127612
-
Érdekes hogy a többség az utolsóra nyomott miközben ott virít a neve mellett egy két vip csillag. -
nem -
lehet, hogy elgondolkodnék rajta -
Ha a VIP funkciókat is megkapnám, akkor igen.
-
-
Mélyrehatóbban kellene tanulmányoznod courage wolf tanításait :) -
Nem -
gabesz012 #63336 Biztos nem fizetnék érte, kb. 70%-ban read only vagyok. Ha meg valamire választ keresek, úgyis megtalálnám máshol is. -
Persze, hogy létezik a hitel, de önerőt akkor is fel kell mutatni... -
Ha mindenemet a spórolt pénzemből vettem volna, most lennék ott, hogy van egy autóm kb. :DDDD De mivel létezik hitel, így már van egy csomó mindenem.. 
Nem bírnám elviselni, ha mindig meg kéne várnom, hogy összejöjjön a lé valamire. -
ték :-) -
Rundstedt17 #63332 Az emberek többségének nem veszik meg,leszámítva burzsoá kölyköket -
Szerinted miből lesz lakás, meg kocsi, stb.? Nekem nem veszi meg senki... -
Ha tudatosan csinálod, akkor csak ki kell jelölnöd egy időpontot, előre igényelni a buy1get1free kedvezményt, aztán pakolni befele a lóvét a párna alá :DD -
Fizetni egy fórumért? Nevetséges. Inkább mennék máshová.
jó most fizetem vip-t és?... -
:DDd akkor most én is elkezdek gyűjteni, és várom hogy szakadjon a cérnám végre :D -
Nem fizetnék. -
Lesz egy pont, amikor elszakad nála a cérna, és egy hétig 20 kurvát fog szopatni egyfolytában :D?AS_D:? -
Nálam ez inkább logikus átgondolás. Éppenséggel lenne mire költeni a pénzt, de hozzászoktam már hogy odafigyelek rá mit veszek. Nincs mese, a fontossági sorrend mindent meghatároz. -
Fizetni egy fórumért? Nevetséges. Inkább mennék máshová. -
És mi lesz a pénzzel akkor, amiért tanultál, amiért dolgozol most? -
Csak nálam ez nem "visszafogás". Én mindig is így éltem. Nekem ez a természtes.Mindig meg kellett dolgoznom a pénzért.
Most, hogy magyar szemmel jól fizető állásom van, attól az elmúlt évtizedben felvett szokásom nem változott meg... -
Ha a VIP funkciókat is megkapnám, akkor igen. -
Én is valahogy így vagyok ezzel, amennyire lehet visszafogom a költségeimet. Ettől függetlenül a reklámoknak komoly manipulatív hatásai vannak. -
pista89 #63319 fizetek. de azért fizetni h tudjak postolni, faszság:D
+ ki hallott még fizetős fórumról.. -
ki tudja, ha nem találok jobbat, 1000 forint belefér -
hát én itt ismertem meg rengeteg embert akivel napi szinten is tartom a kapcsolatot, van akivel együtt zenélek stb...
nekem az sg már az életem szerves része (olyan "forum romanum" fórum) :P -
de most nem fizetsz érte?:D
amúgy annyival lenne jobb hogy nem jönne minden jötment hülyegyerek fórumozni, kevesebb (ál)reg lenne. sokkal komolyabb is lehetne a fórum szerintem, felhasználói szinten (amiért fizetett ugye azzal már nem baromkodna meg figyelne hogy betartsa a büntipont-szabályokat stb...)
oldern: ne gyere már ezzel az álszent dumával... 1000Ft, nem mondom hogy kevés pénz, mert az szabolcsban az egy fél napszám, de 1x nem rendelsz pizzát vagy kihagysz egy hétközi kocsmázást és kész...
szerintem ki lehetne bírni, főleg azért mert az sg-n én kitudja hány órát töltök el napi/havi/éves szinten... szóval ennyin ne múljon az hogy jobb legyen az sg közössége
-
Így van. Nekem ez a fórum egy információszerző hely, meg ebben a topikban ha van engem érdeklő téma, ahhoz hozzászólok. De mivel az itt levők közül senkit sem ismerek, nem köt ide semmi. Sajnálnám ha megszűnne az oldal, de túlélném, meg ha fizetőssé válna, akkor is simán elhagynám. -
Egyer erről már beszéltem, de lehet, hogy nem itt.
Gyakorlatilag nem veszek semmit. Nem vicc, semmit.
Vannak időszakos kiadásaim - számítógép fejlesztés, tönkerment mp3 player, telefon cseréje, új ruha, stb. Ezek viszont mindig csak előző elhasznált cuccok cseréni.
Ezeken felül kaját veszek magamnak, de mivel otthon élek szüleimmel, ez sem jelentős.
Magyarán a napi szükségleteimen kívűl gyakorlatilag nem költök semmire, max. szórakozásra. Viszont nem élek nagy lábon... -
pista89 #63313 Fizetni egy fórumért? Nevetséges.
Igazából magasról leszarnám, hogy fizetős lenne, nem csak ezen a fórumon vagyok aktív, nem nagyon hiányozna ez...
-
igen, fizetnék :) szó nélkül :) -
De a VIP jogért fizetnek nem a magáért a fórum használatáért. :) -
Nehogy azt hidd. Ha kicsit lassabb a betöltés, máris kap néhány másodpercet a tekintetedtől.
Kisgyerekkorunktól fogva bombáznak bennünket reklámokkal, és nem marad el a hatás sem. Lehet hogy autóvezetés közben, vagy egy üzletben látod meg a hirdetést, de nyoma marad. Egy feltételes reflexet alakít ki az emberben, és nehéz tetten érni.
Olyan ez mint a hipnózis, nem tudnak olyan dologra rávenni amit nem akarsz megtenni. Vásárlás előtt/közben átértékeled a szükségleteidet, minőségi szempontok és korábbi tapasztalatok alapján döntesz. De a befolyásoló erő ott lesz a tudatod legalján.
Ha legközelebb elmész vásárolni, gondold át hogy mit miért veszel meg. Érdekes eredménye lehet. -
Amint említett a bevésődés nálam nem megy. Még azt is keresnem kellett, hogy hol a raklám az oldalon. Az agyam gyakorlatilag annyi weboldalt láttot, hogy ezeket simán kifilterezi. :) -
olcsobber is van, de nem ez a lenyeg, hanem, hogy akad oylan aki ket napig eszik belole. -
Ez függ az üzleti modelltől, és attól hogy milyen szolgáltatást kapunk a pénzünkért. Az ehhez hasonló oldalaknál a fő problémát a megfelelő látogatói létszám elérése okozza. Egy felfuttatott oldalnál nem sok problémát okoz a fenntartás. Még profittal is lehet számolni.
A hirdetések és reklámok nem csak a direkt figyelemfelkeltésre alapoznak. A lényeg hogy mindig szem előtt legyenek, szépen alattomosan bevésődnek a memóriába, anélkül hogy tudatosulna bennünk.
Mivel ezek az oldalak belőlünk, látogatókból élnek, nem hiszem hogy tisztességes dolog lenne külön használati díjat kérni. Vagy ha már kérnek, akkor olyan háttérszolgáltatásokra lenne szükség, ami kompenzálná az erre költött összeget.
Egy fórum, ahol lényegében beszélgetések zajlanak, nem létszükséglet. Én személy szerint egy fillért sem fizetnék érte. Inkább egy warez oldalra költeném a pénzt, bármennyire etikátlan is. Ez az én üzleti modellem. -
Mennyi ma egy átlagos havi netcsomag, amivel tisztességesen netezni? 4k? 12 x 4 = 36k / év. Akinek nincs pénze + 1k-ra, az rossz hobbit válaszottt...
-
Jo, de aki meg nincs annyira tele, hogy 1k-ert kuldjon sms-t es mondjuk 1k-bol kijon neki a ketnapi elelem az nem biztos, hogy megteheti. Kozbe lehet, hogy a forumos kozosseg aktiv tagja. Akkor O ne forumozzon?
Neked meg 3 sor vagy ket koktel... azert mar olni is szoktak :d -
Rundstedt17 #63304 Mindenki maga döntse el hogy akarja-e támogatni az oldalt vagy sem,mert általánosan fizetőssé tenni egy sima fórumot nonszensz