1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#849 eddig csak Beliczai tudott megnevettetni -
Floppsy #848 Kőhalmi már az elején bealázta a cool tv-t :D Kiss Ádám is ott szidja, ahol tudja -
#847 háhá
önök kértékbe 40 év múlva majdén is kérek egy south park részt -
#846 nagyon köszönöm neked :D majdnem elfelejtettem. -
#845 nah egy kis reklám és kezdődik...
-
Headless Dave #844 Nem tudjátok ki lesz benne? -
#843 #823-4 -
OPM #842 remek hír -
#841 nah ez jóhír -
#840 már épp ideje :D kicsit beleuntam az ismétlésekbe amit legalább 1000x megnéztem -
#839 Végre!
Tuti nézem. -
Csesza #838 HÉTFŐTŐL ÚJRA!!!
22:15 RtlKLub -
karajjj #837 lesz -
haywire #836 szerintem is hülyeség az egész. mások sokkal durvább poénoka nyomak, de szerintem nem is a pénz miatt nem szerepelne többet, mert azért azamit kap nem semmi összeg. -
trafoduma #835 2009. március 28. szombaton, délelőtt 11 órakor Telekabaré felvétel az angyalföldi József Attila Művelődési Központban! A felvételen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Névvel, telefonszámmal március 26-ig lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címen, vagy napközben a (06-1) 483-2663, és 483-2660-as telefonszámokon. A műsorban közreműködnek: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre, Kern András, Nádas György, Megyesi Gusztáv, Váncsa István, Para-Kovács Imre, Varga Ferenc József, Éles István, valamint Farkasházy Tivadar. Bővebb infó: www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2014&Itemid=30 -
Vardar #834 Remélem valaki hallgatja szombatonként a Rádiókabarét és a Kabaréklubbot. Van benne Hadházi, Kiss Ádám, KAP meg egyebek. -
OPM #833 "egy műsor ahol százezreket szórakoztatunk százezrekért" -
Csesza #832 hát azt én nem hiszem így sem, hogy valami sokat kapnának... -
#831 szerintem se. meg hát ő is tudja magáról,hogy jól nyomja,rtl klub is,nem tudom miért hagyná abba,ez szerintem csak kacsa,az egyetlen indok amit el tudnék fogadni az az,hogy túl keveset fizetne neki az rtl. -
Csesza #830 nem hiszem, hogy erről lenne szó, hiszen szinte mind1ik fellépő fikázta ezeket az embereket, főleg Beliczai Balázs :D -
#829 Bödőcs volt az, aki -asszem első szereplésén- olyanokat mondott, hogy "Gyurcsány a mesterlövészek elől hajolgat." meg "Orbán lassan és tagoltan beszél, hogy az óceán mélyén a papucsállatkák is megértség." ? Ha igen, akkor lehet ez volt a baj... :) egyik pol. oldal gyűlölet hullámára se tudott felülni, mert túl PC volt. :) de remélem csak kacsa a hír. -
Borg #828 Hát ha ez így van, akkor vissza se kell rakniuk műsorra a showder clubot.. -
Headless Dave #827 Olyas valamit hallottatok, hogy állítólag Bödőcs nem lesz többet? Egyik ismerősöm állított valami hasonlót. Szerintetek mennyi a valószínűsége? Remélem nem sok mert nálam ő a favorit. -
Majkiii #826 Ááá ez a legjobb hír. :D
Kezdődhet a visszaszámlálás alig várom az új részeket. :) -
#825 az a csütörtök hétfő. nem tudom miért néztem el -
#824 királyság... -
#823 "az RTL is levette a Dr. Csontot és helyére 03.30-tól a Showder Klub vadiúj részeit illesztik."
@sorozatjunkie
tehát e hó végén, csütörtökön, 22:15-től visszatérnek a srácok :) -
#822 énis:D -
Majkiii #821 Már nagyon várom a folytatást. :) -
haywire #820 valszeg április lesz abból -
#819 Kiss Ádám mondta a múltkor a Reggeliben h márciusban folyt. köv -
#818 Üdv!
na hát énis szeretem a showder clubot minden hétfőn néztem csak most nem értem hogy mi is van?
mert 2009-ben az RTL klubon még egy adás sem volt
tud valaki erről valamit hogy mikor lesz? -
#817 Hi ALl Ne haragudjatok h megint kunyermálok csak nem találom sehol Az Esti Showder csütörtöki részét. Esetleg valaki tudna adni egy linket?
Előre is köszönök mindent -
Majkiii #816 Ja meg a tányér pókeres is 16:48-tól.
A youtube-os dolog meg az elején van. :) -
Majkiii #815 A youtube-os az első évad utolsó részébe van.
Showder.Klub.8.2008.06.02.mp3 -
harkhon #814 Szevasztok! Én arra lennék kiváncsi, h melyik az a rész, amikor Kiss Ádám meséli, hogy Nyíregyházán a kóterba meglátogatta 1ik rajongóját, aki épp őt nézte youtube-on :) meg a tányér póker....stb -
Vardar #813 Az RTL Klub ***********. -
OPM #812 március talán -
Headless Dave #811 Heyy All!! Nem tudjátok mikor lesz ismét Showder Klub??? -
#810 én úgy vettem ki, hogy Bödőcsnek volt egy hosszabb előadása pozsgayból..