Demigod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
DEMIGODHUN R2 hamachi akinek van kedve játszani....

*Posse*T.W.D*

Hali. Én a legnagyobb örömmel játszanék bárkikkel, de RADIANCE nem akar elindulni, még csak hibaüzenet sincs, csak simán nem akar elindulni. Most megpróbálom a Devise verziót, hátha, aztán ha nem akkor esetleg valakinek van ötlete? 😊 köszi.
Kaszi46
Mostantól kezdve kb 2 órán keresztül 3an fogunk játszani, gyertek a DEMIGODHUN R2 hamachi szobába. a jelszó demigodhun

*Posse*T.W.D*

zorrobomber
az már teljesítmény

Hali Vki segitene hiába próbálom elinditani nem indul el ....
Hiába teszem fel gépre nem indul...
Vki help :'(((

GanXstaZoleeWrk
Egyebkent a teamplay üt 2 assa és egy healer kb verhetetlen.

GanXstaZolee#2709

werkfilm
impulsedriven.com

zozyk
Adsz linket hozzá? pls pls pls 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

GanXstaZoleeWrk
Van peccs de a játék vége még mindig bugos, nagy átlagban nincs vége.

A netes multi viszont jobb lett, hamarabb összejön egy játék és nincs annyi dc sem.

GanXstaZolee#2709

LAN-ba lehet játszani tört verzióval? nem próbálta valaki?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Csináltam én is egyet.
szoba: DEMIGODHUN R1
passz: demigodhun
Gyertek!!!!!!!
Kaszi46
ehh, összehúzta a hasábokat, remélem azért így is érthetõ.😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Szerintem ha nem különbözõ nevekkel lennének a hamachi szobák megcsinálva, lehet könnyebben összejönnének a multis mókák.

valami ilyesmire gondoltam:
szoba pass
DEMIGODHUN R1 demigodhun
DEMIGODHUN R2 demigodhun
DEMIGODHUN R3 demigodhun
és így tovább...

Tehát valaki megnyitja az 1est, és ha az betelik, akkor a következõ aki nyitna egy szobát az a 2-est csinálná meg.
Jelenleg amúgy ezek a szobák vannak(amikbe persze soha nem lehet bejutni mert ott napoznak bent az emberek):
szoba: pass:
DemigodHUN demidemi
DemiG0D DemiG0D
faszjoska lugospina
demigodhun demigodhun
***demigod*** dgod

*Posse*T.W.D*

sziasztok!
szerver: ***demigod***
jelszó: dgod

gyertek minél többen😊 vagyunk már páran de kell a vérfrissítés 😄
szakadjon a hús!!! 😄

szia

Kaszi46
vki hamachi?

*Posse*T.W.D*

Hamachin zúztok?
Valaki hívjon már meg egy szobába pls!
Környezetemben senki sem játszik vele... 😞
zorrobomber
Torch Bearer achi:
"Do I smell bacon? Burn 7,500 enemies to death with Circle of Fire."
<#vigyor1>

zorrobomber
Bakker, úgy látszik a gamespotot nem fizette le eléggé a kiadó. Eddig is utáltam õket, na de ezután... Ok, minden érvük igaz, de egyik sem olyan ami javíthatatlan, ráadásul a game nem is a top árkategóriában indul, hanem egyel alatta.
http://www.gamespot.com/pc/rpg/demigod/review.html?part=rss&subj=6207997

Zomil
szivesen beszálnék valakihez játszani 😊
egy 3v3 jó lenne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vista Guide - How to configure Hamachi.

1) Start -> Control Panel
2) Control Panel - Network and Sharing Center
3) Network and Sharing Center -> Manage Network Connections
4) Hit Alt to pop up the toolbar
5) Advanced -> Advanced Settings
6) Use the Arrows on the right hand side to make Hamachi on the top
7) Go back to Network Connections after hitting ok
8) Right-click Properties and select IPv4 and hit properties again
9) Select Use the Following IP Address: and enter this info.
IP Address: The one that hamachi gives you when you log on. It might change after restarting so remember how to get here.
Subnet Mask: 255.0.0.0
Default Gateway: 5.0.0.1
DNS Info: Leave blank.
10) At that menu hit Advanced. At the bottom set the interface metric to 10.
11) Hit OK>OK>Close to get back to network connections.
12) Go Back to Control Panel and select Windows Firewall.
13) Hit Change Settings
14) Select Advanced Tab
15) De-select Hamachi and hit Ok.
16) Restart your machine.
17) Join any game you like.

XPhez meg írok egyet gyorsan:
Vezérlõpult
Hálózati kapcsolatok
Speciális fül
Speciális beállítások...
Vidd elsõ helyre a hamachit, okézz, restartolj, járd el az esõtáncot, áldozz csecsemõket az õsi isteneknek, masszírozd meg a Buddha-szobor golyóit és tegyél meg minden egyebet annak érdekében, hogy szerencsével járj.
Frosty01
valaki el tudja magyarázni hogy hogyan lehet beállítani hamachin a játékot?

próbáltuk 1.0.5.0-val, és 1.0.2.0-val is, az utóbbi még szarabb volt mint az elsõ... :\
egyáltalán enm látjuk egymás serverét, viszont pingelni (én) már tudom a másik gépet, de õ engem nem... :|

practitioner of the forbidden arts of death

zorrobomber
pár kép a mai hentbõl <#vigyor1>

Broafka
Eddig nekem Regulus jött be a legjobban, Demigodért sok pénzt lehet szerezni, ha meg már felraktál rá pár cuccot akkor megállíthatatlan.
Egyébként Oak is nagyon hangulatos és erõs.

De mindegyik eléggé kiegyensúlyozott.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Frosty01
jah 😊
zászlófoglalásban profi vagyok oakkal. aztán ahogy feltápoltam levelben, máris türhetõ creephordák ellen, meg néha elvétve egy két demigodot is el lehet csépelni xD

Este volna kedve valakinek hamachin zúzni?
Inkább úgy kérdezem, hogy van hely esetleg ahova beférnék? 😊
Számomra Unclean Beast a nyerõ...
Azzal bárkit bárhogy lecsapok.
A többi demigoddal pedig csak halni tudok, azt viszont profi szinten 😊
zorrobomber
apropó Demigod vadász, Regulus geci idegesítõ tud lenni hogy átlõ hegyeken völgyeken át 😊

Zomil
oak-al creep-ekkel kell rohangálni befoglalni a zászlókat és ha van egy csomo spirited akkor lehet menni demigodokat paritani 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Az tetszik hogy minden demigod jo valamire. Foleg Torch Bearerrel es Vampire Lorddal jatszok, de masik nagy kedvencek Sedna es Oak is 😄 TB-vel enis tuzet szoktam preferalni, iszonyat damage, de demigodok ellen a jeg sokkal jobb, nem sebez instant ezreket, de a cooldown noveles es a lassitas nagy elony tud lenni 😊 Vampire Lord lett a masik nagy kedvencem, iszonyat eros demigod vadasz, viszont Oak es Sedna amelett hogy nem tul rosszak gyilkolasban, meg csapat tamogatasra is kivaloak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zorrobomber
Én is vele toltam eddig, és szerintem sem túl táp, kíváncsi leszek hogy fognak kijönni idõvel a balansz dolgok. Nameg azt még nem annyira vágyom hogy mi a jelentõs különbség a tûz/fagy sebzések között. Máshogy hat egyes egységekre/demigodokra vajh?

Én Torch Bearerrel játszok. Nem érzem a legerõsebbnek, de baromira tetszik a stílusa, tûzformában nagyon jó szövegeket vág le 😊 És az egész koncepciója nagyon ötletes.
Mondjuk továbbra is elsõsorban single és 1-2 haverral hamachi, szóval nagy rutinom nincs vele.
zorrobomber
Milyen demigoddal zúztok általában, ill miért? Kiváncsi vagyok a véleményekre.

GanXstaZoleeWrk
sorry mikor hogy sikerül, itt még nem volt meg a reggeli kávé 😊

GanXstaZolee#2709

Frosty01
mondat közben is használhatsz ám írásjelet, nehéz kibogozni h mire is gondolsz valójában...

GanXstaZoleeWrk
P2P kapcsolatot használ játék de ma már lényegesen jobb volt lement 2 játék is igaz egyiknek megint elfelejtett vége lenni ez mocskosul idegesítõ bug.

GanXstaZolee#2709

MantisHUN
Na azért ti sem voltatok rosszak 😊 Az elején jól elkapáltatok minket 😄

Paráztunk is rendesen.

zozyk
Ejj,decsúnyán elvertek minket. 😊) (hapi/KYO)

Hát reméljük az EU-s megjelenésre már rendbe lesznek rakva ezek a dolgok és kapunk egy EU-s szervert is.
zorrobomber
hmm, most bukkantam beléje:

Info a játékról: Demigod
» Info

bullet Megjelenési dátum: 2009 május 14

bullet Ajánlott fogyasztói ár: 8990 Ft

bullet Nyelv: Angol

bullet Kategória: Szerepjá!ték

zorrobomber
Hasonlók a tapasztalataim, annyit tennék hozzá, hogy eleinte nem láttam a hostolókat, de egy kis guglizás és hálózati kapcsolatok beállítgatás megoldja a gondot. Vistásoknál jelentkezik, a tünet pedig konkrétan az hogy más Vistás hsotokat nem látsz. A gém viszont überfasza, várjuk a patkót!

GanXstaZoleeWrk
Nos, próbálgattam a hévégén a netes multit, a net kód egy kalap szar, ahhoz hogy lássam a lobbyt 3-4 perces frissités kellett, aztán vag ybeengedett egy játékba vagy nem. félórás szenvedés után 1 3v3 elindult 200 átlag pingekkel mégis voltak akadások aztán 10 perc után desyncelt a játék kb fél percenként feljött egy ablak amit csak egérrel tudsz leokézni hogy desync blabla közben megy az akció.

Másik online bug ha 2 ember csatlakozik 1xre egy játékhoz egymást sosem fogják látni.

Szóval egy pach ráférne egyébként szuper volt amikor épp nem desyncelt meg kell ismernem a tárgyakat jobban mert az ilyen 0,25-ös támadási sebesség csökkentés és társai odavernek rendesen 😊

GanXstaZolee#2709

Hát Red Alert 3-ban mi az ? Demigod Real Time ez nem kérdés Stratégia meg az hogy merre mész mikor mit veszel melyik zászlot huzod mikor támadsz mikor vonulsz vissza milyen irányba fejleszted a hõsöd, hogy dolgozol együtt társaddal stb stb..
Lehet bázist fejleszteni akár több unitot irányitani attol hogy 1 központi hõs van még lehet RTS..
Nem csak mész elõre egy utan aztán ütöd ami jön mert ugye kötött térkép stb..
Szerintem jol néz ki alacson gépigénye van..
Persze nem tetszhet mindekinek neked nem jön be hát van ilyen, tolj mással ami jobban tetszik..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Frosty01
ha nem tetszik nem kötelezõ játszani vele

oszt ebbe mi az RTS valaki mongya má el , epekedve várom a magyarázatokat, ritka okádék küllemet sikerült hozzábiggyeszteni szvsz.

zozyk
Ventrilo:
ip:87.229.111.152
port:1235
Channel😄emigod
Pass😄emigod

MantisHUN
Sziasztok!

Ha érdekelne valakit, csatlakozhat új Hamachi-ra DemiG0D/DemiG0D Az ó az egy NULLA

Egyenlõre egyedûl vagyok de ez csak rajtatok múlik ^^

igazából a fõbbeket már leirtam😊
de ezt kipróbálni kell,leirni nehéz😊
Hát azért kiváncsi lennék DoTa mitõl összetetebb irhatnál pár példát..
90 hõsön kivül.. Ami inkább érdekes mint átláthato és jo sztem..
Az hogy 1-1 tárgy meg megvátoztatja a játék menetét és vesztesbõl gyõztest csinál meg nekem nem hiányzik..
Attol félek csak eltünik a sulyesztõben más gondom nincs vele..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

persze nyilván mivel kevesebb hõs van ezért a variáció is kisebb és könyebb megtanulni is,és azis igaz amit aláírok hogy aki eddig nem dota-azott annak az 1 rémálom,emléxem mikor én kezdtem kb 60 hõs volt meg a tárgyak 70%-a,azóta is iszonyat sok minden jött...szóval nem könnyû.Demigod-ot úgy tudnám mondani mint amikor 1 jól megszokott játékstílust leegyszerûsítenek hogy több ember megszeresse és játsza,csak itt ugye jön a kérdés hogy a demigod esetében a dotasokat akarják megnyerni vagy az eddig a mûfajt nem ismerõ embereket,mert az igazat megvalva szerintem a dotasok maradni fognak,esetleg 1 kis réteg felváltva játsza,de ettõl függetlenül játszható csak számomra túlságosan lebutított(gondolom ez mindenkinek ismerõs érzés 1-1 játéknál hogy ezt mintha már látta volna csak...)

a nem kihívás alatt persze nem azt értettem hogy mindenkit szarrá verek merthogy 5 éve dota-zok,csak számomra mint irtam ez csak felszines,mint mikor felbontod a csokit és kereset benne a cukorkát😊

de pár game-be attól benne vok,nemárt néha a változatosság...csak ne laggoljon!!😄😄😄