Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Tényleg, garage topikok, hogy én erre miért nem gondoltam 😊
"NASA mûhold felvételeket felülmúló képek" - örülnék neki, ha gépem is lenne hozzá. <#hehe>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DJ Skyline
Pro Streetben a füst, Undercoverben meg a felverõdõ víz a nagy sláger. valahogyan szemléltetni kell 😄

DJ Skyline
vagy lesz egy Garage topik mint a többi résznél. mert tényleg jó lenne ha nem arról szólna majd a topik, hogy fél évig képeket töltögetek be, mert lesznek olyan állatok akik nem méretezik át, és beteszik a megabájtos képeket. 1 megabites nettel meg nem egy leányálom egy ilyen topik betöltése 😄 legjobb lenne a sajátban, ott már helybõl lenne házigazda, és tudja törölgetni a NASA mûhold felvételeket felülmúló képeket az autókról. pl max 300 kbyteos lehetne egy kép, afölött meg tessék URL-ben tenni :|

Norbi1990
Mér csak az autó körül van víz? <#conf>
broman191
Spoiler le, normális kipuffanó fel, maximum sötét szín engaged! <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

fery02
Szóval most már biztos, hogy pár hónapig el lesz árasztva mindenféle tuningolt autós képpel ez a topik is.

NFS Undercover achievement lista: Succesfull.fr
nfs-fl.extra.hu

The Protector
honnan szerezted ezeket a képeket?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Teljesítmény-tuning:
Az autónkat ismént tetszésünk szerint alakítgathatjuk. Választhatunk motoralkatrészt, váltót, turbófeltöltõt, felfüggesztést, féket, gumit és karosszériát is. Ez így nem meglepetés, bár mindenképpen pozitív, hogy ezek már biztosan benne lesznek a játékban. Minden egyes alkatrész nagyrészt befolyásolni foglya a teljesítményt. Azt, hogy aerodinamikailag is befolyásolhatja-e egy alkatrész az autónk teljesítményét, még nem tudni, de az viszont biztos, hogy nem nagy mértékben.

Karosszéria:
A karosszériánkat megint nagyon egyszerûen, és egyedien szerkeszthetjük. Az eddigi megszokott egységeket használhatjuk, azonban most ezeket még könnyebben, és bonyolultabban autosculptolhatók.

Festés: A tuning terén itt változtatott a legtöbbet a fejlesztõbrigád, ugyanis a festés most "állítólag" fantasztikusra sikerült. Komolyabban festhetjük az autónkat, pontosabban tudunk színeket keverni, és sokkal több helyen el tudjuk helyezni õket. (Tudjátok, a Porshe...)

Matricázás:
A matricák közel sem tûntek el a játékból. Ismént rengeteg féle matricával találkozhatunk a játék során, így hát tuningra fel!

broman191
Az a pici lapos spoiler egy ilyen "elpusztíthatatlan vagyok" érzést sugalló autóra...FAIL. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Alapvetõen nem lenne rossz a sok feature, csak elég súlytalannak érzem az autót a videó(k) alapján...egy matchbox nem csúszkál így a parkettán...😄

Irányításos vidi HD-ben

Pepsi Twist
hát lehet... bár sztem itt nem fog menni a drift 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

attól hogy láttunk egy 4x4es pórsét sinen menni, még simán lehetne akár driftelni egy hátsókerekes géppel..

Pepsi Twist
itt driftelni? egybõl megtapad a kerék aztán már nem is drift a "drift" (vonattal hogy driftelsz? 😄)

DJ Skyline
ami nem egyenlõ azzal hogy ne tudnál driftelni menet közben 😊

Pepsi Twist
nem is lesz ebben drift -.-' (állítólag)

Már régóta tudjuk, hogy nem csak pénzt kapunk gyõzelmek után, hanem más díjakat is. A hírben leközölt képen láthatjuk saját szemünkkel is ezt a rangrendszert! A pontokat úgy tûnik, tapasztalat után kapjuk meg, esetünkben váltó (+5%), feltöltõ (+1%), felfüggesztés(+6%), Brakes (+1%) és zóna bónusz (?) (+20%). A kép a karrier harmadik versenye után készült.

Minden eredményesen lejátszott versenyért /skill pontokat kapunk az adott kategóriában. A te vezetési stílusod határozza meg a pontok mennyiségét, de ha elkerülöd a baleseteket (véletlen elkerülés - azonos haladási irány esetén / close call - forgalommal szemben haladva) sokkal több pontot kapsz. Ez igaz a driftekre és egyéb pontot érõ cselekvésekre is!

Nem számítanak a trükkök amiket a versney során csinálsz, ha végül nem döntesz rekordot. Mindig adott az idõ ami alatt be kell fejezned egy küldetést vagy versenyt. A versenynek három kimenetele lehet: rekordot döntesz (megnyered és az idõn belül futsz), megnyered illetve elveszted. Ha nem döntöd meg a rekordot, akkor a pályát teljesíted ugyan, de a skill pontokat nem kapod meg. Szándékosan próbálja az EA rávenni a játékosokat, hogy minél többet megpróbáljanak kihozni magukból!

(forrás: TCM)

Norbi1990
Az UG jó volt! Az UG 2 nem annyira.
The Protector
Mikor jön a game??

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

[HUN]FaTaL
Ha ebbõl az egy hsz-bõl levontad hogy mennyire vagyok kultúrált ahhoz csak gratulálni tudok. De az NFS részeket sajnos a szar jelzõn kívül az utóbbi idõben nem tudom mással illetni (az UG óta).

http://goo.gl/gd6Zi5

Sland
<#szomoru1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hogy te milyen kifinomultan fogalmazol! Roppant kultúrált lény lehetsz. <#taps>

[HUN]FaTaL
Váó 100 mérföld úthálózat lesz aztaa 😄 Hova szarjak, TDUban 1000 mérförld az úthálózat 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

És az rfactor mióta árkád autóverseny? Mióta keverjük bele a szimulátorokat? Jóhogy nem a GTR2-õt vagy a RBR-t hozod fel.

Errõl ennyit? <#nyes>
Picit el vagy te tájolva.

Talán nem ismered a "hosszú évek óta ez az elsõ" kifejezést? Olvass többet.

HKS
de azis tény hogy árkád játékok közül a legjobb a GRID

HKS
azért nézzük meg a GRID topik és az NFS topikok haldokolnak az rFactor topik még mindig népszerû és több mint 30 ezer komment errõl ennyit

HKS
hosszú évek óta ... fél éve van kint a játék XD hosszú évek óta kérlek szépen az rFactor tartja legkorektebb autós játék szerepét😄

A GRID hosszú évek óta a legkorrektebb autós játék ami PC-re kijött, és momentán úgy áll a helyzet, hogy valószínûtlen, hogy az NFS sorozat fel tud nõni hozzá. Egyszerûen a GRID sokkal magasabb színvonalat hozott, mint az utóbbi 6 év NFS-ei. A látottak alapján az undercover se fogja még csak megközelíteni se a GRID színvonalát.

A GRID egyáltalán nem lett elrontva, kivállóan sikerült. Úgyhogy ezügyben téged félretájékozattak.

HKS
kibeszélt a GRID-rõl az megint egy jó játék lehetet volna de aztis elbaszták

SötétBarom
GRID?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SZilaJMaGGoT
Remélem korrekt mod support lesz hozzá, mert abban az esetben egész jó lehetõségeket látok benne... Meg videók alapján a fizika még komolyabb mint nfs-be... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Dj Skyline-nak pár kép 😉

HKS
igen az új mc nem néz ki rosszul és azért konzolon ott van pl a GT de sajnos ez van hogy mi szeretett konfigunkra PC-re nem nagyon akarnak kitolni normális játékot kivétel a GTA 4😄

SZilaJMaGGoT
Én nem vagyok telhetetlen, de igazán szórakoztató játékok nem igazán készülnek(max konzolra...)... Konzolon még akadnak idõnként vetélytársai az nfs-nek, de PC-n nem igazán... Csak, h felhozzak valami példát, nekem vérárkád kategóriában az új midnight club sokkal jobban tettszik mint az undercover... Bár az mc3-ból kiindulva elõfordulhat h annak is valami kiábrándító a fizikája... XD

Pepsi Twist
GYÚRCS... TAKARODJ 😄 illetve EA (ki a vezetõje?) TAKARODJ

HKS
támadjuk meg az EA székházát és adjunk esélyt a követeléseinknek<#banplz>

HKS
megmondjam mit akarok?😄 LFS fizikát GTA grafikát GT autóit és pályáit😄

SZilaJMaGGoT
Errõl lenne szó...

SZilaJMaGGoT
A crysis egy FPS nem az autózás a lényege... 😄 Jó, h nem a simset hozod fel példának... 😄

HKS
mindig árkád volt de nem volt ennyire szar a fizikája😄

fery02
Nem mindig volt ennyire árkád.

HKS
akárhányszor benézek ide itt mindig ez megy de igaz de kezdjük ott hogy az NFS egy árkád játék és ugye azis köztudott hogy az underground 2 óta egyre rosszabb a játék semmi újitás csak néhány feletébb idegesítõ és felesleges ugy nevezett újdonság ami változik de a játék nem az mindig ugyanaz az árkád játék lesz ami eddig

RoyalPredator
Figyu, Crysisban is repkednek az autók...errõl ennyit.

(ott sokkal borzalmasabb amúgy)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

fery02
Azért egy NFS majdcsak megmarad a jövõben csak és kizárólag autós játéknak a mostanság viharzó elég érdekes "divathullámok" ellenére. 😊
Már csak a régi részek tisztelete miatt is, amit bár nagyon úgy tûnik, leszarnak a fejlesztõk.

Tigristank
Azért azt tegyük hozzá, hogy csak az online része miatt. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SZilaJMaGGoT
Nem mert azért egy darabig mutogatják itt a srácok az okádék ízlésük alapján kicsicsázott verdáikat... 😄