916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
Ez már jobb, és ezzel a lehetőséggel sokan élnek? Megéri neten játszani? -
"a 3 hónapos van 6-7e Ft körül, a 12 hónapos meg 15 körül."
Miva'? O_O
Khmmm... -
Ejha... Essenek össze-.-"
A választ meg köszönöm^^ -
havidíjat nem tudok, feltöltőkártyás rendszerben megy vagy bankkártyáról. Asszem a 3 hónapos van 6-7e Ft körül, a 12 hónapos meg 15 körül. -
és mennyibe fájna havonta? vagy ez attól függ mennyit játszok? -
Hát net USBjét pont nem, LAN kábel kell neki, azon várja a netet. Utána XBOX live-ra kell regelni, ami fizetős, de van egy hónap ingyé netenjáték reg után, utána ha nem fizetsz, akkor csak letöltögetni tudsz, játszani nem. -
Ahham, értem köszi^^
Még1 kérdés:
Ha én xboxal szeretnék multizni (cod 4el) akkor azt hogy lehet megoldani? A net usb-jét kell bedugni az xboxba, és pénzért?
Köszönöm előre a válaszokat:) -
janihunk #589 Ha veszel egy 360 kormányt azt elvileg tod nyomni pc-n is valami progi van rá de hogy mi azt nemtom talán maj más okosabb.. -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami a következő: Xbox 360-hoz és pc-hez külön van kormány/pedál, vagy midegy milyen kormányom van azt lehet csatlakoztatni az xboxhoz?
Légyszíves aki tud valamit a témáról az válaszoljon, köszönöm!^^ -
tihibaby #587 A régi meghajtódból kellene kiszedni a kulcsot ami az alaplapodhoz passzol,és áttenni az új meghajtóba. -
Úgy tudom, hogy ezek itt kódolva vannak egymáshoz. Asszem a régi meghajtó memóriájából kéne valamit átmásolni és akkor fog menni, de ez csak tipp, nem biztos, hogy így kell. -
lesko #585 Sziasztok! Az xbox-omban meghalt a meghajtó, takarítási célzattal szétszedtem. Sajnos a takarítás nem segített az állapotán mondjuk nem rontottam semmit. Irány a bolt, vettem bele egy új meghajtót. Beszerelésnél minden rendben de a játékok nem mennek. A hibaüzenet valami "ezt a lemezt csak egy xbox 360 konzollal lehet lejátszani" Audio lemezt vagy DVD-t vidáman lejátszik, de a játékokat nem. Minden játék eredeti, a konzolban semmiféle módosítás sincsen, se flash, se mod chip. Mi lehet a gond? Hogyan lehetne észhez téríteni? A válaszokat kösz előre is. -
HELP!!! van nekem egy XCM szettem es betettem a haver zsir uj HDMI-s gepebe es azonnal RROD lett a gep!!!!
kivettem az XCMet... visszatettem az eredeti fan-t es mukodik a gep rendesen.
ezzel kapcsolatban tudna vki vmit mondani, hogy ez miert van?
-
baca01 #583 Persze. Olyan játékkal sosem játszottam ami még meg sem jelent.
Csak amiatt aggódok, hogy a gép lenaplózta esetleg azoknak a játékoknak az adatait, amik az abgx-ben nincsenek hitelesítve, és ha felmegyek live-ra játszani, akkor amiatt bannolnak. :P Nem tudom létezik e ilyen. -
janihunk #582 Nemtom mi köze van a mentésnek a live-hoz.. Én nem nagyon live-ozok max annyira megyek fel hogy 2 havanta fritsem a gépem pedig nekem sima xtreme fw van a gépbe és edig nem banoltak a mentésnek nemihiszem hogy sok köze lenne hozzá. Különbenis a liv on a fw-et nézik nem a mentést de viszont ha van egy game ami még boltban nem kapható és már játcotál vele az rizikósabb úgy hallotam. -
baca01 #581 Sziasztok!
iextreme 1.6 fw van a gépen.
2 profilt használok a gépen, az egyikben játszok a másolt játékokkal, a másikkal pedig felmegyek livera demókat tölteni meg nézelődni.
Amiket játékokat eddig kiírtam, mind patcheltem abgx-el, szóval "elvileg" nem lehet belőle probléma live-on.
Viszont, van egy-két játék amit még ismerőstől kaptam pl. gta4 és fifa09, amik nem lettek anno patchelve és tegnap amikor lefuttattam az abgx-et, verification failed-et írt ki.
A kérdésem az, hogy szeretnék egy új live profilt létrehozni az 1 hónap gold miatt és a multizás miatt, és csinálhatom e a meglévő profilomra, amiben ott vannak a mentéseim és a gamerscore? Nem fog gondot okozni annak a nyamvadt két játéknak a mentése, ha ezentúl csak abgx-el patchelt játékokkal játszok live-on, vagy inkább csináljak egy új profilt egy új e-mail címmel amiben 0 a gamerscore-om? -
Elvileg az Arcade pack a játék megkezdésére van, abszolút belépő. Akiknek ez a hobbijuk azoknak a pro pack való, ha a flashelt árakat nézzük, akkor a vinyó nélküli és a 60gb-os között 10k a különbség. -
Ja, sajnos elég drága a gyári nagy vinyó, bár vannak notebook vinyók, amik belemennek az X360as vinyó helyére és így talán olcsóbban meg lehet úszni a dolgot, már ha van bátorság vagy tudás kis sufnizáshoz. -
Igen, már aki tud mire felmásolni! -
Hát ez a felmásolás ezért nem mindegy, lényegesen kisebb a fej terhelése így, stb. -
Persze hogy nem! Az írott szarok megeszik a fejet! -
Ez érdekes, így már talán nekem is megérné a pro pack. Modolt gépeknél ez elég jól jöhet, nem szeretnek olvasófejre garanciát vállalni. -
Most már fel lehet másolni a játékokat a winyóra. Bár a lemez így is kell ellenőrzés céljából, de ha a vinyón van a játék, akkor halkabb a gép,mivel nem pörög a lemez, kíméli az olvasófejet és a játék is gyorsabban tölt. -
Az igaz, h winyora nem azt rakok amit akarok, hanem fel van osztva teruletekre.. pl jatekhoz mindenkepp kell a lemez?
Tehat az Elite csak abban kulonbozik, h tobb mp3-at rakhatok ra, de a jatekhoz semmi koze a nagyobb tarolokapacitasnak?? Mert akkor felesleges Elite-t vennem, ugy gondolom..
-
Köszi szépen a válaszokat! -
Tomazoe #571 1. Nem muszáj live account csak akkor ha liveozni akarsz,
flashelni nem kell mert akkor ugrik a garancia és microsoft bannolja aki felmegy tört géppel a livera!
2. Csak össze tudsz dugni pár kábelt a tv-el meg az xbox-al:-)
3.Lehet de tök hülyeség mert drága az átalakító, és egy csomó játékhoz nem is tudod használni!
4.Nem tudsz netezni csak liveozni(microsoft saját net rendszere játékra kiforrva)! A livera pedig regisztrálnod kell meg venni gold kártyát ha játszani akarsz, demót letölteni meg lehet silverrel is csak egy kis késéssel!
5.Persze mindig nagyon érdemes xbox 360-at venni mivel a következő generáció nem mostanában lesz, meg nagyon frankó kis gép tele jó játékokkal és még jön egy csomó jó cucc (pl: Alan Wake nagyon várom )meg jövőre jön a natal is ami mozgázérzékelős játékokkal lehet nyomni! Az is kitudja milyen lesz!
6. Az elite ugyan azt tudja mint a többi gép csak felszerelésben több! Egy pro-val is már nagyon jól jársz! -
Na mindegy, keresgéltem, majd az eladó elmondja -
Igen, tudom, meg uberkonzol... ha valamit meg is értenék... sose volt még konzolom. -
Tomazoe #568 Google a barátod! -
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Xbox360-at, de nem nagyon vágom a gépet. Nézegettem az uberkonzol.hu-n a típusokat, de ami érdekelne, az nincs ott.
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy egy Elite-t fogok venni, vagy Arcadot. De ha már veszek, akkor a legjobbat szeretném... ti mit ajánlotok?
Kérdések:
1.Tényleg kell Xbox live account, meg flashelni a gépet (muszáj flashelni?). A flashelésről valami olyasmit hallottam hogy az MS írtja őket kifele
2.Könnyű e a beüzemletetése a gépnek? És hogyan történne?
3.Lehet e rá csatlakoztatni billt és egeret?
4.netezni lehet e rajta? (pl. amikor kijön egy demó, azt hogy szedem le a Live-ról)
5.A köv genereációs xbox 2013-14 után jelenik meg, jól járok, ha most vennék egy elitet?
6. Mit tud az elite? -
Berakod a játékot, az elindul magától és játszol.... -
janihunk #565 Persze feladc valahol egy hirdetést hogy 360 konzol alakatrészenként eló vagy beviszed egy szervízbe és megkérded menyit adnának az alakatrészekért. -
Az volna a kérdésem, hogy egy javíthatatlan hibás Xbox360-asért lehet-e valahol pénzt kapni. Esetleg a DVD olvasójáért pl. E76-os ethernet hibás lett :(
-
iceman0912 #563 Hali mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék. Vettem egy xbox-ot 2 hónapja és nem tudom hogy kell feltenni a játékokat. Ha valaki leírná hogy mit is kell csinálni azt nagyon megköszönném, mert eddig bárhol próbálkoztam senki sem segített.
Remélem tud vki segíteni. További szép napot mindenkinek. -
Nemigazán érdekel, hogy flashelt e a meghajtó vagy sem :) Ez mindenkinek a saját dolga amibe nem szólunk bele mivel semmi közünk hozzá. Az E73-at pedig igen tudjuk javítani.
A webololdalunk címe megváltozott: http://xmedia360.hu -
A "lag" egy, a hálózatok belassulásakor használt szó, amire te gondolsz az a "hagyományos szaggatás" ami viszont hardware-es eredetű, tehát nem lehet köze a megjelenítőhöz, szal nem nagyon érteni mit akarsz...
A felbontás helyes beállításához segítségedre lehet ez a leírás.
Illetve néhányan írták, hogy nem eredeti VGA kábel esetén szellemképet tapasztaltak, lehet egy eredeti kábel a te problémádon is segít. -
a3RR0w #560 sziasztok! a segítségeteket kérném:) nemtom pontosan jó helyre írok, a problémám a következő: az Xbox vga kábelen keresztül rá van kötve a 19" wide monitoromra, pontos típusa: Benq G900HDA, Egyes játékokon lassulást érzek. magyarán eléggé laggol a játék. Ilyen pl a call of duty 3, a GTA 4, de van olyan játék ami tükörsimán megy pl fifa 09, resident 5, mitől lehet ez?? a monitorom a szar? mert sima tévén nincs probléma. vagy esetleg a felbontásokkal kell szorakozni? am a legujabb dashboard van fennt. előre is köcce -
köszi a segítséget! -
janihunk #558 Nem szólnak semmit nekemis 3ledel javította gépemet és nem szóltak a flash miatt. Mongyuk én nemis montam hogy flash-elt mivel nem a meghajtóval volt a hiba. -
Biztos csak elfoglalt. Próbálkozhatsz a consolecornerban is, kb ugyanaz a 2, csak ott nem tudom, hogy probléma lenne-e, hogy flashelt a gép, bár szerintem nem.