A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D4nY
lehet uri csinált vmit xD manipulálja az sg-t xD

xP

toysoldier
4. A Kiválasztott(TV2)

miértvagyilyenhülye? :|

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mflex
már bent van

What about the forests?

õ Bin Láden titkos embere , leszáll a repülõ az RTLKLUB studiója elõtt.. aztán kijönnek belõle az arabok és elfoglalják az épületet.. ja ez nem az a film...

mama2
OFF:
Érdekes, percenként jönek ide a hozzászólások és még nem vagyunk benne a top10-ben. Hogy van ez akkor?
ON

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Benny04
"Brig Brádör"
:AS😄AS😄:AS😄:A😄:AD:A:S

Uri bácsi eltéríti a gépet, aztán megjelennek a moszad emberei, elviszik bilincsben, õ pedig megszökik és visszajön a stúdióba<#idiota><#idiota><#idiota>
Danman
btw a ferihegyi irányítóközpontot csak így lehet kapcsolni a stúdióból? arra rá se merek kérdezni hogy az irányítós fószer honnan tudta egybõl minden segítség nélkül hogy melyik gép fog 20.54kor landolni és honnan.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

D4nY
Meg aztmondják, kapcsolják majd élõbe... ha kamerán keresztül akkor az nagy kamu mert állítólag nemis tudják a pilóták se.. xD és kamera meg hogykerülne oda... amiii a tv2n megy ki peff xD

xP

Benny04
ja, szerintem se volt ráírva, csak fejbõl mondta xavér...

Szerintem meghajlítja a repülõgépet.

Ati

mama2
Akarom mondani Big Brádör😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Megvan mi lesz a repülõs trükk: Leszáll a repülõ és elõbattyog belõle megbilincselve Bin Laden. 😄

kellett volna kérnem házigazda jogot...
Guilty01
jólvan, akkor nem kamu, nem elõre megbeszélt, hanem a gondolataival manipulálta a közönség tagjait. Így megfelel Mr. Geller?😊

You\'ll never walk alone!

mama2
Brig Brádör😄.

barnie1990
És miért nem mutatta a kamera, hogy a kép hátára tényleg volt-e írva valami?

Zene nélkül mit érek én?

Zomil
a pilotával van teendöje: "Kérem most állitsa le a hajtomüveket, én fogom innen a studiobol lehozni a gépet" 😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

II Rocky II
kérdetek olyat hogy az olyan hsz-okat mellõzétek már pl. meglett beszélve,szar,ezt a kettõt csak egy hsz-be ne nyomjatok már be légyszi:S

24 - Exile -Nov.23

Danman
olyan folyadékkal írt rá a beja ami elpárolgott v elfolyt. ennyi.O

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
ennyi erõvel sztetek két megoldás van: meglett beszélve ,kamera mindent lát és fülesen szolnak.ennyi.-.-

24 - Exile -Nov.23

grebber
Hát ez max ugy lehetett hogy amiket összekevertek boritékokat valahogy meg voltak jelölve akár egy kis szám volt rajtuk vagy valami.

Next PC upgrade: 2022

Guilty01
vajon véletlen volt vagy elõre megszervezett?😄DDDD

Benny04
na ez már érdekes volt 😄

John Cena
most nem vágom a trükköt azaz vágom de ez is meglehetett beszélve:S más ötlet nincs erre?:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

úúúúúúúúúúúúúúristen az ötöstõl vette el de nemgáz 😄
meg azér ott a bibi, hogy hiába kavarták meg a borítékokat õ osztotta ki azokat meg õ rakosgatta le a fekete kartonlapokat....
DaemoonHunter
Persze azt választotta, mert azt kellett neki, véletlenül...

John Cena
XD loál

Zomil
omg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Attila8805
Óóó az a kimagyarázás😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

barnie1990
Az se volt kis poén, mikor Uri rákérdett, hogy a közönségnek biztos nem lesz-e baja, pedig a közönségnek semmi köze nem volt a mutatványhoz, nem is volt olyan jellege a dolognak, hogy a közönségbõl akárki megsérüljön. <#nyes>

Zene nélkül mit érek én?

Zomil
irt rá egyáltalán v csak ugy tett? 😊

D4nY
"egy üveg whiskey, délután még tele volt." nah ezen azé nevettem 😛 xD

xP

DaemoonHunter
A kalapom, benne az árcédulávalXD

végre má papa bevonja má a közönséget...
am ez a fószer nagyon ismerõs valahonnan<#fejvakaras>
Csirke4
Why?
barnie1990
De a lappal tényleg mi történhetett. Véletlenül se parajelenség volt, de azért érdekelne...

Zene nélkül mit érek én?

mama2
ÁÁÁÁ Gec szakadokXDD

Na, ez meg birkapásztor feeling, könyvtári indy jones, aki az Erõvel lapoz. 😄DDD Bazeg, ez már sajnálatra méltó kategória.

Guilty01
a színpád a tied

Pharaoh
Kárm, hogy egy falappal eltakarták a poharakat és mi nem láttunk semmit ,mikor keverték õkat

na a vén fószer mit alkot vajon?

pörög a téma ezerrel 😄
John Cena
HOGY lapozott geciXDXD hozzá se érXDXD

Benny04
szerintem olyan tollal írta, ami elpárolog 😄
amúgy hargitai Bea

DaemoonHunter
Varázslattal-.-

Guilty01
vén faszi.... olyan bajsza van, hogy fütyüléskor nóta helyett pörkölt jön ki belõle

Attila8805
Mivel?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mama2
Láll😄😄😄 De hogy cserélte ki a papírt? Vgay ki? Ha Xavér cserélte volna ki, A nézõk látták volna. Amúgy kijez a csaj? Mert tuknám😄.

Nah hát a szinészi játék megérdemel egy 4-est.

Ati

reménytelen
Ezt a szöges mutatványt jobban megnéztem volna Kennyvel a South Parkból <#idiota>