2367
-
lammaer #2167 Ezen különben már én is gondolkoztam: a szeretet/szerelem/szexuális vonzódás gyakorlatolag nem fordul elő egy regényben sem a birodalmi SM-ek esetén.
Pedig ha belegondolunk, vannak ugye csupa nőből álló gárdista rendek (igaz kicsit elborultak szoktak lenni a regényekben), de még olyankor se jön össze egy kis lamúr... :) -
#2166 Sztem nem tudnak buzik lenni. Miközben megnőnek két és fél méteresre, meg második szívet növesztenek maguknak, közben a farkuk leszárad. :P Valamit valamiért, mindennek megvan az ára. -
#2165 -
#2164 Nem töltődik be a kép. -
#2163 -
#2162 10. szint a max.
Cyrus helyett assault terminátort hozhatsz, venni meg sima tactical terminátort lehet. -
hegege #2161 Meddig lehet benne fejlődni?A kiegben 30 volt a max ,ebben még csak 6. szintű vagyok, de furcsa,hogy az elején lehet már terminator squadot is "kérnem" holott pl nem lett még kifejlesztve (igaz reinforce-nál csak azt az 1 egységet engedi ujrakérni, ujat nem ..). -
#2160 Ja, szinte biztos, hogy nincs 20 map. Nem tudom megszámolni. :P SM-mel is megcsináltam, azzal is jó volt.
Coop, valaki? -
#2159 Nem, nem más sarokból. Teljesen ugyanazok a pályák. A legelső pályán más az ellenség fajonként, aztán a többi meg teljesen ugyanaz végig.
Viszont a sztori meg mindenkinek más. -
KondorKhan #2158 Nekem az nagyon bejött, hogy a Space Marineknél a végrefolytatták a Dawn of War 1-es történetét, a Maledictummal.....:D:D:D mostmár tutira megveszem eredetibe:D -
hegege #2157 Az alap nem hiszem ,mivel irja ill mondja az elején,hogy 10 évvel az előző(azaz dow2 kieg) vége után játszódik... -
Meg csak a birodalmi gardat neztem . minden fajjal a reti jatszhato vegig ? vagy azok az alapjatek ?
-
#2155 Ugyan az lesz csak mindig más sarokból és más céllal indulsz.
6 race-hoz nehezen képzelhetö el egy kiegben minden küldetéshez új map, ráadásul ugyan azt a storyt játszod végig hatszor, csak más szemszögből. -
saiyanjin #2154 Nem hinném...Akkor oda a régi jól tápolható rendszer ???
Remélhetőleg a későbbiekben nem ez lesz, én nem egy ilyen kiegre vártam igazából...hanem jó lett volna ha követik a régi bevált sémát.
Amiknak sok volt a matek ??? Ez jó volt :D -
#2153 most kezdtem a 2. kampány 2. pályáját... abban reménykedtem, hogy csak az első pálya ugyan az.. de a 2. is -.- most végig ez lesz, hogy tök ugyanazon pályákon kell végigmenni minden fajjal, csak az ellenfél meg a körítés (a szövegelés) más ? -
#2152 végigtoltam blood ravens-el fasza volt csak a boss fight kicsit gyengére sikeredett -
#2151 Na végigtoltam káosszal. Kb 7 óra volt. Asszem 20 map, de nem vagyok benne biztos. Érdekes volt, vannak nagyon eszetlen pályák.
Vagy lejjebb vették egy szinttel a nehézséget, vagy túl brutális a káosz. Hard-on abszolút sétagalopp volt, amire ráklikkeltem, az szinte azonnal meghalt, és nagyon nem tudtak bántani. A főellenség elől nem kellett elszaladnom se, sokkal gyengébb volt, mint Ulkair.
A race pack wargearek elég kemények az elején, de nem übercuccok. Na jó, mondjuk a lord buzogányát a 7. szintig használtam.
Nagyon jó volt a káosz hősökkel nyomulni, remélem lesz ilyen jó a többi nép is.
Tényleg 10. szint a max, ami azt jelenti, hogy hősönként a lehetséges 15 képességből 10-et ki lehet választani a végére.
Lehet vinni a küldetésekre a hősök helyett honor guard egységeket, azt még meg sem néztem, mit tudnak.
Kinézek még ebből pár végigjátszást... -
#2150 nagyon fasza lett szerintem
sajna nem eredetim van, a modern warfare 2 nagyon megkopasztott és cseppet leégtem miatta de majd bepótoljuk vmikor:)
addig is el leszek ezzel is
FOR THE EMPEROR -
#2149 Egymás helyett történnek az események, nem egymás után, úgyhogy teljesen mindegy. -
lammaer #2148 Szóval egyszerűsítették a rendszert mert az amerikaiaknak nehéz volt a matek... :) -
#2147 van valami sorrend, ahogy érdemes végigtolni a kampányokat, vagy tök mindegy ? -
#2146 Nem.
1. szintről indulnak a hősök és eléggé különbözik a fejlődési rendszer. Nincsenek már hosszú csikok meg szétosztandó pontok a képességeknél, minden szinten egy új képességet kell választani, nem pontokat osztogatni. Összevonták a ranged és a melee skillt, most már csak health, attack és energy kategóriák vannak. -
KondorKhan #2145 tényleg a retribution is felhasználja az előző save-t, mint a Chaos Rising? -
#2144 Ja, tegnap éjjel. -
Ariakus #2143 Miért, már kijött a játék? -
#2142 Retribution koop kampány, valaki...? -
#2141 Ha felépítettél mindent, akkor minden elérhető és csak az van, amit látsz. -
szeve81 #2140 Sziasztok!
A soulstormal nyomom azon belűl az orkokkal . Az lenne a kérdésem , hogy felépitak mindent megkapom a mamutot is de mégis marad egy csomo üres kocka ... ott milyen lények lennének és hogyan tudnám megszerezni őket
Köszi előre is a segitséget -
#2139 Nem így kell felfogni. 6 ropit arra fizetsz, hogy megszabadulhass a LIVE-tól. Ilyen szempontból szerintem nem is drága... :P -
#2138 Nem tartottam ésszerűnek ezt a döntést a fejlesztők/kiadó részéről, hisz így az alap játék és a ChaosR (a kampányain kívül) _semmit_ nem fog érni. Ezzel szvsz maguk alatt is vágták a fát, és én (mint eddigi termékeik vásárlója) is hátba támadva érzem magam.
Aztán közben rájöttem, hogy ezt azért kellett, hisz az egész Live rendszert le akarták cserélni Steam Works -re. De mivel már az alap+kieg Live-os, ezt már nem tudják levakarni róla (gondolom jogi okok miatt), a két rendszert nem lehet keverni, ezért az egész játékot "újra kellett adniuk".
#sanyiiiii #2137
Én pont nem ilyen ember vagyok.
A #2136-os hozzászólást leszámítva, egy nem egyértelmű marketing-szagú mondat volt a választható fajokról a játék borítójáról.
"6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
Bocs, hogy ezt nem vettem tényként.
A Live rendszerről még annyit, hogy nekem totálisan lehetetlenné tette a DOW-os pályafutásomat. Örültem is mikor megtudtam, hogy elvetik az egészet, de annak már nem hogy 6 ropit kell kipengetnem érte, hogy az eddigi megvett játékaim is tudjak játszani. -
sanyiiiii #2137 "Az a baj a hittel, bármilyen erős is legyen, hogy a tények egy pillanat alatt zúzzák össze..."
sajnos ez nem mindig van így, van akinek hiába tolod a pofájába a tényeket. -
#2136 Az a baj a hittel, bármilyen erős is legyen, hogy a tények egy pillanat alatt zúzzák össze...
6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units
This will make the game entirely stand-alone with all the races included (unlike Chaos Rising which required the original Dawn Of War II for the original four races in Multiplayer) -
#2135 Akár ilyen az élet akár nem, akkor sem fogsz tudni minden a 6 fajjal játszani, ha csak a Retribution-t veszed meg. -
#2134 8 ezer? G2play -en 6 -ba kerül :) -
#2133 -
#2132 szelavííí -
ratgab #2131 Ilyen az élet haver! Szokj hozzá!!! -
#2130 Az élet egy nagy szivás... -
#2129 Be is baszna.
8 ezer forintért ők megkapják azt, amiért én 12-t fizettem? -
#2128 Jaj, ne már. NEM. Minden faj játszható lesz a Retribution-ben multiban is, szingliben is.
"* 6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"