Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod mi a baromság?Az amikor egyszer eléneklem a Süss fel napot,aztán elkezdem rangsorolni az énekeseket.
Hmmm,Domingo ma kicsit szarabb volt mint Carreras..
Ha õket szarod le,azzal igenis a stand-uppal teszed mindezt.Miért,tudsz még rajtuk kívül más országosan ismert kifejezetten stand-up brigádról?
A konstruktív kritika az egy dolog,de csak úgy billentyûzet mellõl osztani az okosságot..hát...nekem is megvan a véleményem.FOSCSI.
Jogos. Van akinek van humorérzéke, van akinek nincs.

Az általánosításod meg szimplán baromság. Azért mert van aki ki meri jelenteni, hogy x és y egyszerûen SZAR volt valamelyik adásban, az nem azt jelenti hogy a standupcomedy mindt mûfaj lett leszarozva.
"Fásynál is vesznek jegyeket a nézõk.."
Ez olyan mintha azt mondanád hogy a nézõk alapból hülyék és az érdeklõdés megléte nem jelent semmit a mûsor minõségére nézve.Hülye a szerkesztõ a producer meg mindenki akinek nem volt kvalitása hogy kiszûrje a sok rossz fellépõt.Ej-ej-ej!
Sajnos ez egy ilyen ország,itt aki nem tudja,tanítja!Még nagyon sok ilyen szakértõ bujkál köztünk.
Nem baj ha valaki egyedül Kisst bírja elviselni színpadon,de akkor ne ezt a mûsort nézze.Van a srácnak honlapja,ahol a személyi kultusz egy vadonatúj kontextusban nyilvánul meg,azon lehet élvezkedni.
VEGYÜK TUDOMÁSUL!KÜLÖNBÖZÕEK VAGYUNK,MINDENKINEK MÁS TETSZIK,éppen ezért szerintem tartózkodjunk az ilyen éles kritikától.Ugye nincs harag?
a.carkey
Hmmm. Fásynál is vesznek jegyeket a nézõk ...

Nézd, volt jópár nagyon gyenge szám eddig hétfõnként, és volt pár jó is. Sokan itt alapból nem szeretik Fábrit, más a Gyurcsányos poénokon volt kiakadva, stb. Nem lehet mindenkinek a kedvében járni.
Sajnos, most is volt egy fellépõ, aki humoros is lehetett volna, de egyszerûen szar témát választott, és nagyon eröltetettek voltak a poénok. Most hétfõn pl. érezni lehetett, hogy az erdélyi srácban is több van, mint amennyit mutatott, és bár egy fokkal jobb volt, mint az elõtteszóló, nem volt nagy eresztés, bár Kiss Ádámot tényleg nehéz lett volna überelni. Ennek ellenére kellemes hétfõ esti szórakozás az egész, már ha az ember nem alszik el a fáradságtól.

A medve nem játék.

Régi fórumozó vagyok a stand up comedy topicon.Ezen most vagyok elõször és utoljára.
Emberek,itt aztán nagyon osztja az észt mindenki."Lopott poénok,Bödõcs gyenge volt,Szupkayt ki kéne szavazni,katasztrofális,szar,harmatgyenge"
Emberek,ti lennétek a hazai stand up rajongói?Én még ilyen méretû ellenségeskedést nem is láttam.Kegyetlenül,válogatás nélkül leminõsítitek szinte mindegyiket,pedig a legkopaszabb is minimum 3 éve nyomja a Godotban meg mindenhol és az emberek majd hülyék lennének kifizetni a drága belépõket ha annyira szarok lennének.
Jófajta magyar szokás szerint mindenki temeti máris az egészet.Azért Bödõcs és Kõhalmi nevével fémjelzett mûsor legrosszabb adásnak minõsítése még engem is kiakasztott.Ti lennétek a magyar sztendap "rajongói"???Ha a mûsor kifullad akkor az ilyen fikázók miatt fog.Amúgy meg akinek a SZARCSI és a FOSCSI jelenti a magyar humormûvészet etalonját annak javaslom nézzen egy kicsit több mûsort,ne csak azt amiben Kiss Ádám szerepel.
GRATULÁLOK AZ ÖSSZES FELLÉPÕNEK ÉS TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!
köszi szépen! 😊

koszonom!<#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

Tetsuo
Hello Adam!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rockynhooo
hogyan készült a hogyan készült XD

kérek egy deci rumot meg egy töményet XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a godzillás szerintem még egész jó is volt...
Egyébként a korábbi linkeken már fenn van.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Blasta
Jó poénok?
A godzillás meg "KÁNTÖRSZTRÁJKOS-LINUXOS-PARANCSSOROS" részekre gondolsz?
Elhiszem, hogy a PC-gamer haverok között ez a gyerek nagy ász, de ezen a stand-up szinten kicsit több kell a sikerességhez, amit õ itt nyújtott, az szerintem harmatgyenge volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sztem is Kiss Ádám volt a legjobb, utána már ilyen levezetésnek tûnt.
Meg Kiss (1eskút?) most Fábry-t is überelte...
miilann
sztem eddig a mai volt a legjobb adás

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

desigo
jó poénokat mondott csak néha akadozott az elõadása...
a.carkey
Kiss Ádám nagyon jó volt. A 2. gyerek katasztrófálisan szar témát választott. Az erdélyi srác meg inkább aranyos volt, mint jó, de legalább nézhetõ.

A medve nem játék.

Blasta
Hát pedig az a srác sztem rémgyenge volt, gyakorlatilag 1-2 részen már én éreztem kellemetlenül magam.
Az elõzõket nem láttam, majd videomegosztókon meglesem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

desigo
az Kolozsvári srác is nagyon zsír volt xD
ne lojjetek le a poenoket, legyszives..., en csak TeCso-rol tudom megnezni (ha vki lesz oly rendes es felteszi)

desigo
Atombombás poén mekkora xDDDDDDD
Énvagyokazapád
jó volt eddig, bár Kiss Ádám (Gergõ 😄 ) a best

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

desigo
jaja
nekem õ a best

Fábry viszont az összes poénját már 5X elmondta...
Rockynhooo
Kiss Ádám kurva nagy volt XD

desigo
kezdõõõõõõdik xD

nah Fábryval dobják fel egy kicsit...
desigo
mp3 ban van-e már a második és a harmadik rész?

"a 2. rész hát az elég gyér volt"

A Kõhalmi meg a Bödõcs? Nanee

üdv mindenkinek. Én örülök, hogy van a showder clubnak egy topikja.
Összefoglalva az egészrõl avéleményem:
Az 1. rész volt a legjobb (KAP, Kiss Ádám, õket nagyon bírom)
a 2. rész hát az elég gyér volt, túl eröltetett. Sztem ez volt eddig a legrosszabb.
A 3. Na itt próbálatak vmit kihozni, de nem nagyon ment. Volt egy pár jó poén de ennyi.
Csak néhány poénon tudtam igazén felröhögni, mert nagy részét már ismertem.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem zsúfoljanak be 1 órába 4 fellépõt. Mire sikerülne vmelyiknek kibontakoznia lejár az ideje.
A legjobb az lenne ha egy adásban egy fellépõ lenne, max 2.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

desigo
jaja
csak a közönség nem nagyon vágta xD
a.carkey
Az utolsó tényleg nagyon jó volt.
A másodiknál meg a Jay és Néma Bobos poén tetszett. 😄

A medve nem játék.

<#worship><#worship><#worship>

Najó, azért az 5/5 amire elaludtam nem olyan rossz 😊
Valszeg azért rakták a végére, hogy ne olyan rossz emlékkel zárjon a közönség...
M@TriX
Na, megint szerény személyem a linkelõ 😉

Sóderklubb - Április 21

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos HUN
Showder.Klub.2008.04.21.HUN.TvRip.XviD-TrH

jacky87
torrent

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

a.carkey
Pont most nem láttam, erre itt sincs fent róla link. Pedig reménykedtem ...

Ha valaki talál a tegnapiról, pls linkelje be.

Elõre is köszi!

A medve nem játék.

desigo
nah arra se lesz kíváncsi senki...
davidka003
Töltsd le torrentrõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Guilty01
Apropó, a showder klub fel lesz töltve jútyúbra? A végérõl lemaradtam...

You\'ll never walk alone!

jah azt a mûsort is csak azért nyerte meg mert megszánták

whiskeyman
szerintem a kutya sem kíváncsi arra a kisgyerekre

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Guilty01
azt a 80%-ot pedig azok az eljátszott jelenetek teszik ki. A maradék 20% az standup. És azok tényleg jók szoktak lenni.

You\'ll never walk alone!

Rockynhooo
elég gáz .. :\ nem tom mit akarnak azzal a gyerekkel :\

mert lesz vendég Fábry és Badár is de hát az teljesen más 😄

hunbasser
úristen :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

ReaL MaDRid x siempre

jajjneeeeeeeee :SSSSS

Rockynhooo
Csillagszületik lesz az 😄

Rockynhooo
igen én is halottam :\

#162 az a kis gyerek aki megnyerte a nem is tom melyik mûsort az rtl klubon.

whiskeyman
azkiaz?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Iori
Olyat is hallottam h Utasi Árpi is lesz vmelyik adásban...remélem csak kacsa az egész.

I love this game!

Ugyanmár, a rádiókabaré hallgatottsága mára pont olyan is lett.
Nem utolsó sorban azért, mert 80% erõltetett unalom, és MAX 20% ami tényleg nevettet.
Épp ezt nem fogja hagyni egy kereskedelmi TV csatorna, elõbb veszik le mûsorról.