1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#569 na, valakinek még eszébe jutok! :D nagyon szívesen! -
Borg #568 Nekem az a legnagyobb bajom velük, hogy nem tudnak kerek történetet előadni. Egy standup comedy ne összefüggéstelen viccek meséléséből álljon. Van 10 perce a szinpadon, és ezalatt előad 30 viccet, majd levonul. Ezek az éles témaváltások nagyon zavaróak, még akkor is ha 1-1 vicc (a 30-ból) tényleg vicces, és bele lehet röhögni.
Éppen ezért van az, hogy csak 2-3 ember van közöttük, akinek igazán értékelni tudom a mondókáját. Élükön szerintem Bödőccsel, aki nagyon jó szituációs meséket ad elő, ráadásul a stílusa is megvan hozzá. Néha azért ő is témát vált, de mindig ügyesen, mintha azért kapcsolódna az előzőhöz. -
sündübündü #567 Oké!Inkább nem szólok semmit többet.Nem akarok én kiosztani senkit.
Én a haverommal csináltam egy vicces füzetet,mert könyvnek nem merem nevezni és évek óta visszü kiadóról kiadóra de röhögve hajtanak el bennünket.Először én is furcsán néztem ezekre a "nyikhajokra" sőt útáltam is őket,amellett meggyőződésem volt hogy ezeket valaki "odatette".Aztán megláttam bennük azt amit szeretek.Szerintem ez a banda nem véletlenül lett így összerakva.Van köztük kicsi,magas,kövér,sovány,szemüveges,falusi,családapa, szóval egy kicsit olyan mintha a valódi társadalmat akarná leképezni.Nekem ettől tűnik hitelesnek és ezért kedvelem majdnem mindegyiket.De lehet hogy már én vagyok túl szentimentális. -
#566 Valahol mindkettőtöknek igaza van srácok. sündü, te kicsit túlságosan véded már a standuposokat. Ha már vállalják, hogy kiállnak, és szórakoztatják(!) a közönséget anyagi támogatás fejében, akkor szerintem illik megfelelő teljesítményt nyújtani, ezt tegnap többeknél nem láttam (sőt, igazából senkinél sem).
Hunbass, sündü szerintem elsősorban azokra szólt rá, akik már 1-1 fellépés után megpecsételik a standuposokat, hogy vagy istenek, vagy szarok, és a további előadásaikat már ez alapján nézik/ítélik meg. Mindenkinek vannak gyengébb, és jobb napjai, ezt el kéne tudni fogadni, és ez most nem hunbassernek szólt.
Ui.: dombóvári előadási stílusa amúgy nekem is furcsának hat, olyan mintha izgulna, és teljesítmény kényszer hajtaná. Ezvan:) -
joshua7 #565 Thnx ezért! -
#564 aki nem bírja a kamerákat és a lámpákat,ne stand upoljon...egyébként kétlem,hogy lámpalázas lenne annyi fellépés után.
és észrevettem,hogy minden adás után bejössz és kiosztasz mindenkit akinek nem tetszett az aktuális rész.nézd,én megmondom,tetszett,nekem tetszett,csak elmondtam a véleményemet.de ezek szerint már az is baj,ha valaki véletlenül rosszat is ír róla...tudod,mindenkinek más tetszik és szerintem mindenki máshogy is értékeli,és ezzel nincs semmi gond.attól még, hogy neked tetszett,nem biztos,hogy annyira jó is volt,amennyire neked tetszett.bár ezt,hogy jó...szóval ez nagyon relatív,szóval azért ne legyen azzal gondod,hogy másnak más a véleménye.és azt is hülyeségnek tartom,hogy az rtl klub pár fikázó hozzászólás miatt szüntetnék meg a műsort.elmondom neked,hogy nagyon leszarják,hogy fikázzák a műsort amíg van nézettsége és lehet belőle pénzt kifacsarni.
a véleményem meg még az ezen felül,hogy akinek a topik a kedvencek között van és/vagy ír bele,az eleve nézi és szereti is ezt a műsort,akinek meg nem tetszik,nem jön be,az meg úgysem nézi. -
sündübündü #563 Egy picit megint elszaladt a szekér srácok.Benk égő?Én már láttam a műsorától egy egész csarnokot fetrengeni amikor KAP-pal voltak!
Van itt olyan is aki már 5.es korában Steiner Kristóffal viccelődött otthon huszonévvel ezelőtt.Az illető nyilván vagy időutazó vagy buzi.
Somogyi se rossz,mégha egy kicsit ki is lóg.Szerintem miatta húzta ki 2 évig a mi kérünk elnézést,ami egy fos volt,de ő legalább csinált benne valamit.Ja,és megnézném én magunkat mennyire lennénk megszeppenve ha egy rakás kamera meg lámpa bámulna a képünkbe.
Az a baj hogy nem igazán tudunk semmit értékelni.Az is lehet hogy a fejesek olvassák ezt a sok zöldséget és egyszercsak megszüntetik a műsort,mert hogy a "fiatalok" fikázzák és akkor végre ismét nézhetjük hétfő este valamelyik őskövület film századik ismétlését.
Valaki akinek esetleg mégis tetszett a tegnapi adás és meg is van neki,tegye már fel lécci,mert a youtubon nincs fent. -
Majkiii #562 Feltöltöttem újra hogy ne legyen belőle kavarodás úgyhogy ez a link él mostantól!
http://data.hu/get/836608/Showder.Klub.S02E03.2008.11.10.mp3.html -
#561 jaja
és kösz a feltöltést! -
Majkiii #560 Igazad van elírtam de tényleg a 3. rész a dátuom az stimmel. :) -
#559 Dombóvárival nekem a az a bajom,hogy nem tetszik a kiállása meg a stílusa,olyan,mint aki folyamatosan meg van szeppenve és be van szarva attól,hogy neki szerepelnie kell.Beliczai hatalmas volt szerintem,azt a manust elhallgattam volna még egy idejig :D
utolsó általában jó szokott lenni,de túlságosan erőltetett volt most.Benk nem volt az igazi,az első showder clubos fellépése jobban tetszett. -
#558 van itt más is, nemcsak mp3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://data.hu/get/835852/Showder.Klub.S02E03.TvRip.XviD-Neo.part1.rar.html
http://data.hu/get/835856/Showder.Klub.S02E03.TvRip.XviD-Neo.part2.rar.html
http://data.hu/get/835892/Showder.Klub.S02E03.TvRip.XviD-Neo.part3.rar.html
http://data.hu/get/835870/Showder.Klub.S02E03.TvRip.XviD-Neo.part4.rar.html
pass: pirateclub.hu -
#557 S02E03-om az egyébként... -
Majkiii #556 Mp3-ban már tölthető a tegnap esti showder klub. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://data.hu/get/835822/Showder.Klub.S02E02.2008.11.10.mp3.html -
#555 A tegnapi adás egy kalap szar volt.
Baszki most komolyan mondják, hogy egy mostani, sikeresnek mondott stand-up komedista ezt viccnek tartja:
"a celebeket kivitték az őserdőbe, van ott fiú, lány, steiner kristóf"
Bazmeg, mekkora gyökér már ez a zsírpacni????? Ez neki poén? Ez?
Konkrétan ezzel a "poénnal" ált.isk. 5 osztályában viccelődtünk huszon évvel ezelőtt.
Paraszt arc...
Benk Dénest sem tudom ki hívja humoristának, égő minden egyes mondata.
Beliczai jó, de ő is volt már jobb. -
karajjj #554 ennyi erővel nagyanyám is jó standupos lenne, ha érdekesebb és viccesebb sztorikat mondana... -
#553 Dombóvári, és Beliczai hozta a megszokott formájukat
Nagyon örültem amikor megláttam, hogy végre Benk Dénes újra szerepelni fog! Szerintem nagyon jó humorista és SOKKAL többet kellene szerepelnie a Showder Clubban!
Somogyi Andrásról pedig (igen ő az utolsó fellépő) annyit mondanék, hogy jó lenne az ő előadása is ha érdekesebb, és viccesebb sztorikat mondana. Nagyon jól utánozza szerintem a hangokat! -
#552 Egynek elment a tegnapi adás...nemértem, hogy egy parodistát minek kell standuposok közé rakni. Tökre kilógott a csávó a többi közül, ezzel az "utánozásával". Ellenben Dombóvári tetszett, Beliczai is hozta a formáját, ill. Benk sem volt rossz, de az első szezonos fellépése(i) sokkal jobban tetszett(ek). -
OPM #551 csávó ritka gyenge volt, aki 10 percen keresztül sztárokat próbált utánozni..
a többieken lehetett azért "mosolyogni" :) -
#550 Ez elég gyenge volt számomra, bár volt 1-2 jó poén:) -
knightbali #549 Nem károgni akarok, de szvsz, csak Beliczai volt értékelhető, a többi gyenge, főleg az utolsó. -
#548 tömör professzor f@x@! :D:D -
Lyan Kyj #547 Beliczai nagyon jó volt, Benkő szánalmas. Harmadik azt sem tudom ki, nem is érdekel.
A basszust meg megint felnyomták mint 1. évadban, torzítja rendesen.
Nagy kár, nagy kár. -
#546 eddig zsír :D -
#545 na az első rész tetszett :DD -
#544 Bundás ne csináld xDDDDDDDDDDDDDDD -
Majkiii #543 Mindjárt kezdődik már nincs sok hátra. :D -
#542 Jajaja ,már én is nagyon kíváncsi vagyok! ^^ Csak menjen már le ez a hülye Őzike show -
#541 jó lesz a mai érzem xD -
#540 Most szombaton volt Gödöllőn Ádám és olyan nagy volt rá az érdeklődés,hogy kb 1 héttel előtte elfogyott az összes jegy rá.
Kőhalmit is kérdezd meg szerintem.
Végig sírtuk az előadását kb ... -
#539 Hát jaja.. és még az is tetézi a dolgot ha a műsorban te vagy a házigazda -
#538 pfu...ha egy hónapban csak 4 45 perces fellépése van,akkor 600.000 havonta. akkor már illene ráfeküdni a témára,nemde? jujj,és ez még csak egy kis faluba,mi van ha showder clubról van szó.... -
rizibizi #537 Mi jövőhéten megyünk Dumaszinházba, alig várom!
TÉnyleg durva percdíjakkal dolgoznak, de én erre azt mondom srácok, a lehetőség adott, keressetek ti is ennyit vele.
Ha nem megy, akkor viszont csend.... -
#536 Hát fasza.... 45 percért. érdekes. Én most jöttem haza a Hadházi Laci féle fellépésről. Nagyon jól éreztük magunkat a nővéremmel. :) Annak ellenére, hogy egy csomó gyerek vísítozott meg szaladgált a fellépés első 10 percében.. -.- Ez az előadás kb 35 percig tartott. Nagyon kíváncsi lennék rá hogy vajon menni lehetett a gázsi... -
#535 nem ez a gáz. hanem az, hogy mi mennyiért DOLGOZUNK!!! -
#534 Jah sry, 8000 tényleg. :D Vasárnap van nah, a suli kimerít. xD
Amúgy 45 percért kér ennyit. És még akkoris sokkalom...:D További észrevételek? -
#533 Jaja tényleg 80x100 az inkább 8000 FT mint 80000.. Mikor apámnak mondtam akkor gondoltam vissza jobban, hogy akkor hogy is van ez? :D
150 000 ft-ért milyen hosszú előadást tart? Azért az is nagyon fontos. -
rizibizi #532 80x100 az szerintem is nyolcezer...:)
hát ezvan gyerekek, a szomorú hogy egy fresh, egy josh és jutta, vagy sorolhatnám a többi fos zenekart is ennyiért jár, de plébekkelni...
ádi meg legalább élőbe nyomja -
#531 Úgyérted 8.000 Ft?:) 80x100 -
#530 hát 150ezer forint(az nem semmi)
egyébként 80-at kér kilóméterenként és te 100km-re vagy az szerintem 8ezer!!!!??