve van mint a többi szervük, vagy csak cölibátusban élnek mint a papok, de nincs rá egyértelmű hivatalos válasz. Bármelyik lehet igaz.
Viszont most már kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy ennyit beszélgetünk faszokról... :P -
saiyanjin #2208 Köszönöm a segítséget és a tájékoztatást.Angolul tudok, és az Ultramarines is alapmű a gyűjteményemben.Egyébként a Dawn of War 2. miatt csöppentem bele a világba, és nagyon megtetszett ez a világ játék irodalom stb. Bár a Retribution kicsit eltér a régi szabályoktól de megemésztettem.Én régen AD&D-t nyomtam emiatt kimaradt a W40k.Van mit pótolnom.Ha feltennék a kérdést mi akarok lenni : hát a saholin után az űrgárdista lenne az.:D De most ez a fasztalanság kicsit megrendített.
Utánaolvasok a jelzett linkeken, mégegyszer thnx...Üdv