A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
ti éreztetek valamit?😮 Én a macskát éreztem😮

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Danman
és még ebbõl is pénzt csinálnak...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

én üveget rajzoltam ti ? <#fogmosas>

De az. Én is azt rajzoltam. 😄 A legkönnyebb forma az összes között, erre van a legnagyobb esély.

Attila8805
Én lerajzoltam a buszt<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DaemoonHunter
Én semmit se éreztem<#levele><#levele>

Reménykedem, hátha látok valami eget rengetõt. Nekem Uri iszonyat nagy csalódás, gyerekkorom óta hittem a képességeiben, erre nesze... 😞

Zomil
én a piramisra gondolok 😄

ugyse az 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

toysoldier
ez mindjárt megfejeli a kamerát O.o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tuti, hogy bejön a stúdióba és a kezébe nyomnak egy rajzot a csávónak...
a macskát se találtam volna ki..

Csirke4
Vagy rá lesz írva, hogy 118.1. 😄DD
D4nY
sztem a piramist rajzolta le xD

xP

D4nY
egybõl elkezdi AZ PIRAMIS?
nekem eszembe nem jutott volna, hogy piramis az a szar xD

xP

CalebJoe
A legnagyobb trükkje az lenne ha megtanulna normálisan magyarul<#idiota>
John Cena
XD ez jó "MÁCSKÁ" "ÁutóBÚÚÚZ"XD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Csirke4
-"a géppel"*
nah most vagy repülõ, vagy egy ház lesz a képen -.-"

Csirke4
Hmm a repcsin 2 kommunikációs csatornát tudnak beállítani ha jól tudom magyarul a másodpilótával külön beszélhettek a légiirányítók a géppel és a TV2-nek azzal a kamerásával aki a háttérbõl fölvette, hogy mit rajzolt uri.<#idiota><#idiota>
Zomil
"háppí lánding" 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Danman
ez kurvajó lesz😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Kizárt, Kizárt hogy repülõ pilótával beszél. Valameik hátsó szobából beszélhet a muksó.

Ati

II Rocky II
hát tetszik,ha érdekes😄 trükköket lehet látni😄 na azért remélem lessz oan aki valoban kéeps is vmire...de ha neeked nem tetszik mi a fenéért nézed?😄 na mind1.

24 - Exile -Nov.23

John Cena
ezt vágtam a pohéntXDXD

mert erotikus a hangja...
Uri hangja bassza a fülem xD

A türelem rozsdát terem.

barnie1990
Minek kell szegény pilótát már ilyenekkel zaklatni?

Zene nélkül mit érek én?

gondolom szóltak nekik, hogy lesz valami
jaaaa szóval most arra megy ki ez az egész, hogy Uri bácsi villant valamit😄
D4nY
A PILÓTÁNAK: "ha párizsból jöttél akkor a feleségednek szép dolgokat vásároltál"
PILÓTA: köszönöm...

dikk xD

meg megse leödtek meg nemis kérdezösködtek hogy tv2 studio? xD

xP

Danman
ja és uri így utasítgathatja a pilótát? bocsiiii én kérek elnézést. vagy lehet az õ agyát is irányítja?:c

Magyar származású Izraeli.

Demokrácia, meg véleményszabadság van, vagy mifene. Neked egyébként tetszik, és kajolod? 😊 Ez szerinted szint?

John Cena
Ez a Geller az Angol?

De amúgy ez egy magyarországi mûsor. Mondom ezt úgy, hogy beszélek angolul, de nehogy már egy egy magyarországi magyar mûsor esetében elvárás legyen a közönségtõl, hogy angolul vegye az adást...

barnie1990
Miért lepõdsz meg? El tudnád képzelni, ahogy enciklopédiát olvas?

Zene nélkül mit érek én?

Palinko
de jó hogy a repülõk menetrendjét a tv 2 reklámjaihoz igazítják
na kezdi a következõ félidõt , lássuk a következõ két "emberszabásút" , remélem URI MURI mostmár minket nézõket is megmozgat

jesszus te nem lehetsz ilyen hülye....<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
II Rocky II
ja kell poén,denem ennyi..ha vkinek unalmas meg nem tetszik,akkor sztem nem kell nézni a mûsort és ide jönnie se 😊

24 - Exile -Nov.23

barnie1990
Nem mindenki született síkhülyének. Az angol alapelvárás ma, és Uri semmi különlegeset nem mond.

Zene nélkül mit érek én?

mama2
De pont Hargitait😛. Nem néztem volna ki belõle, hogy ilyen nagy átverésekbe szerepel😛. Na mindegy,akkor is jó nõ. Amúgy hány éves lehet?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

II Rocky II
a közönség is hallja,mit gondoltál csak mi?:LOLLLLL😄

24 - Exile -Nov.23

Szerintem azért poénkodjuk el a dolgot, mert a mûsor annyira de annyira röhejes az unalmasságán kívül, hogy az már kell ide.

barnie1990
Úgy látszik most Bea vette át a buta szõke szerepét.Az ember butaságán keresztül akarják megnyerni a közönséget úgy látszik.

Zene nélkül mit érek én?

John Cena
AZAZ😄 kiváncsi vagyok mit mond a repülõn ülõ csávónak

mama2
ikszdéxd. Amúgy ez a "KIVÁLASZTOTTAK" hogy a picsába értik, hogy Uri mit beszél a mutatványuk végén? Mert hát ugye angolul beszél😛. Vagy amit mi hallunk, hogy mondják magyarul hogy Uri mint mond, azt a "KIVÁLASZTOTTAK" is halják?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

II Rocky II
kuvva vices..egyszer leirtad oké..de kétszer is..marhaságot mi a f***nak kell irni:@@@:S .lol.legalább értelmes hsz-ek lennének.legyen 1 hsz/perc de legalább vmi értelme legyen már 😊 na mind1..irjátok..

ja kérni kellett volna 😄

24 - Exile -Nov.23

ennyi. 😄DD

na azért gondolom nem láttál még doksi filmet róluk...
ajánlom figyelmedbe, hogy egyszer nézz meg egyet, hogy azok ott mit mûvelnek a toronyba...