Fbn Lx#13523
jajj pár dolgot szinte már el is fejeltettem :D pedig érdekesek.
egyszer, lehettem vagy öt éves, a szekrénysor két tagja közé bedugtam egy botot. csak úgy szórakozásból, és a szekrények tele voltak üveggel, porcelánpohárral, edénnyel satöbbi.aztán a két szekrényrész közé beszorult botot elkezdtem feszegetni, a szekrény, ami háromszor akkora volt mint én, pedig rámborult az összes edénnyel együtt..
de jól helyezett el az őrangyalom, meg se éreztem. anyáék kihúztak alóla rögtön :p
másik: anya vitt haza bicajjal, a vázon ültem (suliból, 6-7 éves lehettem) és beraktam véletlen a cipőm orrát a küllők közé. na a bicaj azonnal megakadt, pedig mentünk vagy harminccal, és mindketten előre szálltunk a bicajról, én megfeküdtem az aszfalton, anya meg rám esett :d na akkor tört le egy pici darab az egyik alsó metszőfogamból, ami néha mostanáig érzékennyé válik. nem tejfog volt, a tejfogaim hamar leadtam. tudniillik sorra begennyesedett mind, és kiszúrás/húzás :D mondjuk nagy édességfogyasztó voltam szal nem csoda, december hatodikán pl. 2 teljes mikuláscsomag per nap arányban kb :p
harmadik:8 éves lehettem, anya gereblyézett, lerakta a földre, én meg lábbal szórakoztam vele, ráléptem a fogaira és szemen csapott. lila mokesz :p
negyedik: 9 éves lehettem, akkor ültem először rendes "nagy bicajon" úgy, hogy én hajtottam.
újdonság volt, hogy mekkora fasza dolog ez a váltó, és motorosat játszottam vele, folyton lefelé néztem és váltogattam, azt ne, hogy mi van előttem. de már rohadt gyorsan tekertem.
egyszer csak érzem hogy gáz van: felnézek, és 5 méterre előttem áll egy ifa az út szélén. Paff, állal bele a hátuljába, bicaj becsúszott az ifa alá, én meg hanyatt vágódtam.
a poén az volt, hogy a tulaj ott állt mellette, és csak nézte, hogy mi van velem. nekimegyek az álló teherautónak