A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
<#hehe>

wordsworth
3.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

z99999
lol nem lenne nagy változás

Pszt.

Bruk
Nagyon, benéznél ide és csak faszt látnál.<#banplz>

z99999
lol pedig jó ötlet<#banplz>

Pszt.

Általában végzem a teendõimet, de azért néha lazítok...

Egy kis pihenést idõként be kell iktatni a mindennapokba... 😊

DJKonya
Általában végzem a teendõimet, de azért néha lazítok.

Mindig csinálok amit tudok, meg kell a ház körül meg máshol is, meg amúgy is olyan vagyok hogy 10 percnél nem tudok tovább nyugodtan az ágyban feküdni. Inkább dolgozok, vagy elmegyek ide-oda.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

somdav95
Alapjában véve kényelmes ember vagyok, de ha kell erõt veszek magamon. -->am szarok a világra, elheverésznék én egésznap, csak hát ha hívnak a haverok, akkor megyek, nameg a bringázás... ha nincs senki, akkor még magam is kimegyek.. ( egykét sebet összeszedni 😄D)

Bruk
"Raksz be képet a nemi szervedrõl?"
?

CopyKing92
XDDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

BB7
Eléggé lusta vagyok.. sõt...
De néha erõt bírok gyûjteni, épp annyira, hogy kikászálódjak az ágyból, el a WCig, majd vissza persze, mert a végén még túlságosan is aktív lennék! 😄
Viccen kívül: Ha egyszer leülök a gép elé, hiába bármiféle erõgyûjtés...
[HUN]FaTaL
Képes vagyok egész nap heverészni.

Nem sok lustább ember van nálam. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

magamnál lustább embert nem ismerek... <#idiota>
taníts mester!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Metalmilitiakid
nyugodj meg lécci még lehetsz csak sokat kell gyakorolnod

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

akkor... én mégsem vagyok elég lusta<#rinya>

jackcsabi
<#vigyor4><#eljen>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Metalmilitiakid
ne szórakozz már , még ha a fürdést , átöltözést, fogmosást mondtad volna , de pont ezt hogy eljutni, mindenki tudja hogy a lusták képesek tenni a még kényelmesebb lustulásért

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

arra nem gondoltál, hogy az ágyig el is kell jutni?<#fejvakaras>

Metalmilitiakid
azért ezzel ne vágj fel , az alvás a lustaság velejárója

néha köszönök a családnak, sõt még aludni is szoktam<#merges2>

jackcsabi
Az semmi, én még néha inni meg a macskát kiengedni is felállok!
Na ki überel?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

látom érted mirõl beszélek<#idiota>

Metalmilitiakid
te is felálsz néha enni meg szarni ? 😄😄

alapból rohadt lusta vagyok, de néha erõt veszek magamon, ha valamit muszáj, hát muszáj😊

tommygear

jackcsabi

<#buck>

NEOreg3
a lustaság - mint fogalom - magyarázatánál megtalálható a nevem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

banok
Alapjában véve kényelmes ember vagyok, de ha kell erõt veszek magamon.

de azért képes vagyok egész nap heverészni is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ilyenkor nyáron átlagban délután 1-ig alszok, és hajnali 3-kor fekszek. csak azért fekszek háromkor, mert már éjfélkor elhatározom hogy fel fogok állni és elmegyek zuhanyozni, de ez három óráig általában nem sikerül.
jah... most jut eszembe hogy tegnapelõtt szóltak, hogy porszívózzak ki <#wilting>
TheRock18
amit kell,azt megcsinálom,sosem volt büdös a munka...de amúgy szeretek lazítani,kikapcsolódni 😊

BMW Über Alles!

kas123
hébe-hóba rám jön a nagy lustaság, de alapból az aktívabb emberek közé tartozom

tigeroo
elsõ kettõ között.
ha kicsit zavar valami akkor elrakom/megcsinálom. sõt, ha valami dolog van pl. korán reggel (busz vagy vmi) akkor már órákkal elõtte fenntvagyok, teszem a dolgom.
plck
Hát én is a többségbe tartozok<#miaz>

Benny04

Matt07

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

jhetedikj
Marha lusta vagyok!!!44négy 😊

anno 1987

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

predator1982
általában végzem a teendõimet, de azért néha lazítok.

pred

Picar77
3 és 4 közöt valahol 😄

()() (^^)

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dick Riddick
Ennyire durva azóta sem volt. Néha azért van hogy csak elképzelem hogy felkelek. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Bruk
Ismerõs<#idiota>
Éppen tegnap volt velem hasonló..

Dick Riddick
Ez velem is megesik, általában akkor ha nagyon fáradt vagyok.
Még pár évvel ezelõtt egy korai felkelésnél esett meg velem: Nem tudtam kialudni magam, de mennem kellett. Kibújtam az ágyból, kimentem a fürdõszobába. És akkor felébredtem. Kiderült hogy csak álmodtam hogy felkeltem. Úgyhogy felkeltem, és kimentem a fürdõszobába. De ezt is csak álmodtam. Végre felkeltem, és elindultam a fürdõszobába. Megmosakodtam, és mentem öltözni. És megint felébredtem. Nem tudom hányszor játszottam el ezt, de tény hogy fél órát késtem.
Az álmok teljesen valóságosnak tûntek, de az ébredések is. Hogyan keveredtem fel végül, fogalmam sincs (azóta keresem a nyomokat, hátha még nem ébredtem fel <#nevetes1> ).

\"Heroes never die. They just reload.\"

😛
Hegi90
Alapjában véve kényelmes ember vagyok, de ha kell erõt veszek magamon

De az ritka 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bruk
"Alapjában véve kényelmes ember vagyok, de ha kell erõt veszek magamon."

Nagyon lusta ember vagyok, de ha valamit muszáj megcsinálni akkor nincs mese. Na jó, néha még az se érdekel. 😊