A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezzel egyetértek.
anno 1987
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://goo.gl/gd6Zi5
ha meg útban van ilyen növény vagy akármi, teszek róla... ha nem tudok tenni ellene, akkor elfogadom, hogy ott van és alkalmazkodok hozzá
még nem találkoztam ilyen gerillákkal
olyan gerillák kellenének, akik titokban pénzt csempésznek bele a pénztárcámba tudtom és akaratom ellenére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Errõl van szó!\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Legalabbis nem ultetnek viragokat meg fakat szabadidomben.... mondjuk egy fat azt ultetek majd, de az akkor lesz amikor megszuletik az elso gyerekem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mondjuk már a kérdések is rosszak, ahogy a példákban is van hiba. Például ha valakit Bugyi Andrásnak hívnak, akkor alighanem Bugyi község után kapta volna a nevét, nem pedig a fehérnemû után.
FFFFFUUUUU :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kis cigányok által lakott faluban volt edzõmeccsünk, és a lényeg annyi volt, hogy az ellenfél edzõje bekiabált, hogy "Lakatos csere van gyere le!" Mondanom se kell hogy 4játékos meg a kapus is megindult az oldalvonal fele, amikor csak egyetlen egy ember készült beállni. Hát nálunk több ember is kifakadt rajta:D
---------------------------------------------
Szakma, foglalkozás, tevékenység (pl.: Kovács András)
40
20.6%
(Kovács)
Német nevem van, ami magyarra fordítva azt jelenti "tolvajkulcs" szóval az õseim valami német/osztrák tolvajok/rablók lehettek.<#vigyor5>#vigyor5>
(Dittrich)
anno 1987
annyit tudok hogy Török uralkodó nevébõl származik.
talán I.Lipót uralkodását követõen lett Liptay, majd a modern korba az y, i-re változott :)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Bálna József vagy wtf?:D ez mit takar :D
"Valószínûleg a gyakori Bartos név egyik változata, szlovák eredetûnek vélik. Egy község nevébõl eredhet.
Bartos (szlovákul Barto¹ova Lehôtka) község Szlovákiában, a Besztercebányai kerületben, a Garamszentkereszti járásban, Körmöcbányától 6 km-re délre."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szarvas :)
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
31
17.3%
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
DFTBA ಠ_ಠ
Attól még, hogy az átlagosnál jobban vonzódom a színesfémekhez nem kell elítélni!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(SG rock)
amugy pedig: szakma, foglalkozás, tevékenység. vmiféle szláv nyelven az asztalos
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
DFTBA ಠ_ಠ