A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David2
Állat- és növényvilág

cseh nyelven cinegét jelent

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PesSim
Nem
Unatkozol? ,hogy kitalálósdit játszol.

bardocz
Nem tudom hogy alakult ki, de ez a jelentése angolul.
clio1616v
Sheepet rövidítették?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bardocz
Juhász, pásztor a jelentése.
clio1616v
Seperd? az utcaseprõ?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Timár?

kovacsgellert
Szakma, foglalkozás, tevékenység (pl.: Kovács András)
Apumat pont így hívják. 😊) Én Kovács Gellért vagyok. 😄

Vadnokedli
Adam Lazlo Shepherd- hát elvileg szakma..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Egyéb földrajzi helyiség, tulajdonság

Okos Sándor😛 lehet nevetni😛

Motoroj
Keresztnévbõl, ha jól tudom.

Minden esetre ez érdekes kérdés volt, gratulálok az ötlet gazdájának!<#eljen>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

SötétBarom
SOK 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lullaby
Keresztnév

Apám a legjobb, Péter János Péter (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

PesSim
Õsrégi szakmából alakult ki, mostanra teljesen kihalt. (tudtom szerint)

clio1616v
Eben Guba

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez olyan mintha én Niri Norbert lennék ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bruk
Nem is tudom..

"Guba"- ha minden igaz azt jelenti "pénz". 😄

A Star Wars-ba is amikor pénz szûkébe voltak akkor ezt mondta Jar-Jar: "Guba kell maxi sok" 😄

A Toy Storiba meg a malacpelselyt is Gubának hívták. 😄

😄D
PJack
Ország, város, település

Somogyi

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lacee86
Majdnem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Tényleg olyan, mint ha a Király Karolina becézve lenne. 😊 De nem bántásból mondom ám, nekem is fura nevem van.

az

Lacee86
Az a neved, h Kiri Karolina? <#idiota>

bardocz
Lehet valami õsöd király volt, csak ellepte a világot a cukiság, és kiri lett belõle.
Nem tudom
(Kiri)

bardocz
"A Duka Tivadar által kiadott Körösi Csoma életrajz függeléke mint Csoma Sándor eredeti gyûjtését közli azt a kb. 250 szanszkrit szót, melyeket a magyarral egyeztethetõnek tartott. Az ehhez írt jegyzetekben olvashatunk a Körösi által kiemelt, Indiában szereplõ, magyarral egyezõ családnevekrõl: Bala, Buda, Bodala, Barta, Bálya, Bod, Bede, Binde, Vajna, Beder, Vida, Bardócz, Bihar, Hari, Csorja, Sánta, Buja, Székely stb. Mind a mai napig használunk olyan jó pogány magyar keresztneveket, melyek Indiában is népszerûek: Attila, Béla, Buda, Réka stb."

+ Erdélyben van Bardócz-hegy<#gonosz1>
DJKonya
Konkrétan nem vagyok vele tisztában hogy a Kónya vezetéknév honnan származik, azt tudom hogy van egy ilye nevû Török város "Konya". Nem tudom ezzel lehet-e összefüggésben.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

OrioN the S
Indiaban? :| csak azert, mert ugy hangzik, mint a Smidth Braziliaban.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Scottt
Szakma, foglalkozás, tevékenység (pl.: Kovács András)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
Kurvára nem találom, hogy honnan ered a Bardócz, de indiában is népszerû, és van székelyföldön egy ilyen falu.
CoolX
Te "Pollák" vagy én "Lengyel" 😄DDD
egyébként valami olyasmi,hogy a magyar katonák harcoltak a lengyelek oldalán,és amikor hazatértek már csak Lengyelnek vagy Polláknak szólították(gondolom a te neved is innen eredhet) 😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

byzhouse
Macsek?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Bulykin
nem tudom

kiskoromban úgy csúfoltak, hogy André a fóka(vmi hülye film)<#banplz> de nem az állatra nyomtamXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CoolX
Ország, város, település

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Sickness
Makulás

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

QuippeR
clio közelebb jár, õ egy-két kivétellel egész jó betûket használt fel.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

OrioN the S
😄A😄 (Y)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bardocz
Nem tudom, de mondhatnátok valami oldalt, ahol le van írva. Úgyis ez a házi nyelvtanból holnapra<#wow3>
Tárgy: "Kantár"

Egyébként meg Kanalas Kolompár Brendon Ármándó... <#idiota><#idiota>
egy latin nemzetség nevébõl ered
vagy egyes források szerint a latin bab szóból, úgyhogy babtermesztõ 😄
Májkül
QuippeR
nem-e, Csek?

Lacee86
Az én nevem is "csek"-re végzõdik. De nem Dicsek. 😊

tenkenorman
Tenke - Románul Tinca Trianon elõtt magyar település, utána románok költöztek a magyarok helyébe.

http://www.tenke.hu

angelslie
Elvileg kakast jelent vagy mi... de apám hülye

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

clio1616v
Niklesz?

hungary27
Kardics
OrioN the S
minnya megmondom csak ezek a kurva sarkanyok...<#idiota>

QuippeR
mondom, hogy nem felismerhetõ. a német megfelelõjébõl kell kiindulni, és igencsak sok LSD-s bélyeget elnyalni, hogy ennyibõl kitaláld. nem árulnám el, mert elég ritka.

Mc dc 😄