2367
  • lammaer
    Ezen különben már én is gondolkoztam: a szeretet/szerelem/szexuális vonzódás gyakorlatolag nem fordul elő egy regényben sem a birodalmi SM-ek esetén.

Pedig ha belegondolunk, vannak ugye csupa nőből álló gárdista rendek (igaz kicsit elborultak szoktak lenni a regényekben), de még olyankor se jön össze egy kis lamúr... :)
  • dronkZero
    Sztem nem tudnak buzik lenni. Miközben megnőnek két és fél méteresre, meg második szívet növesztenek maguknak, közben a farkuk leszárad. :P Valamit valamiért, mindennek megvan az ára.
  • cikasz
  • ollie
    Nem töltődik be a kép.
  • cikasz
  • dronkZero
    10. szint a max.

Cyrus helyett assault terminátort hozhatsz, venni meg sima tactical terminátort lehet.
  • hegege
    Meddig lehet benne fejlődni?A kiegben 30 volt a max ,ebben még csak 6. szintű vagyok, de furcsa,hogy az elején lehet már terminator squadot is "kérnem" holott pl nem lett még kifejlesztve (igaz reinforce-nál csak azt az 1 egységet engedi ujrakérni, ujat nem ..).
  • dronkZero
    Ja, szinte biztos, hogy nincs 20 map. Nem tudom megszámolni. :P SM-mel is megcsináltam, azzal is jó volt.

Coop, valaki?
  • dronkZero
    Nem, nem más sarokból. Teljesen ugyanazok a pályák. A legelső pályán más az ellenség fajonként, aztán a többi meg teljesen ugyanaz végig.

Viszont a sztori meg mindenkinek más.
  • KondorKhan
    Nekem az nagyon bejött, hogy a Space Marineknél a végrefolytatták a Dawn of War 1-es történetét, a Maledictummal.....:D:D:D mostmár tutira megveszem eredetibe:D
  • hegege
    Az alap nem hiszem ,mivel irja ill mondja az elején,hogy 10 évvel az előző(azaz dow2 kieg) vége után játszódik...
  • AnarchoiD

Meg csak a birodalmi gardat neztem . minden fajjal a reti jatszhato vegig ? vagy azok az alapjatek ?
  • wedge31
    Ugyan az lesz csak mindig más sarokból és más céllal indulsz.
    6 race-hoz nehezen képzelhetö el egy kiegben minden küldetéshez új map, ráadásul ugyan azt a storyt játszod végig hatszor, csak más szemszögből.
  • saiyanjin
    Nem hinném...Akkor oda a régi jól tápolható rendszer ???
    Remélhetőleg a későbbiekben nem ez lesz, én nem egy ilyen kiegre vártam igazából...hanem jó lett volna ha követik a régi bevált sémát.

Amiknak sok volt a matek ??? Ez jó volt :D
  • Shiwo
    most kezdtem a 2. kampány 2. pályáját... abban reménykedtem, hogy csak az első pálya ugyan az.. de a 2. is -.- most végig ez lesz, hogy tök ugyanazon pályákon kell végigmenni minden fajjal, csak az ellenfél meg a körítés (a szövegelés) más ?
  • Brolly28
    végigtoltam blood ravens-el fasza volt csak a boss fight kicsit gyengére sikeredett
  • dronkZero
    Na végigtoltam káosszal. Kb 7 óra volt. Asszem 20 map, de nem vagyok benne biztos. Érdekes volt, vannak nagyon eszetlen pályák.

Vagy lejjebb vették egy szinttel a nehézséget, vagy túl brutális a káosz. Hard-on abszolút sétagalopp volt, amire ráklikkeltem, az szinte azonnal meghalt, és nagyon nem tudtak bántani. A főellenség elől nem kellett elszaladnom se, sokkal gyengébb volt, mint Ulkair.

A race pack wargearek elég kemények az elején, de nem übercuccok. Na jó, mondjuk a lord buzogányát a 7. szintig használtam.

Nagyon jó volt a káosz hősökkel nyomulni, remélem lesz ilyen jó a többi nép is.

Tényleg 10. szint a max, ami azt jelenti, hogy hősönként a lehetséges 15 képességből 10-et ki lehet választani a végére.

Lehet vinni a küldetésekre a hősök helyett honor guard egységeket, azt még meg sem néztem, mit tudnak.
    Kinézek még ebből pár végigjátszást...
  • Brolly28
    nagyon fasza lett szerintem
    sajna nem eredetim van, a modern warfare 2 nagyon megkopasztott és cseppet leégtem miatta de majd bepótoljuk vmikor:)
    addig is el leszek ezzel is

FOR THE EMPEROR
  • dronkZero
    Egymás helyett történnek az események, nem egymás után, úgyhogy teljesen mindegy.
  • lammaer
    Szóval egyszerűsítették a rendszert mert az amerikaiaknak nehéz volt a matek... :)
  • Shiwo
    van valami sorrend, ahogy érdemes végigtolni a kampányokat, vagy tök mindegy ?
  • dronkZero
    Nem.
    1. szintről indulnak a hősök és eléggé különbözik a fejlődési rendszer. Nincsenek már hosszú csikok meg szétosztandó pontok a képességeknél, minden szinten egy új képességet kell választani, nem pontokat osztogatni. Összevonták a ranged és a melee skillt, most már csak health, attack és energy kategóriák vannak.
  • KondorKhan
    tényleg a retribution is felhasználja az előző save-t, mint a Chaos Rising?
  • dronkZero
    Ja, tegnap éjjel.
  • Ariakus
    Miért, már kijött a játék?
  • dronkZero
    Retribution koop kampány, valaki...?
  • dronkZero
    Ha felépítettél mindent, akkor minden elérhető és csak az van, amit látsz.
  • szeve81
    Sziasztok!
    A soulstormal nyomom azon belűl az orkokkal . Az lenne a kérdésem , hogy felépitak mindent megkapom a mamutot is de mégis marad egy csomo üres kocka ... ott milyen lények lennének és hogyan tudnám megszerezni őket
    Köszi előre is a segitséget
  • dronkZero
    Nem így kell felfogni. 6 ropit arra fizetsz, hogy megszabadulhass a LIVE-tól. Ilyen szempontból szerintem nem is drága... :P
  • Blacksheep333
    Nem tartottam ésszerűnek ezt a döntést a fejlesztők/kiadó részéről, hisz így az alap játék és a ChaosR (a kampányain kívül) _semmit_ nem fog érni. Ezzel szvsz maguk alatt is vágták a fát, és én (mint eddigi termékeik vásárlója) is hátba támadva érzem magam.

Aztán közben rájöttem, hogy ezt azért kellett, hisz az egész Live rendszert le akarták cserélni Steam Works -re. De mivel már az alap+kieg Live-os, ezt már nem tudják levakarni róla (gondolom jogi okok miatt), a két rendszert nem lehet keverni, ezért az egész játékot "újra kellett adniuk".

#sanyiiiii #2137
    Én pont nem ilyen ember vagyok.
    A #2136-os hozzászólást leszámítva, egy nem egyértelmű marketing-szagú mondat volt a választható fajokról a játék borítójáról.
    "6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
    Bocs, hogy ezt nem vettem tényként.

A Live rendszerről még annyit, hogy nekem totálisan lehetetlenné tette a DOW-os pályafutásomat. Örültem is mikor megtudtam, hogy elvetik az egészet, de annak már nem hogy 6 ropit kell kipengetnem érte, hogy az eddigi megvett játékaim is tudjak játszani.
  • sanyiiiii
    "Az a baj a hittel, bármilyen erős is legyen, hogy a tények egy pillanat alatt zúzzák össze..."

sajnos ez nem mindig van így, van akinek hiába tolod a pofájába a tényeket.
  • dronkZero
    Az a baj a hittel, bármilyen erős is legyen, hogy a tények egy pillanat alatt zúzzák össze...

6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units

This will make the game entirely stand-alone with all the races included (unlike Chaos Rising which required the original Dawn Of War II for the original four races in Multiplayer)
  • Blacksheep333
    Akár ilyen az élet akár nem, akkor sem fogsz tudni minden a 6 fajjal játszani, ha csak a Retribution-t veszed meg.
  • MarkBlade
    8 ezer? G2play -en 6 -ba kerül :)
  • lolSL
  • cikasz
    szelavííí
  • ratgab
    Ilyen az élet haver! Szokj hozzá!!!
  • wedge31
    Az élet egy nagy szivás...
  • Blacksheep333
    Be is baszna.
    8 ezer forintért ők megkapják azt, amiért én 12-t fizettem?
  • dronkZero
    Jaj, ne már. NEM. Minden faj játszható lesz a Retribution-ben multiban is, szingliben is.

"* 6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"