1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • macleod2005
    a pink egyetemista csajt ("év szak")
  • ba32107
    Melyiket nyomta?
    [nemnézi a fábryt]
  • macleod2005
    de sz*r, Sanyi a Showderben bash.hu-s szöveget nyomat
  • Rockynhooo
    Mindjárt lesz Fábryban : KAP , Aranyosi , Kőhalmi :)
  • davidka003
    Nem mindenkinek. 1 ember fikázza.
  • Floppsy
    Felmérinek az első Showder klub-os fellépése úgyahogy elment, azon néha elnézően elmosolyodtam Helyette igazán meghívhatnák egyszer Szabó Kristófot.
  • haywire
    nekem meg a poénjaival nincs gondom,csak az előadásmódjával.Kicsit lehet rajta érezni, hogy olyan székelyesen mesél (stand upol).
  • Headless Dave
    Az lenne a legokosabb, ha nem erőltetné azt amit nem tud.... Egyébként nekem nem csak a poénjaival, hanem úgy konkrétan az egész emberrel bajom van. A felkonf után amit csinált az milyen volt már...hát kurva vicces amúgy. Szánalmas....
  • Gabor1990
    Pedig a blogján mindenkinek nagyon tetszik, igaz ez kb 5 embert jelent
  • tnm #880
    sztem érted, csak nem találod viccesnek. (nem vagy egyedül)

#879: ha már ennyire jó viszonyban vagy vele kérd már meg, hogy... izé hagyja ezt a stand-up-olást és keressen valami másik szakmát (mondjuk informatikus, vagy valami... :c)
  • FZoleee
    "FZolee, ami a játékot illeti, lehet, hogy most ki kell ábrándítsalak. A neve Kappodókia, de nem létezik ilyen játék, csak a Travian mintájára próbáltam elképzelni egy ilyen termelőszövetkezetet a nagy internetben :)

A Traviant pedig vagy ismered már vagy rábukkanhatsz a google segítségével."

kár, valahogy sejtettem :D
  • Vardar
    Életemben egyszer nem olvastam Blikket, ismerem Atlasz mondáját, de még mindig nem értem a poént.
  • ba32107
    Engem csak Kiss Ádám, KAP, és Kőhalmi. A többit meg sem nézem.
  • Unitedfanatics
    Felmérinek egyébként tényleg nincsenek olyan rossz poénjai magában, csak ahogy előadja az borzalmas... engem egyébként igazán csak Kiss Ádám, KAP, Bödöcs, Haddházi, Kőhalmi és Beliczai tud megnevettetni
  • haywire
    neki vannak jó poénjai, csak az a baj vele hogy rövid storyjai vannak, és sokszor ugrál a témák között.
  • OPM
    jaja, én hétfő este láttam live

vannak elég jó új poénjai
  • G_ArchAngel #873
    Nem kellene ennyi Blikket olvasni...
  • Vardar
    Felőlem 60at is:D De nem kell, mondanak eleget a tanáraink.
    De akkor magyarázd már el a poént Mr. Dicsőséges Jelen:D
  • ProGabe #871
    hát, ha nem értettétek meg, akkor elmormolok 50 miatyánkot a jövő üdvéért
  • Gabor1990
    Az tényleg szar volt, de következőben lesz Kis Ádám. Ha ugyan azokat mondja, amiket pénteken dumaszínházban, akkor jó lesz
  • Vardar
    Lenne egy elvi kérdésem. Csak nekem és a maradék 10 osztálytársamnak volt magas Atlasz története és a székely észjárás vagy valóban nem volt benne semmi poénos?
  • FZoleee
    Kiss Ádám beelőzte a Depeche Mode-ot
  • hunbasser
    :DDddddddddd
  • Csesza
    írd be gugliba hogy onlájn paraszt menedzser :D
  • haywire
    szerintem kifejezetten a showder klubhoz készítették az zenét, mindig az nyomják benne... valószínüleg a Showder Band játsza (Fábryba is ők vannak)
  • FZoleee
    kösz az ötletet, meg is kérdeztem :D
  • desigo
    nem lehet nagyon érteni amit mond
    de kérdezd meg tőle... katt
  • hunbasser
    ja bocs,félreolvastam,azt hittem az elejét nem értetted :D de azt hiszem vmi o betűs volt. megnézem youtubeon,hátha kihallom a nevét.
  • hunbasser
    ja,akkor passz :S próbáld meg azt,hogy amit kihallasz belőle,azt beírod googleba :D
  • FZoleee
    tudom hogy mondta, videón megvan, csak nem értem a nevét, az a gond... :S
  • hunbasser
    :DDDDDDdddddd

ha jól emlékszem mondta a nevét csak nem jegyeztem meg. szedd le vhonnan a legutóbbi részt,szerintem mondta.
  • FZoleee
    Nem tudjátok mi annak a játéknak a neve, amiről Felméri beszélt?
  • LasCar16
    úúúúú azt nézzük :) kedvencem a Sanyi, csak sajna amikor ő van a Godotban akkor arra már nincs jegy..
  • ProGabe #856
    mert ő nemsokára a Comedy Centralon induló stand-up showban szerepel majd. Szőkével együtt. már fel is vettek pár részt

amúgy én 100%-ban egyetértek Headless Dave-vel
  • Seten

Én csak azt nem tudom, hogy Badár miért nem szerepel soha??

A sztorijai mindenkit felülmúlnának. :)

• Headless Dave
    Hát mit mondjak...Beliczai meg Kőhalmi elég jó volt, rajtuk nevettem is, de Csenki meg Felméri siralmas. Komolyan mondom nem értem miért kell őket erőltetni. Rosszul vagyok tőlük....
  • LasCar16
    nekem ez gyengének tűnt, Beliczait amikor élőben láttam szinte ugyanezeket lökte, kedden voltam Aranyosin na az stand up volt..., bízom benne h az ilyen Felméri kaliberű palikat nem nagyon erőltetik majd a jövőben...
  • Shep
    Kicsit olyan bunkós volt, de az Atlaszos történeten szét röhögtem magam.
  • Tyler1
    huu ez a uccsó srác annyira idegesítő! nem tudom miért eröltetik...
  • kriszwells
    helló!

Azt nem tudjátok, hogy milyen zene megy a végén? Ki játsza vagy honnan lehet megszerezni?
    Kicsit Blues companyra emlékeztet, de biztos nem az!
    Kösz!