A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
ha holnap nem alszom ki magam pedig korán reggel megyek bicózni jánoshegyre azt le süvítek a fakközt... de ha viszont nemalszom ki magamat.. akkor nemotm milessz ha nem látok élesen és gyorsan. 😄 majd be lökök valami energija italt.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigeroo
jah amugy énis elég jól látok csak nah...
meg mindig karikás a szemem meg tiszta fáradt 😞

immovable
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell.

JohnnyNapalm
Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.

Kellene, de nem használom.

OrioN the S
Csak bizonyos alkalmakkor (pl. gépezéshez)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CopyKing92
én nemtum hogy de reggelente meg este kibaszott élesen látok 😄 és akár 1km röl ki szúrokbármit 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigeroo
hú most nyáron énis azt vettem észre mintha ..nemis romlott volna a szemem hanem... hiába alszom ki magam kúrva fáradt a szemem...

az a sok esti kockulás
FZoleee
BaliBoy
Csak bizonyos alkalmakkor (pl. gépezéshez)

Sajnos egyre inkább szükségem van rá. De most még megvagyok úgy, hogy csak akkor kell ha huzamosabb ideg, tehát nagyobb terjedelmet kell olvasnom. Egy idõ után sajnos elfárad a szemem és csak a szemüveg segít.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
kontaktlencsém van. szemüveget csak otthon hordok, mert akkor kiveszem a lencsét.

Ale Alonso! poppe fan club™

Molnibalage
Gyakorlatilag mindig rajtam van alvást és sportolást (röpi, foci, stb) leszámítva. 6 éves korom óta van szemüvegem egy 1,5 éves periódust leszámítva. Még most is csak 1,5-es.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ZTM

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

wordsworth
Lágy romantikus gyengéd vad, fejtõl lábig <#beka3>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

predator1982
ez hülye kérdés, a helyzet adja...amúgy valahol a kettõ között

pred

szucsy89
valahol a kettõ közt az igazi<#eljen><#law>
NEOreg3
jó neked

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

REPS0L
beszarok. 😄DDDD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

NEOreg3
az

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mily meglepeõ

skeezo&#8482;

Lyukasbogrács
3 óra vad, szenvedélyes smár után lágy, romantikus, gyengéd -> Valahol a kettõ között az igazi.

REPS0L
valahol a kettõ között

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

89
részegen a vad, szenvedélyes, józanul lágy, romantikus, gyengéd xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

plck
vad😄

Barnabyka
Lágy, romantikus, gyengéd.

Annak ellenére szavaztam erre, hogy barátnõm valahol a kettõ között érzi a dolgot, de nem is ezért vagyok vele😊

milk4
Nincs elég tapasztalatom, hogy válaszoljak....

Nekem a szájra puszi is megteszi.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigeroo
*fapfap*
Scottt
Valahol a kettõ között az igazi.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tugyiti
Benny04
kuss

dartonita
Hol ilyen hol olyan.

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BB7
Nem is lesz! 😄
Benny04
nincs tapasztalat :/

BB7
=]

de ugy igazan talán a lágy csokhoz huz a szivem 😄D persze vad tapizás mellett <#ravasz1> (nem indit be nagyon a vad smaci) jobban bejön nekem csak a "lightos" ajkak csokolgatása 😊
pedig sokan mondjak h ez a csaj ien vadul smarol meg olyan vadul nem tom 😄 engem nem vonz barmien fura is , harapdalas meg nincs bajom szoktam en is 😊
nem mondanám, hogy nem szeretek csókolózni, de igazából közömbös.
nekem ez a szájban turkálás nem jön be, akit szeretek az inkább ölelés, puszi :]

NEOreg3
sosem csókolóztam még

BB7
"Valahol a kettõ között az igazi."
Felváltva.. néha lassítani, romantikázni, néha gyorsítani, s bevadulni... 😊
Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

Picar77
de igaázábol ez változo
mikor milyen esik jól😛

()() (^^)

z99999
csatlakozom a többséghez

Pszt.

ChuckyHUN
Legfõképp a lágy romantikus. De ha úgy adja a helyzet >vad szenvedélyes > ... 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Azt hittem, kisebbségben leszek 😄 Egyszer smároltam egy csajjal, hát komolyan borzalmas volt, egyszer se tudtam úgy megcsókolni hogy ne harapja szét a számat :/

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Mike at home
ne magadból indulj ki
nem kell ahhoz erõ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Nem szeretek csókolózni.