1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • rizibizi
    jóvolt, tetszett, még az utolsó szőlős csávó is..
    kap meg kissádám már profik.
    nem baj ha van olyan fellépésük, ami nem üt akkorát, mert már tudjuk mire képesek.
    sündü van olyan hogy jó mint mindig lásd: rántotthús, rizibizi:)
  • hunbasser
    Kiss Ádámról csúnyán lemaradtam,azt hittem félkor kezdődik...:SSS úgyhogy most én is serényen várom a feltöltést és előre köszönöm is :D:D
  • sündübündü
    Megkövetek mindenkit.Nektek volt igazatok.Bizony a "nagyok" is kezdenek fáradni.Nekem a számomra eddig ismeretlen uccsó srác volt a legeredetibb.
    Ja és szerintem nincs olyan hogy valaki "jó volt,mint mindig".
    Már többször kiderült hogy olyan nincs.
    Én már Bödőcsöt várom nagyon...
  • a.carkey
    Jó volt ma mindenki.
  • Istencsászár
    Kiss Ádám jó volt mint mindig, a középső rossz volt, az tuolsó is jó volt, KAP is hozta a formáját.
  • REPS0L
    Szőllőssy-Csák Gergely nagyon nagy volt, főleg hogy motoros vagyok jobban át jött egy két dolog :DDD
  • OPM
    KAP viszi a pálmát ma este!

Ádinak alig volt új storyja számomra.. :( 2x láttam élőben még nyár elején..
  • Lyan Kyj
    Ég és föld a különbség az előadók között, ég és föld.
    Ádám sem hozta most a legjobb formáját, de azért magasan minőségibb szórakoztatást nyújtott, mint az utána következő emberke, akinek talán 2 jó mondata volt, amin nevetni tudtam.
  • desigo
    és tényleg xDDDDDD
  • lemongrass
    ébresztő, etetés, kaszálás!

http://www.gyongyostanya.hu/betyar.html
  • lemongrass
    harry potter családja: lehet, hogy osztrákok! :D
  • desigo
    hulladék reflektor nagyon hiányzott :/
    fakk
  • desigo
    nah reklám és start :)
  • misstick
    sziasztok, kulfoldon vagyunk itt egy paran es alig varjuk h feltegye valaki valahova az anyagot. Lemongrass az mp3 nem jon le :-( fel tudja tenni vki vhova?
    nagyon jol esne!
  • Majkiii
    Jónak ígérkezik a hétfő showder klub. :)
    A szemüveges csávó Szöllősy-Csák Gergely. Kíváncsi leszek rá.
  • lemongrass
    skinhead akart lennni, akkor mondták meg neki, h zsidó :D jónak tűnt :D
  • Rockynhooo
    jah :D elsőnek azt hittem Bődöcs szakállat növesztett _AS:D_AS_D:A
  • desigo
    pöpec...
  • karajjj
    az a szemüveges csávó nem tűnik rossznak :D
  • Rockynhooo
    hétfőn lesz KAP és Kiss Ádám a másik kettőt nem vágom D:D
  • lemongrass
    azt én is! de, addig is!!!! -> egyetek baracot... annyi van, mint a szaar....
  • karajjj
    ígyvan, ez a hasonlítsuk a Mercihez a Trabantot felfogás... :D
  • zsotesz
    Szerintem Szupkaira gondolt.
  • knightbali
    Ki lógott ki a multkoriban?
  • zsotesz
    Én meg remélem, hogy jövő héten Bödöcs Tibi is visszatér.
  • a.carkey
    Richard Pryor, Eddie Murphy ...

Mindketten "standupoltak", közben parodizáltak.

A Showderben az utolsó muki pl. aktuálpolitizált és utánozott is egyben. Ennek ellenére a hétfőiben ő sem volt jó, bár legalább megpróbált előadni. De tk. az összes mostani produkció "enyhén gyenge" volt. Mindenkinél volt kb. egy-két poén, amin mosolyogtam, de röhögni nem lehetett rajtuk, legalábbis kevésbé mint egyeseken a múlt héten. Viszont komolyan számít az is, hogy kik kerülnek össze/műsor. A mostaniban legalább egyensúly volt. A múlt hetiben pl. volt aki kilógott.
  • ProGabe #583
    hát én sem. ellenben Koltait simán. őt is jól utánozza

viszont tényleg kabaréba, meg Bagi-Nacsáék mellé való, nem ide. én ilyenen már nem tudod nevetni, ha tv-ben látom. élőben ütnek, de így nem
  • hunbasser
    pedig elég jól nyomta
  • karajjj
    friderikusz jó volt, de gallát nem ismertem volna fel, ha nemmondja, hogy kiaz :D
  • knightbali
    Szerintem, ha nem tud stand up-olni, akkor nem kellene fellépnie. Ő volt az egyetlen a műsorban, akin még csak mosolyogni sem tudtam. :S
  • Seten

Mondjuk Friderikuszt meg Gallát úgy nyomta, hogy ha nem nézek oda akkor azt hiszem tényleg ők beszélnek.

• karajjj
    hát valahogy nagyon nem -.-
    attól az még marad paródia, hogy betették egy ilyen műsorba... erőlködött de nem megy ez neki... ezvan
  • Dinnyéske
    De képzeld feltűnt! -.- Csak Somogyi a kettőt akarná összekeverni ha ez még neked nem tűnt volna fel.
  • karajjj
    de a paródia meg a standup között van némi különbség... ez még nem tűnt fel?
  • Dinnyéske
    Jaja! Jó lenne ha ezeket az infókat valaki megtudná írni, én is nagyon kíváncsi vagyok rá!
  • dzsoni04
    Sziasztok! Valaki, aki volt már Showder Klub-os felvételen Symbolban leírhatna pár infót, bár most úgysincs már jegy erre az évre, de azért jól jönne 1-2 infó, jövőre hátha lesz még hely vmikor.
    Pl. ilyen infókat: mettől meddig tart felvétel, hány adást rögzítenek (mert felvételek időpontja ritkábban van), bárhova lehet-e ülni, kb mennyien férnek be, 1500-as jegyköltségen kívűl van-e még kiadás... hirtelen ennyi jut most eszembe.
    Thx.
  • lucas101
    Szerintem Dombóvári is jól keni, betojtojnak néz ki de szerintem nem az.
    Benk alakítása nekem most tetszett, az utolsó csávó tényleg nagyon kilógott, azt vártam mikor lesz vége, ami nem jó jel egy ilyen műsorban.
  • Dinnyéske
    Ugyan már.. nem lehet minden egyes fellépő előadása a legjobb. Lesznek még ennél jobbak is az biztos. Úgy mint Benk Dénesé is. Vagy akár Somogyié is.

Szerintem jobb az ha 10 perc alatt több féle történetet is mesélnek és abban van a poén. Mintha 10 perc alatt lenne egy történet és egyetlen egy poén. :P

Amúgy meg tényleg teljesen mindegy hogy hogyan szidunk egy műsort különböző bejegyzésekben itt az interneten vagy máshol. Ha van nézettség a műsornak akkor biztos adásban fog maradni. Mint például a Győzike "show"...

• Dinnyéske
    Karesz nem hiszem, hogy nagyanyád olyan jól tudná utánozni a hangokat mint Somogyi. :P Mert az ő produkciójának ez lenne a lényege, és nagyon jó lenne ha érdekesebb sztorit adna elő mint azt már mondtam.
  • Coco
    bizony.. néha elég szarul kapcsolják össze