A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B,C

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FZoleee
Még nincs, de szeretnék.
szeretnék
zsutyesz
B

Ale Alonso! poppe fan club™

Dick Riddick
Van jogsim, A és B.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A CRT monitorok képfrisssítése erõsen fárasztja a szemet, 85Hz fölött ez a hatás jelentõsen csökken (ha meg nem is szûnik). A TFT-LCD technológia egészen más, bár zavaró vibrálás a legtöbb monitor esetében jelen van.
A fõ probléma egyébként az, hogy a monitor nézése közben fele vagy harmadannyit pislog az ember, és ez bizony hosszútávon (a szem kiszáradása miatt) látásromlást eredményez.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Eagle16
Nincs rá szükségem. Majd ha kelleni fog, akkor lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát egyik erõsebb kategória, mint a másik. Például aki szemüveges, de napszemüveget is hord, az nyilván az elsõre nyom.

predator1982
nem tudom hogy mit nyomjak be
ugyanis az alábbiakat használom: szemüveg, napszemüveg kontaklencse.

pred

Vaxi
Csak napszemüveget bicajozáshoz

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Motoroj

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Molnibalage
Látom a szövegértelmezés nehezedre esik. Arról van szó, hogy tök mindegy, hogy mit csinálsz 2-es dioptriával te már szart sem látsz. Komoly tevékenységet folytatni lehetetlen szemüveg néklül. Max. az úton mehetsz át zebrán, de talán még azt sem.

A szemem meg kb. nem romlott semmit az utóbbi 4 évben, de köszönöm, hogy aggódsz érte. Mellesleg kibaszott nagy téveszme, hogy a monitor rongálná a szemet. A sötétben vagy rossz fényviszonyoknál való olvasás annál inkább. Érdekes, hogy a számítógép elõtt is kellett szemüveg sõt, még a TV elõtt is. A gyertyafény nem túl hatékony fényforrás..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Kb. 50% nem igényel szemüveget ha jól látom.

Nekem csak napszemüveg kell, vezetéshez jó az ha van.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

NeverwinterKING
oszt milyen az a police? egy képet dobhatnál. mindig is akartam egyet csak hát nem a legolcsóbb fajta 😛

\"You are fucking crazy people!\"

Én vagyok az egyetlen olvasószemüveges? 😄
(rendes szemüvegem van, de csak olvasáskor, meg gépezéskor van rajtam)

KoЯn

Bandee1987
Csak bizonyos alkalmakkor (pl. vezetéshez,tv nézéshez, távollátáshoz (pl. elõadáson a fõsulin)) mivel távolra kissé homályosan látok

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

figyelj, annak, hogy nem tudom távolról elolvasni a táblákon a feliratokat, nem sok köze van ahhoz, hogy hogyan vezetek.
De mint mondtam, fel szoktam venni.
DJ RX7
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell, még a napszemüveg sem. Max ha olyan dolgot végzek akkor védõszemüveget viselek.

:3

tigeroo
íjjá

nos'chez idézet?

NKS forever 😄
szucsy89
kontaktlencsét használok + ugye szemüveg amikor otthon vagyok/gépezek mert a kettõt együtt kell használni
[HUN]FaTaL
Attól függ hogy minusz vagy plusz. 😊 Sok emberrõl hallottam már hogy -2es szemüveg kéne neki és szemüveg nélkül vezet...

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.
elitehun
Azt mondta az egyik szeme 1.5-ös a másik meg 2.0-ás tehát max a szövegeket nem tudja elolvasni nem vak<#wow3>
[HUN]FaTaL
" Bár volt már, hogy elfelejtettem, annyira nem volt zavaró."

Remélem sosem találkozunk az utakon..

Szeretem mikor olyanok vezetnek akik nem látnak és "ááá nem veszem fel a szemüveget mert idegesít" aztán majdnem belemegy mindenkibe..

mucca képet a policeodrol 😄 nekem is az van most de akarok meg 1et
ja, mondjuk ha edzéskor jobban fárad a szemem, akkor engem is zavar, hogy homályos minden körvonal. Egyébként ha hordom a szemüveget aztán hirtelen leveszem, akkor tényleg szar. Ha már egy ideje nincs rajtam, akkor meg már megszokom
daeemoon
Csak bizonyos alkalmakkor (amikor 3 méternél messzebbre kell élesen látni)

mostanában vizsgázok, vezetéshez persze felveszem a szemüveget. Bár volt már, hogy elfelejtettem, annyira nem volt zavaró.
bardocz
Nem, ez azért van, mert megszokta a szemüveget, és nélküle már nem érzi magát biztonságban. Sokan vannak, akik leszarják, hogy nem látnak, csak homályos foltokat, meg már megszokták, és inkább nem vesznek fel szemüveget.
ez mind azért van mert 4 éve itt döglesz az sg-n éjjel nappal, és szétbassza a szemeidet a monitor

skeezo&#8482;

Pepsi Twist
csak sima police napszemüveg 😄 de van 1 teszkós 250FTos 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Alváskor, meg zuhanyzáskor leveszem, amúgy nem nagyon😄
Molnibalage
Hogyan csinálod. Nekem 1.5-ös, de röplabdázás közben már nem látom a 18-19 méterre levõ vonalat a pálya túlsó végén. el nem tudom képzelni, hogy ilyen szemmel mit látnak azok akik nem hordanak szemüveget...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szabi84
mindkét szemem -1, van szemüvegem, napszemüvegem, a kontaktlencsét be tudom rakni, de kivenni nem igazán szóval az felejtõs:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[HUN]FaTaL
Remélem autót nem vezetsz...

rolex napszemüveg ?xd
jobb szemem 1.5-ös volt bal szemem meg 2-es, amikor kb. egy éve vizsgálták, ennek ellenére nem hordok szemüveget, mert gyûlölöm. 😄
Csak akkor veszem fel, ha játszok valamivel gépen, vagy egyetemen ha táblát kell nézni.
Egyébként a mindennapokban szinte észre se veszem hogy szar a szemem, mert már megszoktam 😄
Bruk
"Csak bizonyos alkalmakkor (pl. gépezéshez)"

Még alsó tagozatos koromba felírtak egy feleset hogy suliba, olvasáshoz, géphez stb.. 2 éve voltam utoljára szemészeten és akkor azt mondták hogy tökéletes a látásom. Attól függetlenül gépezéshez meg ilyesmikhez mindig felveszem..nélküle fárad a szemem és így nem látok 1 idõ után jól csak ha megerõltetem magam. De távolra nagyon jó a szemem.

Sickness
rolex

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Rockynhooo
milyen drágát?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

poppe
bal szemmel nem látok messzire, de a jobb tökéletes. nem hordok szemüveget, fosok h tovább romlana

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ki kell kaparni kanállal, dobd a falnak 2szer, 3 az már necces, lehet hogy sérül, és tedd vissza.<#miaz>

skeezo&#8482;

Hegi90
A szemtornáról tudna nekem valaki mondani TAPASZTALATOT? 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

milk4
Kellene, de nem használom.

Bal szememre nem látok annyira jól messzire.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

remélem nem terhelted meg magad nagyon ezzel a sok gondolkodással<#miaz>

skeezo&#8482;

zsutyesz
igen, valóban a "viselsz-e ..."lenne a helyes. de a többség azért így is megértette a kérdést. <#wink>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

húha te natyon bölcs vaty

skeezo&#8482;

Kicsikiraly
elgondolkoztam.. a kérdés félreérthetõ, "HASZNÁLSZ szemüveget?" a "VISELSZ szemüveget?" helyett. így mondhatom azt hogy én használok szemüveget, vajaskenyeret azzal kenem, de viselni nem szoktam

<#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

napszemcsithasználok
Pepsi Twist
Csak napszemüveget.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lyukasbogrács
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell.