307
  • McCartman
    értem basszus , de az ilyeneket nem 'ly'-nal írjuk..:)
  • Gyöször
    jobb VGA-t nem tudok, mert AGP-s az alaplapom, illetve tudnék, de minek..
    Nem baj játék lesz ez jövőre is :D (mivel tavaly még elég sokat játszottam a 2001el)
    Nem tudjátok? Támogatja a TrackIR-t?
  • K0CKA
    Hát...elindítja
  • semo1
    a 36rar nektek is 28mega?
    vagy csak a wanadoo 1 fasszopo rakasz
  • Djemba
    valakitegye be a cracket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arty
    hogy ezek a rendszerigények mennyire irreálisak, azt mi sem bizonyitja jobban, h a laptopomban x700 van és a játék kb játszhatatlan még mindenminimumon is :)
  • K0CKA
    Rendszerigény
    ========================================================================

- Minimum Specification:
    CPU: Intel 2.4Ghz or similar
    RAM: 1 GB
    Graphics Card: NVIDIA Geforce 6600 or ATI X700 or higher
    (must support Pixel Shader 3.0)
    Online multiplayer: Broadband internet connection. Require a downloadable patch
    DirectX 9.0c redist March 2008
    HDD Space: 7 GB
  • arty
    inkább jobb vga-t vegyél először, a proc biztos elég lenne neki :)

sajna elég nagy a gépigény, nem sok esélyt josolok h jól fusson
  • Gyöször
    ámbörök van esélyem 3,3as sempronnal meg 9600as radeonnal? ki van nézve egy intel E8200, de az még azért odébb van :)
  • K0CKA
    Hát aki a motoron ül
    Még az egyes szponzor logok kidomborodnnak vagy csak azt a hatást keltik de nagyon jólnéz ki!Gyűrődés meg mindinden tök f*sza!
  • McCartman
    'pilóta ruhálya'
  • Gaben17
    rakj fel egy új directX-et :) vagy amit a játék alapból fel akar install végén
  • Djemba
    nekem is ezt írja ki
    pórbáltad a crack fixedel???
  • Csiaki
    Hali!
    Megnézném én is a gamet csak sajnos "Failed to initialize DirectX"-t ír ki.
    Valaki tud valami orvosságot rá?Directx lett telepítve...
  • DaemoonHunter
    A MotoGp2 kötött le utoljára ennyire, nagyon bejön:)
    A grafikával semmi gond sincs, a fizika pedig "testreszabható" méghozzá ténylegesen meglátszanak az apró változtatások is.
  • GX25
    ki*szott jó ez game!!!
    nagyon élethű a grafikája és a motor fizikája is.
    és az eső nem csak annyi h esik hanem végre egy game ahol lehet érezni hogy esik mert megváltozik a motor mozgása.
    nekem nagyon bejön ehhez képest a MotoGP 07 egy rakás...
  • Gaben17
    nálam is így repeszt:) sztem szép lett,fizika is tökély
  • K0CKA
    Aha értem!
    Nekem 19'-es WideScreen monitorom van 1440x900 a max és ajánlott felbontás és a játék is azon van!
  • Kaszi46
    Lapmonitorok ajánlott felbontása. Csak ebben a felbontásban adnak éles képet. Esetemben 1280*1024. Ha nem ebbe rakom, akkor sajnos elmosott trutyi lesz a kép.:(
  • K0CKA
    Mi az hogy natív?
  • Kaszi46
    Érdekes, nálad tuti natívba megy. Így sokkal szebb, nem értem nálam mi lehet a gond...:(
  • Djemba
    CRACK FIXEDET valaki másolja már be!!!!
  • Gaben17
    azok a legszebbek:)) csak úgy nehéz menni:D
  • arty
    kocka: na, a borusidős képek szépek! :)

LMNO: mehetsz árkád módban is, akkor majdnem olyan könnyű lesz, mint a motogp sorozat :)
  • LMNO
    Ja a régi superbike-ban meg azt nem bírtam hogy nem tudtam 2 kanyart bevenni anélkül hogy pofára ne essek :)
    Gondolom ez is hasonló lehet
    Eddig mgp3 a kedvenc, csak az már uncsi...
  • LMNO
    Mennyire kell jó gép hozzá? Mondjuk a motogp 07-nél csak jobban megy mert az katasztrófa :)
  • Gaben17
    végre valaki:D egy a véleményünk
  • K0CKA
    Emberek ez valami veszett jó game!
    Irányítással én is így vok kicsit szokatlan!
    Grafikálya az valami eszméletlen király!(közönséget leszámtva)
    Gumikra is figyeltek!Eső gumi bordás, aszfalt gumi tök sima!Pilóták sztem egyértelműen felismerhetők!wááá naon nagy!

• arty
    MotoGP pécén az xbox360 portok egyik legócskábbika, geforce-n majdnem mindenkinek akad és normális képarányt sem tud :( egyszoval sz*r

ez meg randa, hacsak nem a sok elrontott (bloom, blur, dof) effekt elégiti ki az izlésedet :)
  • pylu
    Az irányítást még nagyon szoknom kell de a motorok hangja végre egyedi és egész jó!!! Kawa Ninja nagyon nyelez!
  • K0CKA
    Nah kirpóbáltam!
    Kellemesen csalódtam benne!Sztem grafika elég korrekt!Szép!
    Irányítás sztem motorosNemsokat toltam de eddig tetszik!Jól kivan dolgozva a motor és a pilóta ruhálya is!Csak lestem amikor a sorakozó motorokat mutatta és egy szép alfa romeo volt a széftikár!
    Szépjáték!Környezet se rossz!Sztem az efekte kis elég jók!HDR se sok pont amennyi kell!
    Egy próbát megér minden motor fannak!

• K0CKA
    Hát nekem is megvan a MotoGP 2007 és akadozik meg tiszta ratyi a grafika!
    Haveromnak 2,4-es Semron-ján, 9600XT-n szebben fut mint nekem!Valamit naon elbarmoltak vele pedig jó lenne!
    Remélem ez kicsit kárpótol!
  • samsung123
    A játékban a menü, a motorok kidolgozása, az állithatóság-testereszabhatóság ötöst érdelmel, DE sajan a pályák kinézete mintha tényleg vagy 3-4 évvel ezlötti szint lenne, hdr meg egyebekkel lehet javitani de kár hogy elbarbolták és igy nagy a kontraszt a motoros és a környezet között:(, pedig jó játék lenne, azért el lehet vele játszogatni:) akinek nem megy normálisan moto gp, mint nekem:)
  • Gaben17
    nálam amúgy nem is ilyen..:S még a HUD sem teljesen,olyan mint az első linkelt képen,na m1
  • Gaben17
    nekem tetszik:D moto gp csak boxra van meg:)
  • arty
    minden játék szokta frissiteni a directx-et aktuálisra, ettől még simán használhat csak dx9 hivásokat. ráadásul a szépség sem a dx10-től jön...

(mondjuk szvsz nem szép egyáltalán, csekkolj egy motogp-t pl.)
  • Djemba
    crack fixedet fel kell tenni?
    mert valami dialog dll hiba vagy mi
  • Gaben17
    feltettem,tetszik:) sztem yol lett,viszont installálás közben láttam hogy tett fel dx10-es fájlokat.vistám van és dx10 kártya...akkor ez most nálam dx10ben megy? mert nagyon szép.
  • daf xf
    tettem fel vmi patchet de ugyan az volt:(
  • arty
    patchelve probáltad?

(pc verzioval nem sokat foglalkoztam, mivel se normális 5:4, sem 16:9 támogatás nem volt benne(torz kép!)... emellett akadt, szaggatott :( ugyhogy boxon játszottam vele főleg)