1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • Dinnyéske
    Az fajin.:S És hány perces fellépésért kért volna 150 ezer forintot?
    De durva, hogy még benzin pénzt is kér...
  • Darkerboy
    Sziasztok!
    Nah most fogtok meglepődni...Kiss Ádámot el akartuk hívni kicsiny városunkba, hogy standupoljon már a jónépnek egy picikét. Meg is jött a válasz email, amiben az állt, hogy 150ezer forintért jön ki. Gondoltam híres lett, meg kell fizetni. Ezután oda volt írva, hogy kilométerenként 80 FT-ot kell fizetni amiért lejön kocsival. Nah mostan én 100km-re lakom Pesttől, az plusz 80ezer forint lenne, ami akárhogyan is számolom az 230ezer Ft. Ennyit erről, nem tudtam, hogy az összegek az egekben járnak már itt is.
  • Dinnyéske
    Én majd most megyek Hadházi féle előadásra Kecskemétre. Nagyon kíváncsi vagyok rá! ^^ Na meg az előadás hosszára.. mivel ez az egész egy plázában lesz

Nem tudja valaki, hogy kik lesznek a holnapi műsorban? Mármint Dombóvári, és Somogyin kívül. Somogyi András előadását még nem láttam.. Viszont Dombóvári István nagyon jó humorista az tuti!
  • Guilty01
    Beliczai hatalmas lesz ha jön. Múltkor élőben láttam, leestem a székről.
  • haywire
    hétfőn Dombóvári lesz megint meg Somogyi András a másik kettőt nem tudom. Somogyi nagyon jó parodista és humoristának is elmegy.
    Nekem személyes kedvenceim Bödőcs és Hadházi, őket nagyon bírom. Hadházinak sok poénját ismerem mert sokat rádiózott régen, és még mindig tud újakat mondani.
  • lemongrass
    bödőcsnek jó a kellemes "tájszóulás", ami van :D
  • banok
    Bödöcsre vagyok kiváncsi mit hoz. Na meg a Beliczaira. :)
  • Guilty01
    Szupkayt, trabarnit szvsz sem kéne erőltetni, de hát érted, már asszimilálódtak, nem tudják nekik egyszerűen azt mondani hogy köszi, de béna vagy.

Nem tudom mennyit kapnak, 30-40-et szerintem biztos nem. Ha meg ebből olyan jól meg tudnának élni, akkor már kap se ügyvéd lenne, és kőhalmi se építész...
  • hunbasser
    nem értitek...mi ilyen hülye faszok vagyunk,mert nem értjük,hogy pl miért kell erőltetni egy olyan Szupkayt,akit sem én,sem ti,sem pedig a közönség nem talál olyan jónak.nem mondtam,hogy ne szerepeljen,csak kérdezem.

engem meg nem zavar,hogy ismételgetnek,úgyis csak itt látom őket.ti mondogatjátok,hogy rengeteget ismételgetnek,ha nem mondanátok nem is tudnám.

amúgy nem hiszem el,hogy ebből nem lehet megélni...egy fellépésért mennyit kaphat? 30-40 ezret? de egy KAP vagy Kiss Ádám még többet is kaphat egy fellépésért,és ha egy hónapban négyszer fellépnek,annyira nem rossz pénz az már.és akkor nem kell ráfogni,hogy emellett ők dolgoznak is,mert ebből is megélhetnének,és annyi lenne a dolguk,hogy otthon írnák az új poénokat meg gyakorolnának.
  • Rockynhooo
    hát de érdekel hot hátha mondd vmi jóat... most ha leülök megnézni az SC-t akor végignézem az elejétől a végéig.
  • FZoleee
    nem, csak ne nézd akkor, ha nem tetszik, nem is kell fújolni és meg van oldva :D
  • haywire
    trabarna eleinte nem a stad up műfajában "alkotott" de lassan kifejlődik nála is, mert ő is mond jókat csak mindig a hangjaihoz kapcsolja. Egyszer eljut majd arra a pontra amikor ő is tud standupolni, mert már kezdi kapizsgálni a dolgot.
  • haywire
    amúgy a celeb tolja el rohadtul az egész műsort
  • Rockynhooo
    aha szóval ha trabarni 5 adásábol egy se jön be még egyszer sem mosolyodtam el akkor tapsoljak neki felállva?
  • haywire
    én se értem mért kritizáljátok őket... tényleg nekünk csinálják az gészet. Hogy ha meg nem érdekel akkor szállj le róla és szard már le, de ne írd le őket mindennek. Én is sok poénjukat hallottam már de lehet rajta röhögni... sőt amit ebbe a két adásba elmondtak annak én 90%-át ismertem mert nyáron sok helyen hallottam őket. Men egyszerű új poénokat gyártani.
  • ForzaInter
    hát én nem nézem tvben az biztos:D tele basszák buzi reklámokkal ami hosszab mint egész műsör:S meg jóhogy nem már éjfélre rakják baszki...
  • hunbasser
    tudják ők is,csak érted,ne legyen már akkor olyan könnyű...kicsit ezzel is oda akar/akarnak szúrni azoknak,akik nem képesek a tv-ben/élőben megnézni a produkciót.
  • ForzaInter
    sokat érnek vele, akkor meg letöltik...
  • lemongrass
    mert ő tényleg ismételgetni akar! :D:D

bödőcs 4eva' !!!
  • hunbasser
    KAP szedette le szerintem megint,neki a mániája ez...
  • ForzaInter
    még csak most néztem meg az első részt, hát egyszer meglehetett nézni, Aranyosit sokan mondták hogy jó volt, sztem ő volt leggyengébb, nem tetszett:c
  • rizibizi
    sündü
    miért érdekes?
    úgyis leszedik nemsokára...
    nézzük amíg lehet...
  • sündübündü
    Az első adás mindössze 1 napig volt fenn a jutubon!A mostani már majdnem 1 hete.Nem bánom,sőt!
    Csak érdekes...
  • a.carkey
    A Hofélia volt az a darab a Madách Kamarában, ahol Hofi vagy 400x ismételte, de egyben majdnem minden adásban formálta is ugyanazon poénokat.
  • vviktor1
    Egyetértek, egyébként is érett már a frissítés a magyar kabaréban, ha Farkasházy, vagy Markosék ismételgetnék a 20-30 éves poénjaikat az jobb lenne ? Szó se róla ászok (voltak) ők is, de kell a frissítés. Az én szememben az egyetlen személy ebben a műfajban aki örök, és a szavai ma is aktuálisak, ő Hofi (tudom ő is ismételt, mert volt rá igény).
  • Guilty01
    na tessék...kösz knightbali:)
  • Guilty01
    Nem, úgy érti, hogy nekünk újulnak meg újra és újra a showder klub adásaiban! Az, hogy mi vagyunk akkora fanok, hogy közbe rádiókabaréból meg élő dumaszínházból is meghallgatjuk az új(vagy éppen régi, showderes) poénjaikat, az nem jelenti azt, hogy sosem újulnak meg, és mindig ugyanazt a pár poént puffogtatják. Aki csak a showder klubot nézi szerintem egyértelműen megerősíthet abban, hogy ott nagyon ritkán ismétlik el ugyanazt a poénjukat.
    Egyet kell értsek sündüvel, ezeknek az embereknek normális munkájuk is van a humorizálás mellett, nem várhatjuk el tőlük, hogy hétről hétre megújuljanak. Kezdetben én is nehezen tudtam ezt elfogadni, de reméljük egyszer majd te is rájössz.
    És zárásul két gigantikus közhely: ha nem tetszik, nem kell nézni, valamint állj ki oda, ha neked jobban megy. Ennyi.
  • knightbali
    Én speciel, csak TV-ben nézem őket, úgyhogy sokakkal egyetemben leszarom, hogy ismételnek :)
  • Phat Smoker
    "..Nekünk csinálják ezeket a műsorokat.."
    Úgy érted, nekünk ismétlik a poénokat adásról adásra ? :)
  • schrank
    "meg...szlak zséda" ez mekkora volt már
  • Rockynhooo
    aha
  • sündübündü
    Eszem faszom megáll!!!Úgy kritizáljátok őket mintha ti jobban tudnátok.1-2 emberen kívül csípőből fikáztok mindenkit.
    Nekünk csinálják ezeket a műsorokat.Arra hajtotok hogy levegyék műsorról?
  • lemongrass
    tegnapira van egy 4 rar-ból álló linksorom.... pm-ben adom, mert ezek a genyák figyelnek! :D
  • Majkiii
    8 rész volt az első évadban!
  • desigo
    Kőhalmi tényleg sokat ismételt :/
  • lemongrass
    első szériában hány rész volt összesen?
  • hunbasser
    :DDDDDDDdddddddddd
  • xDS
    Hát ez már csak így van, ismételnek rengeteget. De a Szupkay az nevetséges...kerek 4 percet szerepelt a műsorban -szerintem ez is 4perccel több, mint amennyit kellett volna-
  • hunbasser
    hát halljátok,stand upot én csak innen hallok,az összes poénjuk új volt nekem és kajak azt hittem,hogy ezek így gyártják a poénokat,de úgy látszik nem :\ az nagyon gáz,ha mondjuk csak 15-20 poénjuk van és azt mondogatják mindig mindenkinek...
  • Coco
    a puk kódot már nagyon soxor eltolta. :)