Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ez játék ember! Tudjátok mire jó a játék? Szórakozni basszus! A játék lényege a szórakozás, a kikapcsolódás"

Itt alapvetõen az a baj, hogy a régi arcade önmagához képest mélyponton van az NFS. Nézd meg: az NFS SE, NFS II SE, NFS Porsche, NFS U1 mind arcade stílusok voltak hivatalosan, mégis nézd már meg kérlek, milyen izgalmas vezetésélményt kínáltak. Részben ez itt a baj.

Pepsi Twist
haggyad... 10 éves a gyerek

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
tudjuk hogy nem szimulátor... és azt is tudjuk hogy arcade de épp ez a baj... hogy ez a fizika még arcadenak is kurva szar bocsánat de erre mást nem lehet mondani: SZAR

Ember, te magadnak mondasz ellent:

"Meg lehet nézni hogy milyen jó a fizika"
"AZ NFS nem szimulátor!"

tévedés, én pl. imádtam az undergroundokat, a carbont, és bejött a most wanted is, annak ellenére hogy arcade volt.

De ebben a videóban olyan giga-ökörségek vannak amit már nem tudok feldolgozni.

Pl counter-steer-rel lehet kanyarodni, ami a legtökéletesebb úgy ha közben nitrózol.
Eleve nevetséges hogy kombózni kell egy autós játékban, de az hogy "double-tap" a fékre és 180-nál berakja egybõl rückwerzbe az illúzióromboló.

kovecses
AZ NFS nem szimulátor! Ne kezeljétek úgy! Ez egy nagyon jó szórakozóeszköz, amiben rengeteg pénz van, autókat és egyéb termékeket reklámoz! Ez mind világos, de a lényeg az hogy miközben játszol vele jól érezd magad! Én a carbon és a pro street kivételével mindegyik nfs játék közben jól éreztem magam. Ha legalább olyan lesz mint a Most Wanted akkor én meg vagyok elégedve vele!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

klart
<#zavart2>

kovecses
Ez játék ember! Tudjátok mire jó a játék? Szórakozni basszus! A játék lényege a szórakozás, a kikapcsolódás és ebben az NFS verhetetlen! Ne legyetek már ennyire hülyék. Akinek nem tetszik az álljon neki és fejlesszen, programozzon jobbat! Ennyi.

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

" Meg lehet nézni hogy milyen jó a fizika "

azzta megaLOL, apáám, nemááár, te most megjátszod magad, vagy komolyan ezt gondolod?<#ticking>

kovecses
Úgy néz ki te is egy ilyen ember vagy, sajnálom, ha neked ez a bunkózás jó akkor egészségedre.

kovecses
Részben egyetértek veled. A lényeg hogy rengeteg ember van aki utálja az NFS-t és teljesen mindegy hogy milyenre sikerül nekik akkor is szar lesz. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt a videót:

Engem ez egyenlõre meggyõzött! Meg lehet nézni hogy milyen jó a fizika, hogyan mozog az autó, a lengéscsillapítók,az egész nagyon jól összerakottnak tûnik! Majd kiderül milyen lesz.

Pepsi Twist
pedig kivan csukva...

kovecses
Pedig jó lesz!

Undercover Mobile linket kéreeek S60 3rd-re <#wow2>

Az nem kell, hajszárítóra már megvan <#idiota>

Pepsi Twist
Nem, vezetékes telefonra! <#idiota>

Mobil telóra van Undercover? Hol?Hol? Én január 1 mobil telós megjelenésrõl hallottam, de ha rosszul tudom, ide a linkkel 😄

szeretnél te még oda kerülni hogy ott fejleszt játékokat és több milliot kaszálj magadnak.Szerinted milyért hívják a világ legnagyob játékfejlesztõ cégének???!!!

Úristen, micsoda együgyûség.<#falbav>
Ha valaki ott dolgozik az mikor kaszál több milliót? A fejlesztõcsapat egy tagja mióta részesedik a termék profitjából? Hány éves vagy te? 14?<#nyes>

Pepsi Twist
kivan csukva...

kovecses
Ez jó lesz!

Pepsi Twist
hát az utolsó 4 NFS rész (az elsõ 3 még úgy volthú de király lesz aztán nagyot néztünk mekkora szar...) ez ilyen mint az elõzõ 4... semmiben nem különbözik csak most itt már elõre tudjuk hogy fos lesz... hiába sírsz meg minden azért kicsit többen vagyunk "ellened"... itt még senki nem mondta azt hogy ez jó lesz...

DJ Skyline
én már a Pro Streetel sem játszottam, nem éreztem kéztetést arra hogy kipróbáljam. Underground 2 óta minden rész egy kis csalódás valahol. kb 15 perce léptem ki az NFS 1-bõl, egy 94-es játékkal tolom 2008-ban, mert megunhatatlan. pedig nincs benne se story, se tuning, se hi-tech graf, semmi ilyen puccos extra dolog. a Most Wantedet, Carbont végig vittem egyszer és kalap kabát, de már a vége felé uncsi volt. egyelõre az Undercovernél sem érzek többet mint a Pro Streetnél, nem fog meg a játék, unalmasnak tûnik. kíváncsi vagyok a végeredményre ettõl függetlenül, de nem táplálok bele hatalmas reményeket

mustang93
de azért nem kapkodják el a játékokat mint ahogy az Activision a Bondos játékát.
Mondjuk a EA a cytek munkálatai után kapja a legtöbb lovát.
DE egywt fogadok hogy amikor már fogtok játszani vele akkor ide az lesz kiírva hogy ez jó játék meg mindende ez így lesz az 100%-lék.
Most meg szar meg minden de az ugyszokot lenni amikor már játszanak vele egyes emberek már akkor nem szar de van akinek még akkor is.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Pepsi Twist
te marha nagy tévedésbe élsz picigyermek

DJ Skyline
az EA célja ez:

nem az hogy minõségi játékot adjanak ki, tisztelet a kivételnek

klart
ok

klart
így videoból jó hogy szar...meg amúgyis<#smile>

mustang93
szeretnél te még oda kerülni hogy ott fejleszt játékokat és több milliot kaszálj magadnak.Szerinted milyért hívják a világ legnagyob játékfejlesztõ cégének???!!!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
így videoból jó hogy szar

mustang93
Majd amikor kiprobálod akkor beszélj te is.

klart
"Az EA nem a szar játékokról híres" de<#smile>

mustang93
Az EA nem a szar játékokról híres,lehet hogy neked szar lez attól másnak jjó.Oszt ngem már érdkelnek hogy miket szólnsk hozzá,maj a kijelrnéskor beszléjünk amikor is megvan és játszatunk vele.Mert így mondhatunk bármit.

Hehe. Te se játszottál még vele, csak vidón láttad, honnan tudod, hogy NEM 'trágyafos'? (szánalmasak ezek a kifejezések amiket itt egyesek a mindennapi csevegésnél elsütnek)

SLICK
ez ismét FAIL!

mustang93
Jó lesz a játék,még ki sem próbáltad csak videon látad te is ugy jóhogy szar ugy,majd próbáld ki és gyõzõdj meg hogy nem is olyan trágyafoss,ha egyáltalán elindul valamék gépünkön is!?

Attila889
belinkeljem ide honnan tudod letölteni? 😊
Amúgy meg jó telón szerintem.....igaz tot nincs szabad kóbrlás,de minden fajta versenytípus benne van,meg egy csomó autó 😊

broman191
Nekem is és szerintem a többieknek is, nem ez az elsõ eset, az oldalnál lehet a hiba...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nemtom,de nekem ez a video szaggat.... megvan némulva

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

broman191
Adrenalin trailer , avagy beindult a marketinggépezet...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

klart
biztos kúrva nagy élvezet lehet telón<#smile>

Attila889
én msot nyomom telón,marha jó játék 😄

bboyatty
Nem lesz Undercover demo. En ugy olvastam. Azt irtak, hogy azt az idot amit a demora kellene forditani inkabb a full game hibainak kijavitasara forditjak. Aztan meglatjuk, hogy hany hiba lesz benne.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Holnap talán piros hó fog esni.

bpeti72
Holnap talán lesz demo!!!

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Igen jó. A helyigény amit az NFSPlanet ír az US verzióra vonatkozik. Az EU 6.22GB-ot, az EA Linkes kicsivel több mint 8 GB-ot foglal.
Attila889
tudom hogy hülyeség,de én ezzel most beis fejezem az offolást: én szerintem az igazi kép,mivel atós újságokban is ezt a kéept láttam,ha épp tesztelnék akkor fekete lenne,le lenne takarva a lámap meg minden...meg ha concepcio akkor is tejesen máshogy nézne ki a kép,de mind1.OFF VÉGE!

Attila889
hmm köszi 😊

SZilaJMaGGoT
Bazmeg, nemsok az egy kicsit?? XD Akkorra az NFS már simnek fog számítani, mert az autók lebegni fognak... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

HKS
tehát élsz még 295 évet😄