A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
az a sok esti kockulás
Sajnos egyre inkább szükségem van rá. De most még megvagyok úgy, hogy csak akkor kell ha huzamosabb ideg, tehát nagyobb terjedelmet kell olvasnom. Egy idõ után sajnos elfárad a szemem és csak a szemüveg segít.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ale Alonso! poppe fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
skeezo™
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Annak ellenére szavaztam erre, hogy barátnõm valahol a kettõ között érzi a dolgot, de nem is ezért vagyok vele😊
Nekem a szájra puszi is megteszi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de ugy igazan talán a lágy csokhoz huz a szivem 😄D persze vad tapizás mellett <#ravasz1>#ravasz1> (nem indit be nagyon a vad smaci) jobban bejön nekem csak a "lightos" ajkak csokolgatása 😊
pedig sokan mondjak h ez a csaj ien vadul smarol meg olyan vadul nem tom 😄 engem nem vonz barmien fura is , harapdalas meg nincs bajom szoktam en is 😊
nekem ez a szájban turkálás nem jön be, akit szeretek az inkább ölelés, puszi :]
Felváltva.. néha lassítani, romantikázni, néha gyorsítani, s bevadulni... 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Azt hittem, kisebbségben leszek 😄 Egyszer smároltam egy csajjal, hát komolyan borzalmas volt, egyszer se tudtam úgy megcsókolni hogy ne harapja szét a számat :/
nem kell ahhoz erõ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.