127612
-
Egyik dédszülőmet sem ismertem, nagyszüleim közül is csak kettőt. Meghaltak, mielőtt megszülettem volna. :(
Csak anyai mamát és apai papát. Pedig sokat mondják, hogy apai mamámra ütök, őt szerettem volna megismerni. -
Apai ágon, nagymamám szülei ~10 éve haltak meg, konkrét emlékeim vannak, találkoztam velük sűrűn, beszéltünk is stb, nagypapám apját nem ismertem, az anyja viszont közel 100 évig élt, ő pár éve ment el, így róla is konkrét emlékeim vannak, sőt ha minden igaz, (ennek utána kellene járnom rendesen...), elvileg mikor meghalt, akkor már élt a fiam, így aztán az ük rangot is birtokolhatta. :)
Anyai ágon nem ismertem a dédszülőket, nagyszülőkből is csak nagymamámat ismerem.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.01.16. 10:27:41 -
Egyet ismertem csak, ő olyan 8-9 éves koromig élt, úgyhogy elég sok emlék van róla. -
Az anyám ágán nagymuternak az anyjával asszem találkoztam, de már nagybeteg volt. Kb. emlékszem arra, hogy hol lakott, de az arcára már nem. Az fater, faterjának nagyanyjával többször is, arca is kb előttem van, de túl sok emlékem róla sincs, mert 10+ voltam. -
Oda tényleg kellett vonla plusz egy opció, így torz a végeredmény. -
Úgy csodálkoztok azon, hogy van egy csomó összevissza szavazó (aki nem, vagy alig olvassa el a kérdést, pláne nem értelmezi), mintha most fordult volna elő először :) Ha feltenné valaki kétszer ugyanazt a kérdést egymás alatt, akkor se lenne egyforma a kettőre adott válaszok száma és aránya.
Ezért nem reprezentatív semmilyen módon a fenti szavazósdi, csak arra való, hogy jó esetben beszélgetést indítson a jelzett témában. -
végre valaki más is megértette

-
A második kérdésre elvileg csak azoknak kellett volna válaszolniuk, akik az elsőre igent jelöltek. Úgy is szól, "HA igen..."
Ha nem láttál balesetet, akkor minek szavazol arra, hogy hányszor? :) -
trebron #121877 Így minden világos. Köszönöm, a kimerítő magyarázatot. -
1x személyesen sokszor maradványt. Halálost sehogy.
Egyszer koccantam autóba kár nem keletkezett csak rendszám szakadt le. Én voltam a hibás, megzavart egy előttem majdnem kialakuló baleset. -
láttam már több balesetet, halálosat nem. az egyiket át is éltem, és én voltam a hibás. -
igen - habár az nem kifejezett baleset volt, egyszercsak egy motoros csúszott be a Mom Parknál a betonon, valszeg elcsúszott.
igen - volt még1 csak arra már nem nagyon emlékszem
nem
nem
igen - kiskoromban elütött az autó
1X (ez is elég volt...)
igazából én is hibás voltam (átfutottam az úton körbe nézés nélkül) meg kicsit apám is (aki dudált, mikor mehettem volna, és nem dudált amikor nem szabadott volna, szerintem pont fordítva volt a logikus, azért futottam ki nyugodtan)
igen, én... (de szerencsére nem tört el semmim, az akkori keményfedeles táskám megvédett, csak a fél arcom meg a karom tiszta vér volt.
nem (hacsak.... nem, látszódom a tükörben)
egyiket sem -
Sikkadjon. -
trebron #121872 Mit jelent az a szó, hogy sikkani? -
Nem, valóban nem értem. -
" a saját szemeddel élőben" -> tehát nem és ez a lényeg
Az kit érdekel hogy utána ami maradt, azt láttad? Semmi köze a kérdéshez.
Illetve tényleg látom nem érted hogy mibe kötöttem bele. -
igen 3x,kétszer autóból amiben ültem,nem halálos,nem is sérült senki egyikben sem
1x nem adtak elsőbbséget,egyszer figyelmetlen voltam és útra rákanyarodáskor azt hittem az előttem lévő is úgy gondolja kiférünk,ő meg nem (csak a kuplungot engedtem rá,de a vonóhorog miatt neki 0,nekem meg hatszámjegyű lett a károm)
utolsó 3ra meg nem -
Magát a balesetet nem láttam. Csak azt, ami utána maradt. Az egész kérdés egyik lényege ez. -
Látom te is így szavaztál ami nekem böki a csőröm.
Kérdés: "Láttál már nem halálos KÖZLEKEDÉSI"
Válaszod: NEM
Hozzá tartozó kérdés: "Ha igen, egynél többször? [1]"
Válaszod: NEM
és így tovább...
Az én kérdésem: Ha egyszer úgy szól a kérdés, hogy "Ha igen,"...akkor mi a frászért szavazol oda is? Mert így most a Nem szavazatod nem 0-t jelent (hisz az első kérdésben azt válaszoltad hogy egyáltalán nem láttál még), hanem 1-et...holott ugye te nullát láttál.
szerk: Ez nem kekeckedés, hanem teljese fals eredményt ad így a szavazás. Ha pedig fals az egész alapjaiból, akkor mi értelme szavazni, illetve %-os eredményeket mutogatni.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.01.12. 21:23:13 -
Apróbb koccanást éltem már át, ill. láttam is. Én csak utas voltam. -
Hogy ne sikkadjon el és ne számoljon ide valaki pl. munkahelyi balesetet vagy háztartásit. -
kamionosjoe #121864 Miért van nagybetűvel, hogy KOZLEKEDESI?
-
Nem. Nem tudom, hogy ez mennyire kirívó, de élőben még koccanást sem láttam soha. Mindig csak a végeredményt.
Nem.
Nem, csak közvetlenül utána (HÉV gázolás) megy egyszer átéltem HÉV-en, ahogy elcsap valakit, de akkor sem láttam semmit.
Nem.
Igen, bátyussal araszoltunk kifelé még Miklósról egy sorban. Egy idióta kivágott a sorból, előzött aztán mikor jött szembe valaki. akkor a lelkemy úgy gondolta, hogy a kocsiájval befér egy 1 méteres részbe egy 5-6 méteres kisteherautóval... A bátyus céges kocsijának hátulját rommá törte úgy, hogy a bátyus az utolsó pillanatban előre ment gázzal amennyire csak lehetett, így kb. nyert 1 métert. Az előttünk levő kisgyerekes fickót majdnem le kellett fogni, hogy ne csapja le a barmot. A gyerek is ott volt a hátsó ülésen, nem kicsit volt ideges. (Őszintén szólva én nem nagyon tartottam vissza, a többiek próbálták nyugtatni...) Ha eggyel később húzza be a kormányt az a marha, akkor őket kapta volna el én nem minket. Az utközés kicsit rátolta a bátyus kocsit az övékére, de az már csak egy koccanás volt.
Egyszer.
Nem, bringásan és gyalogosan sem okoztam ilyen galibát.
Nem.
Nem.
Nem. (Volt osztálytársam halt meg motorbalesetben bár nehéz balesetnek hívni azt, ahol valaki egy 60-as táblás kanyart akart alsó hangon kétszeres akar tempóval bevenni...)
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 19:59:34 -
Nem halálosat láttam sokat, főleg csip-csupp koccanásokat, többnyire figyelmetlenséből. Halálosnak csak helyszínét láttam közvetlenül esemény után. Magam részéről az autóimat törtem meg párszor kicsit, szintén ilyen városi szituációkban, változó felelősség mellett. Egyszer tinikorunkban tetőre basztunk egy trabit, aminek a tetejét áttörve kicsattantam a betonra, az szar volt, illetve egyszer muterral kicsaptuk a egy családi ház kerítését, bár akkor max 8 éves lehettem. Egy alkalommal faterral elcsaptunk valami hülyegyereket aki gyakorlatilag ráugrott a kocsira (nem lett semmi baja, pedig egész jót szállt).
Családtagom / barátom szerencsére nem halt meg és nem is sérült meg közlekedési balesetben.. Barátnőm apja halt meg egy polákkal, de kb 25 éve.. -
Be kellett volna állítanom, hogy kötelező legyen szavazni. -
Akik ide járnak szavazni ennyire telibe tosszák a dolgokat?
Az 1. kérdésre 9 Igen érkezett, de a hozzá tartozó alkérdésre 12 válasz.
A 3. kérdésre 1 Igen érkezett, de a hozzá tartozó alkérdésre 9 válasz.
Az 5. kérdésre 10 Igen érkezett, és a hozzá tartozó alkérdésre is 10 válasz érkezett. (végre sikerült normálisan csinálniuk). Utána is sikerült még tartani a 10 választ, de utána már megint nem sikerült és 11-en böktek...
-
Láttam többször is, halálosat egyet sem, csak főleg koccanásokat. Egyszer olyan is volt, hogy télen egy autós előzte a buszt (amin én is ültem), a jeges úton a következő kanyarban fejre is állt... Néhány férfi a buszról visszabillentette négy kerékre, és ment is tovább. :) -
:D! -
Zóanagyvarázsló #121857 Ne felejtsd el, hogy csak átmenetileg vagy életben, tehát neki van igaza! -
én tartózkodtam egyedül
thug life
-
remélem megdöglesz egy olyan betegségben,amit 200 éve elfelejtettünk de nem adattad be ellene az oltást. -
Mellette. -
Tennék rá hogy ki oltatja be magát meg ki nem, de aki tiltakozik ellene, azt aztán meg ne lássam betegnek lenni. -
mellette egyértelműen. -
Nirz #121851 így van -
18 alatt legyenek kötelezőek (azért, hogy, ha "felvilágosult" a szülő, akkor azért ne nyírja ki a gyerekét) a szokásos oltások, utána meg eldönti, felnőtt ember. -
A magadfajta idóták csak szélsőségekben tudnak gondolkodni... -
trebron #121848 Köszönöm az információt. Már rohanok is és beoltatom magamat minden létező vakcinával. -
ezt küldeném az idióta vakcinaelleneseknek.... -
Elmagyarázzam neked? Pazaroljam erre drága időmet...? Én csak azért vagyok életben, mert létezik modern orvostudomány és gyógyszerek... Szóval előttem balfasz véleményeddel meg nem állsz két lábon, az ziher...