WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Akkor, ha már így szóbajött, és valaki nem tudná:
_Teljes_ multi béta, minden multis játékmód benne van, mint a fulldow2-ben, privát meccs, meg ranked is. Új faj az Imperial Guard, plusz minden meglévõ nép is kapott egy-egy új egységet. Egy új pálya van a Chaos Risinghoz képest (minden méretben), meg a White Walls Of Calderis pálya is bekerült a 3v3 pályák közé.

IG egységei (már amennyire emlékszem, nincs elõttem a játék):
Tier1
Guard: sima IG, upgradelhetõ tier1ben lángszóróval és õrmesterrel(+2 sima IG-t is ad a squadhoz), tier2ben meg plazmával és komisszárral(+2IG szintén). Tud fedezéket és turretet építeni(nem szuppresszelõs!), meg javítani.
Heavy: telepíthetõ fegyver, alapból szupresszel, upgradelhetõ tier2-ben (asszem)lascannonná és autocannonná.
Catachan Devil: "kommandós" IG banda, sörétesekkel, meg asszem gránáttal. Nem nagyon használtam õket, nem vágom az upgrade-eket.
Sentinel: Gép, de borzalmasan puha, szét lehet lõni bolterrel, vagy agyonütni cultisttal/sluggával. Gyorstüzelõ lasgun van rajta, meg taposós képessége van ami stunnol. Nem kerül áramba!
Tier2:
Chimera: transport, gyorstüzelõ lasgunnal
Manticore: rakétás tank, alapból nem tud lõni, csak képességbõl bombardolni
Ogryn: brutál melee gyalogság, rohamozós-szétszórós képességgel
Tier3:
Leman russ. Kemény tank, kétféle ágyút lehet neki venni.
Baneblade. Ismerjük, kemény. 1000req, 220power.

Az összes gépre lehet "extra armor" upgrade-eket venni, ami gyakorlatilag olyan plusz HP, amit javítani nem lehet, de ha lõnek, akkor az fogy elõbb, nem a gép HPja.

Régi fajok új egységei:
SM: Land Raider Redeemer. Oldalsó fegyverfelfüggesztéseken durva lángszóró, elöl egy dupla assault cannon, a tetején meg toronyként lascannon. Plusz belefér egy rakás SM, vagy akár terminátorok is.
700req, 220power.
Káosz: Noise marine. Tier1ben lángszórós, Tier2-ben "plazmássá" fejleszthetõ. Nagyon hiányzott mindkét típusú egység a káosznak.
Elda: Autarch. Idegesítõ kis geci, röpködõs, nagyon gyors másodlagos commander egység. Eddig sem használtam ilyesmit, ezután sem fogok. Eldák amúgy is buzik. :P De legalább 40 pirosat ér a kinyírása. :)
Ork: Battlewaggon. Jó szar cucc, de legalább drága. Van az elején egy henger, amit be lehet izzítani, és akkor szétszórja a gyalogságot, de ahogy néztem, ez nem sebez. Meg tud baszottnagyot lõni területre hatósat. Talán emiatt a képessége miatt megéri.
Tyranid: Szintén valami másodlagos commandert kap, de ezt még csak nem is láttam csatában ellenségként sem, foggalmam sincs, mit tud.

Nincs elõttem a játék, emlékezetbõl írtam, ha vannak benne hülyeségek, akkor bocs. Gondolom azé' több, mint a semmi. :)
Menjetek, töltsétek a bétát, jóez! :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Na, akkor meglesem én is a steamet.....:D

dronkZero
Nem. Én nem rendeltem elõ. Csak úgy megjelent a steamen a játéklistámban, mint meglévõ, de fel nem telepített játék.

Ugye a béta csak az azoknak elérhetõ akik elõrendelték a Retribution-t?

dronkZero
Béta tegnap megjelent a steam játékok közt, gyorsan fel is telepítettem.

Jó lesz ez. Nem sok, egy pálya meg egy új nép, de az IG elég rendesen fel fogja borítani az eddigi erõviszonyokat. Tier2ben az Ogryn az valami brutális, a bunker nagyon hasznos lehet, a gépek meg kemények.

lolSL
http://www.youtube.com/v/FeqPGmxnfvU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ezt viccen kívûl írtam. Nézegettem a képeket a singlébõl és tisztán látszik , hogy van adott pálya ahol van adott feladat ami minden népnek ugyan az csak másik sarokból indul.
Figy elején ilyenket ígértek hogy nidával visszahódíthatom majd a szektort , eldarokkal az õsi világukban harcolhatok stb..
Erre lett ez az inkvicício lebombázza a szektort azt meneküljön mindeki..
Hát nekem ez egy lófasz.
Multit meg már meguntam, ujdonság meg egy nagy 0.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

"annyi a különbség a fajoknál hogy melyik sarokból indulsz." <#taps>

Szerintem is gyenge amúgy,elég kicsi az esélye számomra is hogy megveszem.
Valóban nincs köze, meg tudnák csinálni hogy hogy csak az tudjon Retriben minden fajjal játszani akinek minda 3 rész megvan.
De nem fogják, tudjátok miért nem ?
MErt ez egy rakás szar, egy lófasz, egy lehúzás. Csináltak egy uj fajt aminek a modelljei megvoltak pár gépet hozzá és ennyi.
A kampány pár skirmish map , annyi a különbség a fajoknál hogy melyik sarokból indulsz.
Semmiféle ujdonságot nem hoz egy veterán playernek, sõõt itt még nem állok meg, rengeteg területen szarabb lett a game , legalábbis nekem nem tetszik.
Részemrõl felejtõs nekem lezárult a dow2 egy gyenge modért nem fogok fizetni, elvbõl sem.
Szégyen amit a Relic csinál az utobbi idõben.
Tales of Valor most meg ez... Ez kimeríti a lopás fogalmát.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

dronkZero
A két dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz.

Az alapvetõ, kiegészítõkhöz õsidõk óta legtöbbet használt módszerhez (meg kell hogy legyen az alapjáték hogy egyáltalán használhasd) ez még mindig kedvezmény, szóval nem értem mi a probléma vele?

A sok okoska. Minden nap valami retard felteszi a hivatalos fórumon ezt a kérdést, és mindennap ua. a válasz: Minden faj benne lesz!!!!
Régen igaz volt ami mondotok, de ugyan mégis, józan paraszti ésszel, hogy a bánatba lennének kompatibilisek egymással amikor a régiek Gflw-t használnak ez meg nem. Akinek retri van az csak a többi retri tulajjal tud játszani.
Ez a Relic politikája évek óta, minden játékukban így van, a Company of Heroes részeiben is. Az alapjáték fajaival csak akkor játszhatsz a kiegben, ha megadod az érvényes CD kulcsát.

XenHai
Anélkül is bétázhacc én is bétázom !
dronkZero
Én tuti megveszem, de majd dobozosan. Lehetne steames elõrendeléssel már most bétázni, de ráér.

XenHai
Nekem meg van mind 2 õ ! Tehát nekem tök 8! Erõsen gondolkodom ,hogy megvegyem e ..
dronkZero
Sztem itt is simán megjátszhatják azt, sõt, talán még egyszerûbben is, hogy a Steam figyeli, hogy megvan-e az alap DoW2 meg a Chaos Rising, és az alap fajokkal, vagy a káosszal csak úgy enged multizni, egyébként meg csak IG-t kapsz. Mint ahogy a Chaos Rising is benne van ugyan az alap DoW2-ben, de nem választhatod ki. Mondjuk elég patkány húzás lenne, de hát eddig is az volt.

De én is úgy hallottam, hogy minden faj játszható lesz... Csak nem lepõdnék meg, ha végül mégsem.

dronkZero
Dehogy használt. Dow EGYrõl beszélek. Annak nem online védelme volt, hanem cdkulcs-ellenõrzés volt benne, meg lemeznek bent kellett lenni a meghajtóban.
Soulstormnak pl a sajátján kívül még három CD-kulcsot be kellett pötyögni, ha minden fajjal akartál multizni.

XenHai
Igen de ezt azért tudták meg csinálni mert mind a 2 játék game for winfost használt de itt nem fog ! Én ezt olvastam !
dronkZero
A DoW1 kiegjei sem voltak kompatibilisek egymással, és mégis kellett az elõzõ összes, ha minden fajjal akartál multizni. Be kellett írni az elõzõ játék CDkeyét, hogy unluckolódjanak a fajok.

XenHai
Nem ennél a kiegnél mindent megkapod legalább is ezt olvastam mert full steamos lesz és nem fos game for wines ...
dronkZero
Én nem így ismerem Relicéket, de állítólag igen.

Aki majd csak a Retri kieget veszi meg az megkap minden fajt multiban vagy továbbra is kell majd az alap játék cd kulcsa, stb .. ?
cikasz

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy a játék account-ra ment vagy gépre?
Djuree
ott van:) Djuree:) a steam is ez meg a gfwl is:)

Waaaaaagh!

steam vagy gfwl -os a nick?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Djuree
aki szeretne last standezni vegyen fel friendnek: Djuree

most van egy 12-es nydám, meg egy 4-es kájosz:)
ez a nyda nagyon durva, mindig nekem van a legtöbb killem:)

Waaaaaagh!

Nha nekem is sikerült. Chaossal tényleg nem olyan kemény, 3 Sorci lemásol 3 Chaos Lordot az utolsó pályán és onnatol csak gyönyörködni kell az abszolut fölényben..
Mind1 legalább ezt is kitoltam :)

mind2szer 3chaos-al toltuk végig. (én lvl 19-n: warp, doombolt, piros ikon, energy visszanyerõ)
elõször a klónokat kell kinyírni, innentõl nálunk nem élesztették fel egymást a hõsök, utána meg szépen egyesével a többit.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Aha neked van igazad rosszul tudtam közben én is rájöttem.
Hogy sikerült amugy végigvinni ? Mi volt a kulcs az utolsó pályán..?
A fastkey-t meg lehet változtatni de nem a Last Stand-ben, hanem a sima játék multijában..

meg lehet változtatni a karakter parancsikonjának betûjét? (pl. ne a "J" legyen a teleport, hanem a "W")

pontosítanék, mert nem ezt jelzi. a sárga pontok száma az elit statuszt jelenti. ha eléred a lvl20-at, akkor upgradelheted magad, de lenullázod a szintedet lvl1-re.

tegnap végre sikerült 2szer is végig vinni a játékot, de a karakteremnél a medál alatt nincs ott a jelzés...

XenHai
En azokat az opcionális küldiket szerettem!
dronkZero
De, továbbviheted a csapatot.
Ha jól emlékszem 18 map, de hosszabbak, mint az alapjátékban. Fixen ennyi, nincs benne védekezõs sablonküldetés.

Djuree
Üdv!

A chaosos kieg. mennyire hosszú? alapjátékhoz viszonyítva?
megvettem steamen a goldot, mindjárt vége az alapnak, eddig 20 óra van benne, remélem a kiegben is lesz ennyi:)
esetleg nem lehet folytatni a régi csapatommal valahogy? 20-asról továbbfejleszteni õket a kiegben?

Waaaaaagh!

Brolly28
kicsit kép

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Kép a CE tartalmáról

Illetve lesz Complete Edition is: alap + 2 kieg.

Viszont kíváncsi volnék, hogy lesz-e vajon még kiegészítõ, nehogy úgy járjak, mint az elsõ résszel.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

HIVATALOS Pre-order info. Mennyiért, honnan és mit tartalmaz:
DoW 2 community
MerlinW
Teljes estés animációs film: Warhammer 40,000 - Ultramarines

http://www.youtube.com/v/6vF_VLZotWc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Megvásárolható itt,
(vagy tölthetõ torrentrõl - ejnyebejnye:))

[merlinw.org]

XenHai
<#hehe>
Remélem a plusz tárgy egy chain sword vibrátor..

sima és collector dobozképek. A collector valamilyen plusz tárgyat fog tartalmazni(és még talán mást is).

Jha ez vmi bug.. nekem is ezt csinálja de nem igen foglalkozom vele ^^

Próbáld állítani a grafikát, árnyékokat stb.. bár kétlem hogy segíteni fog..
Szerintem is videokártya hiba, video ram ilyesmi..
Nekem is volt pár szar videokártyám azok szoktak ilyen érdekes dolgokat produkálni.

dronkZero
Uh, szép. Videokártya gebasznak tûnik. Milyen kártyád van? Friss a driver?

ollie
Ezek a fehér foltok mitõl vannak?

bugok

Így teljesen játszhatatlan a játék. Most vettem meg, így elég bosszantó.

mostanság last stand-el kezdtem játszani.
ha kilépek játék után, akkor szinkronizálna a steam cloud-dal, ami nem sikerül kb 15 perc alatt sem. más is tapasztalt ilyet?

értem, köszi.

ügyes lehetett az egyik gyerek, mert lvl 6-os karakternél már láttam ilyet.