Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
nem azzal van a baj, hogy kinek mi a véleménye. Én sem védem a játékot, sõt... Csupán az az idegesítõ, ha vki ugyanazt írja le 120-adjára még dúrvább stílusban. Egy kommentbõl is megérti az ember, nem kell állandóan lehordani a gamet!
Én sem teszem és most itt nem arcoskodni akarok, h jajj de rendes fórumozó lennék, egyszer-kétszer én is beírom a véleményemet, de ismételni nem szoktam, mert arra már senki sem kiváncsi.

SZilaJMaGGoT
Kb. énis egyébként... 😄 De nemgond valakinek fáj ha nemcsak jókat olvashat egy játékról... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Neizgulj, amint kijön a game, valszeg ez a társaság eltûnik innen(legalábbis én biztos)... Akkor jönnek majd azok, akik szerint istenjójáték, de addig is had éljük ki magunkat mi is, és had mondjuk el a lehordó negatív véleményünket... Azért várnánk valamit az nfs-tõl mert pc-n nem igazán rivalizálnak vele, mivel nincs más amivel foglalkozhatnánk, hát kénytelenek vagyunk erre rászállni... Egyébként ha az EA-nél dolgozol és attól félsz netán elûzzük a vásárlóitokat, akkor neizgulj, akinek ez kell úgyis meg veszi, a kis warezhuszároknak pedig nemtudsz olyat kiadni amit megvennének...

gduck
Bocsesz, de be volt linkelve egy videó, amit megnéztem és leírtam a véleményemet <#shakehead>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SLICK
/OFF

Nem fognátok már be végre?
Mit izmoskodtok itt, hogy ennyire szar a játék meg úgy szar a fizika?!
Most õszintén, senki nem kíváncsi erre a sok lehordó szövegre, attól nem lesz még jobb az NFS!

Kurva unalmas, hogy bejövök ide és mindig csak a "szar fizika, vonatszimulátor" komemnteket olvasom.
Mire kijön a játék akkor meg áll a kis bigátok, hogy ti megmondtátok milyen fos lesz. Kit érdekel? Minek állandóan szétbaszni a topikot ilyenekkel?

Fõleg Te Pepsi, speedeztél vagy mi a szar? Nem unod még? Már bocs, de ez tényleg elég szánalmas már.

Én tudom mi folyik minden évben egy NFS topikban, de legalább Ti ne süllyedjetek már le olyan színvonalra, mint az EA!

/ON

Pepsi Twist
ez még árkádnak is FOS ÉRTED SZAAAAAR!!! tényleg kritikán aluli...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SZilaJMaGGoT
Szánalom ez a fizika... 😄 Az, hogy árkád nem kifogás, erre nincs magyarázat... kritikán aluli! <#levele>

gduck
Mia******* <#shakehead> Hát eddig védtem a játékot, de ez siralmas!!! Majdnem kiugrottam az ablakon <#falbav>

UI: nyugi a földszinten vok 😄

[HUN]FaTaL
Ezért írta hogy ezután a rész után fog történni valami. Szerintem meg nem ujítottak semmit az ug1 óta az összes rész ugyanaz a fostalicska, mindent telebaszunk tuninggal, csili-vili szarokkal. Nulla fizikás játékok vérpistikéknek...

http://goo.gl/gd6Zi5

De ha két részenként újítanak és ugyebár a Pro Streetben újítottak akkor a logikád szerint az undercoverben nem újítanak, nem? <#nyes>

Már elõre félek is tõle<#hehe>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

HKS
kb két részente újitanak dolgokat pl hp2 után nagy újitás volt az ug aztán ug2 után mw szintén aztán c után ps megint és ez után valószinû hogy megint történik valami

A MW egy nagyon rész volt,de ez sajnos nagyon kezd hasonlítani a PS-re,ami a minõséget illeti.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

fery02
Nem fogják abba hagyni, mert megéri nekik. A játékosok többsége (úgy tûnik) nem olyan, mint te. Magyarán mondva igénylik a szart.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HKS
ha rájöttek volna akkor MW után megállt volna a dolog😄

HKS
ááá sztem sose haggyák abba XD 1 hónap alatt összedobják 20ezerbõl azt akár dupla annyit is visszakaphatnak XD

Pepsi Twist
amúgy lehet ez lesz az NFS utolsó része... mert ha ennek olyan kicsi lesz az eladási száma (vagy mi?) hogy az hihetetlen... és rájön az EA hogy ezt nem kéne tovább csinálni mert szart sem érnek el vele...

Pepsi Twist
ha ebbõl eladnak 1 milliót akkor sztem örülhetnek az EA-nél... mert hogy én ezt a trágyát még letölteni sem fogom nemhogy megvenni...

HKS
bocs ha sok az OFF de errõl a játékról csak OFFolni lehetxD

HKS
amikor még vígan száguldoztunk határtalanul kedvenceinkel😄

HKS
te jó isten azért nfshungary-n is néhány vérpistike kommentje ááá kegyetlen XD hogy egyesek hogy lehetnek ennyire ááá hogy nem veszik észre az egészet bezzeg a régi NFS-ek az örök klasszikusok amikor még Electronic Arts és nem EA Games szerepelt a kreditben😄

Pókmalac
mintha droton huzigálnák a szerencsétlen autot

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pepsi Twist
én amúgy lambofan barátom 😊 azaz highendpc

HKS
ahogy egyik kollega mondta már nem tom ki undertróger😄

HKS
van szókincsed😄

Pepsi Twist
jaja antigravitációstérflukszuskondenzátoroslézerindukciósszarufo

fery02
De izgatott vagy ma este Pepsi

HKS
egyet értek ez nem nevezhetõ fizikának kicsit olyasmi mintha valami ûrcirkálókat vezetnénk😄 sztem ezek nem vezették még autót😄

HKS
ezek a képek olyanok mintha photoshoppal csinálták volna XD sztem szolid optikai tuning a nyerõ egy kis motor tuningal UG be volt még jó abba nagyon nem voltak csicsásak de aztán UG2 óta ezek össze vissz minden csilivili szart rá megy

Pepsi Twist
a játék készítõi nem látják*

Pepsi Twist
omg 140mph val bevett 1 kanyart ami ilyen 90°-os volt és lelassult 100mph-ra 😄 ezt nem hiszem el hogy nem látják hogy ez tiszta szánalom 😮

Pepsi Twist
szavakat nem találok mekkora szar a fizikája <#levele><#lookaround><#wilting><#csodalk><#szomoru1><#wow1>

Pepsi Twist
meg normális 360at sem tud lenyomni xD loál 😄

Pepsi Twist
hallod ezen a videón hangosak röhögtem hogy milyen a fizikája 😄 az elsõ pár másodpercbe a porse hogy beveszi a karnyart XD

redbull0304
"különben sanszos, hogy lassan meglincselik a rajongók a fejlesztõket." <#idiota>

fery02
Nekem attól a gondolattól támad sírhatnákom lassan, hogy még hányszor lesz belinkelve. 😊

Pepsi Twist
jaja én is...

DarkSector
LOL
ezek mekkora parasztok.
Így szar a játék ahhogy most van!!!!!

NO COMMENT...ekkora retkes szar játékot kiadni. sírtam a videó alatt.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
alapenemyk is full csicsa verdakkal lesznek ellenunk tuti, en a szolidabb optikai tuningal szoktam tolni

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SZilaJMaGGoT
Pl. lamborghini meg ilyenekre minek kell tuning?? 😄

SZilaJMaGGoT
Hát borzasztó amit ug2 óta szoktam látni... 😄

gduck
Biztos új "párásító" tuning <#idiota>

Pepsi Twist
mint 1 karácsonyfa 😄 én a letisztul sötét színû verdákat szeretem "maffia" ablakkal és erõs motorral na meg jó hanggal 😊

SZilaJMaGGoT
Az még hagyján, de, hogy hogy szoktak azok kinézni... XD

fery02
"When it's done"

DJ Skyline
Nov 18 az USA megjelenés, Nov 20-21 az EU (nem tudom melyik a kettõ közül, NFS-Planeten 20, cdgalaxison a hazai megjelenés meg 21)

Pepsi Twist
ja

de napra pontosan?
DJ Skyline
kérdezted már egy hete

Mikor jelenik meg?