Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kap meg kissádám már profik.
nem baj ha van olyan fellépésük, ami nem üt akkorát, mert már tudjuk mire képesek.
sündü van olyan hogy jó mint mindig lásd: rántotthús, rizibizi😊
ReaL MaDRid x siempre
Ja és szerintem nincs olyan hogy valaki "jó volt,mint mindig".
Már többször kiderült hogy olyan nincs.
Én már Bödõcsöt várom nagyon...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ádinak alig volt új storyja számomra.. 😞 2x láttam élõben még nyár elején..
Ádám sem hozta most a legjobb formáját, de azért magasan minõségibb szórakoztatást nyújtott, mint az utána következõ emberke, akinek talán 2 jó mondata volt, amin nevetni tudtam.
http://www.gyongyostanya.hu/betyar.html
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
nagyon jol esne!
A szemüveges csávó Szöllõsy-Csák Gergely. Kíváncsi leszek rá.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mindketten "standupoltak", közben parodizáltak.
A Showderben az utolsó muki pl. aktuálpolitizált és utánozott is egyben. Ennek ellenére a hétfõiben õ sem volt jó, bár legalább megpróbált elõadni. De tk. az összes mostani produkció "enyhén gyenge" volt. Mindenkinél volt kb. egy-két poén, amin mosolyogtam, de röhögni nem lehetett rajtuk, legalábbis kevésbé mint egyeseken a múlt héten. Viszont komolyan számít az is, hogy kik kerülnek össze/mûsor. A mostaniban legalább egyensúly volt. A múlt hetiben pl. volt aki kilógott.
A medve nem játék.
viszont tényleg kabaréba, meg Bagi-Nacsáék mellé való, nem ide. én ilyenen már nem tudod nevetni, ha tv-ben látom. élõben ütnek, de így nem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mondjuk Friderikuszt meg Gallát úgy nyomta, hogy ha nem nézek oda akkor azt hiszem tényleg õk beszélnek.
attól az még marad paródia, hogy betették egy ilyen mûsorba... erõlködött de nem megy ez neki... ezvan
A férfi szívéhez a bordáin keresztül vezet az út egy jó tíz centis bökővel. Elég lenne a nyolc centis is, de én szeretek biztosra menni.
A férfi szívéhez a bordáin keresztül vezet az út egy jó tíz centis bökővel. Elég lenne a nyolc centis is, de én szeretek biztosra menni.
Pl. ilyen infókat: mettõl meddig tart felvétel, hány adást rögzítenek (mert felvételek idõpontja ritkábban van), bárhova lehet-e ülni, kb mennyien férnek be, 1500-as jegyköltségen kívûl van-e még kiadás... hirtelen ennyi jut most eszembe.
Thx.
Benk alakítása nekem most tetszett, az utolsó csávó tényleg nagyon kilógott, azt vártam mikor lesz vége, ami nem jó jel egy ilyen mûsorban.
Szerintem jobb az ha 10 perc alatt több féle történetet is mesélnek és abban van a poén. Mintha 10 perc alatt lenne egy történet és egyetlen egy poén. 😛
Amúgy meg tényleg teljesen mindegy hogy hogyan szidunk egy mûsort különbözõ bejegyzésekben itt az interneten vagy máshol. Ha van nézettség a mûsornak akkor biztos adásban fog maradni. Mint például a Gyõzike "show"...
Éppen ezért van az, hogy csak 2-3 ember van közöttük, akinek igazán értékelni tudom a mondókáját. Élükön szerintem Bödõccsel, aki nagyon jó szituációs meséket ad elõ, ráadásul a stílusa is megvan hozzá. Néha azért õ is témát vált, de mindig ügyesen, mintha azért kapcsolódna az elõzõhöz.
Én a haverommal csináltam egy vicces füzetet,mert könyvnek nem merem nevezni és évek óta visszü kiadóról kiadóra de röhögve hajtanak el bennünket.Elõször én is furcsán néztem ezekre a "nyikhajokra" sõt útáltam is õket,amellett meggyõzõdésem volt hogy ezeket valaki "odatette".Aztán megláttam bennük azt amit szeretek.Szerintem ez a banda nem véletlenül lett így összerakva.Van köztük kicsi,magas,kövér,sovány,szemüveges,falusi,családapa, szóval egy kicsit olyan mintha a valódi társadalmat akarná leképezni.Nekem ettõl tûnik hitelesnek és ezért kedvelem majdnem mindegyiket.De lehet hogy már én vagyok túl szentimentális.
Hunbass, sündü szerintem elsõsorban azokra szólt rá, akik már 1-1 fellépés után megpecsételik a standuposokat, hogy vagy istenek, vagy szarok, és a további elõadásaikat már ez alapján nézik/ítélik meg. Mindenkinek vannak gyengébb, és jobb napjai, ezt el kéne tudni fogadni, és ez most nem hunbassernek szólt.
Ui.: dombóvári elõadási stílusa amúgy nekem is furcsának hat, olyan mintha izgulna, és teljesítmény kényszer hajtaná. Ezvan😊
You\'ll never walk alone!
és észrevettem,hogy minden adás után bejössz és kiosztasz mindenkit akinek nem tetszett az aktuális rész.nézd,én megmondom,tetszett,nekem tetszett,csak elmondtam a véleményemet.de ezek szerint már az is baj,ha valaki véletlenül rosszat is ír róla...tudod,mindenkinek más tetszik és szerintem mindenki máshogy is értékeli,és ezzel nincs semmi gond.attól még, hogy neked tetszett,nem biztos,hogy annyira jó is volt,amennyire neked tetszett.bár ezt,hogy jó...szóval ez nagyon relatív,szóval azért ne legyen azzal gondod,hogy másnak más a véleménye.és azt is hülyeségnek tartom,hogy az rtl klub pár fikázó hozzászólás miatt szüntetnék meg a mûsort.elmondom neked,hogy nagyon leszarják,hogy fikázzák a mûsort amíg van nézettsége és lehet belõle pénzt kifacsarni.
a véleményem meg még az ezen felül,hogy akinek a topik a kedvencek között van és/vagy ír bele,az eleve nézi és szereti is ezt a mûsort,akinek meg nem tetszik,nem jön be,az meg úgysem nézi.
ReaL MaDRid x siempre
Van itt olyan is aki már 5.es korában Steiner Kristóffal viccelõdött otthon huszonévvel ezelõtt.Az illetõ nyilván vagy idõutazó vagy buzi.
Somogyi se rossz,mégha egy kicsit ki is lóg.Szerintem miatta húzta ki 2 évig a mi kérünk elnézést,ami egy fos volt,de õ legalább csinált benne valamit.Ja,és megnézném én magunkat mennyire lennénk megszeppenve ha egy rakás kamera meg lámpa bámulna a képünkbe.
Az a baj hogy nem igazán tudunk semmit értékelni.Az is lehet hogy a fejesek olvassák ezt a sok zöldséget és egyszercsak megszüntetik a mûsort,mert hogy a "fiatalok" fikázzák és akkor végre ismét nézhetjük hétfõ este valamelyik õskövület film századik ismétlését.
Valaki akinek esetleg mégis tetszett a tegnapi adás és meg is van neki,tegye már fel lécci,mert a youtubon nincs fent.
http://data.hu/get/836608/Showder.Klub.S02E03.2008.11.10.mp3.html