Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Pontosan, de nem örülök neki, lévén 2 adásról lemaradtam, de csak idp kérdése és fenn lesznek újra (eddig is így volt)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Valszeg jogszerû, de akkor is értelmetlen. Széllel szemben hugyozás amit csinálnak.
Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Elvileg Hajós improvizált, szval semmi felkészülési alapja nem volt.
(Mmint F*kuszban ezt mondták! 😄)
De nekem tetszett a mûsor. Nem mondom, h nálam megvolt a "sírvaröhögés", de nem volt rossz, ez is valami (sõt).
bardocz
Jó volt a másor,bár Hajós szerintem gyenge volt,de látszott,hogy egyik fellépõ sem tudott eléggé bemelegedni,jobb lenne,ha hoszabb lenne a mûsor
ProGabe
lehet van valami ott a levegõben,esetleg a kamerák negatív sugárzást lövellnek a fellépõkre,de a mûsor kezdete óta még senki sem volt olyan jó,amilyen igazából tudna lenni :S

sírva röhögést várok kérem szépen,de még mindig nem kaptam!

Hajós is harmatgyenge volt,de látszott,hogy a végére beindult.ez is igazolja a teóriámat,miszerint ez a 18-20 perc/fellépõ semmire sem elég!2 órás mûsort,vagy 2 fellépõt mûsoronként!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hajós fellépése nagyon nyögvenyelõsre sikeredett, még így alaposan megvágva is :/

hunbasser
Hajós tényleg nagyon gyenge volt...túl lassú is volt,meg hát a poénjai sem voltak olyan ütõsek,ezek nem voltak olyan vicces történetek szerintem.sokkal jobban megy neki az,amikor más szerepel,õ meg beszól valamit 😊

ReaL MaDRid x siempre

Istencsászár
Érdemi poént történetet nemtudott elmondani... gyenge volt, amugy a többiek jókvoltak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hunbasser
KAP odabaszott 😊

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Nekem Hajós kicsit gyenge volt a többi jó volt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ez a futós gyerek volt az elsõ?

A kövér srác valahogy nem jött be nekem.
Istencsászár
Jóvolt, de a futós blokkot már elmondta a rádiókabaréban szórul szóra ugyan igy, de még mindig jóvolt 6. ra is😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fsgh
eddig jó volt😄 nekem bejött😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
Hajós remélem büntetni fog ...
LasCar16
kíváncsi vagyok Hajósra, Hadhyázy,Kiss Ádám is lesz benne elvileg 😛 ha jól szûrtem ki a bemutatóból..😊

#acm

mazsola89
Remélem nagyon Faja lesz jó volna h ha végre tudnák egy olyat röhögni mint az elsõ Kis Ádámos részen ami a Fábri Showban volt.

desigo
ma megint lesz xD
jó volt Beliczai csak az a baj, hogy én ezekt a poénokat már hallottam tõle 😊

kívéve az Orbánostrabantost xd

bardocz
orbános kispolski viszont nagyon jó volt😄
Rockynhooo
jah kurva szar :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mazsola89
Csak valamennyire tartozik ide de ez a trabarna már nagyon gyenge és erõltetett

mazsola89
pont azt nézem

ForzaInter
nézzétek fábry showt benne lesznek showder clubosok

Yo, Bitch!

Attila8805
Bazz én meg már azthittem hogy elfelejtettem nézni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

pünkösd van...
ünnepkor mindig film szokott lenni egésznap
bardocz
fú tényleg,ma van adás?
mazsola89
akkor ma nem is lesz??? Szakadjon meg az összes RTL-es :-D

banok
szerzõi jogok... stb.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

neevous
Jaja...ELTE-n tanít...

Kandurex
ahogy elnézem a szorgoskezek már tolják is a youtube -ra az anyagot vissza, gyorsan el is mentettem a kedvenceket 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

miilann
ez amugy azert is érdekes mert az egyik mûsorban kissádám külön megemlítette az egyik youtube-on fentlevõ videoját..
na min1

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
kacc kacc

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mama2
A BANNálisra indulok zaja<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kandurex
hadszóljon

Ebbõl a széllel szemben hugyozásból aligha lesz bármi hasznuk. Max majd fent lesznek torrenten (ahogy eddig is), onnan meg úgyse tudják leszedni.
desigo
nem tudom de nem örült neki :/
És ez vajon miért jó nekik?
desigo
Tegnap Kõhalmi is mondta,hogy törlik a Youtubos videói nagy részét...
banok
nem, nem.
KAP, mint megtudtam, jogász. Médiajogász. És elõszeretettel törölteti (!) a vele és társaival kapcsolatos videókat a videómegosztóoldalakra.

Énvagyokazapád
Kandúr bácsi, linkelhetek mp3hoz lapot? minden mûsor után frissítve...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Kandurex
retek gyanú :/

banok
használd a keresõt.

Énvagyokazapád
kizárt dolog mert nem tudom.

de azon belül hol?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

a zinternetrõl<#idiota>
mp3-ban honnan lehet letölteni a leadott részeket??

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

"az SG-fórum nevében benne foglaltatik a FÓRUM szó (ha már ennyire a címekre akarunk hivatkozni), ami nem egyenlõ a chat-tel"

Na persze, és ez itt (az SG-n) így is mûködik. 😊

M@TriX
gondolom valaki megnézte, aztán bejelentette a YouTube-on... (->köcsög)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.