Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Peresze nekünk gémereknek ez tök jó lenne, de óriási portfóliójuk van és ezek különbözõ súlyokkal szerepelnek. Persze az már más kérdé hogyha beleölik a munkályukat nem kéne normális gémet csinálni?
Öszintén megmondom ha én csináltam volna acarbont vagy apro streetet szégyelném magamat.
- legyen váltakozó napszak. mint pl a GTA-ban, mentesz és hopp eltelt X óra már este van, és lehet jönni menni tovább.
- minimum legyen olyan a fizikája mint az NFS 1-nek volt, de inkább mint az NFS 5-nek
- ne legyen az hogy egy autóból van 3-4 féle, nem kell. legyen egyféle, és a többi 2-3 helyére meg megint mehet 1-1 valami
- tuning, fogni kéne az eddigi részek tuningjait, és azt összekovácsolni. felõlem lehet neon is, meg színes füst, az nem érdekel, kinek mi okoz örömet a díszítés terén.
- térjenek vissza az ilyenek, hogy: duda, fényszóró
- legyen egy kik÷rt nagy bejárható terület, mint a TDU-ban
- legyen NORMÁLIS törés (lehessen ki/be kapcsolni, hogy mindenkinek jó legyen), és ha már törik, akkor hasson a fizikára. emlékszem NFS IV-ben már olyan sûrû füst jött a Porsche Turboból hogy nem láttam az autót, meg öröm volt ha elértem a 60-at 😄
- legyenek rendõrök, de ne olyanok legyenek mint az öngyilkos jelöltek, hogy rendõr terepjárók jönnek nekem frontálisan, mert idiótaságnak tartom. piszkáljanak, lökdössenek, de ne úgy hogy belémszállnak.
- legyen belsõnézet
most így ennyi jutott eszembe, és akkor kb még semmi újat nem tettünk bele a játékba. lehetne egy minimális karaktergenerálás. nõ / férfi, 1-2 haj, néger kínai stb, pár ruházat és kész, nem kell Sims jellegû azért. én nem látok már fantáziát az újabb NFS részekben, annyi mindent belehetne tenni, visszalehetne hozni. visszalehetne hozni a saját rendszámot, apróság de milyen jó volt hogy azt írtam a rendszámra amit akartam. nem az hogy minden autónak ugyanaz a rendszáma mint mostanság szokás :|
lehet jópár évig nem jönne ki új NFS, de inkább ne legyen 3 évig új NFS rész, minthogy megint megkapjuk jövõre a sárgaborsófõzeléket, csak most nem szaftoshús van rá tálalva hanem sültkolbász <#idiota>#idiota>
Én egy Nokia N95 8GB-on NFS-ezek, fent van az Underground 2-tõl kezdve az összes rész. 😊
Nekem is tetszik a játék,akik meg azt mondják hogy szar játék azok meg lehet azért mondják mert el semindul a massinájukon.
Én már elõre tudom hogy nagy siker lesz.
Az 100%-ék!!!!
Az EA a kemény!!!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Meg a pro streetnél már csaknem tudnak szarabbat csinálni....!!!???😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Abbol a lenti videobol, amikor a srác kiválasztotta a legszarabb autot ami a gémbe megvan csinálva -egye az audit - ami egy full utcai auto és ugy vezet mint a 4 éves keresztlányom. Tök szarul van beállítva az a video. Az audi amugyis ilyen volt a TDU-ba is ilyen gyors manõvereket lehetett vele csinálni.
Én mindennap megnézem az uj trailereket a gémrõl, van ott rengetek usermovie is és nem ezt tükrözték vissza. Ettõl függetlenül lehet neked van igazad! de ezt igy hogy ki se probáltuk még nem lehet eldönteni sztem.
Válasz erre, hogy nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mobilra eddig ez a legjobb autós gém...
Amugy biztos láttátok már, de ez a vidi nekem nagyon bejön.
KATT
Persze a srác nem érzi annyira az irányítást, gondolom billel vagy gamepaddal tolta és nem éppen folyamatosan tud kanyarodni vele.
Sztem is nagyon hasonlít a Most Wantedre -de nekem az is nagyon tetszett. a Pro Street nem annyira😊
Ez a vita amit itt folytattok meg egy hülyeség. Én 1 éve F1 magyar bajnokságba nyomom, elõtte nemzetközi WTCC bajnokságba voltam. Tudom mi a szimulátor és mi nem az. Egy NFS gémtõl sose vártuk el hogy szimulátor legyen hisz sose volt az és nem is azt akarjuk hogy az legyen. arra ott az F1 a WTCC game a GTR és még sorolhatnnám. EZ NEED FOR SPEED ez ilyen, felesleges 200 hozzászólás ezen vitatkozni. Aki nem NFS-ezni akar az mennyen innen és szimulátorozzon, tök feleslegesen flamel itt.... Én az összes NFS-t toltam, csak tudom mirõl beszélek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kipróbáltam telón és sztem a grafja jobb mint az NFS1é 😄 de minden másban kaka xD
- a matricaválasztásnál már a menüben megnézhetjük a vinyl formáját, nem csak egy átlagos, a Csoportra jellemzõ képet látunk majd: így gyorsabban dönthetjük el, hogy mi az, ami érdekel minket, és mi az, ami nem.
- tényleg sokat fejlõdött az AI, egyáltalán nem elõre leprogramozott útvonalakon mennek, akár meg is lehet forgatni, de néha õk maguk is megforgatnak téged!
- 3 online mód lesz a játékhoz
- a küldetéseknek csak töredéke kötelezõen elvégzendõ a karrier teljesítéséhez, sokkal több a „szabadúszó” projekt
- kissé félrefordítottuk az X360 feladatok elérésével kapcsolatos információt az elõzõ cikkben: azért lesz könnyû teljesíteni a kihívásokat, mert a legtöbb közülük a karrierhez kapcsolódik, és csak kevéshez kell online kapcsolat – a hibáért elnézéseteket kérjük!
- változott a matricák száma is (ezt nem mi írtuk félre, hanem frissítették az adatokat): 12 csoport lesz, amelyekben legfeljebb 60 különféle matrica található
- online játéknál, ha pontokat szeretnénk szerezni, a szerver automatikusan keres nekünk a tudásunknak megfelelõ ellenfeleket
- ha beléptet a szerver egy versenybe, akkor 2 perc várakozási idõ után elindul a futam – kivéve, ha a bent lévõ versenyzõk több, mint fele az Azonnali Indításra szavaz: ez esetben azonnal kezdõdik a verseny!"
(TCM)
kanyon drift nem igazán megy 😄
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

ki az a hülye aki végig nyomatja a hosszúfényt ? xD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"- a motorhangok fantasztikusan jók, ám sajnos csak egyfajta rendõrségi sziréna szól a játékban
- rendõrös üldözések: bár nem lesznek valami hosszúak, nagyon intenzívek lesznek, illetve ha egy autónkkal háromszor elkapnak, akkor annak örökre vége, nem lehet kiváltani, vagy visszavásárolni
- ismét 20 matricát tehetünk az autónkra majd, és minden autót lehet módosítani..."