Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóvolt, tetszett, még az utolsó szõlõs csávó is..
kap meg kissádám már profik.
nem baj ha van olyan fellépésük, ami nem üt akkorát, mert már tudjuk mire képesek.
sündü van olyan hogy jó mint mindig lásd: rántotthús, rizibizi😊
hunbasser
Kiss Ádámról csúnyán lemaradtam,azt hittem félkor kezdõdik...:SSS úgyhogy most én is serényen várom a feltöltést és elõre köszönöm is 😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Megkövetek mindenkit.Nektek volt igazatok.Bizony a "nagyok" is kezdenek fáradni.Nekem a számomra eddig ismeretlen uccsó srác volt a legeredetibb.
Ja és szerintem nincs olyan hogy valaki "jó volt,mint mindig".
Már többször kiderült hogy olyan nincs.
Én már Bödõcsöt várom nagyon...
a.carkey
Jó volt ma mindenki.

A medve nem játék.

Istencsászár
Kiss Ádám jó volt mint mindig, a középsõ rossz volt, az tuolsó is jó volt, KAP is hozta a formáját.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

REPS0L
Szõllõssy-Csák Gergely nagyon nagy volt, fõleg hogy motoros vagyok jobban át jött egy két dolog 😄DD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

KAP viszi a pálmát ma este!

Ádinak alig volt új storyja számomra.. 😞 2x láttam élõben még nyár elején..

Ég és föld a különbség az elõadók között, ég és föld.
Ádám sem hozta most a legjobb formáját, de azért magasan minõségibb szórakoztatást nyújtott, mint az utána következõ emberke, akinek talán 2 jó mondata volt, amin nevetni tudtam.

desigo
és tényleg xDDDDDD
ébresztõ, etetés, kaszálás!

http://www.gyongyostanya.hu/betyar.html

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

harry potter családja: lehet, hogy osztrákok! 😄

desigo
hulladék reflektor nagyon hiányzott :/
fakk
desigo
nah reklám és start 😊
sziasztok, kulfoldon vagyunk itt egy paran es alig varjuk h feltegye valaki valahova az anyagot. Lemongrass az mp3 nem jon le :-( fel tudja tenni vki vhova?
nagyon jol esne!
Jónak ígérkezik a hétfõ showder klub. 😊
A szemüveges csávó Szöllõsy-Csák Gergely. Kíváncsi leszek rá.
skinhead akart lennni, akkor mondták meg neki, h zsidó 😄 jónak tûnt 😄

Rockynhooo
jah 😄 elsõnek azt hittem Bõdöcs szakállat növesztett _AS😄_AS_D:A

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
pöpec...
az a szemüveges csávó nem tûnik rossznak 😄
Rockynhooo
hétfõn lesz KAP és Kiss Ádám a másik kettõt nem vágom D😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azt én is! de, addig is!!!! -> egyetek baracot... annyi van, mint a szaar....

ígyvan, ez a hasonlítsuk a Mercihez a Trabantot felfogás... 😄
Szerintem Szupkaira gondolt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ki lógott ki a multkoriban?

Én meg remélem, hogy jövõ héten Bödöcs Tibi is visszatér.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

a.carkey
Richard Pryor, Eddie Murphy ...

Mindketten "standupoltak", közben parodizáltak.

A Showderben az utolsó muki pl. aktuálpolitizált és utánozott is egyben. Ennek ellenére a hétfõiben õ sem volt jó, bár legalább megpróbált elõadni. De tk. az összes mostani produkció "enyhén gyenge" volt. Mindenkinél volt kb. egy-két poén, amin mosolyogtam, de röhögni nem lehetett rajtuk, legalábbis kevésbé mint egyeseken a múlt héten. Viszont komolyan számít az is, hogy kik kerülnek össze/mûsor. A mostaniban legalább egyensúly volt. A múlt hetiben pl. volt aki kilógott.

A medve nem játék.

ProGabe
hát én sem. ellenben Koltait simán. õt is jól utánozza

viszont tényleg kabaréba, meg Bagi-Nacsáék mellé való, nem ide. én ilyenen már nem tudod nevetni, ha tv-ben látom. élõben ütnek, de így nem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
pedig elég jól nyomta

ReaL MaDRid x siempre

friderikusz jó volt, de gallát nem ismertem volna fel, ha nemmondja, hogy kiaz 😄
Szerintem, ha nem tud stand up-olni, akkor nem kellene fellépnie. Õ volt az egyetlen a mûsorban, akin még csak mosolyogni sem tudtam. :S

Mondjuk Friderikuszt meg Gallát úgy nyomta, hogy ha nem nézek oda akkor azt hiszem tényleg õk beszélnek.

hát valahogy nagyon nem -.-
attól az még marad paródia, hogy betették egy ilyen mûsorba... erõlködött de nem megy ez neki... ezvan
Dinnyéske
De képzeld feltûnt! -.- Csak Somogyi a kettõt akarná összekeverni ha ez még neked nem tûnt volna fel.

A férfi szívéhez a bordáin keresztül vezet az út egy jó tíz centis bökővel. Elég lenne a nyolc centis is, de én szeretek biztosra menni.

de a paródia meg a standup között van némi különbség... ez még nem tûnt fel?
Dinnyéske
Jaja! Jó lenne ha ezeket az infókat valaki megtudná írni, én is nagyon kíváncsi vagyok rá!

A férfi szívéhez a bordáin keresztül vezet az út egy jó tíz centis bökővel. Elég lenne a nyolc centis is, de én szeretek biztosra menni.

Sziasztok! Valaki, aki volt már Showder Klub-os felvételen Symbolban leírhatna pár infót, bár most úgysincs már jegy erre az évre, de azért jól jönne 1-2 infó, jövõre hátha lesz még hely vmikor.
Pl. ilyen infókat: mettõl meddig tart felvétel, hány adást rögzítenek (mert felvételek idõpontja ritkábban van), bárhova lehet-e ülni, kb mennyien férnek be, 1500-as jegyköltségen kívûl van-e még kiadás... hirtelen ennyi jut most eszembe.
Thx.
Szerintem Dombóvári is jól keni, betojtojnak néz ki de szerintem nem az.
Benk alakítása nekem most tetszett, az utolsó csávó tényleg nagyon kilógott, azt vártam mikor lesz vége, ami nem jó jel egy ilyen mûsorban.

Dinnyéske
Ugyan már.. nem lehet minden egyes fellépõ elõadása a legjobb. Lesznek még ennél jobbak is az biztos. Úgy mint Benk Dénesé is. Vagy akár Somogyié is.

Szerintem jobb az ha 10 perc alatt több féle történetet is mesélnek és abban van a poén. Mintha 10 perc alatt lenne egy történet és egyetlen egy poén. 😛

Amúgy meg tényleg teljesen mindegy hogy hogyan szidunk egy mûsort különbözõ bejegyzésekben itt az interneten vagy máshol. Ha van nézettség a mûsornak akkor biztos adásban fog maradni. Mint például a Gyõzike "show"...

Dinnyéske
Karesz nem hiszem, hogy nagyanyád olyan jól tudná utánozni a hangokat mint Somogyi. 😛 Mert az õ produkciójának ez lenne a lényege, és nagyon jó lenne ha érdekesebb sztorit adna elõ mint azt már mondtam.

bizony.. néha elég szarul kapcsolják össze

na, valakinek még eszébe jutok! 😄 nagyon szívesen!

Nekem az a legnagyobb bajom velük, hogy nem tudnak kerek történetet elõadni. Egy standup comedy ne összefüggéstelen viccek mesélésébõl álljon. Van 10 perce a szinpadon, és ezalatt elõad 30 viccet, majd levonul. Ezek az éles témaváltások nagyon zavaróak, még akkor is ha 1-1 vicc (a 30-ból) tényleg vicces, és bele lehet röhögni.
Éppen ezért van az, hogy csak 2-3 ember van közöttük, akinek igazán értékelni tudom a mondókáját. Élükön szerintem Bödõccsel, aki nagyon jó szituációs meséket ad elõ, ráadásul a stílusa is megvan hozzá. Néha azért õ is témát vált, de mindig ügyesen, mintha azért kapcsolódna az elõzõhöz.
Oké!Inkább nem szólok semmit többet.Nem akarok én kiosztani senkit.
Én a haverommal csináltam egy vicces füzetet,mert könyvnek nem merem nevezni és évek óta visszü kiadóról kiadóra de röhögve hajtanak el bennünket.Elõször én is furcsán néztem ezekre a "nyikhajokra" sõt útáltam is õket,amellett meggyõzõdésem volt hogy ezeket valaki "odatette".Aztán megláttam bennük azt amit szeretek.Szerintem ez a banda nem véletlenül lett így összerakva.Van köztük kicsi,magas,kövér,sovány,szemüveges,falusi,családapa, szóval egy kicsit olyan mintha a valódi társadalmat akarná leképezni.Nekem ettõl tûnik hitelesnek és ezért kedvelem majdnem mindegyiket.De lehet hogy már én vagyok túl szentimentális.
Guilty01
Valahol mindkettõtöknek igaza van srácok. sündü, te kicsit túlságosan véded már a standuposokat. Ha már vállalják, hogy kiállnak, és szórakoztatják(!) a közönséget anyagi támogatás fejében, akkor szerintem illik megfelelõ teljesítményt nyújtani, ezt tegnap többeknél nem láttam (sõt, igazából senkinél sem).

Hunbass, sündü szerintem elsõsorban azokra szólt rá, akik már 1-1 fellépés után megpecsételik a standuposokat, hogy vagy istenek, vagy szarok, és a további elõadásaikat már ez alapján nézik/ítélik meg. Mindenkinek vannak gyengébb, és jobb napjai, ezt el kéne tudni fogadni, és ez most nem hunbassernek szólt.

Ui.: dombóvári elõadási stílusa amúgy nekem is furcsának hat, olyan mintha izgulna, és teljesítmény kényszer hajtaná. Ezvan😊

You\'ll never walk alone!

Thnx ezért!

hunbasser
aki nem bírja a kamerákat és a lámpákat,ne stand upoljon...egyébként kétlem,hogy lámpalázas lenne annyi fellépés után.

és észrevettem,hogy minden adás után bejössz és kiosztasz mindenkit akinek nem tetszett az aktuális rész.nézd,én megmondom,tetszett,nekem tetszett,csak elmondtam a véleményemet.de ezek szerint már az is baj,ha valaki véletlenül rosszat is ír róla...tudod,mindenkinek más tetszik és szerintem mindenki máshogy is értékeli,és ezzel nincs semmi gond.attól még, hogy neked tetszett,nem biztos,hogy annyira jó is volt,amennyire neked tetszett.bár ezt,hogy jó...szóval ez nagyon relatív,szóval azért ne legyen azzal gondod,hogy másnak más a véleménye.és azt is hülyeségnek tartom,hogy az rtl klub pár fikázó hozzászólás miatt szüntetnék meg a mûsort.elmondom neked,hogy nagyon leszarják,hogy fikázzák a mûsort amíg van nézettsége és lehet belõle pénzt kifacsarni.

a véleményem meg még az ezen felül,hogy akinek a topik a kedvencek között van és/vagy ír bele,az eleve nézi és szereti is ezt a mûsort,akinek meg nem tetszik,nem jön be,az meg úgysem nézi.

ReaL MaDRid x siempre

Egy picit megint elszaladt a szekér srácok.Benk égõ?Én már láttam a mûsorától egy egész csarnokot fetrengeni amikor KAP-pal voltak!
Van itt olyan is aki már 5.es korában Steiner Kristóffal viccelõdött otthon huszonévvel ezelõtt.Az illetõ nyilván vagy idõutazó vagy buzi.
Somogyi se rossz,mégha egy kicsit ki is lóg.Szerintem miatta húzta ki 2 évig a mi kérünk elnézést,ami egy fos volt,de õ legalább csinált benne valamit.Ja,és megnézném én magunkat mennyire lennénk megszeppenve ha egy rakás kamera meg lámpa bámulna a képünkbe.
Az a baj hogy nem igazán tudunk semmit értékelni.Az is lehet hogy a fejesek olvassák ezt a sok zöldséget és egyszercsak megszüntetik a mûsort,mert hogy a "fiatalok" fikázzák és akkor végre ismét nézhetjük hétfõ este valamelyik õskövület film századik ismétlését.
Valaki akinek esetleg mégis tetszett a tegnapi adás és meg is van neki,tegye már fel lécci,mert a youtubon nincs fent.
Feltöltöttem újra hogy ne legyen belõle kavarodás úgyhogy ez a link él mostantól!

http://data.hu/get/836608/Showder.Klub.S02E03.2008.11.10.mp3.html
desigo
jaja
és kösz a feltöltést!
Igazad van elírtam de tényleg a 3. rész a dátuom az stimmel. 😊