Superbike \'08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
pórbáltad a crack fixedel???
Megnézném én is a gamet csak sajnos "Failed to initialize DirectX"-t ír ki.
Valaki tud valami orvosságot rá?Directx lett telepítve...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
A grafikával semmi gond sincs, a fizika pedig "testreszabható" méghozzá ténylegesen meglátszanak az apró változtatások is.
nagyon élethû a grafikája és a motor fizikája is.
és az esõ nem csak annyi h esik hanem végre egy game ahol lehet érezni hogy esik mert megváltozik a motor mozgása.
nekem nagyon bejön ehhez képest a MotoGP 07 egy rakás...
Nekem 19'-es WideScreen monitorom van 1440x900 a max és ajánlott felbontás és a játék is azon van!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
LMNO: mehetsz árkád módban is, akkor majdnem olyan könnyû lesz, mint a motogp sorozat 😊
Forza.
Gondolom ez is hasonló lehet
Eddig mgp3 a kedvenc, csak az már uncsi...
Irányítással én is így vok kicsit szokatlan!
Grafikálya az valami eszméletlen király!<#wow1>#wow1>(közönséget leszámtva)
Gumikra is figyeltek!Esõ gumi bordás, aszfalt gumi tök sima!Pilóták sztem egyértelmûen felismerhetõk!wááá naon nagy!<#wow1>#wow1>
ez meg randa, hacsak nem a sok elrontott (bloom, blur, dof) effekt elégiti ki az izlésedet 😊
Forza.
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
Kellemesen csalódtam benne!Sztem grafika elég korrekt!Szép!
Irányítás sztem motoros<#idiota>#idiota>Nemsokat toltam de eddig tetszik!Jól kivan dolgozva a motor és a pilóta ruhálya is!Csak lestem amikor a sorakozó motorokat mutatta és egy szép alfa romeo volt a széftikár!
Szépjáték!Környezet se rossz!Sztem az efekte kis elég jók!HDR se sok pont amennyi kell!
Egy próbát megér minden motor fannak!
Haveromnak 2,4-es Semron-ján, 9600XT-n szebben fut mint nekem!Valamit naon elbarmoltak vele pedig jó lenne!
Remélem ez kicsit kárpótol!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
(mondjuk szvsz nem szép egyáltalán, csekkolj egy motogp-t pl.)
Forza.
mert valami dialog dll hiba vagy mi
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
(pc verzioval nem sokat foglalkoztam, mivel se normális 5:4, sem 16:9 támogatás nem volt benne(torz kép!)... emellett akadt, szaggatott 😞 ugyhogy boxon játszottam vele fõleg)
Forza.
Mitlehet vele kezdeni?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
skálázgatják összevissza a blur/dof miatt, de a végeredmény borzalom... sztem jobban néz ki a 'szépítõ effektek' nélkül. a motoros animácioja furán darabos, zavaró. gépigény az egekben, pedig a látvány tényleg 3-4 éves ...
blur, bloom, dof kikapcsolva, driftelve 😄 :
a pályák vonalvezetése iszonyat, Monzán szoktam tesztelni egy játékot általában, de itt rendesen elkeveredtem 😞 a valósághoz köze nincs, vagy nagyon átépítették az olasz pályát 2008-ban 😄
a szimulácios részt nemtom megitélni, mivel nincs motorom 😊 de az biztos, h nagyon jól állitgatható, érzésre nehéz vezetni még árkád módban is, viszont gyanis, h én még nem láttam driftelve motorozó superbájkosokat, itt meg kb. minden kanyart ugy lehet venni (kell is???)
hangok ... közepes, jellegtelen.
fizika fura: néha mintha lenne, de néha ugyérzem, h csak leszkriptelték h mi történjen, akkor ha...
nekem továbbra is a motogp jön be jobban, még ha ugyan árkádosabb is.
ez viszont superbike, szal a rajongoknak talán ez ajánlhato 😉
Forza.
*Posse*T.W.D*
nálatok is furcsa a grafika? nálam olyan mintha nem natív felbontásban futtatnám, pedig 1280*1024-re állítottam.
*Posse*T.W.D*
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
elvileg jobb mint a motoGP részek
Let the good times roll.