A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én ezt kerestem sokáig. Shazaam és társai sem ismerték sokáig, a banda feloszlott, a kiadó megszűnt 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.11. 22:07:10

[merlinw.org]

https://www.youtube.com/watch?v=ZaqF-7v9BtYitt kb 0:50-nél kezdődő dalt kerestem sokáig, de kiderült pár perce, hogy nem létező dal:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Motoroj
Biztos van 10 év. Van olyan is amit úgy keresek, hogy még sosem hallottam.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

én még vagy 8 éve néztem az 5ezer forintos házimozi-rendszeren, ilyen nagyon rossz minőségű lemezről, zajos képpel
és így is korrekt volt!
dartonite
Sosem volt ilyesmi kesztetesem.Amit esetleg kerestem az max par nap/het alatt megvolt.
shazam?
Pluskast
Én már nagyon rég óta vagy két éve keresek egy zenét. Egyszer hallottam a youtube-on. Stílusát tekintve picit epikus zene volt a vége felé némi japán harci zenével megfűszerezve. A videóban egy grafika volt végig középkori katonák feküdtek a fűben illetve némelyikük állt. Sajna a címére már nem emlékszem. Azt hiszem már nem fogom megtalálni soha 😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
Wow, 7.2-es, az egész jó film lehet akkor.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pont most találtam meg, mielőtt belinkelted

sőt, még virágbolti verziót is találtam
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.11. 09:56:08
Dzsini
Ez lesz az/ - ennyiből angolul simán rá lehetett keresni (shaolin tető javítás film), és első találat volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Faterom meséli mindig, hogy anno, mikor katona volt, látott egy filmet, ami egy srácról szólt, aki kung fut akart tanulni, de nem akarták tanítani a shaolin papok. Aztán elvállalta a kolostor tetejének javítását és közben figyelte az edzéseket és megtanult úgy verekedni, hogy csinálta közben a tetőt és elég érdekes stílusa lett emiatt. Mai napig nem tudjuk, hogy mi lehet a film címe... 😄
SimaSuna
Réges régen láttam 2 filmet, ami nagyon megfogott. Évekig kerestem a tv-s leadás után...sajnos sikertelenül. Hiába túrtam az internetet.
Hiába írtam a gugliba, hiába mondtam filmmágusoknak, nem tudták.

"küsszün grrrr" ami megmaradt az első filmből..talán 4-5 évvel később marha véletlenül meghallottam a TVben, ekkor láttam, hogy a Kedves Ellenségem.
A másik pedig egy motoros gyerekről szólt akinek életre kelt a motorja. VHS kazettán volt meg 10éve, de sajnos öcsém elintézte..sose tudtam meg mi a neve. Később eszembe jutott, hogy MX banditák lehetett végül kiderült, hogy The Dirt Bike Kid néven fut. Azóta ez is meglett 😊
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Egye fene, legyen így.
genndy
Legalább 6-7 éven keresztül kerestem a National Geographicon régen menő hajnali klipek zenéit, mire valamikor tavaly meglettek.
Ha bárkinek még mond valamit és segítség: hegymászós: Stephen Loveday & Darren Loveday - Adonis, hőlégballonos: Stephen Loveday & Darren Loveday - Photosonic <#vigyor0>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
85-86 környékén volt 1 (másolt) kazettányi egy együttes zenéjéből, amit nagyon sokat hallgattam, de semmi több nem volt tőlük, kapni nem nagyon lehetett sehol.
Aztán jött 1996, amikor lett állandó internet kapcsolat otthon, meglett a zenekar, meglett több album tőlük (első "online" vásárlások: angol fontot postán, borítékban küldtem angliába hozzájuk, és postafordultával küldték a dedikált CD-ket 😊 ), és a 2000 környéki újraösszeállásnál sikerült két koncerten is részt venni.

Úgyhogy mondjuk 10 év 😊

Filmből volt olyan, ami filecserélőben (emule) állt 2-3 éven(!) át, mire lassacskán lecsorgott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ok
Roger6
Mármint így akartad, nem? " 1 percig. Ha az alatt nincs meg, leszarom"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

immovable
1 percig. Ha az alatt nincs meg, nem is érdekel.
4-5év

Valamilyen dokumentum filmet kerestem és az Istennek sem találtam meg. Aztán végül meglett, megnéztem de most nem jut eszembe, hogy mi volt az. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ocskoszilard
10év, vagy több, mert még mindig nem találtam meg

tigeroo
clio miatt nem írok semmit, tiltakozom csöndben
Molnibalage
10 év.

A Gangs of New York vége felé szólt. Pár éve is kerestem, akkor még nem volt meg. 1 hónapja csak ponéból megénztem, hogy talán most, és igen...! 😊 Volt még pár szám, amit 4-5 évig nem vadásztam, de egyszercsak meglettek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

amit nem találok meg órákon belül, azt nem találom meg soha, szóval üres
videobaby
pár percig szoktam keresni, aztán, ha addig nem sikerül megtalálni, megunom és szólok valakinek, hogy keresse meg nekem.

pár óra

MerlinW
Repültem kisrepülővel, vitorlázóval, utasszállítók "minden" tipusával (19 országba), amikor az időjárás engedi siklóernyőzöm (hármashatárhegy) 7 éve, 5 évig ejtőernyőztem Ausztriában (3500-4500m). Helikopterrel két városnéző körutra fizettem be magamat, jó móka volt. Tehát szeretek repülni.

[merlinw.org]

vizes
Ja, vagy úgy. Én 1990-91-ben voltam Szentkirályszabadján, ott voltak Mi-24-esek.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Szentendrén voltam 2008-ban kiképzésen(ha jól tudom már csak az az egy kiképzőközpont van Magyarországon mióta a sorkatonaság megszűnt). De nem ott, hanem Táborfalván repültünk, ott volt ilyen egy hetes gyakorlat ahol amerikai katonákkal és a szolnokiakkal gyakorlatoztunk akik éppen Afganisztánba készülődtek.

★★★★★

Pluskast
Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni és habár helikopterrel még nem repültem szívesen kipróbálnám.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni. Helikopter is jöhet.

Repültem már kisgéppel, nagy-géppel, helikopterrel, vitorlázóval, ugrottam ernyővel, imádom. Vitorlázó repülni jártam is. Már nincs sok időm ilyenre, így RC helikopter reptetéssel enyhítem a repülés utáni vágyam illetve évi egyszer elmegyek ismerőssel repülni 1-2 órát.
Dzsini
Bármilyen repülő jöhet gondolom (bár csak utasszállítón ültem), de az, hogy "szeretek repülni" nem igaz. A tömeges repülés nekem egy zajos, kényelmetlen busz, sok macerával, hogy oda jussak el, ahova szeretnék menni - persze az 1000 km/h egyelőre ezt jelenti. Jó lenne, ha vasút lenne hasonló sebességgel, annak a kényelmével felszerelve (nincs több órás becsekkolás, egyhelyben ülés hosszú ideig, szűk hely, stb.).

Varsóba felvonatozni végtelenül kényelmesebb volt kevesebb macerával, mint mondjuk Párizsba repülni - pedig sokkal hosszabb ideig tartott (esti indulással, reggeli érkezéssel).

vizes
Csak nem te is Szentkirályszabadján szolgáltál?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

HTS s3rg1nh00
bármi jöhet,heli még nem volt

viszont überbrutál amikor kiállunk a kifutópálya végére és tol egy kövér gázt a pilóta,mint a sebesség szerelmese ettől faszábbat nehezen tudok elképzelni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
Én idén repültem először (mindjárt négyszer), nem olyan vészes mint azelőtt gondoltam - hozzáteszem végig jó idő volt, nem volt turbulencia, se vihar. Nem nagy jumbo volt, egy kisebb utasszállító gép (1 emeletes, szerk: de nem 10-20 utas(banner) hanem kb 100fős). Egy hosszabb utat business classon egy fly emirateses a380-on szívesen végigülnék...
Tetszik benne, hogy felül az ember, és pár óra múlva már a kontinens másik szegletében van. Először fura volt, mert más ha végigülöm az utat egy autóban, de nagyon bejön.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.07. 20:58:21

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni.
Csak a becsekkolás szar, hogy olyan sokáig tart, 3x repültem eddig utasszállítóval.

Egyszer vittek egy kör még mikor katona voltam egy Mi24-el, óriási élmény volt.

★★★★★

milk4
Repültem már egy csomószor és mindig is utáltam.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Molnibalage
Jöhet bármi.

Sajnos helihez még nem volt szerencsém.

benőmenő
Még nem repültem, de szeretnék.
chhaya
Nem repültem és helikopterrel sem utaztam még, de szívesen kipróbálnám.
Meg amúgy az a repülés összes többi formáját is, ha nem nekem kell irányítanom.
Ejtőernyőzést is, főleg a tandemugrás érdekel.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
sosem repültem, nem is szeretnék.

Ezt mondjuk én se értem....

Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni.
Helikopter is jöhet.

Utaztam már minden szir-szarral, mindegyik jó volt. Bár volt egyszer egy igencsak fosatós repülés is, valamilyen kisgéppel (Cessna?) mentünk be a város fölé és rohadt nagy szél volt...ahogy dobálta azt a kis rozsdás fost a szél az egy kicsit para volt.

Helikopterrel még csak egyszer mentem de nagyon király volt. Igaz csak egy permetező volt de az se volt mai gyerek. Nagyot dobott az élményen, hogy a fülke körben teljesen üvegezett volt (még a lábam alatt is) szóval fasza volt a panoráma.

Vadászgéppel még nem mentem (vittek) de kipróbálnám.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.07. 13:22:21

Kata
clio, téged banmegkerülésért hogy-hogy nem szankcionáltak még? Mi ez a kivételezés?

[/cserf][/fülünyúl]

európai céges utakra általában repülővel megyek
Párizs, Amsterdam, London, Svájc és Spanyolország volt eddig a repülős célpont

saját célból még nem repültem, bármilyen géppel szívesen repülnék

első alkalom tetszett legjobban még 2005-ben, amikor Amsterdamba utaztunk egy kiállításra
a legjobban a gyorsulás tetszett és a reggeli indulással nagyon szépen lehetett látni, ahogy a felhők fölé emelkedik a gép és a felhők már alattunk így nem takarják el a kék égboltot
Lacee86
Még sosem repültem, de nagyon szívesen kipróbálnám. Természetesen csak megbízható helyen és körülmények közt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kata
Imádok repülni, többször repültem nagy utasszállítóval és kis géppel is. Műrepülni is voltam néhány alkalommal, az szenzációs élmény volt.

[/cserf][/fülünyúl]

dartonite
Barmilyen repulo johet,nem parazom.
Helikopter na az mas teszta,ott azert tele volt a gatyam.
Még sosem repültem,lehet kipróbálnám

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

még sosem repültem, idegenkedek tőle, hogy rábízzam az életemet egy gépre
oké, hogy egy autóbalesetre nagyobb az esély, de ott legalább közel sem 100%, hogy meghalok, ha bekövetkezik