Demigod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg 8 játékost veszünk és 8féle lehetséges hõst és bárki lehet bármivel, akkor (15 alatt a 8) lehetõségünk van, ami több, mint 6ezer variációt jelent csak a hõsök felállását tekintve.
Én igazából gyerekjátéknak sem érzem. Egész egyszerûen arról van szó, hogy sokkal gyorsabban megismerhetõ, mint a dota. Megismerhetõ, megtanulható, de - és ez a legfontosabb - NEM fejleszthetõ mesteri szintre gyorsan. Ahogy az angolok szokták mondani: "Easy to learn, hard to master.". És én pont az ilyen játékokat szeretem, mert én nem akarok "master" lenni, nekem az kell, hogy hamar belejöjjek, hamar lehessen sikerélményem, a dotánál viszont a learn is "hard". És a játékosok nagyon nagy része ilyen. Ezt a játékot nem azoknak fejlesztették elsõsorban, akik "öt éve dotáznak". Annál sokkal szélesebb köröknek szól a termék.
8 hero kezdetnek elég de szerintem is kell majd még melléjük és esetleg még több lehetõség stb.. de sztem jo már most is.
A Tárgyak meg tök mások mind és minden hõsnek van gyengéje erõssége és mind1ikkel más más tárgyat érdemes venni..
Mondom nem láttam DoTa-t de erõsenk kétlem hogy jobb lenne..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Rpg-vel 1 éve játszottam elõször, stratégiai játékkal 2 hónapja, mmo-t meg 2-3 hete próbáltam ki.
Mindegyik stílusba mondhatni beleszerettem, de ez most nálam mindent visz.
3 napja csak ezt nyomjuk lanba, és szinte abbahagyhatatlan. A party-k után, gyakorlatilag mint a kisgyerekek olyanok vagyunk. Teljesen felvillanyozva beszéljük meg mi is volt az adott csatában, ki mire gyúrt rá, hogyan úszott meg dolgokat stb stb.
Ttegnap 3an nyomtuk, és sikerült a bástyával egy 2v1et nyerem, na azt nagyon élveztem. Igaz hajnali 3kor volt már, és a többiek gyakorlatilag már agyhalott üzemmódban voltak, de azért mégis. :)
na lényeg a lényeg, ez számunkra egy ismeretlenségbõl felbukkanó nagyon kellemes csalódást jelentõ játék.
Remélhetõleg lesznek játékosok szép számban, meg új pályák hõsök, javítások.
*Posse*T.W.D*
Így viszont hogy tényleg hozzáértõ legyél 90 hõst kellene kitanulni, arra meg csak a nagyon ráérõsõknek van ideje, nálam ezért nem játszik a dota :) Nekem már a LOL2-ben is sok volt a hõs, pedig ott "csak" olyan 30-40 körüli volt belõlük,, ha jól emlékszem.
És pont ezért tetszett nagyon a The Great Strategy, a mai napig azt tartom a legminõségibbnek ezen játékok közül, hisz ott a hõs kiválasztásával csak annyi dõlt el, hogy mi lesz a fõtulajdonsága a hõsnek és kaptál egy darab általában gagyi képességet és minden más képességet Te Magad vásárolhattál össze, így olyan hõst csinálhattál, amilyet akartál, nem voltak megkötések (kivéve persze az, hogy szintlépésért és egyéb teljesítményért kaptad a nyersanyagot, amibõl a képességeket vásárolhatod és az erõsebb képességek drágábbak voltak).
Errõl tud vki vmit ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
http://pantheon.demigodthegame.com/demigods/
DoTa-hoz nem értek de azt tudom legnépszerûbb mod a világon de ahogy láttam egy hõsnek van összesen 4 féle képessége és azért 90 hero kétlem hogy balancba lenne itt meg ezért ez egy komoly cél volt..
Szoval elégedett vok Demigoddal bár vannak hibák de pl már van uj patch (day 2 patch) persze kérdés hogy gondolják tovább lehet lesz havonta 2 pénzért letölthetõ uj hero ilyen DLC formában stb..
Meg mennyire lesz ez népszerû az is kérdéses. Ha lesz megfelelõ játékos bázis én tuti megveszem mire itthon kijön addig elválik.
de nembaj elsõ végigjátszott csatámban egy rookkal komoly gyõzelmet arattunk egy beast és egy torchbearer felett ^^
practitioner of the forbidden arts of death
a legélvezetesebb eddig az Oak volt nekem (a buffer tulajdonképpen)
a leguncsibb számomra a tûz és jég varázsló
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak mert amikor bemegyek, hogy multiplayer\local area network, akkor ott nem látok semmit ahova tudnék csatlakozni
most próbálok ilyet elõször szóval nézzétek el ha béna vagyok
nekem indítás után rögtön kiírja hogy leállította a windows. de most hirtelen elindult, de ez azért mégis zavaró... mivel\hogyan lehet meggyógyítani? :(
practitioner of the forbidden arts of death
de a legjobb az egészben az hogy amikor elindítom, egy csomószor még kiírja hogy a "windows leállította a programot" de ha többször elindítom egymás után akkor egyszercsak elindul (:
na szóval mennék hamachira de tele van a szoba...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hányan vannak stb tapasztalat irj le mindent.. :)
Sokan viszont igen leszolják ami nem tesz jot neki szerintem jo játék bár még sokat kell vele játszni hogy komolyan kiderüljön mennyire idõtállo tegnap este viszont toltunk párat hamán és igen jo volt bár a végén mindig kifagy :P de ezen kivül franko volt..
Amugy meg szintlépés stb.. minden állithato izlés szerint rakj be hard katonákat és lassu szintlépést heronak akkor nem lesz ilyen gondod bár szerintem igy pont jo kb végére éred el a lvl 20-at..
--------------------------
Nem azért akarom megvenni mert kell az eredeti, hanem azért, hogy ne menjenek tönkre, és ezt kéne sokaknak megérteni, ha valami tetszik akkor vegyék meg, nem az olyan nagy cuccokra gondolok min a wow, mert az el tudja viselni a warezt, hanem a kisebbekre, mint ez is.
:O
UI:Szerintem elég sok ember talál itt választ a problémájára. Nem reklámnak szántam a linket.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
demigodhun/demigodhun hamán..
Nekem valahogy nem akar ez menni :( Bocs a warezért elõre is...
1.00.0091-es verzióm van Demigodból, 1.0.1.5 Hamachi, és Vista...és bár a Hamachin minden okésnak tûnik (pingelni tudok, hálózatokhoz joinoltam, stb), a LAN-lobbyban még sem látok semmit....már mindent kipróbáltam, priorizáltam a Hamachi-kapcsolatot, stb...lassan feladom..valakinek van valami ötlete?:S
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Aki akar meg jöjjön hamára Sedna és Sila örömmel várja az áldozatokat ;)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Masakari: sajnos egyenlöre csak hamachin lehet tolni
ez a játék games for windows live-os?ha igen akkor a multi hogy müxik?:)(törtel ofc,elõsször megnézném így....dota túlságosan alap nekem ebben a mûfajban)
Alap esetben tiltott lehet amugy 3 vagy végtelen.. Állitsd át ha ugy jobb neked.
Hama szoba meg :
demigodhun
demigodhun
akinek van kedve jönni tolni lépjen fel..
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
GanXstaZolee#2709