Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Ezek nyomós okok, hogy felesleges kipróbálni a játékot.

azthiszem megkeresem a gémpadom, talán azzal még lesz vmi élvezet a játékba...

HKS
ja meg hogy ennyit dolgoznak vele és csak 25 órás játékidõt tudnak adni meg lebutított tuning meg az hogy 5 perc után már nem üldöznek a rendõrök hát állítólag erõsödött a rendõrök fizikája

Pepsi Twist
"alig fogunk fékezni"

már itt rossz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kiemelnék néhány dolgot ami már most nem tetszik:

- 5 perc üldözés után leválnak rólunk a rendõrök
- alig fogunk fékezni a játékban
- kevés éles kanyar
- könnyû vezetni az autókat

HKS
a GTA 4 meg szentem inkább maradjon az akciógameknél😄

Az egyik leglátogatottabb NFS oldal, az NFSUnlimited.net Vancuverben, az EA Blackbox fõhadiszállásán tesztelhette a megjelenés elõtt álló Undercover szinte végleges példányát. Pozitív tapasztalataik mellett negatívumokról is beszámoltak, így egy igazán szakmai és hiteles tesztet tárhatunk elétek. A hír belsejében az eredeti írás fordítását találjátok.

A legfontosabb tudnivalók, ha esetleg nincs kedved elolvasni az egész tesztet!
- remek sebességérzet
- könnyû vezetni az autókat, könnyû trükközni is
- minden autót másképpen kell vezetni, a TT-t jobb volt, mint az EVO-t!
- alig fogunk fékezni a játékban, széles utak, kevés éles kanyar
- 12 órás játékidõ, a 100%-hoz 25 óra kell
- nagyon lebutított tuning, kevés matrica, teljesítmény-tuning: mindösszesen 5 csúszka!
- 5 perc üldözés után leválnak rólunk a rendõrök
- a sérüléseket ingyen javítja a játék
- lineáris a történet
- erõs Most Wanted-replay feeling

NFSUnlimited Undercover Review – 2008. október 30., csütörtök

Egy közösségi nap keretein belül jómagam és még pár közösségi oldal képviselõje lehetõséget kaptunk arra, hogy Vancuverben, az EA Blackbox stúdiójában teszteljük az Undercovert. Körülbelül 4 órán át játszhattunk a játék legfrissebb verziójával, ami már nagyon hasonlított ahhoz, ami majd végül a boltokban is megjelenik majd. Szóval, négy játékóra és néhány prezentáció után mit mondhatnék a játékról? Az augusztusi verzióhoz képest komoly elõrelépés történt, a sebességérzet nagyszerû, de vannak csalódást keltõ részek is.

Az Undercoverben, mint ahogyan azt már alighanem tudjátok, ugyanaz a motor dolgozik, mint a ProStreetben, ám néhány módosítást azért végeztek rajta. Így a ProStreet kissé szimulátoros vezetési stílusát most kissé árkádosra hangolták. Ez persze nem azt jelenti, hogy az autók gokart módjára viselkednének – éppen ellenkezõleg! Hatalmas különbségek vannak az egyes autók között, mindegyik másféleképpen reagál, szóval egy régi izomautót nem lehet ugyanúgy vezetni, mint egy modern tunert vagy exoticot. A négykerék-meghajtású és a hátsókerék-meghajtású autók között is nagy különbség van, kis gyakorlattal a hátsókerék-meghajtásúakkal például szép kis drifteket lehet mûvelni a kanyarokban. Kipróbáltam egy 2-es szintû (összesen 3 szint van) Mitsubishi Lancer EVO-t és egy ugyancsak 2-es szintû Audi TT-t: a TT-t sokkal jobb volt vezetni, mint a Micut, ez utóbbi rettenetesen alulkormányzott volt, és még a teljesítménytuning sem segített rajta – a tuning idén mindösszesen 5 csúszkát jelent. Motor: erõ/nyomaték; erõátvitel: gyorsulás/nagy végsebesség; felfüggesztés: kemény/puha, nitró: erõs/hosszú ideig tartó, illetve a gumik tapadása – csupán ezeket lehet változtatni.

Vezetési élmény
Tekintve, hogy a vezetési stílus sokkal árkádabb lett, alig kell levegyük az ujjunkat a gyorsító gombról. Analóg irányítóknál a fék és a gáz is progresszív lett (érzékeli, hogy mennyire nyomod le, tehát nem csupán padlógáz és padló fék van, hanem átmenetek is), ami azt jelenti, hogy csupán kanyarokban fogjuk ténylegesen felengedni a gázt. Mivel a város javarészt széles utakból, és csupán néhány éles kanyarból áll, fékezni sem nagyon fogunk, mert a szûkebb részeken is bõven elég, ha a Speedbreakert használjuk, ami lelassítja az idõt, így sokkal jobban irányíthatóvá válik az autónk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyû lenne vezetni a játékban – ahhoz, hogy jó idõket tudj autózni, jól kell ismerned a környezetet is, mert rengeteg apró levágás van, illetve trükkös részek is, ahol például a levegõbe emelkedhet az autó, hogy utána a földre érkezéskor elveszítsd felette az irányítást. De ha ráérzel a pályákra, igazán imádni fogod a versenyzést a játékban. A sebességérzet egyszerûen fantasztikus, még akkor is, ha egy gyenge autóval átléped mondjuk a 150 km/h-s sebességet, máris elmosódik a kép, a világ szinte elrepül mellettünk.

Heroic Driving Engine
Amikor épp nem versenyzel, hanem csak mászkálsz fel és alá a városban, vagy amikor üldöznek a rendõrök, belép a képbe a HDE. A HDE a trükkös vezetést segítõ funkciók összessége, aminek jó hasznát vehetjük akkor, ha a rendõrök elõl menekülünk. Emlékeztetõül: a korábban látott HDE-s videóban látott faszi remekül vezet, szóval a trükköket azért nem annyira egyszerû megcsinálni, mint ahogyan azt – elnézve az õ produkcióját – gondolnátok. Néhány autóval kifejezetten nehéz ezeket mûvelni, a Level 2-es EVO-val például nem tudtam 360-at forogni. 180 fokot fordulni nem egy nagy feladat, ám pontosan kiszámítani, hogy milyen helyzetben érjen véget a forgás, komoly gyakorlást igényel. A kamera mozgása is segíti a navigációt, a trükköknél speciális mozgásba kezd, hogy mindig azonnal lássuk, hogy éppen merre indulunk el.

Rendõrök
A rendõrség komoly részét képezi a játéknak az idén: vagy menekülsz elõlük, miközben épp összetöröd az autóikat, teljesítve így néhány rendõrös küldetést, vagy épp te magad is rendõrt játszol a Cops and Robbers nevû online módban. Összesen 9 úgynevezett „heat” van: minél magasabb a „heat” értéke, annál keményebb rendõrök jönnek utánad. Az elsõ két szinten csupán városi járõrök, a következõ kettõben rendõrségi izomautók, 5-6-os szinten pedig Nissan GTR-ek üldöznek majd. Az utolsó 4 fokozatban Porsche 911-esek és SUV-ok üldöznek. Többféle taktikát is használnak, többek között körbekerítenek, leszorítanak SUV-okkal, útzárat állítanak, szögesdrótot feszítenek ki, és így tovább. Minél magasabb a „heat”, annál agresszívebbek lesznek a rendõrök is. De 10-nél több rendõr autó soha nem fog üldözni. Ha valamelyiket kiiktatod, akkor újabb, újabbak tûnnek majd fel, egészen az üldözés következõ 5 percében. Ha az letelt, akkor a „heat level” feljebb emelkedik majd, ám az új rendõr autók nem érkeznek meg majd azonnal. Éppen ezért a korábban megszokott akár 30 perces üldözéseknek az Undercoverben lõttek, elfogy ugyanis az utánpótlás. Ismételten figyelni kell arra azonban, hogy ne kapjanak el a zsaruk. Ha egy autódat 3x elkapják, akkor azt lefoglalja a rendõrség. Szerencsére átfestéssel le lehet csökkenteni az autó „heat leveljét”.

Játékmódok
A leütközõs, rendõrös-üldözõs és rendõr-kiiktatós játékmódok mellett lesznek Outrun versenyek – hasonlóan az Underground 2-höz, csak ott 400 méterre kellett elhúzni az ellenféltõl, itt pedig 1 percen át folyamatosan vezetni kell elõtte. Lesz klasszikus Circuit és Sprint is, mint ahogyan a Checkpoint mód is visszatér – ugyanúgy, mint a Most Wantedben, autópálya kapuk között versenyzünk. A Rendõrös-kiiktatóshoz hasonlóan van ellenfél-kiiktatós is, ebben a számítógép által irányított autókat kell annyira összetörnöd, hogy mozgásképtelenek legyenek. Ilyenkor sérülés-mérõ jelenik meg fölöttük, szóval mindig látjuk, hogy hányszor kell még nekik mennünk, hogy gyõzzünk. A játék sztárja persze a Highway Battle mód, ami két autó közötti párbaj egy forgalmas autópálya szakaszon. A cél az, hogy elõzd meg az ellenfeled 400 méterrel (1000 láb), vagy legyél elõtte 75 másodpercig. Véleményem szerint a Highway Battle a legjobb játékmód – ilyen komoly forgalomban versenyezni, megpróbálni összetörni az ellenfelet, igazán mókás dolog.

Karrier
A karrierben kb. 200 küldetést kell teljesítenünk. Néhány közülük kapcsolódik a játék történetéhez, ezeket kötelezõ megcsinálni, néhányat viszont nem. Ezeken csak pénzt szerezhetsz, illetve ezek segítségével juthatsz egyre feljebb a ranglétrán, növelve a reputációdat, újabb küldetéseket feloldva. Versenyen indulni a legegyszerûbb a játékban: bárhol is legyél, a D-gomb lenyomásával automatikusan elindulsz a legközelebb lévõ versenyen. Vagy elõhívhatod a GPS térképet is, és kiválaszthatsz egy versenyt kézzel, amelyen szeretnél elindulni. A karrier teljesítéséhez szükséges versenyeket egyértelmû jelzéssel látták el a térképen. A pénzszerzés sem nehéz: eleinte 6000 dollárt kapsz futamonként, ám ez késõbb folyamatosan duplázódik. Akár spórolhatsz is, hogy újabb autókat vegyél, de a már meglévõ autóidba is beleölheted a pénzt tuning formájában. Vannak Pink Slip versenyek is, amelyeken ingyen is autóhoz juthatsz, elnyerheted az ellenfél verdáját. A teljesítmény és vizuális tuningon kívül egyébként sem kell mire költeni a játékban, mert az autón esett sérüléseket ingyen megjavítja a játék. Ha végigmész egy versenyen, amikor végeztél, az autód pont úgy fog kinézni, mint újkorában. A Highway Battle kivételével totálkárosra sem tudod törni a járgányodat, és a sérüléseknek nincs hatása az autó teljesítményére. A karriermód 12 óra alatt kijátszható, a 100%-os végigjátszáshoz 25 óra szükségeltetik. Az összes teljesítmény-pont elérése az idén nem lesz nehéz: a legtöbb karrier-verseny során kapcsolódni fogunk az internethez is. Rossz hír a PS3 tulajdonosok számára, hogy azon a platformon az idén nem lesznek trófeák és teljesítmény-pontok.

Tuning
A vizuális és teljesítmény tuning a korábbi NFS részekben nagyon komoly szerepet játszott, ám sajnos az idén sokan csalódnak majd az Undercover megoldásaiban. A vizuális tuning ismét „le lett árazva”: hiába ígérték meg a külön kiválasztható elsõ és hátsó lökhárítókat, továbbra is csak bodykitekbõl válogathatunk. Az egyes alkatrészek terén meglévõ választék sem valami hatalmas, kb. annyi van belõlük, mint a Most Wantedban volt. Az autó festésénél mondjuk történt némi elõrelépés, ugyanis kiválaszthatod, hogy az autód mely területét szeretnéd lefesteni. A matricázó-rendszer is fejlõdött, most végre minden matrica látható lesz akkor, amikor felpróbálod õket az autóra. Ami viszont sajnálatos, hogy a számuk drasztikusan csökkent: 12 csoportban egyenként 16-16 matrica lesz megtalálható, és nincs Tükrözés gomb sem, szóval az autó mindkét oldalát saját magadnak kell feltuningolnod. Jó hír azonban, hogy a matricák mozgatása sokkal gyorsabb és egyszerûbb lett. A teljesítmény-tuning is nagyon sokat fejlõdött vissza. Ami a fejlesztéseket illeti, mindösszesen 3 csomagból válogathatunk, és a tuning, az autó finomhangolása kimerül a fentebb említett 5 csúszkában. Ismét lesznek „tierek”, osztályok: hiába tuningolsz fel nagyon egy alacsonyabb osztályú autót (pl. Golf), nem lesz esélyed vele egy magasabb osztályú (Koenigsegg) ellen.

Hálózatban a megszokott Circuit és Sprint versenyeket kapjuk (kb. 50 különbözõ pályával), illetve a korábban bejelentett Cops and Robberst, még pár másik móddal kiegészülve. Online free roam nem lesz sajnos. Vannak ígéretek, hogy javul majd az online játék, ami remélhetõleg nem lesz annyira borzalmas, mint a ProStreeté. A játék kiadása után számíthatunk letölthetõ csomagokra, ám azt egyelõre nem tudni, hogy mibõl állnak majd. A játékot két külön csapat fejlesztette: az egyik PC-re, PS3-ra és X360-ra, a másik Wii-re és PS2-re. Ez azt jelenti, hogy a külön fejlesztett platformokon megjelenõ játékok eltérhetnek egymástól. Az ellenfelek között vannak nagyon lámák és nagyon gyorsak is, és visszatér a Catch Up rendszer is, amivel az autók nem tudnak nagyon elhúzni egymástól (az AI alkalmazkodik a te vezetési tempódhoz).

Szóval, hogy miféle játék is ez az Undercover? Összességében szórakoztató, hû követõje a Most Wantednek, ám attól tartok, hogy olyan „újrajátszás” feelingje lesz az egésznek, fõleg a tuning erõteljes visszavágása, és a lineáris történet miatt.

HKS
bocs a legjobbakat kihagytam bár nekem TDU NFShez hasonlítva inkább szimulátor mint árkád😄

SötétBarom
GRID akkora árkéd mint a ház. De úgy látszik, hogy akik csak az U1-tõl számítják az NFS-eket, azok nehezen küzdenek meg vele.. Ebbõl látszik, hogy a fosra van igény -.- Ami még jó volt, az a Juiced elsõ része.. A vége felé lehetett építeni jó 8-9száz lóerõs vipereket, amikkel már 1 hibátlan kör is leizzasztotta az embert, alig lehetett úton tartani.. Pedig az is árkéd volt.. Mégis jó, csakúgy mint a GRID..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kovecses
Ez az amit "megpróbáltak" a prostreet-ben a 3 fokozatú nehézséggel, de rohadtúl nem sikerült. Sajnos!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Pont ezért jó játék!

kovecses
Nekem tetszett a grid, de a TDU jobban tetszett!

bboyatty
Hat azert a Grid-rol nem mondanam, hogy arkad. Meg kell kuzdj az autoval , hogy az uton maradjon. En vegig jatszottam es eleg "szimulatorosnak" talatam. Lehet, hogy tevedek... ez az en velemenyem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Cobra 11 sorozat, TDU, GTA4 😉

HKS
viszont árkád kategóriába nincs sok játék egyedüli vetélytársa a GRID ami szerintem sokkal jobb

kovecses
Igen, korrekt leírás volt, mindenféle bunkózás nélkül. Szimpatikus hozzászólás. A játékot meg majd meglátjuk.

HKS
na ott a pont teljes mértékbe egyetértek<#eljen>

kovecses
xD Ebben látod egyetértünk!
Képzeld mit mondok a rendõrnek ha megállít! 😄

Pepsi Twist
aha... elöbb még arról volt szó hogy megcsúszik ellenkormányzod közbe gáz... én neked sosem adnék jogosítványt az tuti...

Jazz... 😄

kovecses
Nem volt szó kézifékes kanyarról vagy keresztbeállásról. Arról volt szó hogy az autó megcsúszik a kanyarban, ellenkormányzol a kocsit egyenesbehozod és nitro... És ismét ismételjem hogy ez arcade nem szimulátor és egyébként is minden játék játék és nem valóság. Miért lovagoltok még mindig ilyen hülyeségeken?

kovecses
Látod megint bunkózol pedig senki nem bántott az ég világon kívül. Képzeld amit leírtam mûködik de ha gondoldo beszéld meg a Weber Gáborral vagy nekem mindegy kivel.

Pepsi Twist
az hogyha keresztbe áll a kocsi akkor nem arra fog menni amerre a meghajtott kerék "néz"...<#wow3>

kovecses
Sajnos errõl nem tehetek. Az autó oldalra csúszik de nyilván elõlre szeretnél haladni, lehet egyeseknek ez meglepõ, de elõlre a gázzal tudsz haaldni, a nitro pedig ad egy kis löketet pluszba tehát arcade játékba bõven belefér. Szumma nitroval gyorsabban gyorsithatsz ki a kanyar kijáratából! Mi ebben az érdekes?

Pepsi Twist
esetleg bevásárló kocsit <#banplz>

Pepsi Twist
szerintem sem... de látszik soha a büdös életbe nem vezetett még hátsó-kerékmeghajtású autót... sõt sztem egyáltalán nem vezetett autót max biciklit...

kovecses
Szerintem úgy értette, hogy ott még nem fonalon húzzák az autókat, hanem igenis meg kell küzdeni a kocsikkal hogy az úton maradjanak, ha a maxot autózod ki belõlük. A mai nfs-eknél ez már nicns meg. Laza könnyedségel autózol teljesen mindegy melyik kocsit vezeted és mekkora sebességgel. Nekem akkor is tetszik ez a game. Szépen kidolgozott autók, és pályák. Ha nem lesz bugos nagyon a game akkor tutira okoz majd pár kellemes hétvégét!

Norbi1990
"logikus hogy kanyarodáskor ha megcsúszol akkor ellenkormányzol és ha gázt adsz akkor gyorsabban kijöhet acsúszásbol lásd nitro."
Nekem egyálatlán nem logikus, hogy ha gázt adsz akkor kijössz a csuszásból. <#wilting>
kovecses
Igen, sok dologban kénytelen vagyok igazat adni neked, de pl nekem a most wanted nagyon tetszett és ha ez megüti a szintjét akkor ez is tetszeni fog. Ebben a játékban a könnyû irányíthatóságon és az egyszerû szórakozáson van a hangsúly, hogy a "hülyék" is végig tudják játszani. A zenékkel és a videókkal, megpróbálják hangulatossá tenni a játékot. Valakinek ez bejön valakinek nem. Szerintem hétvégi kis kipacsolódásnak bõven megteszi ez a játék.

én pl jobban szeretem az arcade játékokat... izgalmasak és high-esn grafjuk van... a simulatorok lássuak unalmasak és szar a grafikájuk(kivéve ha megvan az ENB-series mod)... ez a én vélemenyem

"messze jobb fizikája van az NFS elsõ részének(!) ami egy 14 éves játék"

Én erre azt mondom h. ha olyan fizikával akarod játszani az undercovert akkor szerezd meg az undercovert a mobilodra.ugyanaz a fizika +annak még a mobilon a grafikája is szebb.... <#mf2>

DJ Skyline
ha a fizika minimum olyan lenne mint az elsõ részben volt, akkor méltó lenne az NFS névhez, és nem mondaná senki hogy szar. hanem abba kötnénk bele miért van 3 féle Mustang a játékban <#idiota> 😄DD szerintem itt senki nem várja azt hogy tolja le az LFS-t, GTR2-õt, RBR-t, és a többi neves szimulátort a porondról. itt már az elsõ pár epizódak jó volt a fizikája, nem is tudom melyik õstulok barmolta szét azt amit már régen megcsináltak jól. ez olyan mintha a Nemzeti Múzeum oszlopain végig mennék egy bulldózerrel, csak azért mert nem tetszik és újraépítem hungarocellbõl vagy gyufából. miért kéne szétcseszni azt amit már valaki megcsinált jól, stabil, és mûködik. és helyettesíteni egy sokkal szarabbal.

"nem azért mert nem Oscar díjas a story, hanem azért mert olyan a fizikája mint a Wacky Wheels DOS-os játéknak."

Abszolút igazad van<#eljen>
Mellesleg gyerekkorom (kb 9 éves lehettem akkoriban) egyik legnagyob játéka volt 😄 Hû, de leszedném valahonnan, micsoda idõk voltak 😊 Egymást lõttük sünökkel meg mittom én mikkel 😄

Pepsi Twist
<#eljen>

Pepsi Twist
én leölteni sem fogom...

DJ Skyline
akkor elmondom én hogy gondolom: van a szimulátor és az arcade. a szimulátor azért szimulátor, mert eléggé jól visszaadja a valóságot, ebbe nem megyünk most bele. arcadeon belül van a szar, és a jó arcade. az NFS egy marha jó arcade sorozatnak indult, és a színvonal minden egyes résznél emelkedett egészen a hatodik részig bezárólag. innen egy új idõszámítás vette kezdetét. az Underground beugró résznek nem volt rossz, az U2-nél megint emelkedett a színvonal az U1-hez képest. tegyük fel az NFS 1 az Underground. na az NFS II az NFS 1-hez képest visszaesés volt szerintem. ugyanezt éreztem a Most Wanted esetében is, volt amit kivettek, volt amit visszaraktak, de nem éreztem már sok újdonságot, a Carbonnál pláne. és ez a kivesszük betesszük, csere bere megy már a Most Wanted óta. ennyi történik: az autó park java része megmarad, kivesznek, hozzáadnak pár autót. a környezet egy az egyben új, ezzel nincs probléma. a grafikával sincs különösebb baj. a story, egy autósjátékhoz viszonyítva jó, nem kell nagy agytrösztökkel telerakni. a fizika, na ez az ami miatt leszarozzák az emberek. és most jutottunk el a SZAR arcade fogalmához. nem azért szar mert 3 féle Mustang van benne (amiatt is, de ez már részletkérdés), nem azért mert nem Oscar díjas a story, hanem azért mert olyan a fizikája mint a Wacky Wheels DOS-os játéknak. ezzel sarazzák be az NFS szériát, hogy olyan fizikát kreálnak ami kritikán aluli. messze jobb fizikája van az NFS elsõ részének(!) ami egy 14 éves játék. ha az EA nagyon akarná akkor simán felül tudná múlni az NFS 5 fizikáját is, de valamiért leragadnak ennél a dodgem délutánnál.

kovecses
Lehet. Majd kiderül. Én mindenkinek jó szórakozást kívánok és remélem ezt nyújtani is fogja a játék, ha nem akkor sem vesztettünk semmit ,megy a kukába.

Pepsi Twist
de ez még arcadenak is szánalmas...

kovecses
Mert arcade! Mert szórakozásra való, nem szimulálásra, ahol halálkomolyan emg pontosan kell minden csinálni. Szánalémasak vagytok ahelyett hogy végre kikapcsolódnátok. Na Forma-1 van nem érdekeletek én jókat fogok vele szórakozni, akinek nem tetszik nem játszik vele.

😄

Pepsi Twist
anyád temetésén huncuktodj te farok... én nem a nitróról beszélek... hanem arról hogy 90fokos kanyart bevesz 140mphval és lelassul 110mph-ra NA EZ A SZÁNALMAS!!!!

sry pár napig nem voltam net közelbe... látom lenne mit törölni.. 😄

kovecses
Nekem autós játékból a Test Drive Unlimited tetszett idáig a legjobban. De azért nem hordom le az nfs-eket a sárga földik. Kijön játszunk vele kicsit azt mehet a kukába, addigra jön is a következõ rész. Ez olyan mint a politika. Szar a kormány, tönkreteszik az országot, mire leváltanánk õket jön a következõ a helyére azok is ugyan olyan szarok lesznek. A lényeg hogy ne vitkozzunk, hanem játszunk és ha valakinek van kedve valamivel játszani annak ne vegyétek el a kedvét azzal hogy szarnak nyilvánitjátok a játékot! Köszönöm!

kovecses
És fordítva is igaz akinek nem tetszik az sem tudja befogni a pofáját! Szerintem ne vitatkozzunk mert felesleges, mert minden nfs ilyen és ilyen is lesz.

kovecses
Én csak azt mondom hogy akinek nemtetszik az ne lesse ezt a topicot és várja mint a messiást és ne játszon vele. Tényleg nem értelek benneteket. Értem hogy nem tökéletes és hogy minden nfs rész az elõzõböl él. De most mondjátok már meg mi értelme van annak hogy minden egyes rész elött itt siránkoztok hogy milyen szar a játék, mégis kipróbáljátok. Szerintem egyszerû a dolog, akinek nem tetszik az maradjon kussban és menjen abba a topicba ahol szerinte jó játékról van szó, aki pedig csak egy kis hétvégi kikapcsolódásra vágyik meló után, és nem valami szimulátoros állítgatásra, az játszon nfs-el...

HKS
még mindig itt tartunk hogy szar vagy nem hát az akinek tetszik az játszon vele aki meg nem az ne vitázzon folyton mert akinek tetszik úgyse fogja megérteni soha

HKS
ez még kérdés?XD

kovecses
Igen részben igazad van.

kovecses
A jó édes anyád bmeg! Elmondtam érthetõen mindent és a double tap az xbox ha nem zavar, a kanyarodás nitroval pedig nem kombó...logikus hogy kanyarodáskor ha megcsúszol akkor ellenkormányzol és ha gázt adsz akkor gyorsabban kijöhet acsúszásbol lásd nitro. Nem értem mi bajotok van.

RoyalPredator
Nekem abszolút tetszik az Undercover, attól eltekintve hogy nincs benne valós idõ, amit én megkövetelnék már...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.