127612
  • Fbn Lx
    összefoglaltad 14ezer selfhelp könyv lényegét
    egyébként a tömegek tényleg hajlamosak magasra emelni az önhitt figurákat, akik nem csak, hogy elhiszik, hogy képesek sikert elérni, de jó a marketingjük, és másokkal is el tudják hitetni, hogy ők tényleg sikeresek
    nyilván nem sok tanulást igénylő tudományterületekre gondolok, hanem az ilyen kommunikációs "szakértőkre" akik arra specializálódnak, hogy szellemi értéknek állítsák be a tehetségnélküliséget és a szart is eladják neked csodaként
  • Motoroj
    Igen. Ellenvetés?
  • Sir Quno Jedi
    A mai világban úgyis azt a faszságot nyomatják a nyomorultaknak, hogy báááármit elérhetsz, csak naaagyon akarnod kell, hinned kell magadban és ezt másokra is ki kell sugározd, mert ha te elhiszed, hogy képes vagy rá és vagy valaki és kihúzod magad és magabiztosságot sugallsz, akkor ők is elhiszik mindazt rólad stb. bullshit. Anyám (aki kb. egész életét végigtanulta hc) ezen mindig szénné röhögi magát. Ugyanis bármennyi önbizalom és egó is szorult beléd, a világ minden önhittsége sem tesz agysebésszé és ugyanúgy kinyírnád már az első páciensedet is, majd utána az összes többit... A vicces az, hogy a legnagyobb tudású emberek gyakran a legszerényebbek, míg az önhitt, rátarti, beképzelt majmok pedig szimpla vadbarmok, akiket max. valóságsóban ajnároznának ideig-óráig.
  • Kata
    Nem, ezt nem kisugárzásnak hívják, hanem önértékelési zavarnak, egoizmussal.
  • Kata
    :D
  • Neocortex
    Akkor engem a kisugárzás taszít mint a kurva isten
  • Lacee86
    Ezt hívják kisugárzásnak. Egy definiálhatatlan valami. :)
  • Kata
    Láttam én már (nem egy) kimondottan nem vonzó nőt, aki mégis úgy él, hogy a világ körülötte forog, tele van elvárásokkal, minden és mindenki érte és élete kényelmének kiszolgálásáért van.
  • SötétBarom
    Szerintem meg nincs csúnya nő, csak olyan aki nem ad magára. Extrém eset persze létezhet, de ha valaki szeretne, akkor tud több mint elfogadhatóan kinézni.
  • videobaby
    1-2 órára kipróbálnám, annyi bőven elég lenne a kíváncsiságomnak.
    pasinak lenni sokkal könnyebb.
    nem, jó, ahogy van. minek válogassak?
  • Calver
    de hát tudhatnád, hogy az sg fórumozók mindegyike vonzó, minimum 9/10-es alfahím, a csúnya nővé válás esete még fel sem merülhet.
  • Fbn Lx
    elhangzott a lényeg szerintem: vonzó külsővel nőként egyszerű az élet, ha nem nézel ki jól, akkor viszont nőként nagyon szar dolgod van
  • Sir Quno Jedi
    Már leírtam, hogy ő már tudja mi a dolga, mint nőnek és mindenben gyakorlott, amikben én csak bénáznék. A tapasztalata aranyat ér az ő testében lakva.
  • trebron
    Mi az, amire az Ő énjét használnád? :)
  • Sir Quno Jedi
    Mérisne. Sosenem lennénk egyedül! :DDD Tudnék neki segíteni sokmindenben cserébe. Mer mink értjük a matekot, a programozást, meg hogy miért úszik a hajó a vizen, pedig vasból van, ilyenek...

Bár a skizofréneknél sokszor nem is tudnak egymásról rendesen az "én"ek. Szal. olyan kell, ahol egyszerre több személyiség lehet, de párhuzamosan, mint a haverok.
  • Hayni
    -Akár hosszabb időre is
    -A férfiaknak
    -Gondolkoztam már rajta, de nem tudnék dönteni

Nehéz sunásnak lenni....
  • Lacee86
    Férfinak kevesebb egészségügyi kockázat??
  • trebron
    Tehát szívesen lennél egy skizofrén nő, akinek férfi énje te lennél.
  • Sir Quno Jedi
    Ez azé hüle kérdés, mert ha pl. csak úgy nővé változhatnék egy időre (vagy amikor jólesik), de ugyanúgy nem lennék sem szép, sem vonzó, mint ahogy most sem vagyok (csak a nemem változna, de kinézetre lehet még rosszabb lenne), akkor sok értelme nem lenne, mert egy beteg, kövér, randa nőnek még szörnyűbb dolga van, mint egy pasinak. Szerintem... Szal. alapvetően kipróbálnám milyen egy durván kinyalt fiatal cicababának lenni, de ez nem túl valószínű ugye. :DDD Meg akkor is a nőket csipáznám, szal. "leszbikus" nőnek lenni meg nem biztos, hogy igazi, reális női experiensz.

Ez inkább úgy érdekes, ha beleköltözhetsz egy amúgy kifejlett, tapasztalt, önálló nő fejébe és tudja, hogy a te személyiséged is ott van vele, de nem zavarja és együtt tapasztaljátok meg milyen nőnek lenni (mivel te is mindent érzel/érzékelsz/átélsz, amit ő, csak ő irányít, persze tudtok kommunikálni egymással). Hiszen ő már tudja milyen is az, így mindent meg tud mutatni és nem leszel magadra utalva tök hülyén. Ugye ezernyi dolgot nem tudnál, mint nő, de egy nő már tudja. Ez az utazás csak afféle turizmus, de ez talán elfogadhatóbb. :D
  • Motoroj
    „Viszont aki el tudja, attól érdekelne, hogy miért gondolja így. :D”

Nem magamból indulok ki, hanem abból amit magam körül látok.
    Azt látom, könnyebb munkát találni, változatosabbak a lehetőségek, és többet is fizetnek. Aztán itt van a fizikai erő is mint előny, kevesebb egészségügyi kockázat, ráadásul szerintem kevesebb szabadideje is van a nőknek.
  • Molnibalage
    El semi tudom képzelni az egész szitut, ez kb. olyan, mint 0-val osztani. Nekem nem megy.
  • Zoli007
    Akár néhány hónapra is.
    A nőknek. Elnézőbbek velük, könnyebben kapnak meg sok mindent.
    Gondolkoztam már rajta, de nem tudnék dönteni.
  • Lacee86
    Persze, hogy kipróbálnám, max pár napra kíváncsiságból :D
    Nem tudom eldönteni, szerintem nem is lehet.
    Jó így, ahogy vagyok, nem szeretnék nő lenni. (Bár annyira nem jó érzés, h statisztika szerint előbb kipurcanok. :D )
  • trebron
    Nem, nem sok fun lehet abban, hogy hisztis picsa legyek.
    Nem könnyebb egyiknek sem, az élet nagyon könnyű mindenkinek, a halál mindenesetre sokkal nehezebb.
    Nem, a születésben nincs jó vagy rossz.
  • Neocortex
    1-2 órára elszórakoznék magammal kíváncsiságból ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A férfiaknak
    Nem
  • chhaya #121900
    Ezt most is megteheted. :D
  • chhaya #121899
    Rövidebb időre, mondjuk néhány napra kipróbálnám.
    Nem tudnám eldönteni, hogy kinek könnyebb. (Viszont aki el tudja, attól érdekelne, hogy miért gondolja így. :D)
    Gondolkoztam rajta, hogy mennyire más lenne minden... De most már jó így, ahogy van.
  • Blum
    Kipróbálnám, de csak rövidebb ideig (néhány nap vagy hét).
    Amíg nincs mindkettőről tapasztalatom, nem tudok dönteni.
    Nem. Így jó, ahogy van.

• Fbn Lx
    kipróbálnám néhány hétig, végre megkeféltethetném magam és nyelhetnék egy rakás péniszt
  • Molnibalage
    Az egyik beküldött kérdés kommentáltam. Ha beküldő változtatni szeretne, akkor írjon PM-et és átírom.
  • SötétBarom
    Nem.
    Nem.

Egyszer a város elvette a kocsim forgalmiját. :D
  • trebron
    Igen. Felszámoltattam egykori munkaadóm cégét.
    Éngem még nem.
  • chhaya #121893
    Nem, nem.
    Hála a jó égnek nem volt még semmi olyan gondom, amit csak perrel lehetett volna megoldani.
  • wannnabeees
    Igen
    Nem
  • Molnibalage
    Holnap teszek be új kérdést.
  • Freeda Krueger
    nem lehet az olyan rossz...

Régebbi nagy sikerű kérdések újra elővétele?
  • Molnibalage
    Kb. egy hónapja nem küldött be senki kérdést... Ha ez így marad, akkor az lesz, hogy az kerül be, amit én kitalálok...
  • Freeda Krueger
    Nem,nem
  • Molnibalage
    Nem.
    Nem.

(Baromi kevés a szavazat...)
  • Lacee86
    Egyik dédszülőm sem élt már, mikor születtem. Anyai dédmamám élt legtovább, ő 3 évvel azelőtt halt meg, hogy megszülettem.