WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sértõdés ne essék, ott a szmájli).
Amúgy komolyan gondolom - én kb 2 hónapbja invesztáltam be egy Kindlébe. Elején kicsit aggódtam, hogy nagy könyvmolyként hiányozni fog a papír, meg a lapozás élménye, kicsi lesz a kép stb de abszolút és tökéletesen bevált, mostmár rászoktam és élményben nincs különbség.
Viszont komplett új világ nyílt meg, mindenhez hozzá lehet jutni elektronikusan, gyak 100 évre elõre megvan az olvasnivaló ;)
Na jó, egy dolog hiányzik: fürdõkádban nem merek vele olvasni, volt már hogy könyv is beleesett hogy elbóbiskoltam...
Viszont vannak regények a játékról, Dawn of War 1-2, meg Dawn of War II.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
amúgy ha jól tudom, akkor igen a kérdésedre a válasz... úgy rémlik, mintha az elsõ rész megjelenésekor lett volna szó arról, hogy a Blood Raven-ek eddig sehol nem szerepeltek, direkt egy új légiót akartak a készítõk
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Viszont most már kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy ennyit beszélgetünk faszokról... :P
Utánaolvasok a jelzett linkeken, mégegyszer thnx...Üdv
Én úgy õszintén nem szeretem a magyar WH40k-t, túl sok olyan dolog van, amit én máshogy fordítottam volna, és elég esetlennek érzem. Az ûrgárdista az egyik legjobb példa. A gárdisták szerintem az Imperial Guard. A marine egyértelmûen tengerészgyalogos - ami szintén egy szörnyen mesterkélt magyar szó. Mondjuk nem csoda, nem egy nagy tengerész nép a magyar... :P Na, mindenesetre az ûr-tengerészgyalogos sem egy szép megoldás, de asszem ebbõl érezhetõ már, mi a problémám. :) Szóval én inkább maradok az angolnál, és mindenkinek csak ezt tudom javasolni.
A legtöbb infót, sztorit, könyvet úgyis angolul találod meg.
A Lexicanum-ban nagyjából mindenrõl találsz szócikket, ami a világgal kapcsolatos.
Torrentrõl szedtem nemrég vagy 50 könyvet egy szép kis pakkban, ingyenes trackerrõl (piratebay vagy isohunt, nem tudom már), azt szerintem meg tudod találni te is, ha rákeresel.
Aztán ott az Ultramarines film, azt is érdemes megnézni, a hangulatot megadja.
Ha meg nem megy az angol, akkor kérdezz nyugodtan, vagyunk itt páran, biztos kapsz választ. A játékról amúgy sincs nagyon mit beszélni.
Ja, meg itt SG-n is van ez a fórum, azt is érdemes átfutni, az inkább a világról szól, mint egy-egy konkrét játékról.
találat
Ha tudsz angolul, van még rengeteg infó, nekem kicsit szokatlanul hangzott pl a "géncsira". Onnantól kezdve jönnek az implantátumok (avagy szervek).
Gondolom az antóikiai szent kézigránát ebben a megközelítésben egy melta charge...
-Hol, a nyúlon túl?
-Nem, a nyúl az!
Jááájdeszarul néz ki az a forszkommander... :P
Úgyhogy bármilyen feltételezés igaz lehet. De genetikai változásokról beszélünk, és a biológia már csak olyan, hogy a felesleges szervek elcsökevényesednek, vagy jobb esetben változatlanul megmaradnak. De nem csodálnám, ha az Istencsászár feleslegesnek ítélte volna a dolgot a tervezésnél. Amúgy sem lehet túl kényelmes egy powerarmor. :P
Egyébként azt hogy az SM-eknek a micsodájuk lerohad honnan vettétek?
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
A commanderek ütötték egymást, a többiek meg lõtték, mégis õ gyõzött valahogy. Ez sajnos nem fér bele a játék eredeti kereteibe sehogy.
Nem tudom hogy csinálta, nem használt képességet, nem volt semmi wargeerje. Nekem volt páncélom is, mondjuk az egyik tactical lángszórós volt, ami nem jó elelne, de 2 blterrel akkor is több, neki valszeg megvolt a tear 1-es tápja a marineon.
Szerinted tisztán hogy nyerhette meg ezt a csatát?Ha nem harcolok velük, csak hagyom õket magukra, még akkor is gyõzniük kellene ekkora túlerõvel.
Meccs után kipróbáltuk 1v1-be, és egy pillanat alatt döglött meg a sorcerer.
Történnek mostanában furcsa dolgok.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Amúgy meg veszíteni tudni kell, lehet hogy az Enemy (ott és akkor) jobb nálad, ennyi.
Mostanába rendszereseb rommá vernek, pedig annyira bénák nem vagyunk.
Alap DOW2 sokkal jobban ment, és kicsi a valószínûsége annak, hogy hirtelen mindenki megtanult játszani csak mi nem.
Én már megszokásból lecsíterezek mindenkit aki jobb nálam, ezért aztán a többiek nem is veszik komolyan, mikor tényleg okkal mondom:)
Ezt a csítet már többször is felfedezni véltem az ellenfeleknél.
Több eset is volt, mikor én egy távol látó egységgel fürkésztem a felállását, miközben õ úgy mozgott mint aki szintén lát engem, pedig nem láthatott az ott lévõ egységei alapján.
És mostanában ehehz képes nagyon eldurvult a helyzet. Úgy tûnik ennél komolyabb dolgokat használnak. Nem tudom pontosan mit, valószínûleg csak szkriptelt konfigokkal nyomják hogy precízebbek legyenek. Igazából már az is brutális elõny.
Arra lennék kíváncsi ezen felül még van-e valami amire fel kell készülni, mert az a tippem egyesek valahogy még a peet to peer rendszerbõl adódó biztonságot is képesek kinullázni.
De ez egy ilyen világ.)
Örülök hogy kb. 20.000 ft.-ot fizettem a 3 részért összesen.
Ezek meg 30eu kb. 8.000 ft.-ért megkapják az összes fajt..
Értem én, hogy a StarCraftot akarják ezzel lenyomni..csak éppen arcul köpték a régi usereket.
Titeket nem érdekel miket használnak?
Szerintem nem elhanyagolható kérdés.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezen kívül tudok valami csítet a játékhoz ami multiplayerbe használható?
....mellesleg valaki egy co-oppot? Steam ID-m:
ez pl itt:
Shipping: AU $10.00 Standard Int'l Shipping
A cucc maga 15AUD + 10AUD a szállítás...
link
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
Egyébként miért ugrott meg közvetlenül a megjelenéskor a Retribution itthoni ára kétezerrel? Nagyon örültem neki, hogy nem tudom megvenni:(
Ha meg nem vagy elégedett a kapott XP-vel, akkor a következõ pályát tetszõleges számban bebukhatod. Ha van hozzá türelmed, a második pályára már mehetsz 10. szinttel.
De én inkább azt javaslom, hogy szard telibe, mire a 6. néppel is elkezded végigtolni, addigra hányni fogsz minden egyes pályától, és ezen az állapoton minden egyes felesleges plusz végigjátszás csak ront.
Egyébként van lehetõség újrajátszani a már teljesített pályákat, ha teszem azt nem vagyok elégedett a végén kapott XP-vel?