A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Apumat pont így hívják. 😊) Én Kovács Gellért vagyok. 😄
Okos Sándor😛 lehet nevetni😛
Minden esetre ez érdekes kérdés volt, gratulálok az ötlet gazdájának!<#eljen>#eljen>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Apám a legjobb, Péter János Péter (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Guba"- ha minden igaz azt jelenti "pénz". 😄
A Star Wars-ba is amikor pénz szûkébe voltak akkor ezt mondta Jar-Jar: "Guba kell maxi sok" 😄
A Toy Storiba meg a malacpelselyt is Gubának hívták. 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(Kiri)
+ Erdélyben van Bardócz-hegy<#gonosz1>#gonosz1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
egyébként valami olyasmi,hogy a magyar katonák harcoltak a lengyelek oldalán,és amikor hazatértek már csak Lengyelnek vagy Polláknak szólították(gondolom a te neved is innen eredhet) 😄
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
kiskoromban úgy csúfoltak, hogy André a fóka(vmi hülye film)<#banplz>#banplz> de nem az állatra nyomtamXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébként meg Kanalas Kolompár Brendon Ármándó... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
vagy egyes források szerint a latin bab szóból, úgyhogy babtermesztõ 😄
http://www.tenke.hu
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.