127612
  • ba32107
    Szerintem jókat küldtél be, mondjuk egyik-másik kicsit át lesz szabva szerintem ha bekerül (van bennük egy-két felesleges válasz), de mindegyiket támogattam.
  • DJ Skyline
    na, írtam 8 kérdést, de nem vagyok rá kíváncsi melyik szar, melyik jó, melyik lényegtelen, minek, stb. vannak tingli tangli kérdések, de akad komolyabb is, szerintem a barátságos kérdés elég komoly, gondolom van annyi tapasztalata itt az embereknek hogy valami letisztult bennük ezen a téren. ez igazából tegnap fogalmazódott meg bennem mikor pár jóbaráttal erről dumálgattunk hogy manapság kiben bízhat az ember, kit tekinthet a barátjának, stb stb. meg hogy barátságok miért szólnak csak középsulis évekre pl. meg sok ilyen csak érdekből van. "figyi akkora spanom vagy meg barátom jee tesssó, kéne ez meg az, tudod mekkora barátok vagyunk", stb. mert annyi embert látni manapság akinek annyi "barátja" van mint égen a csillag, de ezek a dolgok messze nem barátságok.
  • Rage47
    nem szívesen edzenék veled:D
    amúgy nálunk is van, aki nem érzi, hol a határ:)
  • Netgear
    "csak" két kar, két láb törés, és nyak, persze külön külön, de mindezt 2 év alatt
  • Énvagyokazapád
    lol, kajak csak poénból írtam hogy csúzli, közbe tényleg, degáz, beneszarjál.
  • Énvagyokazapád
    ezek a mai csúzlisok :(
  • Énvagyokazapád
    húha, voltál bárányhimlős? aztaaaa :OOOooo
  • DJ Skyline
    a holnapi kérdés lehetőségei közé bekéne még tenni a "Kétszínűség", "Ha valaki hazug", "Érdekember" lehetőségeket is. szerintem ezek is elég komoly negatívumok egy emberben
  • RoR zsozso
    De lehet h. így jártam jobban mert ha ott fal van, hátraszaltó nem jön össze akkor ott van egy nyaktörés :D
  • bardocz
    Mandulaműtét.Ajánlom mindenkinek,persze nem altatásban,ébren tök vicces,főleg jófej orvossal.Két nagy csípő lóg ki a szádból,nem mozog a nyelved az érzéstelenítőtől,és közben próbálsz beszélni az orvoshoz,aki direkt szivatásból kérdezget :D Meg nagyon szép pirosakat lehet látni.
  • Masakari
    grat:D
  • poppe
    köréd kordont kéne emelni :D
  • RoR zsozso
    Több pedig most nem jut eszembe akárhogy töröm a fejem...
    Az ilyenekről naplót kéne vezetni :D
  • RoR zsozso
    Ja eszembe jutott egy tavalyi eset:):
    Suliba hülyültünk,akartam csinálni olyan Parkouros megmozdulást,h. ráfutok a falra,és megpróbálok egy hátraszaltót csinálni :D
    De annyira nem figyeltem h. észre sem vettem h. az ajtóra akarok felfutni/nekiugrani...
    Rohantam,ugrok,és vhol a levegőbe feltűnt h. ez egy ajtó :D
    Bumm neki,ajtó kiszakad ajtófélfával együtt,én meg repülök be a terembe letarolva pár padot meg széket :D
  • DJ Skyline
    nekem egyszer a szemem alá dobtak egy jég darabot, na az fájt :D meg estem egy olyat hogy kavicsok mentek a térdemnél a bőr alá, az is jó érzés volt, talán az volt életem legnagyobb sebe, az egész térdem felhorzsolódott. betonon estem :S mondjuk salakpályára is kellems tud lenni az érkezés
  • RoR zsozso
    Amúgy én mindig az az állandóan elesik gyerek voltam/vagyok.
    13vok de nincs olyan nap h. ne taknyolnák el minimum 1szer :D
    Ma pl elcsórtam haver tatyóját,fut utánnam,megindulok egy rohadt meredek lejtőn,annyira begyorsultam h. nem tudtam megállni,orra estem,legurultam a lejtőn,és úgy bevágtam a fejem h. a buszig alig támolyogtam el,úgy szédültem :D

De amúgy csak akkor szoktam elesni mindig ha hülyéskedünk (mint mindig) vagy ha máson jár az eszem :D
  • poppe
    kiskoromban tesómmal utánoztuk a tévétornát, én egy galéria-szerűségen állva nyomtam egy hátrahajlást, és sikeresen fejre estem a magasból... de ne ne ne ne nem lett semmi bajom :D egy agyrázkódással megúsztam
    még törésem sose volt, és nem is lesz lekopogom
    bringával is ütöttek már el, még a régi szép bmx-es időkben :) az volt a szerencsám h épp a vázon álltam, mert így csak a bringát ütötték el és törték össze, én meg repültem a skoda szélvédőjére :)
  • ba32107
    Én egyszer fociztam a haverommal, és a labda beesett a szomszédba. Én utánaugrottam, de a lábam pont beleakadt egy rozsdás kerítésdarabba, így a földre hassal érkeztem......rekeszizom begörcsölt, és nem nagyon tudtam lélegezni az elkövetkező pár percben.....

Két autós baleset: haverral trabanttal vadultunk a hegyi utakon télen. Gondoltuk tudunk mi vezetni, haver ment kb 50-60-al kanyarban, jeges úton.....hát megcsúsztunk, beleborultunk az árokban :D Szerencsére semmi bajunk nem lett. Mikor kimásztunk, akkor vettük észre, hogy az út olyan jeges, hogy cipővel is elcsúszunk rajta :D

Másik alkalommal én vezettem, faterommal, egy kanyargós úton. Az egyik kanyarba kicsit nagyobb gázzal mentem bele, így kiengedtem az autót a szembejövő sávba, ahol éppen jött egy autó, így gyorsan visszarántottam a saját sávomba. Na most szar gumik + sáros út.....belerongyoltunk az út melletti szántóföldbe. Az volt a szerencsénk, hogy rendes sár volt a földön, mert így "csak" féloldalig borult fel az autó, megfogta a sár. Ha száraz lett volna, pörgünk egy párat......kimásztunk, és egy traktor kihúzott minket.

Nagyapám asztalos, hiányzik két ujja.......faterom egyszer úgy megvágta a hüvelykujját fűrésszel, hogy a két hónap múlva kinőtt körömben volt a vágás nyoma...

Bátyám kisétált az üveg erkélyajtón, de az éppen csukva volt...

Nagyjából ennyi jut eszembe
  • cargame
    Nekem is volt h en okoztam serulestXD Pl. betonkeverovel levagtam a haverom ujjat :S ep h a bor tartotta de szerencsere visszacsinaltak XD...meg meg meselhetnem de unom :D
  • Eneff
    feltehetően Isten tette oda a bmx-et :-c
  • RoR zsozso
    "torkon vertem valakit, és szinte fulladozott"Én tavaly focizás közbe mikor hátrasarkaztam a labdát túl magasra emeltem a lábam,stoplis cipővel úgy gyomorba rúgtam h. nem kapott levegőt,ő is fulladozott rendesen :S
  • RoR zsozso
    A helyesírásért bocsi,remélem olvasható :D
  • Fbn Lx
    Olyan is elég sokszor volt, hogy én okoztam sérülést.
    Ja meg régen sokat íjászkodtunk... mármint 12-13 évesen úgy játékszinten.
    Felmentünk minden tavasszal többször is a dombra, és a friss, hajlékony kis fák közül 1-2t levágtunk fűrésszel, vagy recés késsel, ami akadt. És abból hajlítottuk az íjat. Sok példány készült, a végső verzió egy rohadt vastag, hosszú fából, ami akkor nagyobb volt mint én. Kicsit megcsiszoltuk, raktunk rá húrt, és olyan bika lett, hogy alig bírtam kifeszíteni...
    A nyilak a legvékonyabb fácskákból készültek, vagy éppen nádból, és az elejére kis szögeket kötöztünk rézdróttal. Eléggé durvákat lőtt.
    Na onnantól kezdve azzal szórakoztunk 1-2 napig, hogy 50 méterre egymástól beálltunk a rétre, és lőttünk, hogy mennyire pontos, a másiknak meg ki kell kerülnie a nyilat... amikor kb. 0.5 másodperc volt a becsapódás és haverom elvetődése között, akkor inkább már nem szórakoztunk többet :D
    túl jót lőttem, azt mondta be volt szarva, mert nagyon a felső teste/feje felé közeledett.
    majdnem nagyon kibasztam valakivel.
    tanulság: ne lövöldözzetek egymásra házi készítésű íjjakkal. :DDD
    másik tanulság: ne tartsatok harmadrészig kifeszített házi készítésű íjat a barátaitokra, amikor beszélgettek vele.
    Ugyanis vettem Diósgyőrben két nyilat, és onnantól kezdve azzal lövöldöztem. Két lövés között odamentem köszönni, a húr kissé ki volt feszítve, és a hasára tartottam. megcsúszott, és a nyíl lehasította a bőrét. Még szerencse, hogy nem volt valami éles. A gyerek meg kövér, lepattant a hasáról

Másik meg az, hogy kung fu edzéseken gyakran nagyon beleéltem magam a dologba, és kissé bedurvultam.
    Olyankor volt olyan, hogy orron térdeltem, vagy torkon vertem valakit, és szinte fulladozott. Ezek persze előfordulnak sokakkal. De olyan is volt többször, sajnos, hogy nagyon beparáztam - majdnem eltörtem a gerincét. egy nyakcsavarásnál hallottam, ahogy roppant a gerince a kezeim között, kissé túlzásba vittem. de szerencsére nem volt semmi baj..
    pedig elég vékonyka vagyok, csak nem tudom hol a határ néha :|
  • RoR zsozso
    Látom mindenki részletesen leírja hogyan történt.
    Leírom énis :D

Egyszer ovodába mászókáztunk,hülyültünk h. nemfogjuk a korlátot meg ilyenek,azt az eggyik gyerek zuhant le,letarolt engem is és rámesett:Kéztörés az én javamra.

Másik:kiskoromba bicóval hülyültem h. tekerek,leállok a földre és a canga megy tovább,egyszer a pedálba megakadt a lábam,bőr nemmaradt a lábamon :D

Harmadik:Balaton parton futottam ezerrel,átestem a strandpapucson,páff,kéztörés :D

Negyedik:Husvét van,megyünk rokonokhoz,futkosok össze-vissza,beakad a lábam a franciaágy fogantyújába,kicsvarja a lábam,csint hosszába eltörik,műtét meg minden.

Ötödik:sulival megyünk haza az uszodából télen,a babakocsi letolóle volt fagyva,osztály csúszik le,ki ha én nem alapon megindulok énis,hátresek kéztörés :D

Hatodik,idén nyári:Bicózok poros úton,kicsit fékezve kanyarodok,leblokkol az első kerék,bringa kicsúszik alólam,rá a lábamra:Betörött a körmöm,lejött a bőr a bokámról.

Hetedik,legfrissebb,2hetes:megyek a nappaliba,megbotlok,lefejelem az ajtót,10percig szédülök,nem vagyok magamnál,mozdulni se bírok:búb a fejemen. :D

Röviden ennyi :))
  • sweech
    rám csak karácsonyfa borult :)
  • Pepsi Twist
    illetve belement :D
  • Pepsi Twist
    rosszabb, belefúródott a tüdőmbe
  • RoR zsozso
    bordatörés mi?? :D
  • Pepsi Twist
    csapágygolyó és a mellkasomon...
  • RoR zsozso

Érdekesek,főleg az ifás
  • Fbn Lx
    jajj pár dolgot szinte már el is fejeltettem :D pedig érdekesek.

egyszer, lehettem vagy öt éves, a szekrénysor két tagja közé bedugtam egy botot. csak úgy szórakozásból, és a szekrények tele voltak üveggel, porcelánpohárral, edénnyel satöbbi.aztán a két szekrényrész közé beszorult botot elkezdtem feszegetni, a szekrény, ami háromszor akkora volt mint én, pedig rámborult az összes edénnyel együtt..
    de jól helyezett el az őrangyalom, meg se éreztem. anyáék kihúztak alóla rögtön :p

másik: anya vitt haza bicajjal, a vázon ültem (suliból, 6-7 éves lehettem) és beraktam véletlen a cipőm orrát a küllők közé. na a bicaj azonnal megakadt, pedig mentünk vagy harminccal, és mindketten előre szálltunk a bicajról, én megfeküdtem az aszfalton, anya meg rám esett :d na akkor tört le egy pici darab az egyik alsó metszőfogamból, ami néha mostanáig érzékennyé válik. nem tejfog volt, a tejfogaim hamar leadtam. tudniillik sorra begennyesedett mind, és kiszúrás/húzás :D mondjuk nagy édességfogyasztó voltam szal nem csoda, december hatodikán pl. 2 teljes mikuláscsomag per nap arányban kb :p

harmadik:8 éves lehettem, anya gereblyézett, lerakta a földre, én meg lábbal szórakoztam vele, ráléptem a fogaira és szemen csapott. lila mokesz :p

negyedik: 9 éves lehettem, akkor ültem először rendes "nagy bicajon" úgy, hogy én hajtottam.
    újdonság volt, hogy mekkora fasza dolog ez a váltó, és motorosat játszottam vele, folyton lefelé néztem és váltogattam, azt ne, hogy mi van előttem. de már rohadt gyorsan tekertem.
    egyszer csak érzem hogy gáz van: felnézek, és 5 méterre előttem áll egy ifa az út szélén. Paff, állal bele a hátuljába, bicaj becsúszott az ifa alá, én meg hanyatt vágódtam.
    a poén az volt, hogy a tulaj ott állt mellette, és csak nézte, hogy mi van velem. nekimegyek az álló teherautónak
  • tugyiti
    A sok **szverés látod látod .... mondtam én jobb ha megtanulsz jógázni
  • toysoldier
    #13519 + #13517 + #13516

• RoR zsozso
    Csapágygólyó azé kemény :D
    Annó mi is "játszottunk" azzal,az ujja úgy tört el a haveromnak h. öröm volt nézni :D
    Pedig épp h. eltaláltam :)
  • Jocex
    Szeret Isten!
  • Cat 02 #13518
    Most ért haza.
  • Jocex
    Most olvasom hogy csúzlival:D. És az mé életveszélyes? Kilőtték a szemed? betörték a koponyád?
  • Jocex
    Azta****. Hol lőttek meg? Hogy? Ki?
  • Met
    Nekem pár ételtől hasmenésem van, olaj, tejföl (laktózmentestől nem), paradicsom, csapvíz. Ha ezeket kihagyom nincs semmi bajom.
  • RoR zsozso
    "estem már k*rva nagyokat de szerencsére még egyben vagyok, nem tört el semmim." Akkor nem estél elég nagyokat XD