A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.11. 22:07:10
[merlinw.org]
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
és így is korrekt volt!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sőt, még virágbolti verziót is találtam
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.11. 09:56:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hiába írtam a gugliba, hiába mondtam filmmágusoknak, nem tudták.
"küsszün grrrr" ami megmaradt az első filmből..talán 4-5 évvel később marha véletlenül meghallottam a TVben, ekkor láttam, hogy a Kedves Ellenségem.
A másik pedig egy motoros gyerekről szólt akinek életre kelt a motorja. VHS kazettán volt meg 10éve, de sajnos öcsém elintézte..sose tudtam meg mi a neve. Később eszembe jutott, hogy MX banditák lehetett végül kiderült, hogy The Dirt Bike Kid néven fut. Azóta ez is meglett 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha bárkinek még mond valamit és segítség: hegymászós: Stephen Loveday & Darren Loveday - Adonis, hőlégballonos: Stephen Loveday & Darren Loveday - Photosonic <#vigyor0>#vigyor0>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Aztán jött 1996, amikor lett állandó internet kapcsolat otthon, meglett a zenekar, meglett több album tőlük (első "online" vásárlások: angol fontot postán, borítékban küldtem angliába hozzájuk, és postafordultával küldték a dedikált CD-ket 😊 ), és a 2000 környéki újraösszeállásnál sikerült két koncerten is részt venni.
Úgyhogy mondjuk 10 év 😊
Filmből volt olyan, ami filecserélőben (emule) állt 2-3 éven(!) át, mire lassacskán lecsorgott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Valamilyen dokumentum filmet kerestem és az Istennek sem találtam meg. Aztán végül meglett, megnéztem de most nem jut eszembe, hogy mi volt az. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A Gangs of New York vége felé szólt. Pár éve is kerestem, akkor még nem volt meg. 1 hónapja csak ponéból megénztem, hogy talán most, és igen...! 😊 Volt még pár szám, amit 4-5 évig nem vadásztam, de egyszercsak meglettek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[merlinw.org]
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
★★★★★
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Repültem már kisgéppel, nagy-géppel, helikopterrel, vitorlázóval, ugrottam ernyővel, imádom. Vitorlázó repülni jártam is. Már nincs sok időm ilyenre, így RC helikopter reptetéssel enyhítem a repülés utáni vágyam illetve évi egyszer elmegyek ismerőssel repülni 1-2 órát.
Varsóba felvonatozni végtelenül kényelmesebb volt kevesebb macerával, mint mondjuk Párizsba repülni - pedig sokkal hosszabb ideig tartott (esti indulással, reggeli érkezéssel).
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
viszont überbrutál amikor kiállunk a kifutópálya végére és tol egy kövér gázt a pilóta,mint a sebesség szerelmese ettől faszábbat nehezen tudok elképzelni...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tetszik benne, hogy felül az ember, és pár óra múlva már a kontinens másik szegletében van. Először fura volt, mert más ha végigülöm az utat egy autóban, de nagyon bejön.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.07. 20:58:21
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak a becsekkolás szar, hogy olyan sokáig tart, 3x repültem eddig utasszállítóval.
Egyszer vittek egy kör még mikor katona voltam egy Mi24-el, óriási élmény volt.
★★★★★
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Sajnos helihez még nem volt szerencsém.
Meg amúgy az a repülés összes többi formáját is, ha nem nekem kell irányítanom.
Ejtőernyőzést is, főleg a tandemugrás érdekel.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Helikopter is jöhet.
Utaztam már minden szir-szarral, mindegyik jó volt. Bár volt egyszer egy igencsak fosatós repülés is, valamilyen kisgéppel (Cessna?) mentünk be a város fölé és rohadt nagy szél volt...ahogy dobálta azt a kis rozsdás fost a szél az egy kicsit para volt.
Helikopterrel még csak egyszer mentem de nagyon király volt. Igaz csak egy permetező volt de az se volt mai gyerek. Nagyot dobott az élményen, hogy a fülke körben teljesen üvegezett volt (még a lábam alatt is) szóval fasza volt a panoráma.
Vadászgéppel még nem mentem (vittek) de kipróbálnám.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.07. 13:22:21
[/cserf][/fülünyúl]
Párizs, Amsterdam, London, Svájc és Spanyolország volt eddig a repülős célpont
saját célból még nem repültem, bármilyen géppel szívesen repülnék
első alkalom tetszett legjobban még 2005-ben, amikor Amsterdamba utaztunk egy kiállításra
a legjobban a gyorsulás tetszett és a reggeli indulással nagyon szépen lehetett látni, ahogy a felhők fölé emelkedik a gép és a felhők már alattunk így nem takarják el a kék égboltot
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[/cserf][/fülünyúl]
Helikopter na az mas teszta,ott azert tele volt a gatyam.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
oké, hogy egy autóbalesetre nagyobb az esély, de ott legalább közel sem 100%, hogy meghalok, ha bekövetkezik