Látom mindenki részletesen leírja hogyan történt.
Leírom énis :D
Egyszer ovodába mászókáztunk,hülyültünk h. nemfogjuk a korlátot meg ilyenek,azt az eggyik gyerek zuhant le,letarolt engem is és rámesett:Kéztörés az én javamra.
Másik:kiskoromba bicóval hülyültem h. tekerek,leállok a földre és a canga megy tovább,egyszer a pedálba megakadt a lábam,bőr nemmaradt a lábamon :D
Harmadik:Balaton parton futottam ezerrel,átestem a strandpapucson,páff,kéztörés :D
Negyedik:Husvét van,megyünk rokonokhoz,futkosok össze-vissza,beakad a lábam a franciaágy fogantyújába,kicsvarja a lábam,csint hosszába eltörik,műtét meg minden.
Ötödik:sulival megyünk haza az uszodából télen,a babakocsi letolóle volt fagyva,osztály csúszik le,ki ha én nem alapon megindulok énis,hátresek kéztörés :D
Hatodik,idén nyári:Bicózok poros úton,kicsit fékezve kanyarodok,leblokkol az első kerék,bringa kicsúszik alólam,rá a lábamra:Betörött a körmöm,lejött a bőr a bokámról.
Hetedik,legfrissebb,2hetes:megyek a nappaliba,megbotlok,lefejelem az ajtót,10percig szédülök,nem vagyok magamnál,mozdulni se bírok:búb a fejemen. :D