A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csak annyit mondok, hogy mikor pestre jöttünk a barátokkal, nem sokkal utána a fõsulin volt valami szûrés, hogy kinek milyen a tüdeje. Meg kellett fújni valami biz-baszt. A kisvárosból jött haveromnál a dokinõ kijelentette: "na Te sem Pesten nõttél fel". Pedig a srác még dohányzott is és még így sokkal jobb értékei voltak mint egy pestinek. És én ezt nem filmben láttam....
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De ezek az adatok, hogy a nagyvárosi ember tovább él, nem tudom honnan származnak, de remélem nem baj, ha ezt így nem hiszem el.
minden nap tanul valami újat az ember
gratulálok
Egyébként tényleg nem a legjobb kép, mert a fás-erdõs rész sokkal jobban mutatna. Csak arról én sem találok most képet. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a külsõ az rendben van mert volt ez a panelprogram amiben mi is részt vettünk de már a belsejére nem jutott(?) pénz..vagy csak lenyúlta valamelyik..
\"Erről van szó!\"
Nem a legjobb kép, de ezt a helyet konkrétan ismerem. Debrecen, Tócoskert:
Nem egy elit környék, sok a khm... értitek... De a panelházak környezete sztem példaértékû Mo-n.
Mégse olyan jó a természet az embernek?Gondolkozz régen mit jelentet a természetben élni,nem igazán tesz jót az élettartamnak...
Most láttam nem olyan rég egy dokumentumfilmet ami merész módon azt állította hogy valójában az úgynevezett szennyezett levegõnek vannak elõnyös hatásai,és érdekes módon az állítólag egészséges vidéki levegõn élõk hamarabb halnak,extra ráadásként bizonyos légzés rendszeri betegségek gyakrabban fordulnak elõ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
a második kép hol készült?
de tényleg, én nagyon élvezném, ha a legnagyobb betondzsungelekben és növények lesnének ki mindenhonnan 😄
régen visszatérõ álom volt, hogy mászkáltam a kihalt városban, tûzõ napsütés, és minden omladozó beton repedését benõtték a növények, a fák ráhajlottak a szétrepedezett aszfaltra.
annyira jó <#smile>#smile>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szécsényi!
Szerinted Oxigén mitõl van? <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Fulladj bele akkor a kipufogógázba, és nézd a lepurcant házakat fû meg park nélkül.
http://goo.gl/gd6Zi5
es nem mindegy mennyi fa van. meg hivatalosan se mindegy.
amikor valaki fanak megy annak oka is van es nem csak ugy elrantja random, hogy "nah... hatha ma szerencsenk lesz"
"amit te szarsz, hugyozol az hova megy?" csak arra következtettem,hogy teli szemetelik a fákat és nem gondozzák,hanem ott hagyják,ott 1 fa örüljön neki a nép...majd 20év múlva ültetünk oda 1 másikat.
most nem mind1,hogy 10helyett 30fa van? hogy biztosító röhöghessen...megint1 barom aki belement 1ik fába
<#idiota>#idiota>
nemaaaaa
igen mi pénzünkbõl csinálják,de estére 20kutya lefossa/vizeli és így hagyják szóval nem törõdnek vele
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem érdekel a környezetem, nõhet virág vagy ecetfa, lesz*rom... Magyarországra továbbra is sz*r helyzetben lesz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szeretem virágos parkokat, meg a sok zöldet, csinálják!, sztem evvel nem tesznek tönkre semmit.