Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
A jelenséget ami megfigyelhetõ, a tony hawk sorozathoz tudnám hasonlítani... Ott is az underground részekkel kezdték el megtölteni a játékot minden ökörséggel, ami eleinte vicces volt, de az american wasteland-nél már észrevehette h mindenrõl szól már a játék csak a tényleges deszkázásról nem(többek között autóverseny is volt vmeik részben, kész... 😄 amolyan jackass szimulátor...). Itt is van most ez a 180(indie 180?? 😄) meg kitalálnak majd még ilyen trükköket, és néhány részen belül itt is bekövetkezik majd, h mindenrõl szól a játék csak a tényleges autózásról nem...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

fery02
#2280: igen, így értettem.
#2279: "akinek nem tetszik az jatszon gagyi TDU-t" - szerintem itt sg-n a TDU topikban van annyi hsz, mint az NFS topikokban összesen. Na most ez lehet, hogy nem így van, de mindenesetre le tud esni a lényeg: ez a "gagyi" TDU csak tud valamit, ha még máig is rengeteg ember játsza, az NFS topikok pedig pár hónap múlva kihalnak, mint ahogy ez is ki fog.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SZilaJMaGGoT
Te hány NFS-el játszottál?? Úristen... Valahogy mindig leállunk a felhánytorgatással, erre mindig jön egy nagyokos, aki állítja, h minden nfs részben okádék volt a fizika... TDU-t most meg senki nem emlegette, és egyébként nemtudom mitõl lenne gagyibb egy nfs-nél... 😄

Pepsi Twist
a fizika itt azért rossz mert itt télleg 0-a a fizika... de tényleg nulla mivel ehhez képest a szarbon vagy a most wandted kész fizika Kánaán volt...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bboyatty
Abszolut igazad van...En a kovetkezo reszt is vegig fogom tolni...es nem erdekel ki mit mond szerintem jok voltak az eddigi reszek is...koszi

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

redbull0304
Én várom az új NFS-t! Hangok talán a legszebbek az új NFS sorozatokba! A játékélmény se rossz szerintem! Amíg végig nem tolja az ember addig le tudja kötni! Pro Street-be már kezdtek a szimulátoros jellegre áttérni! És nem is volt rossz, hogy fékezni kell! 😄 Nem tudom mért kellet most ezzel "visszalépni"... Nah mind1 ez van! 😊

SLICK
úgy értette, hogy nem megy neki semminek -.-

bboyatty
Minden hiaba...Nem erdemes kinlodni...Vannak emberek akiknekben...mar latomas szeruen megszuletett hogy a az undercover szar lesz...es az arcadra visszaterve...a need for speedek ilyen jatekok miota vilag a vilag es miota van need for speed...ez van ezt kell szeretni es akinek nem tetszik az jatszon gagyi TDU-t meg mittudom en mit...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

redbull0304
Törni fog benne az autó!

fery02
Engem pl az fog zavarni a játékban már most elõre látom (ha egyáltalán játszok majd vele valamennyit), hogy végig a tudatomban lesz az a jelenség, hogy bármekkora sebességgel érkezve egy keresztezõdéshez, fékezés nélkül megtehetném akár, hogy bekanyarodok bármelyik irányba sérülés nélkül. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Te meg azt fogd fel, hogy egy arcade gamebõl se lehet teljesen számûzni a fizikát. Ha az új NFS-ben röpködni lehetne a kocsikkal, akkor is azt mondanád, hogy ez arcade game, ne keressünk benne se fizikát, se realizmust?

Van egy határ, amin túl nevetségessé teszi magát egy játék. Ilyen például mikor 200-al kidöntesz egy betonoszlopot és sérülés, sõt sebességcsökkenés nélkül hajtasz tovább. Vagy ilyen volt, amikor a MW-ben áttörtél a rendõrautósorfalon. Vicc.

bboyatty
hat lesz valami autopalyas verseny is ...most hirtelen nem tudom a nevet...de az a prostreetbol a speed chalange-re hasonlit...van video a youtubon rola...

SLICK
Mondjuk elég nagy faszság, hogy dugig lesz autópályával a játék és drag meg nem lesz :c
a driftnek meg azért örülök, hogy nem lesz, mert az utóbbi részekben azt is elkúrták

bboyatty
Hat en a driftet is szerettem...de nem lesz...

Pepsi Twist
a drift hála az égnek... de a drag sztem elég jó volt

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bboyatty
nem lesz drag es drift se...sajnos

redbull0304
Lesz benne Drag? Vagy kiveszik belõle mint a Carbonból? 😞

SZilaJMaGGoT
Errõl már beszéltünk sokat, hogy oké, hogy árkád, de nelegyen már ûrszimulátor basszameg... Az árkád nem azt jelenti, hogy 0 fizika... Meg igazán lehetne skálázható a nehézségi szintekkel, és ha a prostreettel nemtudtál elbánni, ami szintén egy vérárkád játék, akkor az nem a fizika komplexitása volt hanem a te bénáságod... pont...

redbull0304
NFS Mustang edition is lehetne a címe! 😄

DJ Skyline
remélem kéken világító spricliket is lehet venni. 😄és a változatosság kedvéért még egy Mustang <#idiota>

remélem lehet majd piros ledeket venni elõre 😄DD

RoyalPredator
Tudod mi a gennység?
AZ hogy pl Pro Streetben 60mph-ból leváltással min 50 métert csúszol a betonfalnak, elkurva a játékot és a credited.

Arcade. Fogjátok már fel, hogy ez nem szimulátor. Itt a látvány és a hangulat a lényeg, nem a fizika.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Dante73
Elfelejtették közölni, hogy O'neil-el vagy. Ez a tehetetlenségi csillapítás. Nem nézel se elég SG-t, se elég ST-t.... <#nevetes1>
(nem EZ az SG....)

http://www.freetvmaci.info/

A többi videó nekem eddig kimaradt, de ezt megtekintve ledöbbentem hogy ez tényleg ekkora szar lesz 😮

Ahogy a kanyarokat veszi az vicc. Ha vmi futurisztikus antigrav cuccal közlekedne akkor még beleférne de számomra ez elég illúzióromboló.

Az meg mi, hogy 260kmh-ról keresztberakja és 10 méter csúszás után már el is indul az ellenkezõ irányba? Mindezt 4 másodpercen belül?

gennység

jah és nemtudom h. miért van mindenki úgy oda azért a hátrafelé+180ért, a prostreetbe is simán meg lehet csinálni <#finom>

a Grid-nek jó az irányítása sztem 😄

csak sajna túl árkádos lett végül a játék :/

jaj de kár, pedig tetszik a game, csak olyan billegõs az irányítása mint a grid-é

klart
megszokhattáttok már mindezt

SLICK
nagyon fos, h minden út úgy tükrözõdik a víztõl, mintha 6 éves monszunesõ lett volna :c

AudiQuattro
Mostném h karira már tolhatjuk is az uj gammel,meg tele lesz Audival 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
Mondjuk ami az ajánlott rendszerkövben van az megvan nekem..

AudiQuattro
Nekem a pro street csak Vistánál akadozott(tom nem játékra van kitalálva)

mert nem is fog

DJ Skyline
ok, csak EA-ból kinézem hogy egy napnyi állandó börnáut után sem történne semmi 😄

SZilaJMaGGoT
Neharagudj, de ebben a formában a kérdésed értelmét veszti... Ha már egy régebbi játék is lassan futott a gépeden akkor mit vársz az újabbtól?? :/ Sajnos ez már egy ilyen világ... 😄

SZilaJMaGGoT
Nah az pont egy olyan játék volt ami kurva jólett volna, és a fizika rettentõen elkúrta az egész játékélményt...

mivel gondolom lesz a rendõröknek keréklyukasztó, így akár ki is durranhatna...

DJ Skyline
vajon akár fél órán át is lehet csinálni a börnáut, vagy a kerék azért kidurran-e? <#idiota>

AudiQuattro
A kamera kanyarodásnál,megpördülésnél a street racing syndicate-re emlékeztet.

AudiQuattro
Gyönyörû lesz a game,remélem a gépigény nemvág majd falhoz..

SötétBarom
MEGPÜRGDÜL AZ AUTÓ!!!! OMFG!!! Mi történt az EA-s srácokkal??? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Hé ez egész jó 😮
Amiket eddig láttam az fos volt.. De ez kurva jó 😮

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

itt van egy 6 perces videó, az irányításról....

idén se egy szimulátort kapunk... de a videó alapján egész elviselhetõ...

az ezer D betû miatt ami széthúzta az egész topikot...

RoyalPredator
Miért lett moderálva amit írtam??...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

frissült az oldal.. van pár új videó, meg egy érdekes rendszámú kamion o.0

a BANamákra akarsz kerülni topikrongálás miatt?

DJ Skyline
ez ilyen helyfüggõ hogy melyik autó hova illik?

Nem.