1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
Headless Dave #929 Hát ez nagy volt! Kiss Ádám meg KAP poénjai ismerősek voltak Kabaréklubból, de jó volt nagyon, Dombi is, Trabarna is egész jó volt. Összességében besza behu :D -
#928 Kiss Ádám gecinagy volt,azt végigröhögtem :D KAP is zsír volt,Dombi is fasza volt,most mindenki odabaszott :) -
Majkiii #927 Jah ez a jetski-s nem volt annyira ütős a végén. Dombóvári nagyot alkotott. :D Kiss Ádámnak megint sok ismerős poénja volt.
De összeségében jó rész volt. :D -
#926 ja,a jetski nem kellett volna,de azonkívül szerintem egész jó volt,a Finges résznél beszartam a röhögéstől :DDdddddd -
karajjj #925 na Barna a végét elszarta :S amíg nem ment rá erre a dzseckire, addig azt mondtam volna, hogy nézdmá, ez tök jó... csakhát, nah :D -
#924 BASZDMEEEEEEEEEEEEEEG :D::D:DD
mekkora rész volt :DDDddddd -
Kiado #923 Na mivan na mivan na mivan na???
:DDDddddd -
#922 végig nevetgéltem meg mosolyogtam de Dombóvári mikor bemondta ,hogy egy lány írt rola a buszon akkor így mondom hmm milyen jo örülhet neki meg aranyos :D aztá betette: "és büdös volt" a-S:D_ASD_ASD ott megszakadtam annyira nevettem :D -
karajjj #921 KAP az elején gyengusz volt, bár egyszer elmosolyodtam, Ádámkán lehetett röhögni, Dombi meg most jól nyitott, csak szerintem kár megszakítani ezzel a reklámmal, lenne inkább előtte, vagy utána... -
OPM #920 ütős a mai! :D Dombóvári viszi a pálmát eddig! -
#919 gyááá, az első rész adja :D -
#918 Eddig nagyon jó:) -
Majkiii #917 Nem csak ma, mindig ilyen későn van. :D -
#916 elég későn van ma :/ -
#915 el ne felejtsétek!! már csak 6 perc :) söröket lassan lehet kivenni a hűtőből -
#914 Lórán barna helyett mondjuk elfogadnék 1 bödőcsöt, de azért így se rossz. -
#913 pfahhh odabaszós crew :D -
#912 nah ez tuti jó lesz xD -
#911 Jövőheti felhozatal:
Kiss Ádám
Dombóvári István
Kovács András Péter
Lóránt Barnabás
asszem ez jó lesz :) -
#910 Nekem is tetszett
láttam élőben is már akkor könnyeztem rajta
még ha a poénok nem is mind hibátlanok az ahogy előadja dob rajta sokat ... -
#909 Szia István!
végülis erre nem nagyon gondoltunk,de igazad van...szóval hogy ez is teljesen szubjektív,kinek mi a vicces. és hát próbálkozni kell,mert csak így tudja belőni,hogy milyen poénokra vevők az emberek.de valaki itt írta is,hogy ha még nincs kiforrva,akkor ne dobják be egyből a Showder Klubba,mert ez sajnos csökkenti a nézettséget.a név a lényeg mindig. és ha legközelebb meglátják azt a nevet, aki a múltkor "hát nem volt annyira bejövős",akkor benne van,hogy sokan meg se nézik,és ha pont a közepére rakják az illetőt,akkor sokan nem nézik meg a reklámokat,és az rtl-nek ugye ez a lényeg...
bár az is igaz,hogy a stand up Magyarországon még most sem egy túlságosan kiforrott dolog,viszont nagyon sok a csiszolatlan gyémánt...ismerek sok embert,akinek a szövegét tudnám hallgatni fél napon át is,mert beszarok-behugyozok a szövegétől :D na,az ilyen embereket kéne felkarolni -
#908 nekem is tetszett :) -
karajjj #907 olvasgatom itt a topikot, de úgylátom, csak én vagyok itt egyedül, akinek tetszett Felméri :D -
#906 jó olvasni a soraidat
szimpatikus a hozzá állásod -
viktory133 #905 A helyzet meglátásom szerint a következő: Ahogy dombi(egyébként hiányolom már régen volt) is leírta vannak ún. közepes humoristák, ők egyáltalán nem rosszabbak mint a többi. Csak egy kisebb réteg szereti őket. Vannak itt is a "top" humoristák (Kőhalmi,Bödőcs,KAP,Kiss Ádám) De őket is "hígitani" kell és szerepeltetni kell hogy kiforrjanak. Am. valaki említette Szabó Kristófot őt én is szívesen látnám,csak mióta az ő hogy a másik kapura játszik azóta elnémították.
Üdv Viktor -
#904 érdekes, hogy #900-ra nem reagált :D (amúgy: tiszteletben tartva, és alapvetően egyetértve azzal, amik #901-ben olvashatók...)
azért a showder klub Mo. vezető csatornájának [nem nyalás, tény] egy elég presztízs értékű műsora. itthoni viszonylatban ehhez mérten elég profi is, ezért nem értem meg, hogy ezek a kollégák miért szerepelnek [és miért ennyit]*. Ha valaki lát bennük potenciált, akkor se lenne szabad ilyen kiforratlanul bedobni őket a mélyvízbe. És sztem itt már nem csak "ízlések és pofonok"-ról van szó [mert pl. nekem nagyon nem jön be a -sajnos nem tudom a nevét, de mindig mackóképűként hivatkozik magára- műsora: szövegei, előadás módja, beszédstílusa és arcjátéka, de róla el tudom képzelni, hogy van egy szélesebb csoport, akiknek szimpatikus, ellenben még eddig senki nem ellenkezett, mikor a kolozsvári informatikusról [borzasztó névmemóriám van] kezdtem bele egy negatív kritikába (sőt saját infós körömben kicsit szégyen is, hogy nem tudja megvillogtatni a kocka-humor jó oldalát, ellenben ilyen gyenge képet állít ki rólunk), hasonlóan nem hallottam még senkitől, hogy még mindig találna valami újat Trabarnában.
[kéretik mellőzni az "akkor kritizálj, ha leraktál valamit az asztalra" reakciókat]
* illetve csak arra tudok gondolni, hogy nincs elég ember ahhoz, hogy kényelmesen felkészülhessenek a vetésforgóban, ezért hígítani kell a mezőnyt -
További jó munkát :) -
Csesza #902 -
dombovariistvan #901 Kedves Fórumozók!
Először is köszöntelek benneteket.A komoly brainstorminggal kitalált nicknevemből kábé be tudjátok lőni ki is lehetek.Nagyon örülök hogy ilyen sokan követiket és szeretitek munkásságunkat.Mindössze egyetlenegy alkalommal szeretnék ide írni.
Azt hogy a standup comedy és a humor ilyen népszerűvé vált,mint napjainkban,nagyon komoly munka előzte meg.Sok bénázás,bukások satöbbi.
Mégis,akiket ma képernyőn láttok,nem csüggedtek a kezdeti nehézségek láttán,hanem addig toltuk a szekeret,mire az végre beindult.
A döntés mindig a tiétek.Jogotok van arra hogy egyeseket imádjatok,másokat elviseljetek,sőt arra is hogy utáljatok.Én egy közepes humorista vagyok,kapok bőven hideget-meleget.Sokan írják hogy bírnak,sokan azt is hogy nagyon nem bírnak.Én készséggel beismerem ezt.
Mindössze annyi lenne a tiszteletteljes halk kérésem,hogy ne legyetek nagyon kíméletlenek azokkal,akik nem olyan régóta csinálják.Sok-sok heti munkánk van egy-egy Showder Klub szerkesztésében.A humor nem egzakt műfaj.Nem lehet belőni egy olyan területet ami kivétel nélkül mindannyiótoknak tetszik.De mi azért próbálkozunk,higgyétek el.
Köszönöm hogy végigolvastatok.Jó szórakozást kívánok a továbbí Showder Klubbokhoz,a Kabaréklubbokhoz és találkozzunk az ország bármelyik Dumaszínházában.
Ha bárki szeretne nekem levelet írni,alant a cím,mindenkinek válaszolok!/idővel/
[email protected]
üdvözlettel
dombi -
Majkiii #900 A hétfői itt van:
Showder Klub S03E01 (MP3)
Letöltési linkek(remélem mindeki talál magának megfelőle letöltési linket :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://data.hu/get/1321035/Showder.Klub.S03E01.2009.03.30.mp3.html
http://www.filefactory.com/file/af8g27b/n/Showder_Klub_S03E01_2009_03_30_mp3
http://uploaded.to/?id=w9epki
http://www11.zippyshare.com/v/44276190/file.html
http://rapidshare.com/files/215519820/Showder.Klub.S03E01.2009.03.30.mp3.html
Üdv: Májki -
joshua7 #899 Valaki föltölthetné a hétfőit. :) -
#898 sztem a tojástartós történet is így kezdhette:
link -
ba32107 #897 -
Majkiii #896 Na akkor egy kis Fábry tegnap estéről. :)
1-2 résznél kellene látni a képet is de azért a többit elég hallgatni is. :)
Fabry-Esti Showder 211_reszletek.rar
Fábry-Esti Showder 211 - 01 - Nyitó.mp3
Fábry-Esti Showder 211 - 02 - Ilonka néni.mp3
Fábry-Esti Showder 211 - 03 - Kőhalmi Zoltán.mp3
Fábry-Esti Showder 211 - 04 - Kovács András Péter.mp3
Fábry-Esti Showder 211 - 05 - Aranyosi Péter.mp3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.4shared.com/file/96530505/4ca97163/Fabry-Esti_Showder_211_reszletek.html
-
haywire #895 valahonna ő is szed poénokat, mert szerintem elég nehéz lenne egy az egyben új poénokat gyártani két hét alatt amiből majdnem fél órát stand upol. plusz vannak olyan poénjai is aiket már sokszor előtt, de még mindig tudok rajta röhögni (lásd a kávéautomatás storynál) -
Majkiii #894 Olyannyira hallgatom hogy egy másik topicban ezek az adások mindig fent vannak. :P
Amógy jók voltak tegnap a showder klubbos fiúk . :D
-
#893 hát,szerintem nem egészen ez volt lebeszélve :D szerintem elég kellemetlenül is érezte magát,Kőhalmy megtorolta az utóbb 11(?) évet az igazság feltárásával :D:D:D -
#892 poén volt amikor oltogatták a sanyit...
az meg vágta a fejeket -
#891 én is pont azon gondolkoztam,hogy hol olvastam vagy hallottam már ezt a storyt...:D -
#890 design center
aztán jönnek xD