307

-
K0CKA #147 Én nemtom nálam simán ment!
Crackelni sem kellet! -
kamu sz@r az egész... -
akkor senkinek nincs meg az a rohadék crack? -
ezt a torrentet amit te töltesz küld már el még 1x mert furcsa hogy a torrent file mindössze 283byte... 70k körül szokott lenni -
nekem sehogy sem megy most leszedek 1 3. változatot ha azzal sem megy akkor az én gépem édes kevés a játékhoz :D -
:DD -
aha, akkor próbálj meg valamit :D -
wanaddon ezt ajánlották hogy ezt rakjam fel de a google nem talál rá semmit -
nem -
Ezt a típust ismered Melxik Dx ? -
de megy SM 2.0vel... szóval nem tudom mi lehet a baj lehet az a DX a szar amit ő rakott fel magának... -
Akkor már mi lehet a gond már csak erre tippeltem hogy ez lehet -
van mert megy SM 2.0-val is... annak is ment akinek 2.0-van ee akkor nekem miért nem megy mert nekem 3.0-van... -
Nekem asszem ez a gond Shader Model 3.0 mert nekem 2.0 van berosálok :D na mos ebben a helyzetben egy új videó kártya kell vagy van más megoldás is mert ezt a részt nem nagyon vágom ? -
akkor senki nem tudja a probléma megoldására a megoldást? :D amúgy sok embernek akinek megvan a vasa hozzá nem megy... ugyan ezzel a problémával... -
aha XP... SP2 de lehet új vinfos kéne már... -
XP van fent neked? mert a másik verzió se jó nekem ugyan azt írja lehet XP gond vagy már fingom nincs :D -
Hát remélem a Tied már jó lesz:) -
Djemba #129 ncoreon is írták hogy a felének nem megy azt a buzi hibát írja ki RELOADED AZ MOSTANÁBAN SZARRRRRRRRR -
Nekem tökéletesen működik, itt valami más gond van... -
:D
De az a röhej hogy felrakják mindenhova a szart:) -
mind2 szar :D van 1 RIP meg 4 gigás ISO -
nem tom rárakni mert jelszót kér a rar... ide felraktam hogy prob meg leszedni és feltörni... -
Djemba #124 crack fixedel elindul???(ha nem akkor mit írt ki?) -
Melyik verzió? :D -
nos akkor mehet a kukába a gammám mert amit a kedves barátom adott ugyan olyan fos mint a másik amim volt :D -
nekem jöhet, nekem is olyan verzióm van amihez nem kell crack de DX-el van baja... állítólag a crack megoldja de jöhet a link amúgy... -
Sajna a játék IQ-a borzalom.
Real-be a legszarabb motor-al is szarrá lehet verni a gépet kb 10 kör alatt a 22. helyröl
-
Ha már annyira megy itt a warez:D akkor én egy olyan verziót szedtem le amihez nem kell crack, 800mega az egész, ripped verzió, felrakja magától a cuccot, külön telepíteni sem kell, sem crack semmi, és nincs gond vele. Akinek kell elküldöm priviben a linket... -
Hát az jó lenne.... -
Nó még egy kis idő és megoldódik a probléma :) -
Nah feltöltöttem ide a cracket, aki tudja az törje fel valahogy... -
valamit reggelni kell olvastam a TXT-t de nekem nem sikerült :D (meg 1 SBK08fix.exe-vel mit kezdjek? itt csak launcher van :D) -
Djemba #114 hát nem tudom mit lehet ellene csinálni -
ezt mondtam elöbb hogy kódos szar torrentet ad... -
itt nincs már kerestem... -
Törölted már? -
Djemba #110 10 ből 8 embernek ezt írja ki!!!!!!
fixed fent van torrenten 1.03 mb de amikor kicsomagolnám valami kódot kér, de nem tudom mi az mert van mellette egy html oldal de azon semmi kód nincsen -
K0CKA #109 www.gamecopyworld.com
itt keresgélj! -
akkor valakinek megvan a crack? omg... valakinek biztos megvan gugli csak ilyen fos kódolt vírusos torrent szart talál