1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • hunbasser
    eddig csak Beliczai tudott megnevettetni
  • Floppsy
    Kőhalmi már az elején bealázta a cool tv-t :D Kiss Ádám is ott szidja, ahol tudja
  • desigo
    háhá
    önök kértékbe 40 év múlva majdén is kérek egy south park részt
  • Rockynhooo
    nagyon köszönöm neked :D majdnem elfelejtettem.
  • desigo
    nah egy kis reklám és kezdődik...
  • Headless Dave
    Nem tudjátok ki lesz benne?
  • ProGabe #843
    #823-4
  • OPM
    remek hír
  • desigo
    nah ez jóhír
  • Tyler1
    már épp ideje :D kicsit beleuntam az ismétlésekbe amit legalább 1000x megnéztem
  • fsgh
    Végre!

Tuti nézem.
  • Csesza
    HÉTFŐTŐL ÚJRA!!!

22:15 RtlKLub
  • karajjj
    lesz
  • haywire
    szerintem is hülyeség az egész. mások sokkal durvább poénoka nyomak, de szerintem nem is a pénz miatt nem szerepelne többet, mert azért azamit kap nem semmi összeg.
  • trafoduma
    2009. március 28. szombaton, délelőtt 11 órakor Telekabaré felvétel az angyalföldi József Attila Művelődési Központban! A felvételen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Névvel, telefonszámmal március 26-ig lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címen, vagy napközben a (06-1) 483-2663, és 483-2660-as telefonszámokon. A műsorban közreműködnek: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre, Kern András, Nádas György, Megyesi Gusztáv, Váncsa István, Para-Kovács Imre, Varga Ferenc József, Éles István, valamint Farkasházy Tivadar. Bővebb infó: www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2014&Itemid=30
  • Vardar
    Remélem valaki hallgatja szombatonként a Rádiókabarét és a Kabaréklubbot. Van benne Hadházi, Kiss Ádám, KAP meg egyebek.
  • OPM
    "egy műsor ahol százezreket szórakoztatunk százezrekért"
  • Csesza
    hát azt én nem hiszem így sem, hogy valami sokat kapnának...
  • hunbasser
    szerintem se. meg hát ő is tudja magáról,hogy jól nyomja,rtl klub is,nem tudom miért hagyná abba,ez szerintem csak kacsa,az egyetlen indok amit el tudnék fogadni az az,hogy túl keveset fizetne neki az rtl.
  • Csesza
    nem hiszem, hogy erről lenne szó, hiszen szinte mind1ik fellépő fikázta ezeket az embereket, főleg Beliczai Balázs :D
  • tnm #829
    Bödőcs volt az, aki -asszem első szereplésén- olyanokat mondott, hogy "Gyurcsány a mesterlövészek elől hajolgat." meg "Orbán lassan és tagoltan beszél, hogy az óceán mélyén a papucsállatkák is megértség." ? Ha igen, akkor lehet ez volt a baj... :) egyik pol. oldal gyűlölet hullámára se tudott felülni, mert túl PC volt. :) de remélem csak kacsa a hír.
  • Borg
    Hát ha ez így van, akkor vissza se kell rakniuk műsorra a showder clubot..
  • Headless Dave
    Olyas valamit hallottatok, hogy állítólag Bödőcs nem lesz többet? Egyik ismerősöm állított valami hasonlót. Szerintetek mennyi a valószínűsége? Remélem nem sok mert nálam ő a favorit.
  • Majkiii
    Ááá ez a legjobb hír. :D
    Kezdődhet a visszaszámlálás alig várom az új részeket. :)
  • ProGabe #825
    az a csütörtök hétfő. nem tudom miért néztem el
  • desigo
    királyság...
  • ProGabe #823
    "az RTL is levette a Dr. Csontot és helyére 03.30-tól a Showder Klub vadiúj részeit illesztik."

@sorozatjunkie

tehát e hó végén, csütörtökön, 22:15-től visszatérnek a srácok :)
  • Hoffi
    énis:D
  • Majkiii
    Már nagyon várom a folytatást. :)
  • haywire
    valszeg április lesz abból
  • LasCar16
    Kiss Ádám mondta a múltkor a Reggeliben h márciusban folyt. köv
  • Hoffi
    Üdv!
    na hát énis szeretem a showder clubot minden hétfőn néztem csak most nem értem hogy mi is van?
    mert 2009-ben az RTL klubon még egy adás sem volt
    tud valaki erről valamit hogy mikor lesz?
  • mazsola89
    Hi ALl Ne haragudjatok h megint kunyermálok csak nem találom sehol Az Esti Showder csütörtöki részét. Esetleg valaki tudna adni egy linket?
    Előre is köszönök mindent
  • Majkiii
    Ja meg a tányér pókeres is 16:48-tól.
    A youtube-os dolog meg az elején van. :)
  • Majkiii
    A youtube-os az első évad utolsó részébe van.

Showder.Klub.8.2008.06.02.mp3
  • harkhon
    Szevasztok! Én arra lennék kiváncsi, h melyik az a rész, amikor Kiss Ádám meséli, hogy Nyíregyházán a kóterba meglátogatta 1ik rajongóját, aki épp őt nézte youtube-on :) meg a tányér póker....stb
  • Vardar
    Az RTL Klub ***********.
  • OPM
    március talán
  • Headless Dave
    Heyy All!! Nem tudjátok mikor lesz ismét Showder Klub???
  • Guilty01
    én úgy vettem ki, hogy Bödőcsnek volt egy hosszabb előadása pozsgayból..