127612
-
Van 10 macskám, 1 kutyám, 2 tengeri malacom, 1 papagájom, s időnként őzek, rókák, birkák, tehenek, lovak is megfordulnak vendégségben a kertben, most melyikről rakjak képet.?
-
majd otthon rakok:D -
nincs -
Unreal1942 #63461 -
Van háziállatom, de inkább nem rakok.
egy másikról meg van fent kép :-) -
már rakom is, tessék...
csak haza kéne érnem.
de kaptok majd két kutyulit, meg két papagályt, meg csomócicmicet, meg nyuszit :) -
Hogy ülnél rá a jegesmedve f*szára!
-
Fbn Lx #63457 mi is cuccoztunk vele tizedikben
:D -
Még nem történt ilyesmi.
legalábbis nem emlékszem rá -
olyan mint az alkohol:D -
de előtte 1kis fagyi utána tuti furcsán fogod érezni magad :DD -
egy percig csak szédülsz, és ingyen van:D -
ez egy új drog? lementek bepörgetni magatokat? :DDDD -
én Byzhouse pártján állok ha a csaj hibája volt én sem hallgattam volna végig a szentbeszédet én is inkább elmegyek -
Nem vagyunk egyformák, a vitának sincs értelme -
azigen jó nagy tetü vagy... -
na és miben tudtunk volna...csak letoltak volna minket -
Hát azért ha a gerincét odaveri a padnak akkor csak nem húzom el a csíkot hanem ott maradok vele hátha tudok segíteni rajta.. -
nem kamu -.- Haverommal leugrottunk játszótérre és oda jött 1 nagymama meg a lány és a lány hibája volt az egész... mi mondtuk,hogy gyorsan bepörgetjük,hogy elszédüljünk és ő is felakart jönni szval nem vállalunk érte felelőséget...ő hibája -.- -
ésakkormivan?xd nemszégyenaz xd -
maradtunk volna ott és hallgassuk végig,hogy mit pofáznak nekünk?... -
kamu -
Hát nem néztem volna ki ezt belöled.. -
Fbn Lx #63440 igen, szerintem is gecik vagytok. -
nemtom haverommal gyors elmentünk onnan és ott hagytuk a lányt... gondolom nagymamája hazavitte -
DIESEL DOG #63438 Lehányta...
-
és mi lett vele? -
szerelmet vallottál valakinek részegen? XDD -
clio1616v #63435 testileg nem
lelkileg igen... azt sem közvetlenül, sem szándékosan -
jáj :S brutál -
gerinc -
írtam lentebb hogy baleset volt.
szándékosan még egy pókot sem ölök meg, nem hogy embereknek okozzak fájdalmat...
az akciódús életünk meg veszélyekkel jár :) -
általános alsóban pergettem a tisztasági csomagot és fejbe vágtam vele az osztálytársam, akinek elkezdett ömleni a fejéből a vér, aztán néztem hogy volt benne egy kis keret nélküli tükör. összevarrták neki a sebet, kaptam egy intőt.
meg az is általánosban volt csak felsőben hogy tartottam a kezem hogy majd kidobom a kis srácot mert szaltózni akart de nyakra esett. elvitte a mentő, kaptam egy intőt.
meg egy két pici bibi. forró öngyújtó nyakra, labdával arcon rúgás, satöbbiek. -
Az élésbe nem feltétlen tartozik bele hogy valakit úgy megdobsz hogy kilóg a csont az arcából, utána pedig viccesnek találod :) -
fejjel? :D -

most mi baj van abba hogy éltünk? :] -
Apróság.. -
Súlyos baleset,ha pörgőhintáztunk és 1gyerek lerepült róla...és a padnak csapódott? o.o -
kisebb koromban (általános iskola)
játszottunk ilyen kihegyezett botokkal.
én meg sikerrel pofándobtam egy haveromat akinek végigvágta az állát
kilógott a csont meg minden :$ :)
amúgy sok apróság volt de csak véletlenek... -
DIESEL DOG #63424 Még nem történt ilyesmi....
Nem kenyerem az agresszió, de ha szükséges és a helyzet megkívánja akkor feltétlen megvédem önmagam.
Mást súlyosan megsebesíteni? Hát... aztán feljelent és mehetek a bús picsába, mert abból már az Isten sem mos tisztára. Ergo okosan kell ütni, meg tudni kell hogy hova kell ütni úgy hogy az áldozatnak ne essen súlyos baja, csak fájjon neki... ennyi.