A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mingyá elélvez...
Nekem az elõbb görcsöt kötött a villámra miközben ettem a vacsorát.

Gunnersboy
HAJTSUNK FEJET URI MESTER TUDÁSA ELÕTT, AZOK AKIK A BABÉRJAIRA TÖRNEK PUSZTÁN CSALÓK, GELLERBÕL CSAK EGY VAN, ÉS AZ MEGISMÉTELHETETLEN!!!!!!!!!!4<#worship><#worship><#worship>

(<#idiota>)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
loooolXD meg mérik alélek súlyát nem?😄 az 21vagy 22gamm úyg tudom

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

na azért ilyet még Urira sem kéne mondani...

A türelem rozsdát terem.

Palinko
"te egy elõre felvett hangot fogsz hallani"

vigyázat az ajtók zárulnak 😄
toysoldier
azt kéne már 😄

de kiváncsi vagyok erre a repülõs cuccra :-c

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

D4nY
» › » PhaseR ™ « ‹ « Love (R)(L):$ Nyuszibaba :$(L)(R) üzenete:
nézd a kiválasztottat😄
<> <> D 4 nY <> <> üzenete:
nézem ne aggodjá... xD

xP

Szolnokboy1
ez az uri többet hazudik mint gyurcsány...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

bazz, gyufával megtudja gyújtani a gyertyát 😮

John Cena
kapcsolj el😄 szeritnem nem veszíthecc😄

DaemoonHunter
Hát beácskával én is elbûvészkednék...talán véletlen, hogy gyakran õt választják😄

Guilty01
tök úgy beszél mint gyurcsány

You\'ll never walk alone!

mindegyik a hülyepicsát hivja ki... h a paraszt nézze.. és mondják h ..jáá de jóóó nõõõ

toysoldier
eza csávó úgy mutogat meg beszél, mint az egyik oszt.társam :|
utálom azt a gyereket és már ez a csávó is irritál

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

II Rocky II
nõi mentalista nem lessz???😄

24 - Exile -Nov.23

cenobite
Hú ez a pantera gyerek nagy színész. 😊

gamertag: kenobita

John Cena
Bár el számolt 3ig és 3ast meg nyomta és 3ason a macska volt😄

Palinko
aztakurva kimérte a lélek súlyát 😄
Benny04
én is :_))

vhááá kiszívja a lelkem 😮OO

John Cena
Én Autóbusz de akkor lehet én tévedek😄

DaemoonHunter
Macskára tippelek, igaz nem láttam a gondolatombanXD

John Cena
ez igaz haverom macskát rajzolt én autóbuszt 1ikünk tévedett magyarán vagy nem "figyelt" valameikünk urira😄 vagy pedig hülyékvagyunkXD

mama2
Szerihtem Máhcská lesz😮. Amúgy észrevettétek,hogy a mostani produkciók, majdenm ugyanazok mint a multoriak, csak változás van benne? Például most is hogy hallgat rá az összes vad, meg szellemek, az aki megérezte a veszélyt a multkor. A poharas trükk, az a kígyóshoz hasonlít. Gratula tv2, semmi újat nem tudtok kitalálni😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

D4nY
nah hát megmondtam.. belesugároztam kedves sg-s emberkénkbe.. xD

xP

Christian Panthera
Christian Panthera Bûvész, Illuzionista honlapja.
www.christianpanthera.hu/

no comment, gugliba találtam...
barnie1990
Szerintem csak mindenki lerajzolja amit gondol, hidd el lesznek emberek akiknél a helyes rajz lesz,de nem MAGIC, csak a puszta véletlen miatt.

Zene nélkül mit érek én?

II Rocky II
gondolatával ,szobanövényt késztetett növekedésre 😮OOO tud vmit 😊

24 - Exile -Nov.23

Zomil
én a növényt öntözni szoktam és elkezd nöni, uristen akkor én mentalista vagyok? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

John Cena
EGY SZOBA NÖVÉNYT KÉNYSZERÍTETT NÖVEKEDÉSRE LEHET ROSSZUL HALOTTAM!

PrisonMan
uri?! <#nyes><#nevetes1>

DaemoonHunter
Majd mostis jönnek az élmények suliban, elõzõ mûsor után is, "leesett a kanál"<#idiota>
Akit érdekel, lesz egy mûsor, amiben bemutatják, hogy is esik le a tv tetejérõl, nem kell hozzá semmi különleges erõ.

PrisonMan
nekem is macska "jelent meg"

D4nY
és most belesugárzom az sgsekbbee azt a szóóót amelyikre gondolok ebbõl a négybõl:

1. alma
2. körte
3. répa
4. uri

nahnahhh kitaláljátokkk mire gondoltam? xD

xP

grebber
Most körbejár egy fószer a studióban üres lapokat osztogatva és mondja mit kell rajzolni rá lol.komolytalan ez az egész!

Next PC upgrade: 2022

ghost2
autobusz😄

a legjobb:
"van egy márker a cockpitban?"😊))))

barnie1990
A 4bõl lesz valamelyik, hívom is Urit.

Zene nélkül mit érek én?

Danman
én ha bent ülnék, ráírnám a papírra kva nagy betûkkel hogy FAKE és ha mutat a kamera, berakni😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Guilty01
vagy sikehhül vágy nem

You\'ll never walk alone!

"szavazzon D re akinek egy busz jelent meg a fejében"

nah ez télleg megmagyarázhatatlan, és elképzelhetetlen jelenség 😮

amúgy ha C re szavazok, akkor C lesz a lapon
ha B re akkor meg a B ? 😮

Istencsászár
A véletlenre mennek... persze 4bõl biztos lesz sok ember aki arra voksolt véletlenül és majd smsezik meg telefonál... meg a studióban is azt rajzolja... mi ebben a nagy trükk?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LOL látom itt madjnem mindenki mást érzett , baromság<#falbav> ez még a multhetinél is gagyibb volt <#pias>

Zomil
még erre is sms kell anyám....

mekkora lehuzás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Palinko
minek így bonyolítani. ugyan az lerajzolta a két rajzot, most a másik szobában ült, ha lesz repcsis bevágás az valszeg már tegnap fel lett véve.
én se éreztem semmit de majd meghaltam a beszédében , amikor kimondta a hármat és belenézett a kamerába az brutális volt nagyon <#guluszem1><#beka2>

John Cena
Én Autóbuszt éreztem😄 le rajzoltam😄

II Rocky II
homályos volt a szeme néha :S érdekes kivi leszek mi lessz.:S üveeget láttam talán :S

24 - Exile -Nov.23

D4nY
jajjmár... a nézök kb 25% -a rajzolta le amit õis valszeg... ez igy nagy hülyeség...

xP