1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#889 a pink egyetemista csajt ("év szak") -
ba32107 #888 Melyiket nyomta?
[nemnézi a fábryt] -
#887 de sz*r, Sanyi a Showderben bash.hu-s szöveget nyomat -
#886 Mindjárt lesz Fábryban : KAP , Aranyosi , Kőhalmi :) -
#885 Nem mindenkinek. 1 ember fikázza. -
Floppsy #884 Felmérinek az első Showder klub-os fellépése úgyahogy elment, azon néha elnézően elmosolyodtam Helyette igazán meghívhatnák egyszer Szabó Kristófot. -
haywire #883 nekem meg a poénjaival nincs gondom,csak az előadásmódjával.Kicsit lehet rajta érezni, hogy olyan székelyesen mesél (stand upol). -
Headless Dave #882 Az lenne a legokosabb, ha nem erőltetné azt amit nem tud.... Egyébként nekem nem csak a poénjaival, hanem úgy konkrétan az egész emberrel bajom van. A felkonf után amit csinált az milyen volt már...hát kurva vicces amúgy. Szánalmas.... -
#881 Pedig a blogján mindenkinek nagyon tetszik, igaz ez kb 5 embert jelent -
#880 sztem érted, csak nem találod viccesnek. (nem vagy egyedül)
#879: ha már ennyire jó viszonyban vagy vele kérd már meg, hogy... izé hagyja ezt a stand-up-olást és keressen valami másik szakmát (mondjuk informatikus, vagy valami... :c) -
#879 "FZolee, ami a játékot illeti, lehet, hogy most ki kell ábrándítsalak. A neve Kappodókia, de nem létezik ilyen játék, csak a Travian mintájára próbáltam elképzelni egy ilyen termelőszövetkezetet a nagy internetben :)
A Traviant pedig vagy ismered már vagy rábukkanhatsz a google segítségével."
kár, valahogy sejtettem :D -
Vardar #878 Életemben egyszer nem olvastam Blikket, ismerem Atlasz mondáját, de még mindig nem értem a poént. -
ba32107 #877 Engem csak Kiss Ádám, KAP, és Kőhalmi. A többit meg sem nézem. -
#876 Felmérinek egyébként tényleg nincsenek olyan rossz poénjai magában, csak ahogy előadja az borzalmas... engem egyébként igazán csak Kiss Ádám, KAP, Bödöcs, Haddházi, Kőhalmi és Beliczai tud megnevettetni -
haywire #875 neki vannak jó poénjai, csak az a baj vele hogy rövid storyjai vannak, és sokszor ugrál a témák között. -
OPM #874 jaja, én hétfő este láttam live
vannak elég jó új poénjai -
G_ArchAngel #873 Nem kellene ennyi Blikket olvasni... -
Vardar #872 Felőlem 60at is:D De nem kell, mondanak eleget a tanáraink.
De akkor magyarázd már el a poént Mr. Dicsőséges Jelen:D -
#871 hát, ha nem értettétek meg, akkor elmormolok 50 miatyánkot a jövő üdvéért -
#870 Az tényleg szar volt, de következőben lesz Kis Ádám. Ha ugyan azokat mondja, amiket pénteken dumaszínházban, akkor jó lesz -
Vardar #869 Lenne egy elvi kérdésem. Csak nekem és a maradék 10 osztálytársamnak volt magas Atlasz története és a székely észjárás vagy valóban nem volt benne semmi poénos? -
#868 Kiss Ádám beelőzte a Depeche Mode-ot -
#867 :DDddddddddd -
Csesza #866 írd be gugliba hogy onlájn paraszt menedzser :D -
haywire #865 szerintem kifejezetten a showder klubhoz készítették az zenét, mindig az nyomják benne... valószínüleg a Showder Band játsza (Fábryba is ők vannak) -
#864 kösz az ötletet, meg is kérdeztem :D -
#863 nem lehet nagyon érteni amit mond
de kérdezd meg tőle... katt -
#862 ja bocs,félreolvastam,azt hittem az elejét nem értetted :D de azt hiszem vmi o betűs volt. megnézem youtubeon,hátha kihallom a nevét. -
#861 ja,akkor passz :S próbáld meg azt,hogy amit kihallasz belőle,azt beírod googleba :D -
#860 tudom hogy mondta, videón megvan, csak nem értem a nevét, az a gond... :S -
#859 :DDDDDDdddddd
ha jól emlékszem mondta a nevét csak nem jegyeztem meg. szedd le vhonnan a legutóbbi részt,szerintem mondta. -
#858 Nem tudjátok mi annak a játéknak a neve, amiről Felméri beszélt? -
#857 úúúúú azt nézzük :) kedvencem a Sanyi, csak sajna amikor ő van a Godotban akkor arra már nincs jegy.. -
#856 mert ő nemsokára a Comedy Centralon induló stand-up showban szerepel majd. Szőkével együtt. már fel is vettek pár részt
amúgy én 100%-ban egyetértek Headless Dave-vel -
Seten #855
Én csak azt nem tudom, hogy Badár miért nem szerepel soha??
A sztorijai mindenkit felülmúlnának. :)
-
Headless Dave #854 Hát mit mondjak...Beliczai meg Kőhalmi elég jó volt, rajtuk nevettem is, de Csenki meg Felméri siralmas. Komolyan mondom nem értem miért kell őket erőltetni. Rosszul vagyok tőlük.... -
#853 nekem ez gyengének tűnt, Beliczait amikor élőben láttam szinte ugyanezeket lökte, kedden voltam Aranyosin na az stand up volt..., bízom benne h az ilyen Felméri kaliberű palikat nem nagyon erőltetik majd a jövőben... -
#852 Kicsit olyan bunkós volt, de az Atlaszos történeten szét röhögtem magam. -
#851 huu ez a uccsó srác annyira idegesítő! nem tudom miért eröltetik... -
kriszwells #850 helló!
Azt nem tudjátok, hogy milyen zene megy a végén? Ki játsza vagy honnan lehet megszerezni?
Kicsit Blues companyra emlékeztet, de biztos nem az!
Kösz!