• ba32107
    Én egyszer fociztam a haverommal, és a labda beesett a szomszédba. Én utánaugrottam, de a lábam pont beleakadt egy rozsdás kerítésdarabba, így a földre hassal érkeztem......rekeszizom begörcsölt, és nem nagyon tudtam lélegezni az elkövetkező pár percben.....

Két autós baleset: haverral trabanttal vadultunk a hegyi utakon télen. Gondoltuk tudunk mi vezetni, haver ment kb 50-60-al kanyarban, jeges úton.....hát megcsúsztunk, beleborultunk az árokban :D Szerencsére semmi bajunk nem lett. Mikor kimásztunk, akkor vettük észre, hogy az út olyan jeges, hogy cipővel is elcsúszunk rajta :D

Másik alkalommal én vezettem, faterommal, egy kanyargós úton. Az egyik kanyarba kicsit nagyobb gázzal mentem bele, így kiengedtem az autót a szembejövő sávba, ahol éppen jött egy autó, így gyorsan visszarántottam a saját sávomba. Na most szar gumik + sáros út.....belerongyoltunk az út melletti szántóföldbe. Az volt a szerencsénk, hogy rendes sár volt a földön, mert így "csak" féloldalig borult fel az autó, megfogta a sár. Ha száraz lett volna, pörgünk egy párat......kimásztunk, és egy traktor kihúzott minket.

Nagyapám asztalos, hiányzik két ujja.......faterom egyszer úgy megvágta a hüvelykujját fűrésszel, hogy a két hónap múlva kinőtt körömben volt a vágás nyoma...

Bátyám kisétált az üveg erkélyajtón, de az éppen csukva volt...

Nagyjából ennyi jut eszembe